Hoe kun je daten in Spanje: de ultieme guide

Geschreven door Tips om te flirten

daten in Spanje

Als je overweegt om dit jaar op vakantie te gaan naar Spanje en je graag wilt flirten met jongens en meiden daar, dan is dit het beste artikel dat je zal tegenkomen op heel het internet, ten minste in het Nederlands. Zeker omdat ik een Spanjaard ben die al tien jaar in Nederland woont. Wil je daten in Spanje of met een latin lover? Lees dan verder.

Het eerste wat je moet weten over Spanje is dat het niet zo is zoals je verteld is. Dat van een latin lover is een mythe. Nouja niet echt, maar toch wel.

hoe verleid je een meisje in Spanje?

Als je wilt weten hoe je een meisje verleid op het Iberische schiereiland moet je eerst het volgende weten: in Spanje zijn we gepassioneerde mensen. We schreeuwen veel, lachen met veel volume en voelen veel. Wees dus niet verbaasd als je na een week daten met een Spanjaard vreemde dingt hoort, zoals “Ik hou van je”.

Het is heel erg belangrijk dat je weet dat het heel goed mogelijk is dat hij/zij serieus is, maar dat het waarschijnlijker is dat hij/zij de volgende week zal beseffen dat die niet echt verliefd is.

Ik bedoel, diegene gaat je niet vertellen dat die van je houdt om seks met je te hebben (hoewel je jezelf misschien wel in deze situatie bevindt), hij/zij meent het, maar kan net zo snel weer stoppen met van je te houden.

Wat wil ik hiermee zeggen?

Nou, dat je het niet al te serieus moet nemen wat een Spanjaard je vertelt over hoe hij/zij over je denkt, vooral niet op vakantie. 

De eerste drempel:flirten in het spaans

Het is niet meer zo extreem als tien of vijftien jaar geleden, maar het blijft een probleem. In Spanje spreken de mensen heel slecht Engels. Dus zal de communicatie erg gelimiteerd zijn. Als je onze taal niet beheerst en je wilt flirten in het Spaans, dan zal dat erg lastig zijn. Maar goed, als je het niet weet moet het ook geen probleem zijn. Zie het meer als een uitdaging en een kans.

hoe verleid je een meisje
Weet jij wat de beste manier is om een ​​taal te leren? Flirt met natives en ga met ze uit. Een week met iemand spenderen uit het land zelf is productiever dan een jaar op cursus in de jouw eigen land. (Op heel veel manieren).

Het zou dus geen kwaad kunnen als je een paar zinnen in het Spaans zou leren om het ijs te breken. Humor gebruiken om te flirten werkt meestal overal, ook in Spanje.

—”Hola, ¿Cómo te llamas?” 

(Hee, hoe heet je?)

—”Te juro que soy de aquí, mi acento es así porque me criaron dos monos”. 

(Ik zweer dat ik van hier kom, mijn accent is zo omdat ik ben opgevoed door twee apen)

—”Eres realmente guapa”.

(Jij bent echt knap)

—”Te invito a un chupito cada vez que sonrías, pero ponte seria, que solo tengo 100 euros”

(Ik trakteer je op een shotje elke keer dat je lacht, maar wees serieus, ik heb maar 100 euro)

—”No hace falta que me lleves a casa, tengo un trineo con 16 perros esperándome fuera”. 

(Je hoeft me niet naar huis te brengen, ik heb buiten een slede van 16 honden klaarstaan)

—”Busco algo casual y no estoy hablando de ropa”.

(Ik ben op zoek naar iets casuals, en dan praat ik niet over kleding)

hoe maak je een meisje verliefd

hoe maak je een meisje verliefd in Spanje

  1. Denk aan zonnecrème.  Er is niets dat een Spanjaard belachelijker lijkt dan toeristen zo rood als garnalen te zien lopen alsof ze van rots naar rots lopen in een zee van lava. Bovendien is het slecht voor je huid en kan niemand je aanraken. En hoe ga je flirten met een meisje als je je gedraagt ​​alsof je wordt gemarteld wanneer ze haar hand op je legt?
  2. Vergeet de clichés. Nou, clichés zijn niet voor niks clichés maar in Spanje zijn er heel veel verschillende mensen. Het is een ongelooflijk divers land. Het zijn bijna 17 landen in één, net zoveel als autonome gemeenschappen. Niet alles is flamenco of siësta. Met andere woorden: het is meestal geen goed idee om over stierengevechten en paella te praten om in het spaans te flirten
  3. Laat je meenemen. Spanje is een van de veiligste landen ter wereld. Je kunt dus gekke dingen doen, zoals dronken liften om drie uur ’s nachts, omdat het hoogst onwaarschijnlijk is dat er iets ergs met je gebeurt. Bemoei je in ieder geval niet waar het niet mag: met gezond verstand weet je dit goed.

Als je wilt daten in Spanje, laat je dan gaan.

  1. Ga naar Ibiza maar bezoek ook de rest van het land:  In het zuiden zijn de mensen opener en vriendelijker dan in het noorden. Het is dus makkelijker om te daten in het zuiden van Spanje dan in het noorden. De kustgebieden van het oosten en zuidoosten (Benidorm, Torremolinos, de Costa del Sol, enz.) zijn gebieden waar het moeilijk zal zijn voor iemand uit Noord-Europa om niet te flirten. Ibiza is, direct, Sodom en Gomorra. 
  2. Profiteer van het stereotype.  In Spanje is er een cliché dat 100% van de vrouwen in Nederland prachtig zijn, geweldige lichamen hebben en veel stijl hebben. Hetzelfde gebeurt met mannen. Dus elke Spaanse vrouw zal blij zijn om haar vrienden te vertellen dat ze een gepassioneerde nacht heeft gehad met “een Nederlandse jongen”. Bij mannen wordt het effect vermenigvuldigd met vier. Profiteer hiervan. Wil je weten hoe je een vrouw kunt versieren in Spanje? Profiteer van het feit dat je Nederlander bent. eer je roem. 
  1. Spanjaarden praten veel meer dan Nederlanders: vertel een leuk verhaaltje aan je date. Bijvoorbeeld wat je moest doen om op het punt te komen waar je nu bent. Beëindig het verhaal door iets te zeggen als: “en hier sta ik, voor het mooiste meisje in de bar met een biertje, wat denk je? Ben ik of ben ik geen geluksvogel?”
hoe kun je een vrouw versieren

hoe kun je een vrouw versieren?: Nederlanders en Spanjaarden lijken veel op elkaar

Hoewel het lijkt alsof een Spanjaard en een Nederlander niets met elkaar gemeen hebben, hebben ze dat wel. We zijn allemaal hetzelfde. In Spanje, in Nederland, in China. De mens is in wezen overal hetzelfde. Daarom is ware kunst universeel. Daarom worden Amy Whinehouse of Traffaut in Nederland op dezelfde manier begrepen als in Spanje.

We willen allemaal liefhebben en bemind worden, we willen allemaal financiële zekerheid, we willen allemaal gezondheid, en we delen allemaal gevoelens zoals compassie voor de zwakken of bewondering voor de sterken.

De liefde en het verlangen naar een partner zijn ook universele gevoelens en behoeften

Profiteer daarvan en verken diversiteit zonder angst en met een open geest en je zult de meest opwindende vakantie van je leven hebben..

En kijk uit met de Sangria. Dit bekende drankje zal je niet helpen om de vraag hoe je een meisje verleid te beantwoorden?

Delen is liefhebben!

Summary
Daten in Spanje
Article Name
Daten in Spanje
Description
Ga je op vakantie naar Spanje en wil je flirten met Spaanse vrouwen? Twijfel je hoe je dit moet doen? In dit artikel vertellen we je alle trucs
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo