Een datingsite om uw ex te vergeten

Geschreven door Tips om te flirten

datingsite om uw ex te vergeten

Laten we eerlijk zijn en het voor de hand liggende geheim onthullen: een datingsite om uw ex te vergeten is beter dan elk ander medium. Maar laten we beginnen bij het begin.

Mijn ex ziet mij niet meer als partner.

Als u de situatie hebt bereikt waarin u zich afvraagt hoe u uw ex kunt vergeten, dan bent u bij het juiste artikel. Besef wel dat dit geen magie is; het is niet zoals het verhaal van “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, de bekende film van Charlie Kauffman. Niemand gaat dat deel van uw geheugen wissen voor een kleine prijs. Het is niet gemakkelijk om een liefde te vergeten of een breuk te overwinnen. Maar u kunt het wel. Laten we beginnen.

Hou uw ex in uw hoofd zo lang als u wilt, maar weet dat u hem of haar vroeg of laat moet laten gaan. Wees u bewust van de redenen waarom jullie uit elkaar zijn gegaan. 

Hoewel het soms lijkt alsof er geen goede reden is, is er altijd een goede reden, en meestal zelfs meer dan één.

Begrijp dat u hebt genoten van de tijd die jullie samen hebben doorgebracht, maar dat de relatie niet was wat, in ieder geval één van jullie, verwachtte van het leven. Dus het moest vroeg of laat eindigen

Vaak, hoe eerder hoe beter. 

Tip: als u zich realiseert hoeveel u hebt bijgedragen aan het einde van deze relatie, als u zelfkritisch bent, kunt u deze fouten in de toekomst voorkomen.

Ik kan - of wil - mijn ex

Ik kan – of wil – mijn ex niet vergeten.

Of het uit elkaar gaan nu uw beslissing was of niet. Houd er rekening mee dat de goede tijden die u had met uw partner u de redenen kunnen doen vergeten waarom jullie uit elkaar zijn gegaan.

Sommige mensen zijn juist in deze tijden erg manipulatief.

Twijfel ook niet aan de beslissing, ook al was die niet van u.

Het is gebruikelijk om de mooie delen van een relatie te romantiseren, zelfs als die giftig was, om uzelf te vertellen dat het niet zo erg was en om uzelf te vertellen dat u het aankan.

Typische gedachten om te vermijden zijn als de volgende: “Misschien als ze wist hoe ik me voelde, zou ze het niet hebben uitgemaakt met mij.” 

Speel niet zo met uzelf. Accepteer de situatie en werk aan de vooruitgang.

Enkele praktische tips

Hou afstand.

Zelfs als u besluit om vrienden te blijven, verbreek dan onmiddellijk na de breuk alle contacten. 

Dat betekent dat u elkaar niet zult zien, dat u zijn familie niet eens zult zien en dat u zijn vrienden ook niet mag zien. Geen telefoons, geen e-mails, geen sms’jes, geen Facebook, geen Instagram, niets.

Het hoeft niet voor altijd te zijn, maar het moet wel totdat u ontdekt dat u met elkaar kunt communiceren op een puur vriendschappelijk niveau en zonder secundaire bedoelingen en ja. Het weer bij elkaar willen komen telt als secundaire bedoelingen, en ook het met elkaar naar bed willen gaan. 

Als uw ex-partner u wil zien, vraag uzelf dan af waarom

Vermijd het contact. Als uw ex-partner u wil zien, vraag uzelf dan af waarom.

Als u zich het verleden herinnert, zult u het idealiseren en is het niet moeilijk om u te laten meeslepen door het moment. U wilt uw ex dan terug en dat is meestal geen goed idee.

Vanaf een bepaalde leeftijd zult u waarschijnlijk contact moeten hebben om belangrijke zaken zoals het regelen van een verhuizing, het ondertekenen van papieren en voor andere praktische zaken. 

Maar probeer dit contact tot een minimum te beperken en houd afspraken altijd kort en beleefd.

Ga op uw eigen manier om met uw pijn.

Het is oké om u slecht te voelen: het is gezond om verantwoordelijkheid te nemen voor uw fouten.

Aan de andere kant moet u ook accepteren dat u een goed mens bent en dat u het geprobeerd heeft, u bent niet de enige die fouten heeft gemaakt. 

Natuurlijk is de ontkenningsfase volkomen natuurlijk, maar acceptatie is de sleutel tot vooruitgang.

Een manier om bijvoorbeeld alles heel snel te accepteren is om u aan te melden bij een datingsite.

Zie uw haat onder ogen.

De hoeveelheid woede die u voelt, hangt af van hoe uw breuk is verlopen, de omstandigheden van de relatie en hoe lang deze heeft geduurd. 

U kunt boos zijn op uw ex omdat u uw tijd met hem of haar hebt verloren, maar u zult zich realiseren dat het uit elkaar gaan onvermijdelijk was. Zult zich ook dingen realiseren die u nog niet eerder had gezien. 

U kunt ook boos zijn op uzelf, maar dat gevoel moet u snel kwijt zijn. Het is een verspilling van tijd en energie om te piekeren over iets dat u niet meer kunt veranderen. 

Er zijn veel positievere dingen die u met uw energie en emoties kunt doen.

datingsite om uw ex te vergeten met je vrienden

Praat met uw vrienden.

U moet mensen om u heen hebben die van u houden en uw goed laten voelen. Omring uzelf met vrienden en familie om u te helpen u beter te voelen. 

Als u mensen om u heen hebt die van u houden, zal het makkelijker voor u zijn om te herstellen.

Schrijf al uw gevoelens op.

Schrijf een dagboek of probeer bijvoorbeeld gedichten te schrijven. 

Het belangrijkste is om volledig eerlijk te zijn en niet te proberen uw eigen gedachten te verbergen. 

Een van de beste effecten van het opschrijven van wat u voelt is dat u uw gevoelens hiermee op een rijtje zet. Dat zal u helpen te begrijpen wat er aan de hand is.

Na verloop van tijd, als uw lijden is verlicht, zult u het makkelijker vinden om de waardevolle levensles die deze ervaring u heeft gebracht te begrijpen.

Geen enkele relatie is een mislukking als u er tenminste een beetje van leert.

Het feit dat het niet gelukt is, betekent niet dat het geen belangrijk onderdeel van uw leven is geweest.

redenen waarom uit elkaar bent gaan

Maak een lijst van de redenen waarom uit elkaar bent gaan.

Een van de beste trucs is om een lijst te maken van alle redenen waarom uw ex-partner niet de juiste voor u was. 

Wees eerlijk en direct, het gaat niet om vergeving. Tenminste, niet op dit moment. 

Creëer een emotionele reactie die u redt van gedachten als, “misschien als dit zou gebeuren, zou het weer kunnen werken…”

Schrijf alles op wat er gebeurd is en hoe u zich voelt, wees duidelijk en bepaal welke dingen u nooit meer wilt herhalen in uw leven.

Als u zich verdrietig voelt over het breken met uw ex-partner of als u gevaarlijk dicht bij de telefoon komt, haal dan de lijst tevoorschijn, lees het een paar keer en zeg: “Dit is waar, dat was echt zo.” En denk er eens over na of u het allemaal opnieuw wilt herbeleven?

Als u twijfelt en denkt dat u niet beter verdient, stel u dan voor dat dit met een vriend van u gebeurt, wat zou u dan zeggen? “Deze relatie is niet goed voor je”.

Weg met het oude, kom op met het nieuwe!

Uit elkaar gaan kan ook een nieuw begin betekenen. Als u uw huis opruimt en oude dingen wegdoet die al oud waren toen u met uw ex woonde, zult u zich als nieuw voelen en er klaar voor zijn om nieuwe dingen te doen. 

Leven in de rommel zal u nog depressiever maken en uw stress alleen maar verergeren. Plus, u hoeft niet te veel na te denken over het opruimen en het zal u op zijn minst bezig houden zodat u de pijn niet weg hoeft te eten.

Heb plezier in het doen van de dingen die uw leven zullen verbeteren, waardoor u ook uw geest bezig zal houden en gemakkelijker van uw pijn af zal komen. Maak uw kamer schoon, koop wat nieuwe posters, maak uw bureaublad schoon.

Schoonmaken als middel om uw ex te vergeten klinkt misschien stom, maar ik zweer dat het werkt. U zult zich echt beter voelen.

Verwijder de prikkels naar uw oude herinneringen.

Er zijn veel dingen die u aan uw ex-partner zullen doen herinneren: liedjes, geuren, geluiden, plaatsen. Als u eenmaal uw eerste rouwperiode heeft gehad, moet u de dingen die u aan uw ex doen denken niet meer bewaren.

Er zijn waarschijnlijk ook veel dingen die u op een onbewuste manier aan uw relatie doen herinneren.

Probeer om met een doos rond uw huis te lopen en verwijder alles wat uw maag doet draaien. Concentreer u erop en zoek goed.

U realiseert u misschien dat een klein, vogelvormig doosje, dat al enkele jaren bijna onzichtbaar is op uw plank staat, nu opeens, elke keer als u er naar kijkt, uw hart pijn doet.

Het ontdoen van al deze dingen zal u veel helpen.

Vind het geluk in andere gebieden van je leven

Vind het geluk in andere gebieden van je leven.

Of het nu gaat om tijd door te brengen met familie en vrienden, u aan te melden voor de cursus die u altijd al wilde doen, of het lezen van alle boeken op de bestsellerlijst, vergeet niet dat uw relatie slechts een deel van uw leven is geweest.

Zelfs als u het geluk hebt om met uw zielsverwant te leven, zijn er veel persoonlijke genoegens waar u altijd alleen van kunt genieten. Geniet er nu van. 

De beste wraak is het hebben van een geweldige tijd.

Afspraak: de beste manier om uw ex te vergeten en een geweldige tijd te hebben.

Weet u wat? Het beste wat u kunt doen is actief blijven in de markt voor eerste dates, in ieder geval totdat u een date wilt herhalen met iemand.

Als serieuze datingsite zal Afspraak u een geweldige tijd bezorgen zodat u uw ex sneller dan onmiddellijk vergeet. 

U weet wat ze zeggen, alleen tijd kan een gebroken hart genezen. En daar kan u wel wat afleiding bij gebruiken!

Delen is liefhebben!

Summary
Een datingsite om uw ex te vergeten
Article Name
Een datingsite om uw ex te vergeten
Description
Laten we eerlijk zijn en het voor de hand liggende geheim onthullen: een datingsite om uw ex te vergeten is beter dan elk ander medium
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo