Heb je een affaire of wil je een affaire met een getrouwde vrouw? Dan moet je het volgende weten

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Affaire met een getrouwde vrouw

Een affaire met een getrouwde vrouw is opwindend en ingewikkeld tegelijkertijd. Het gaat over verstoppen, in de schaduw blijven. Ook moet je bereid zijn om het toetje te zijn. Of het hoofdgerecht. Dat maakt niet uit. 

Het ding is dat er meerdere gangen zijn. 

Is het oké om een affaire met een getrouwde vrouw te hebben?

Nou, dat is net als flirten met een vriendin, het hangt er vanaf wat je normen en waarden zijn. Goed en kwaad zijn twee concepten waarvan de definitie varieert afhankelijk van onder andere de cultuur en religie van ieder.

Eigenlijk doet het antwoord er niet toe. Alle overwegingen over dit soort relaties zijn nutteloos als je iets voor haar voelt. 

Als je verliefd bent op een getrouwde vrouw ga je er toch wel met volle vaart in.

Nou, het is oké, daarvoor zijn we hier, om de weg vrij te houden zodat je niet crasht.

Laten we eerst aannemen dat je een getrouwde vrouw leuk vindt, maar er is nog niets gebeurd.

Hoe krijg ik een getrouwde vrouw in bed? hoe verleid je een getrouwde vrouw

Waarom voelen we ons aangetrokken tot hetgeen dat ons verboden wordt? Niemand heeft een overtuigend antwoord op die vraag kunnen geven, maar de waarheid is dat onze menselijke aard er soms voor zorgt dat we niet te bereiken vrouwen onweerstaanbaar vinden

Daarom geven we je enkele tips voor: Hoe krijg ik een getrouwde vrouw in bed

emotionele situatie

1. Ontdek haar emotionele situatie

Ze is getrouwd, oké, maar dat zegt niets over haar emotionele situatie. Het is een wettelijk contract, dat is alles. Het probleem komt als je erachter komt dat ze van haar man houdt.

Op dit punt raad ik je aan om te stoppen met het verleiden van een getrouwde vrouw. Ten eerste omdat je niet door het leven wilt gaan om huwelijken te verbreken en ten tweede omdat 99 van de 100 keer een getrouwde vrouw uiteindelijk bij haar man blijft.

Ze hebben een affaire waardoor ze zich levend voelen, maar vroeg of laat is dit avontuur niet meer zo spannend en herinnert ze zich wat ze thuis heeft en dat is wat meestal wint.

Als dit je niet uitmaakt, ga je gang, maar wees voorzichtig, word niet verliefd. Want dan ben je straks genaaid. 

In een relatie zitten met een getrouwde vrouw die niet met jou getrouwd is, geeft de aanleiding om een ​​van de ergste soorten clowns te worden die er zijn.

2. Luister naar wat ze te zeggen heeft

Hoe krijg ik een getrouwde vrouw in bed om een beetje seks zonder verplichtingen te hebben? Als je haar zover kunt krijgen dat zij zich emotioneel voor je openstelt en je vertelt hoe slecht haar huwelijk gaat en bla bla bla, dan heb je veel te bieden. Luister aandachtig en geef advies wanneer daarom wordt gevraagd, anders niet. Stel vragen die te maken hebben met hoe ze zich voelt. Op deze manier zal ze zien dat jij om haar geeft.

En hoe zorg je ervoor dat ze zicht openstelt? Door eerst jezelf open te stellen. Vertel haar iets waarvan je denkt dat het een zwakte is of een probleem dat je hebt en hoe je ermee omgaat.

Heel belangrijk: het gaat er niet om dat het gesprek verandert in een reeks ongelukkige gebeurtenissen, maar we hebben allemaal problemen. Als ze ziet dat ondanks de slechte dingen die je overkomen, je gevoel voor humor hebt, dan komt alles goed.

3. Wees mysterieus

Eerder, toen we de vraag stelden, Hoe krijg ik een getrouwde vrouw in bed Zeiden we je dat je je moet openstellen. Dat klopt, en daar blijven we bij, maar niet geheel. Je moet ruimte overlaten voor verbeelding. Als je iets directs wordt gevraagd, antwoord dan indirect. 

Denk hieraan: ze weet alles over haar man, daar is niets interessants meer aan. Je moet het tegenovergestelde vertegenwoordigen: het mysterie is de nieuwigheid en een deel van wat je aantrekkelijk maakt

Houd in gedachten dat wat een getrouwde vrouw aantrekt om een ​​buitenechtelijke affaire te hebben, seks is. Andere soorten banden kunnen later worden gemaakt, maar in het begin, wanneer je haar verleidt, is wat aantrekt het seksuele deel. 

Oké, maar Hoe weet je of een getrouwde vrouw je leuk vind?  Nou, dat is niet de juiste vraag. Een getrouwde vrouw is net als elke andere vrouw, dus zal ze tekenen laten zien dat ze je leuk vindt, net als elke andere vrouw. 

Ook interessant:  hoe maak je een vrouw verliefd   

relatie met een getrouwde vrouw

Een relatie met een getrouwde vrouw, advies : wat niemand je ooit zal zeggen

Oké, we gaan ervan uit dat je weet wanneer een vrouw je leuk vindt en het is gelukt om er een te verleiden die getrouwd is.

Dit is ons advies voor een relatie met een getrouwde vrouw.

1. Denk eerst na over wat jij wilt en zoek uit wat zij wil. Stem dat dan af

Het eerste advies dat ik je geef, is om het doel van je relatie te begrijpen. Is het een serieus verhaal voor jou of is het gewoon voor de leuk? Als een getrouwde vrouw besluit haar man te verraden, heeft ze voornamelijk één motivatie: hij bevredigt haar niet langer of ze heeft haar interesse in hem verloren, daarom zoekt ze tijdelijke afleiding.

Iemand die haar levendig laat voelen. Soms gebeurt het dat de vrouw gevoelens ontwikkeld en een affaire met een getrouwde vrouw zich ontwikkeld in iets groters. Je moet zeker weten wat je haar wilt geven. Je tijd, je hart of een paar uur passie.

Het is goed om de zaken tussen jullie twee op orde te stellen vlak voordat je onherstelbare schade aanricht.

Er staan een hoop gevoelens op het spel. 

Als ze bijvoorbeeld kinderen heeft, breng je de stabiliteit van een gezin in gevaar. Is dat het waard?

2. Wees discreet

Dat omvat ook het vermijden om haar in compromitterende situaties te brengen. Niet aanhankelijk doen in het openbaar. Denk er niet eens aan om met de situatie te spelen.

Ik had een vriend die graag naar de buurt ging van een getrouwde vrouw met wie hij aan het daten was om haar zo ‘spontaan’ tegen te komen. Ze werd er enorm nerveus van en hij genoot van de spanning. 

Niets van dat. Kom niet opdagen als ze bij haar man is en doen alsof jullie elkaar niet kennen. Doe het niet. Wees geen idioot. Een affaire hebben met een getrouwde vrouw kan een spel zijn, maar het is een volwassen spel. 

Vergeet Whatsapp, samen foto’s maken of wat dan ook dat een spoor achter kan laten. Ik snap niet dat er mensen zijn die onbewust een relatie saboteren.

Het beste is dat je elkaar ziet op plekken ver van je woonplaats en als het even kan in het privé

Accepteer dat ze getrouwd is

3. Accepteer dat ze getrouwd is

Als je een affaire hebt met een getrouwde vrouw, zou je veel dingen moeten accepteren. De belangrijkste is dat ze getrouwd is. Als je het niet accepteert, zul je lijden.

Deze acceptatie houdt ook in dat je kunt opschieten met het feit dat je haar niet kunt zien wanneer je er zin in hebt, maar alleen wanneer zij kan, en dat je alles met haar man zult delen, inclusief seks.

Als je het idee niet kunt verdragen dat ze seks heeft met haar man, kun je het beter niet eens proberen met een getrouwde vrouw.

4. Verplicht haar niet om een keuze te maken

Als je haar dwingt om tussen twee opties te kiezen, breng je haar in een zeer pijnlijke en stressvolle situatie. Niets zo vervelend als niet kunnen kiezen. Maar één ding verzeker ik je: als je het touw te strak trekt, breekt het.

Liefde is niet zoals beschreven in films en literatuur.

Het hoogste waar je als koppel naar kunt streven, is verliefdheid ervaren, dat wil zeggen, de eerste fase van liefde. Maar zoals je weet, houdt dit ooit op.

Het brein kan niet lang een liefdesdrugslaboratorium zijn, dus stop met het afscheiden van alle moleculen waardoor je je zo goed voelt, en doe al die gekke tienerdingen, wees de beste versie van jezelf, heb seks waar en wanneer dan ook, wanneer je haar ziet.

En wanneer deze fase ophoudt wie denk je dat er gaat winnen? Jij of haar kinderen? 

5. Maak een noodplan en ontsnap indien nodig

Je hebt je bemoeid met iemands huwelijk. Dat wil zeggen, in het leven van ten minste twee mensen. Er kunnen dus dingen misgaan op manieren die je je niet eens kunt voorstellen.

Daarom moet je duidelijk zijn over wat je gaat doen als je ontdekt wordt. Ga je de man onder ogen zien als hij plotseling verschijnt? Bij een geschade vertrouwen kan er veel pijn zijn.  Heb je een toespraak in gedachten? Ga je rennen als een gek? Kies jij voor de ghosting van je leven?

Ik raad je aan om een ​​noodplan te bedenken voor het geval je ontdekt wordt. Het is natuurlijk haar probleem, maar jij zult er ook wat van voelen.

Vooral als haar man erg jaloers is.

 ideale datingsite om een affaire

Afspraak: de ideale datingsite om een affaire met een getrouwde vrouw te hebben

Afspraak is een website die bedoeld is om mensen in de buurt te vinden die vrijblijvend willen genieten. Daarom is het zo makkelijk om een affaire met een getrouwde vrouw te hebben.

Onze datingwebsite bestaat uit een gemeenschap van mannen en vrouwen die heel duidelijk weten wat ze willen.

Schrijf je in, ontmoet mensen en blijf. Zo simpel als dat.

Hebben we al gezegd dat lid worden van onze community en het ontmoeten van mensen helemaal gratis is?

Schrijf je in en ervaar het zelf!

Delen is liefhebben!

Summary
Affaire met een getrouwde vrouw? lees dit
Article Name
Affaire met een getrouwde vrouw? lees dit
Description
Heb je een affaire met een getrouwde vrouw? Verliefd op een getrouwde vrouw? Als het antwoord op een van deze vragen “ja” is, lees dit
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo