Hoe te flirten op Instagram: de beste trucs

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

flirten op Instagram

In het tijdperk van sociale netwerken is flirten op Instagram een delicate kunst geworden.  Leer de fijne kneepjes ervan te ontrafelen. 

We leven in een sociale maalstroom waar de hoeveelheid datingapplicaties en -sites, maar ook sociale netwerken die notificaties kunnen sturen naar de persoon die je leuk vindt, enorm is. Dat vertaalt zich in een hevige concurrentiestrijd die je ervan weerhoudt je te onderscheiden van de massa. 

Plus, Instagram is geen datingsite, dus mensen zijn niet alleen daar op gefocust. 

Hoe krijg je de aandacht van het meisje dat je leuk vindt? Het is ingewikkeld: het hele spel van flirten op Instagram is gebaseerd op een evenwicht tussen subtiliteit en schaamteloosheid.

Hoe te flirten op Instagram

Om te flirten op Instagram adviseer ik voorzichtigheid; het is niet hetzelfde als flirten op WhatsApp. Als dit tijdperk ons iets heeft geleerd – iets wat ik betwijfel – dan is het wel om te letten op ons digitale imago.

Alles wat je uploadt, blijft online. 

Het maakt niet uit wat je probeert te verwijderen, want er zal altijd een hoekje zijn waar de inhoud op wordt geslagen, of op wordt gekopieerd, of op wordt gedeeld.

1. Hou je selfies up to date

Heb geen twee jaar oude selfies, alsjeblieft. Ook, aangezien de persoon die je leuk vindt waarschijnlijk op je profiel zal klikken om te zien wie deze mysterieuze fan is, zorg er dan voor dat je profielfoto net zo aantrekkelijk is als thumbnail als de full-size foto.

Maak zoveel selfies als je nodig hebt tot je de beste vindt. Verwijder de rest, natuurlijk.  

Vermijd jezelf te labelen met saaie of zelf-depreciërende hashtags. 

#I’mVeryFat is geen hashtag waar je te veel mee gaat flirten. Daar kan ik je van verzekeren.

2. Lijk niet wanhopig

Er is niets wanhopiger dan het klikken op het hartje bij elke foto van iemand die je leuk vindt. Dit soort wanhoop kan werken met iemand die dronken is in een joint die op het punt staat te sluiten, maar het zal je niet helpen om wat compromisloze seks te hebben op Instagram.  Dus stop met het sturen van likes zonder onderscheid. Likes moeten verstandig worden beheerd, anders verliezen ze hun betekenis. 

Bovendien is de lijn tussen een bewonderaar en een stalker vaak te dun. 

Ga er alsjeblieft niet overheen.

eerste date dankzij Instagram

3. Maak gebruik van de selfies van de persoon die je leuk vindt

Gebruiken? Waarvoor? Om een bericht te sturen! Niet letterlijk, maar wel door middel van likes.  Als mensen selfies maken, is dat natuurlijk voor het ego. Dus stop niet met geven van likes aan elke selfie die het meisje dat je leuk vindt upload, zodat je haar een beetje in de watten kunt leggen. 

Ik heb het over haar eigenwaarde. 

Andere foto’s die strategisch zijn als het gaat om het veroveren van een vrouw op Instagram zijn de foto’s waarin ze verschijnt met huisdieren of het beoefenen van een of andere hobby. 

Vergeet niet om niet likes te geven aan AL haar foto’s, alsjeblieft. Zelfs niet de meerderheid.

4. Like geen oude foto’s

Als je een foto van zes maanden geleden liked, wees er dan zeker van dat je het volgende bericht zal sturen: “Hey, het is zaterdagavond, ik ben dronken en verbeeld me ons leven samen terwijl ik op Instagram naar je profiel kijk”.

Het is niet echt een sexy bericht, wat direct terug verwijst naar het tweede punt van dit artikel.

5. Opmerkingen zijn essentieel

Je kunt een zee van vind ik leuks op Instagram geven, tot je duimen er pijn van doen, maar als je echt je intenties wilt doen overkomen, laat dan een reactie achter op een foto.

Een slimme en tijdige opmerking is meer waard dan duizend keer zoveel likes. Maar hou het simpel.

Zelfs als je gewoon een grappige emoticon post, zal de impact nog steeds hetzelfde zijn.

Een advies: als je nooit een grappig persoon bent geweest, probeer dan niet grappig te zijn via berichtjes of opmerkingen: het is veel ingewikkelder en het kan verkeerd begrepen worden.

Maar het is erg belangrijk om het meisje dat je leuk vindt op Instagram te laten lachen.

Jij beslist.

nieuwe mensen leren kennen op Instagram

6. Maak originele stories

Stories publiceren die maar een dag beschikbaar zijn, zijn veel minder egocentrisch dan de hele tijd permanente selfies op je profiel te posten die moeten laten zien hoe geweldig je leven is.

Als je, in plaats daarvan, de foto laat zien – ook al is het met een selfie – in de context van een grappig of origineel verhaal dat binnen 24 uur gaat verdwijnen, zal je veel punten verdienen bij iedereen die gebruik maakt van het populaire sociale netwerk

Ook bij het meisje dat je leuk vindt.

7. De interactie moet wederzijds zijn

Om uw strategie te laten werken, moet u Instagram gebruiken alsof het seks is: een activiteit waar beide partijen baat bij hebben.

Als de persoon die je leuk vindt het spoor van “likes” en opmerkingen die je hebt achtergelaten niet volgt, zou je de hint kunnen beginnen te nemen. 

Ik zal het voor je vertalen: “Ik vind je niet leuk“. 

Sociale netwerken zijn publiek domein, dus iedereen weet wie er de hele tijd commentaar geeft op welke posts.  

Wil je echt de man zijn die nog steeds commentaar geeft op iemands foto’s terwijl alle anderen weten dat de gevoelens niet wederzijds zijn?

8. Het privé bericht

Als het oppikken van meisjes online zo eenvoudig was als het versturen van een privébericht op Instagram, zou niemand incel zijn, maar zo eenvoudig is het niet. 

Het privé bericht aan een vreemdeling is een grote inbraak op hun privacy, dus zorg ervoor dat je al eerder publieke interacties met haar hebt gehad om iets goeds uit haar te halen.

Door iets goeds te halen, bedoelen we in ieder geval dat ze je niet blokkeert.  

Dus wees voorzichtig.

Ik sta erop: probeer niet grappig te zijn als de enige persoon die om je grappen heeft gelachen in het leven je oma is geweest. 

Stuur geen mysterieuze of mystieke berichten: ze zijn eng en laten je doen overkomen als een stalker.

Vergeet natuurlijk de poëzie, de spirituele zinnen van de lichtwezens en andere onzin. 

Tenzij…

vrouwen leren kennen dankzij Instagram

9. Doe onderzoek

De prachtige charme van Instagram zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar leven blootstelt. 

Twintig jaar geleden zouden we iemand hebben vermoord om te proberen deze informatie privé te houden. 

Maar de tijden veranderen en nu heb je ALLE informatie over de smaak en de persoonlijkheid van de persoon die je leuk vindt als hij of zij erg actief is in sociale netwerken. 

Het is erg makkelijk om er achter te komen, bijvoorbeeld, of ze je leuk vindt. Hoe? Door hun vrienden te onderzoeken.

Maak je geen zorgen, ik ben niet gek geworden.  Denk hier eens over na:

Als er een post is van een vriend die aan het klimmen is die ze leuk vindt en jij hebt een post waarop je aan het klimmen bent en die vindt ze niet leuk, wat denk je dat het betekent? 

Het is ook heel gemakkelijk om te weten welke dingen zij leuk vindt, welke hobby’s ze heeft.  Als je haar op een festival poëzie ziet voordragen is het misschien niet zo gek om poëtische dingen aan je muur te gaan hangen.

10. Leef in de werkelijkheid

Op een gegeven moment zal je de persoon die je leuk vindt moeten uitnodigen voor een eerste date. Het moet op het juiste moment komen, na een relatie van weken praten of gewoonweg interactie met elkaar.  

Tenzij je Brad Pitt bent, zal je er aan moeten werken. Mensen willen weten wie de persoon die ze ontmoeten werkelijk is, omdat er veel mensen zijn die niet zijn wie ze online zeggen dat ze zijn.

Kan er op Instagram worden geflirt?

Flirten op Instagram is mogelijk, maar het is een zeer, zeer valse spiegel van het echte leven. Wees voorzichtig. Emoties worden versterkt op sociale netwerken en nog veel meer op Instagram. Dus wees geduldig. Zoals we al zeiden, je zult er aan moeten werken. 

Tenzij je knap, slim, grappig en rijk bent, natuurlijk. Met ten minste drie van deze vier attributen kan je alles wat je in dit artikel hebt gelezen vergeten, en dat wat in alle andere artikelen en op verleidingsblogs voor mannen staat ook. 

Het komt allemaal goed met je.

Delen is liefhebben!

Summary
Description
Hoe te flirten op Instagram: de beste trucs
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo