Hoe krijg je een tweede date? We vertellen je hoe

Geschreven door Arjan Jansen Tips om te flirten

tweede date

Afspraakjes maken dankzij Afspraak is normaal.  Wat niet zo normaal is, is het vast zitten in een eindeloze reeks eerste dates die maar niet tot tweede dates leiden. 

Je je in dit geval over een ding bewust zijn: jij bent het probleem. 

Het goede nieuws is dat het veel beter is dat jij het probleem bent dan dat je dates het probleem zijn. Je kunt namelijk niemands gedrag op een eerste date veranderen, behalve dat van jezelf.

Wat kan ik doen om die tweede date te krijgen?

Of je een tweede date erin zit of niet hangt af van de eerste date en hoe die ging, dat is duidelijk. Dus hier geven we je wat tips zodat je er zeker van kunt zijn dat de eerste date onvergetelijk wordt en je die tweede date krijgt.

Kies de juiste locatie.

Meestal is een leuk café een goed optie. Een eerste date hebben in het openbaar wekt vertrouwen, maar zorg er alsjeblieft voor dat het niet megadruk is. De locatie moet een goed gesprek aanmoedigen. Als je moet schreeuwen om elkaar te kunnen verstaan, zal het niet werken.

Om succesvol te flirten met vrouwen moet je de kunst van conversatie beheersen

Een goed gesprek voeren is een kunst. Je moet interessante dingen kunnen vertellen en tegelijkertijd ook luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Als je alleen over jezelf praat, dan heb je een probleem.

Stel vragen over wat de andere persoon je verteld en herhaal sommige dingen die hij of zij je verteld heeft tijdens het gesprek. Zo laat je zien dat je interesse hebt.

Heb het niet over je moeder op de eerste date

Nou ja, om respect te tonen aan de vrouw die je op deze wereld heeft gebracht, kan je het wel één keer over haar hebben, kort dan.

Heb het niet over je ex op je eerste date

Ook niet één keer of heel kort, alleen als je date je erover vraagt. Als je date dat doet, wees dan kort en praat met respect over je ex, hoe slecht de relatie ook is afgelopen. Dat is wat volwassen mensen doen.

En vrouwen houden niet van mannen met het Peter Pan syndroom (mannen die nooit volwassen worden).

Maak van de date geen interview

Ik begrijp dat je eerste afspraakjes beu bent en ter zake wilt komen, maar als je directe vragen stelt, alsof je de persoon voor je een baan interviewt, zal je haar stierlijk vervelen. En het doet je overkomen als koud en berekenend

Wees punctueel

Het lijkt onnozel, maar een afspraakje zit vol kleine details die uiteindelijk de doorslag zullen geven (of niet). Punctualiteit is er daar één van.

Hou het kort

Een date inkorten is een verkeerde zet en verminderd je kans op een tweede afspraakje, de date langer laten duren dan zou moeten is ook fout. Anderhalf of twee uur doorbrengen met iemand die je voor het eerste leert kennen, is meer dan genoeg tijd. En, tenzij een koor van engelen uit de hemel is neergedaald om je liefde te zegenen, zal het eindigen van de date op een leuk moment ervoor zorgen dat ze je weer wil zien.

Wees mysterieus

Laat een paar dingen vallen, maar vertel ze niet in detail.  Je kunt zeggen dat je veel hebt gereisd (als dat waar is) en het daarbij laten. Of u kunt zeggen dat je al vier verschillende bedrijven hebt opgericht, zonder de exacte activiteit van die bedrijven te noemen. 

En zo voorts.  

Heel belangrijk: het gaat niet om het verzinnen van verhalen, maar om het vertellen van dingen over je leven, waarbij je opzettelijk informatie weglaat, zodat er vragen worden gesteld. 

Vragen die beantwoord zullen worden op de tweede date.

Verzorg jezelf

Het lijkt misschien een no-brainer, maar dit is heel belangrijk. En ik heb het hier niet over douchen op de dag van de afspraakje, wat je zeker moet doen, maar het dagelijks verzorgen van jezelf zoals je tanden goed verzorgen, je handen en nagels schoon houden, naast alle gewone dagelijkse hygiëne. 

Een afspraakje kan geweldig zijn tot het moment dat je date beseft dat je een mond vol scheve of vieze tanden hebt

Dat kan je niet laten gebeuren. Punt.

Wees niet te aanhalig tenzij je een heel sterke verbinding voelt.

Hands off. Dat is de belangrijkste regel. Als je je date te veel aanraakt, kan ze zich ongemakkelijk voelen. Sommige mensen gebruiken veel lichamelijk contact om te communiceren, zonder seksuele bedoelingen: ze houden je hand vast, ze raken je aan om je aandacht te trekken, ze leunen op je schouder als je loopt.  

Als jij zo iemand bent, probeer het dan onder controle te krijgen.

Wees eerlijk over je intenties

Romantische komedies een vertekening van de liefde zoals pornografie dat is voor seks. Dus vergeet de onzin die je in deze films ziet, het is geen realiteit. Onzin als: ze moet jouw eerst bellen, je moet minstens drie dagen niks van je laten horen als je wilt dat ze echt geïnteresseerd is en dat soort dingen. Als je haar leuk vond en je haar nog eens wilt zien, moet je haar dat vertellen aan het einde van jullie eerste afspraakje.

Geef haar iets wat ze mist.

Is ze gestrest over haar baan? Laat haar ontspannen door grappige verhalen vol gevoel voor humor te vertellen. Als je geen gevoel voor humor hebt, zoek dan online naar grappige verhalen en vertel die aan haar. 

Heeft ze altijd al een hond willen hebben, maar er nooit één kunnen adopteren? Nou, kijk, jij houdt ook van honden en overweegt er net een te adopteren.

Overweldig niet

Zelfs als de date heel goed ging, overstelp haar niet door constant na je date te bellen of te appen. Onthoud dat elk bericht een kans is om je kansen met haar te verprutsen.

Hoe vraag je haar op een tweede date?

De sleutel hier is om de informatie te gebruiken die ze je gaf op de eerste date. Als ze van films houdt, is het duidelijk: nodig haar uit voor een goede film. Als ze van klimmen houdt, waarom dan niet een afspraakje bij de klimmuur? 

Het hangt ook af van je bedoelingen en of je die hebt aangegeven of niet. 

Een friend with benefits willen is niet hetzelfde als een one-night stand of een vaste relatie.

Anders, als ze geen hobby’s heeft of iets heeft waar ze een passie voor heeft, zou ik je adviseren om niet te zoeken naar een tweede date. Mensen zonder hobby’s raken zo geïnvesteerd in hun partner dat het op den duur overweldigend kan worden.

Hoe weet je of er een tweede date zal zijn?

Als het afspraakje goed is verlopen, geeft ze je haar mobiele nummer, of vraagt ze zelf om die tweede date. In dat geval weet je zeker dat er een tweede date komt.

Als het niet duidelijk is, is er geen manier om het te weten, tenzij jij het initiatief neemt.

Afspraak, de website voor tweede dates.

Tweede dates, derde dates, en ….

Afspraak is een doos vol tools om te flirten

Bovendien, waar je ook naar op zoek bent, op onze site vindt je het zeker.

Het is bovendien volledig gratis om lid te worden van de meest liberale en actieve gemeenschap van mannen en vrouwen in Nederland.

Waarom probeer je het zelf niet?

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe krijg je een tweede date? We vertellen je hoe
Article Name
Hoe krijg je een tweede date? We vertellen je hoe
Description
Ben je net op een eerste date geweest en wil je weten of je die tweede date krijgt? Heb je het moeilijk om die eerste fase uit te komen? Lees dan verder.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo