De meest voorkomende fouten die mannen online maken

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Olga-holland

Hallo, mijn naam is OLGA en ik ben model, zangeres en actrice. Hierbij deel ik enkele tips en tricks om te flirten met mannen op Afspraak.

Ik ben al vaak in Nederland geweest en ik heb daar veel vrienden leren kennen.

Het is een prachtig land met een vrije geest. Ik hou van de architectuur die je hier kan vinden en de beroemde “coffeeshops” die je enkel tegen komt.

Ik denk dat het zeer makkelijk is om met Nederlanders te communiceren. Het is een aangenaam, ontspannen en respectvol volkje. Elke vrouw vind dit wel leuk maar tegelijkertijd zijn ze niet “te ontspannen” haha. Ik bedoel het zijn hardwerkende mannen, Echte mannen!

De eerste videoclip van dit jaar verschijnt nog voor de zomer!

Over heel de wereld heb ik fotoshoots gepland staan maar ik zal jullie op de hoogte houden via Social Network.

Olga-dates

Deze fouten maken mannen op eerste dates

Tips en tricks om te flirten.

  • De eerste en meest voorkomende fout die mannen maken bij het online flirten is wanneer ze agressief worden en snel antwoord verwachten.

Ik vind het zelf ook niet leuk wanneer de eerste berichten die ik ontvang over mijn uiterlijk gaanZo lijkt het dat ze het niet serieus nemen en het enige wat ze leuk vinden, mijn borsten zijn.

Ik heb liever een vriendelijke en gereserveerde man.

  • De tweede meest voorkomende fout is wanneer een man alle info in zijn eerste bericht typt. Ik vind het leuk om iemand te leren kennen maar niet alles in één bericht. Om een relatie op te bouwen moeten we de kans krijgen om te praten.
Olga-Interactie

Interactie betekent dat er ruimte is voor wederzijdse interesses. Ik vind het leuk wanneer mannen mij meer vertellen over hun job of wat ze graag in hun vrije tijd doen.

Ik zou aanraden om geen berichten te schrijven zoals:

“Mijn doel is om tegen het einde van het jaar een relatie te hebben”

“Ik voel me erg eenzaam  “

Omdat mannen kunnen overkomen als te geïnteresseerd maar ze laten het ook duidelijk blijken wanneer ze geen interesse hebben. Je kan zeggen dat je op zoek bent naar een serieuze relatie maar zeg niet dat je het nu meteen wilt, zoals vandaag.

  • Een andere fout die mannen bij het daten maken, is dat ze teveel over zichzelf praten en geen vragen stellen of er zijn ook mannen die helemaal niet praten en wachten tot de vrouw hen “entertaint”.
  • Mijn ervaring heeft mij geleerd dat mannen soms te veel over zich zelf praten en geen vragen stellen. Anderen praten helemaal niet en wachten tot de vrouw iets te vertellen heeft. Zulke mannen geven mij het gevoel dat ze arrogant zijn en daar hoef ik niet nog een keer mee af te spreken.
Olga-flirten

Een date vanuit het opzicht van de man

Vanaf nu bekijk ik het vanuit de situatie van de man:

Als ik zou flirten met een mooie vrouw die ik online heb leren kennen, doe ik het eerst omdat ik haar aantrekkelijk vind maar om de dame in kwestie aan te trekken moet ik de juiste sleutel vinden om de schat te openen.

Zo zou ik haar omschrijving als ze deze heeft staan gebruiken om het gesprek te starten. Ik zou mijn grappigste kant boven halen om haar aandacht te trekken.

Als ze bijvoorbeeld zegt dat ze medicijnen in Amsterdam studeert. Zou ik als man denken: “Oh, dan heb ik de kans om Amsterdam te bezoeken”.

Ik bedoel: ze moet het gevoel hebben dat je in haar geïnteresseerd bent. Mocht er niets in haar omschrijving staan zou ik haar complimenten geven over haar uiterlijk maar op een respectvolle manier.

De meeste vrouwen die flirten op een datingwebsite zijn op zoek naar een serieuze relatie. Ze willen een lieve en ondersteunde partner vinden die haar als een princes zou behandelen. Iemand die hen beter laat voelen. Iemand die haar vertrouwen heeft.

Is het gepast om de toon van het gesprek seksueel te verhogen?

Over het feit of het gepast is om een seksueel getint gesprek online aan te gaan of niet kan ik je een aantal dingen verzekeren:

  • Ik geloof dat in 98% van de gevallen vrouwen niet persoonlijk met de man in kwestie zullen afspreken ook al reageert ze op dit soort vragen.
  • Er zijn natuurlijk een aantal uitzonderingen. Ik zou de seksuele toon van een gesprek niet verhogen tenzij je door haar genegeerd wilt worden of je wilt iemand vinden die sexting leuk vindt.
Olga-datingwebsite

Mijn ervaring op Afspraak

Momenteel sta ik niet ingeschreven op een datingwebsite maar ik herinner me dat het een hele ervaring was toen ik een profiel had aangemaakt op deze datingwebsite.

Ik had al een hele tijd geen seks meer en ik had geen tijd om op stap te gaan. Ik werkte hard en een vriendin raadde me aan om me op deze datingwebsite aan te melden om opnieuw wat “plezier” te hebben.

Bij deze had ik dus een profiel aangemaakt maar stond er eerst wat sceptisch tegen over omdat ik dacht dat mannen mij zouden benaderen zoals op andere websites. Mannen die enkel op zoek zijn naar seks.

Maar eigenlijk heb ik een aantal leuke mannen leren kennen via deze datingwebsite waarmee ik nog steeds bevriend ben en hen altijd probeer op te zoeken wanneer ik in Nederland ben.  

Ik wil jullie wel vertellen dat mijn vriendin die mij deze website om mensen te leren kennen had aanbevolen in werkelijkheid deze website gebruikte om… je weet het wel, enkel om plezier te hebben en om vrijblijvende relaties te vinden.

Ze is onlangs gescheiden en ze was er nog niet klaar voor om een nieuwe relatie aan te gaan.

Op dat moment had ze enkel nood aan seks maar uiteindelijk heeft ze wel haar nieuwe vriend op deze website leren kennen. Dus alles is mogelijk!

Momenteel ben ik single en ja ik flirt ook online natuurlijk. Mijn twee ex vriendjes heb ik online leren kennen.

Ik werk online en ik denk dat online daten perfect werkt voor mensen die de tijd niet vinden om op stap te gaan.

Ik ben op zoek naar een beleefde, intelligente, liefdevolle man die een goed gevoel voor humor heeft

Ik hou van mannen die weten hoe ze een vrouw moeten behandelen

Kus

Delen is liefhebben!

Summary
De meest voorkomende fouten die mannen online maken
Article Name
De meest voorkomende fouten die mannen online maken
Description
Hallo, mijn naam is OLGA en ik ben model, zangeres en actrice. Hierbij deel ik enkele tips en tricks om te flirten met mannen op Afspraak.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo