De beste seksspellen om uit die routine te komen

Geschreven door Seks

Erotische spellen

Veel tijd met iemand door brengen heeft zeker zijn voordelen. Het zorgt voor wederzijds begrip waar maar weinig relaties over kunnen opscheppen. Maar het heeft ook zijn nadelen. Een van de meest pijnlijke, ook al proberen veel stellen het op te lossen is, routine seks. Het is iets wat beetje bij beetje gebeurd, wanneer seks steeds voorspelbaarder en saaier wordt. Dus wat denk je van deze dynamiek doorbreken met een aantal erotische spellen?

Wat zijn seksspellen?

Volgens Wikipedia

Bekend als seksuele spelletjes, voorspel spelletjes voor, zoals het al wordt genoemd, het voorspel voorafgaand aan de werkelijke seksuele daad. Deze spellen helpen om de opwinding van de paren te ontwikkelen en de geslachtsorganen te lubriceren, wat de seks fijner doet laten voelen. Seksuele spelletjes kunnen een paar minuten tot een paar uur duren voordat ze verdergaan in de werkelijke seksuele daad.

Wij, in dit artikel, noemen het seksspellen – of erotische spellen -.

Typen seksspellen h2

Alle erotische spellen zijn ontworpen voor stellen maar kunnen ook worden 

Uitgevoerd in een trio – bijvoorbeeld waarbij ieder lid van het trio om de beurt speelt. Het spel hoeft alleen maar een beetje te worden aangepast.

1. Domineren

Wat heb je nodig: Essentieel, handboeien of iets anders dat werkt om de handen te binden. Optioneel: naast erotische spellen wat al genoemd is, kan ook wat erotische kleding zoals, leer of latex, whips, laarzen of hakken, leuk zijn.

Hoe speel je het: Bind de polsen van je partner vast aan het hoofdeinde van het bed en behandel ze slecht (vergeet niet dat het allemaal een spel is, maak ze niet bang). Praat vies en vertel ze alles wat je met ze gaat doen als ze zich niet gedragen.

Waarom het leuk is: Omdat het een soort rollenspel is dat toelaat dat je iemand bent wie je normaal niet bent. Om te domineren en om gedomineerd te worden door je partner kan je helpen om de opwinding te vinden die in de jaren van je relatie verloren zijn geraakt.

seksuele spellen

2. 69 gastronomie (moet ik dit nog uitleggen)

Wat heb je nodig: bevroren aardbeien, slagroom, verschillende ijssmaken

Hoe speel je het: Lig in het standje 69 met je partner en smeer hun geslachtsdelen in met welke ijssmaak je lekker vindt. Of laat hem/haar het zelf doen.

Waarom het leuk is: Moet ik dat echt uitleggen? Dit erotische spel, naast dat het lekker is, kan een antidoot zijn tegen de stereotypische blik die mensen hebben op orale seks en dat het vies is.

3.  Het seks restaurant

Wat heb je nodig? Grijp alles bij elkaar waar je om zo vragen in een restaurant. Drank, voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerecht, toetje en een glas champagne om mee te eindigen.

Hoe speel je het: Plaats elk gerecht in een andere ruimte. En elke ruimte verhoogd het niveau van het seksspel. Als ze een drankje nemen – rustig aan, alsof je op je tafel aan het wachten bent – begin dat met licht zoenen. Ga nog niet te ver in deze kamer.

In de tweede ruimte, raak elkaar aan over je kleding heen en doe misschien een knoopje los terwijl je met het voorgerecht begint. En zo verder totdat je bij de ruimte komt waar de champagne staat te wachten en de wildste seks in jaren tijd.

Waarom is het leuk: Ten eerste omdat het altijd leuk is om lekkere dingen te eten en te drinken, bovendien voegt het opwinding toe aan het seksuele spel, omdat je altijd wacht op wat komen gaat, het plezier wordt telkens vergroot.

Daarnaast, is het een perfecte gelegenheid om te testen of wat ze zeggen over afrodisiacum waar is.

4. Erotische verhalen

Wat heb je nodig: erotische verhalen in elk format mogelijk, roman, kort verhaal etc. Je kunt een stukje uit een erotische roman kiezen die je leuk vindt of deze van internet lezen.

Hoe speel je het: als het iets is dat je al hebt gelezen, leg dan aan je partner uit waarom je het leuk vindt. Maar het maakt niet uit of het nieuw is of niet. Lees in beide gevallen het verhaal hardop voor, rustig en met de juiste intonatie. Als jullie je allebei op je gemak en opgewonden voelen na het lezen, zou je de personages kunnen uitspelen.

Waarom het leuk is: Dit soort volwassen koppelspellen zijn perfecte voorspellen en daarnaast hoef je zelf nergens over na te denken. 

seks spellen voor koppels

5. Kus mijn chocoladedoos

Wat heb je nodig: een doos met chocolaatjes

Hoe speel je het: Een van de twee ligt naakt op het bed met een bepaald aantal chocolaatjes die het lichaam bedekken. De andere, ook naakt, naast het masker dat de ogen veblind, moet de chocolaatjes zoeken door middel van kusjes.

Waarom is het leuk: Want, het is zo dat stabiele stellen die gepassioneerd en regelmatig zoenen een gelukkiger en levendiger seksleven hebben. Dit erotische spel tilt het naar een ander niveau. Trouwens, als er passie is, is het hele lichaam net als lippen. Gebruik het, zoen het.

6. Kijk wat als laatste komt

Wat heb je nodig: Alleen je partner

Hoe speel je het: Het spel gaat erom wie er het laatste een orgasme heeft. Diegene die verliest, moet een soort taak uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld een massage, eten klaarmaken en dan ook de afwas doen of zoiets.

Waarom is het leuk: Omdat het een sterke emotionele connectie creëert. Het is een lichte variant van tantrische seks. 

7. Laat de dobbelsteen bepalen

Wat heb je nodig: papier, pen, twee kommen, twee dobbelstenen

Hoe speel je het: je moet tien dingen opschrijven die je graag gedaan wilt hebben op 10 stukjes papier die je opvouwt en in je kom doet. Je partner doet hetzelfde. Jullie gooien allebei je dobbelstenen, wie de hoogste score haalt, pakt een papier uit de schaal van zijn partner en doet wat er op het papier staat.

Als ze dat willen, natuurlijk

Waarom het leuk is: omdat het de perfecte gelegenheid is om te schrijven wat je wil dat je partner (met je) doet en om erachter te komen welke seksfantasieën ze hebben. 

8. Seks Scrabble

Wat heb je nodig: het spel scrabble of iets soortgelijks

Hoe speel je het: je mag alleen met seksuele woorden spelen. Als een van jullie een woord maakt wat met een lichaamsdeel te maken heeft, moet de andere dat deel zoenen. 

Waarom is het leuk?: je zal de koning van bordspellen worden op erotisch niveau.

Het is niet alleen intellectuele stimulering, maar het helpt ook om jullie beiden opgewonden te laten voelen. En de fysieke interactie ontwikkelt beetje bij beetje totdat het een van de meest leuke koppelspellen ooit wordt.

erotische spellen voor koppels

9. De koning en de dienaar 

Wat heb je nodig: je verbeelding

Hoe speel je het: een van jullie is lid van de koninklijke familie en de ander is een dienaar. De koning of koningin geeft orders en krijgt precies waar ze om vragen. Het is goed om heel specifiek te zijn met opdrachten zoals “streel mijn borsten” of “raak me hier aan”.

Waarom het leuk is: Het is een manier om te leren dat je nooit precies krijgt wat je wilt, tenzij je goed communiceert.

10.  Hete stenen 

Wat heb je nodig: ronde, platte en zachte stenen, een pan met heet water, wat handdoeken en massageolie.

Hoe speel je het: Wikkel elke steen in een handdoek en leg deze een half uur tot een uur in de pan. Als de stenen voldoende opgewarmd zijn – wees voorzichtig – laat je partner dan op zijn buik liggen, naakt, en begin met de massage.

Leg de stenen vervolgens langs hun ruggengraat en als ze voldoende zijn afgekoeld, rol ze dan over het hele lichaam. 

Wees sensueel met je geliefde. Als je agressief bent of te snel naar hun geslachtsdelen gaat, kun je de pret bederven.

Waarom het leuk is: het krijgen van een massage verbetert niet alleen je welzijn, maar zorgt er ook voor dat je je emotioneel dichter bij je partner voelt.

Delen is liefhebben!

Summary
Erotische spellen die je met je partner kunt spelen
Article Name
Erotische spellen die je met je partner kunt spelen
Description
Is de seks met je partner routine geworden? Wil je graag weer opgewonden raken? Ontdek dan tien erotische spellen die je met je partner kunt spelen
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo