3 Tips Om Indruk Te Maken Bij Een Vrouw En Met Haar Te Flirten

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

tips-daten

Flirten met meisjes is iets dat elke man graag doet. En ook om indruk bij ze te maken. En ik zal nog iets zeggen: het is niet iets dat uitzonderlijk bij mannen en vrouwen zo is. Het is een zo bij alle mannelijke en vrouwelijke geslachten; het komt overal in het dierenrijk voor.

Of het nu gaat om een hert die een rivaal slaat, een pauw die zijn veren laat zien of een paradijsvogel die danst voor een betere vrouwelijke vogel dan Joaquín Cortés (de bekende flamenco danser) voor de Got Talent-jury, het dierenrijk is vol met voorbeelden van mannetjes die al het mogelijke doen om bij de vrouwtjes indruk te maken.

Laten we zeggen dat we ons instinct om te reproduceren ver boven het gevoel van schaamte ligt.

Vooral wij, mensen. Het is normaal, de concurrentie is hevig en om een vrouw aan te trekken, moeten we bij haar op de een of andere manier een indruk maken.

De meeste dingen waarvan we denken dat een vrouw ze leuk zal vinden, zijn verkeerd. Of erger nog, de verkeerde vrouw vindt het misschien leuk.

De onthulling van de dag

Ik herinner me nog dat ik achttien was. Het heeft sindsdien veel geregend, maar er is een deel dat ik in mijn geheugen heb gebrand.

Ik rolschaatste met van die inlineskates die gespecialiseerd zijn om agressieve street mee te doen, een rolschaatsstijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van straatmeubilair, banken, trottoirs en stappen om trucs te doen terwijl je hoopt je kin of ledematen niet te breken.

Welnu, in mijn stad is er een groot gat in een bepaald gedeelte en zijn er enkele trappen om er omheen te geraken. Ik stond boven aan de trappen. Beneden stond een groep meisjes van ongeveer mijn leeftijd, met wie je wel een avontuur zou willen hebben. Of met de minst knappe flirten was ook leuk, op dat moment maakte het me niet zo veel uit.

one night stand

Op mijn achttiende wilde ik alleen maar een one night stand hebben met iemand. Of het maar twee minuten duurde, maakte niet uit. Borsten aanraken in de tijd die het haar kost om te reageren en te zeggen “hey, we zijn nog maar zes maanden aan het daten”. Whatever. De datingssites zoals Afspraak bestonden niet, de vrouw was niet zo seksueel bevrijd als nu en zelfs porno was niet toegankelijk.

De enige manier om contact te krijgen met een vrouw was dus door indruk op haar te maken.

Ik ben nooit erg knap geweest, maar ik ben al heel goed met sommige dingen, zoals rolschaatsen.

Dus gooide ik mezelf achteruit, met mijn Rollerblade Chocolate-skates, de trap af. Voor een hele groep meisjes. Vijftien á twintig.

Wat ging dat mis.

Ik weet niet wat meer pijn deed: mijn kin die op de trappen stuiterde, één voor één, of het gelach van de meisjes toen ik opstond.

Het ging om iets belangrijkers dan het winnen van een uitdaging, ik probeerde op veel meisjes indruk te maken. En het deed pijn. Veel pijn.

Daarom zal ik in dit artikel proberen advies te geven over hoe u op een vrouw indruk kunt maken zonder u pijn te doen. Noch fysiek noch mentaal.

3 liefde tips en een bevel.

De meeste afspraken die je hebt gaan persoonlijk zijn, en zo hoort het ook. Cybersex is prima, maar we willen allemaal de persoon die we leuk vinden kunnen aanraken, toch?

Ik zou een boek over dit onderwerp kunnen schrijven (en ik heb het gedaan), maar voorlopig ga ik je enkele basisdingen vertellen.

Er zijn drie tips die u moet volgen om te daten (in het echt, niet online). En als u dat doet, bent u goed op weg om een partner te krijgen.

indruk

1. De eerste indruk is eenvoudig

Als het gaat om het gaan naar een eerste date moet u er goed en netjes uitzien. Er bestaat geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken.

Het is de waarheid: de indruk die men naar anderen projecteert, is belangrijk. In feite is dat het belangrijkste. Uw imago, uw stijl en hoe u zichzelf presenteert aan de wereld.

Het doet er niet toe hoe knap of lelijk je bent (nou ja, bijna). Kies je voor Mr. Flodder of Mr. Elegant?

In de wereld van zaken en bedrijven moet u zich kleden volgens de positie die u hebt, maar in de wereld van online daten (die eerder vroeger dan later veranderen naar dates in het echt) moet u zich kleden voor de rol die u wilt hebben.

U moet zich kleden om een indruk te maken.

Dat betekent niet dat u van top tot teen gekleed moet zijn in een nette jas of van top tot teen gekleed in Gucci-achtige merken. Wat het betekent is dat u een beeld moet projecteren waardoor anderen zien dat u om uzelf en uw uiterlijk geeft.

We hebben allemaal slechte dagen, maar stel u voor dat er twee versies van u zijn: een met een shirt vol vlekken, een vuile jeans en een paar sneakers met gaten die de uw tenen in uw sokken doen zien. De andere bestaat uit een net gestreken shirt, nieuw gekochte jeans en een bijpassende riem en sokken.

Welke look zal volgens u het meest indruk maken op een vrouw op de eerste date?

De eerste, zonder twijfel.

Op slechte wijze.

Met de tweede zal ze denken dat u een normale jongen bent, met de eerste, nou, zal ze Mr. Flodder leren kennen.

De heer Flodder is niet gaan helpen om de overlevenden van een tsunami in Zuidoost-Azië te helpen (om zo maar iets te zeggen), hij maakt zich helemaal niet zorgen over wat voor beeld anderen van hem hebben.

En daarom is Mr. Flodder een mislukkeling in de kunst van het flirten.

vriendelijk

2. Behandel vreemden met respect en wees vriendelijk.

Aardig zijn tegen anderen is sexy. Vriendelijk en respectvol zijn voor anderen (vooral als u zich in een minder positieve positie bevindt) is iets dat bij bijna elke vrouw een indruk achterlaat.

Een vriendin die een schrijversagentschap runt, vertelde me eens: 

“Wat mij het meest van een man aantrekt, is zijn vermogen om in zich in de schoenen van een ander te kunnen plaatsen en vriendelijk te kunnen zijn, behalve een goede l …, natuurlijk.” 

Daar is de Kama Sutra samengevat in één enkele zin. Verdomde schrijvers.

Ook, volgens mijn vriendin, is een man die gevoelig is en in staat is om met jonge kinderen om te gaan, die ze serieus vragen stelt en luistert naar wat ze te zeggen hebben, zonder ze te behandelen als een volwassene met cognitieve beperkingen, een sexy man.

Ook is een man die in staat is tijd te besteden aan praten met een dakloze en het gesprek beëindigt door hem een paar euro te geven, sexy.

De waarheid is dat ik het met mijn vriendin eens ben. Ik denk dat een vrouw me honderd procent zou opwinden als ze hetzelfde zou doen.

3. Wees gepassioneerd en ambitieus.

Dit betekent niet dat in de top moet staan om een afspraak te kunnen krijgen met een alleenstaande vrouw en zodat het soepel verloopt.

Het kan zijn dat u werkloos bent, het kan zijn dat uw bedrijf kan net onder is gegaan. Misschien is uw huis net afgebrand met vijf jaar lang werk erin.

Laat ik u eerst vertellen dat als u in een van deze omstandigheden toch op een date probeert te gaan, u stoer bent en de vrouw met wie u op een date gaat, die ambitie in elk facet van je leven moet kunnen inzien.

We zijn allemaal op een bepaald punt in het minpunt van ons leven. Het belangrijkste is dat de vrouw waar u mee uit wilt ziet dat u optimisme en moed hebt om te weten dat het minpunt kort is, dat er maar één is en dat u haar bij de horens moet vangen.

Het is niet alleen belangrijk dat ze uw optimisme ziet, wetende dat weer uit deze fase in uw leven kan komen. Ze moet aan u kunnen zien dat u aan het stuur zit.

En dat moet u aan haar aantonen.

hartstochtelijk

Het maakt niet uit of uw werk een routine is en u er niet hartstochtelijk over kan praten. Een gepassioneerd persoon heeft een vonk in zijn ogen wanneer hij over zijn passie praat, ook al is het iets zo opwindend is als het vissen op de rivier.

Als iemand ergens een passie voor heeft, betekent dit dat hun hart groot is en ze begrijpen dat er in het leven geleefd moet worden. Dat het niet genoeg is om gewoon te bestaan.

En dat is absoluut sexy.

Luister, het is een bevel.

Als ik eerlijk ben, heeft het me mijn hele leven gekost om dit gezegde te begrijpen: “Mannen luisteren niet”. Alsof we niet luisteren? Mannen (behalve degenen die lijden aan bepaalde aandoeningen) hebben ook een gehoorsysteem, toch?

Maar beetje bij beetje heb ik het begrepen. Elke keer als mijn partner me betrapte toen ik aan het dagdromen was tijdens het praten met mij, heb ik de vraag begrepen.

Ik heb haar zelfs een keer aan het huilen gemaakt. Ze vertelde me iets heel belangrijks over het werk en ik probeerde met al mijn aandacht te begrijpen hoe Rob Trip het nieuws presenteerde.

Ik keek naar haar maar luisterde naar Rob. Dus ik vatte 80% op van wat er op de televisie gezegd werd en 20% van wat mijn partner me vertelde. 

Dit is een echte rotzooi omdat ik het slechtste van de twee bronnen opvat. Het nieuws was belangrijk en ik kon niet alle details opvatten en toen mijn partner erachter kwam wat er aan de hand was, kon zij de tranen niet bedwingen.

Toen dacht ik aan mijn ouders. Bij ons thuis was communicatie het grootste probleem. Dat is waar alle anderen problemen vandaan kwamen.

En toen begreep ik het. 

Luisteren betekent interessante vragen stellen (omdat je geïnteresseerd bent in het antwoord) over wat ze vertellen. En advies geven als ze je dat vragen. Het gaat er niet alleen om te doen alsof je luistert en te antwoorden met alleen “ja” en “mhm”.

Dus, luister echt.

Misschien ontdek je dat je geïnteresseerd bent in wat ze zegt. Of misschien niet.

Conclusie.

Kleed u netjes. Wees vriendelijk, ambitieus en gepassioneerd en u zal snel een partner hebben. Maar hiervoor moet u mensen vinden met wie u op een date kan gaan.

En wat is de beste plek ter wereld om dat te vinden?

Juist, Afspraak. 

Op onze datingsite kan u mensen vinden van alle soorten. Huisvrouwen, zakenmensen, koppels die een trio willen, mannen en vrouwen die uit de kast komen, en mensen die willen experimenteren.

Ook traditionele mensen die hun betere helft willen vinden.

Op Afspraak passen we allemaal. En weet u wat? 

Iemand is op dit moment naar u opzoek.

Delen is liefhebben!

Summary
3 Tips Om Indruk Te Maken Bij Een Vrouw En Met Haar Te Flirten
Article Name
3 Tips Om Indruk Te Maken Bij Een Vrouw En Met Haar Te Flirten
Description
Flirten met meisjes is iets dat elke man graag doet. Het is niet iets dat uitzonderlijk. Het komt overal in het dierenrijk voor. We geven je het beste advies.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo