Hoe kan u een stabiele relatie hebben: 4 tekens die de verloop van een relatie voorspellen

Geschreven door Tips voor stellen

relatie voorspellen

Als je een romantische relatie begint, begin je die met het idee dat jij en de andere persoon ver zouden kunnen komen, waarom zou je anders je tijd verspillen?

“Nooit is de tijd verloren” – Manolo García.

Iedereen wil de perfecte formule vinden om een eeuwig durende relatie te hebben, maar omdat elk koppel anders is, bestaat hier geen magische formule voor. Alhoewel er enkele belangrijke kenmerken zijn die alle stabiele relaties gemeen hebben.

Jullie vertrouwen elkaar 

Het is belangrijk als iemand genoeg vertrouwen in u heeft om tijd met u door te brengen en zich tot u open te stellen om aan te tonen dat u deze band waardeert, zeker als u lang met deze persoon samen wilt blijven.  

“Het is moeilijk om kwetsbaar te zijn en problemen met anderen te delen”, zegt Herschenson. “Als een partner oprecht tegen u is, dan is het belangrijk om hun vertrouwen niet te breken”. 

In een relatie is vertrouwen de basis van alles. Als u zich comfortabel voelt in een relatie en u er zeker van bent dat uw partner geen dingen zou doen om u te kwetsen of u te misleiden, dan kan deze relatie zo lang duren als u dat zou willen.

Jullie steunen elkaar 

De wereld kan een enge plek zijn, en een van de beste dingen van het hebben van een partner is iemand te hebben aan uw zijde als dingen moeilijk zijn.

Als u het gevoel hebt (of weet) dat uw partner gelooft in uw doelen en doelstellingen, en er altijd is om naar u te luisteren wanneer u iemand nodig hebt om mee te praten, zal uw relatie langdurig zijn.

Het luisteren naar andermans problemen is een goede manier van afleiding, en om aan te tonen dat u de volledige aandacht aan uw partner kan geven om naar hem of haar te luisteren.

Jullie praten over de dingen die jullie storen 

Het hebben van een partner houdt in dat je aardig en respectvol tegen elkaar bent, maar het betekent ook dat je de waarheid vertelt als de ander iets doet wat je dwars zit. Zwijgen leidt nooit tot geluk, dus als je weet hoe en wanneer je op een beschaafde manier met je partner kan discussiëren (argumenteren is niet vechten) zal dat de liefde alleen maar sterker en langduriger maken.

Als een van de twee boos is op de ander, praat er dan over zonder je defensief op te stellen. Erken uw medeverantwoordelijkheid en bespreek wat u in de toekomst anders zou kunnen doen.

Als jullie beiden kunnen toegeven wanneer jullie het bij het foute eind hebben, zal dat de tijd die jullie aan de discussie kwijt zijn verkorten en zal het voorkomen dat het probleem verergert.

Jullie tonen affectie voor elkaar

Hoewel het belangrijk is om uw partner door middel van woorden liefde en steun te tonen, is het belangrijk om een vorm van fysieke affectie in stand te houden.  

Ik weet wat u denkt, maar het hoeft geen seks te zijn: ervoor zorgen dat u uw partner een kus geeft als u naar uw werk gaat of zijn of haar hand vasthoudt terwijl jullie boodschappen doen zijn subtiele manieren om fysiek contact te maken. 

Zelfs als het niet natuurlijk is, kan het handhaven van een routine van het tonen van fysieke genegenheid een verschil maken.

Wanneer is het tijd om er een punt achter te zetten?

Er kan een punt komen in een relatie wanneer beide partijen moeite hebben om de vlam in leven te houden. Op zo een moment is het al te laat en valt de vlam niet meer te redden.

Om een vuur te opnieuw op te starten zonder nieuw brandbaar materiaal en zonder goede sintels is onmogelijk. Tijdverspilling.

In het algemeen, is het het best om een relatie op zo een punt te beëindigen, als uw intuïtie zegt dat het de beste keuze is. Zelfs als het rationele brein zegt dit niet te doen, is het toch de beste keuze.

Dus vechten om een relatie te doen herleven is absurd. Want de wereld zit vol met vurige vrouwen die zonder enige compromis seks met u willen hebben

Dat is een bewezen statistisch feit. Het maakt niet uit of je een extravagante smaak hebt. Er zal altijd iemand zijn die vreemder is dan u.

Er zijn duizenden vrouwen die wel met u naar bed zouden willen gaan. U moet gewoon weten waar u ze kan vinden.  

Getrouwde vrouwen die op zoek zijn naar buitenechtelijke avonturen, zakenmensen op reis die zich alleen voelen, vrouwen die een trio willen proberen, liberale koppels die een uitwisseling willen aangaan…. de mogelijkheden zijn eindeloos.

En weet u wat? Op Afspraak zijn er honderdduizenden mensen.

En iemand is op dit moment op zoek naar u.

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe kan u een stabiele relatie hebben: 4 tekens die de verloop van een relatie voorspellen
Article Name
Hoe kan u een stabiele relatie hebben: 4 tekens die de verloop van een relatie voorspellen
Description
Als je een romantische relatie begint, begin je die met het idee dat jij en de andere persoon ver zouden kunnen komen, waarom zou je anders je tijd verspillen?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo