Vijf tekenen om zeker te weten of een vrouw je leuk vindt

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Hoe weet je of een vrouw leuk vindt

Ooit, zo lang geleden dat ik het liever niet zeg, verscheen er een anonieme brief door de brievenbus van mijn huis. Het was een liefdesbrief en het was schattig in zijn naïviteit. De opsomming van complimenten zou het meest gebroken ego weer heel hebben gemaakt. Maar ik heb nog geen credits gegeven.

De zin die me het meest bijbleef, aangezien het ook de enige is die ik heb onthouden, was de volgende:

“Ik ben iemand die dichter bij je is dan je denkt”.

Nooit ben ik erachter gekomen wie de brief geschreven had. 

Ik weet niet of het een klasgenoot, iemand van de middelbare school, een buurmeisje of de zus van een vriend was…

Had ik maar zo een artikel zoals deze. Had ik maar gelezen hoe je weet of een vrouw je leuk vindt.

Hoe weet je of iemand je leuk vindt ?

Er zijn veel dingen die je kunt doen om erachter te komen of een vrouw je leuk vindt zonder het direct te vragen -iets wat nogal agressief over kan komen als je niet zeker bent van het antwoord- maar je moet weten hoe je de signalen kunt opvangen.

Hoe weet je of een meisje je leuk vindt?

Laten we naar deze signalen kijken. 

hoe weet je of iemand je leuk vindt

1. Lichaamstaal

Lichaamstaal is iets heel belangrijks om op te letten als je erachter wilt komen of een meisje je leuk vindt? 

Als ze open en gefixeerd kijkt als ze je ziet, kan dat een teken van interesse zijn, net zoals als ze naar je kijkt met haar armen en benen gespreid, dat betekent dat zij zich onbewust voor je openstelt.

Als ze juist het tegenovergestelde doet, heeft ze je misschien niet echt opgemerkt en voelt ze zich niet helemaal op haar gemak bij je. Een ander interessant teken is dat wanneer jullie blikken elkaar ontmoeten, ze je een paar seconden recht in de ogen aankijkt en dan wegdraait. Dat betekent dat ze naar je wilt kijken, maar zich schaamt dat je het doorhebt.

2. Ze toont interesse in jou en je leven

Als ze interesse in je heeft en je probeert te helpen, kan zij je misschien leuk vinden. Een meisje dat je niet mag, zal je niet vragen hoe het gaat of geïnteresseerd zijn als je hulp nodig hebt of als je problemen hebt.

Als ze meer dan enig ander meisje geïnteresseerd is in je leven en je problemen, zal dat zijn omdat die meid je leuk vindt en daarom wil ze je op elke mogelijke manier helpen.

3.  Haar vrienden weten over je

Praten met haar vrienden kan een goede manier zijn om erachter te komen of ze je leuk vindt, want als haar vrienden van je weten, is dat omdat ze met hen over je heeft gepraat.

Door een klein gesprek met haar vrienden te hebben, zul je veel meer informatie kunnen krijgen dan je je kunt voorstellen, wat erg belangrijk zal zijn om te zien wat je betekent voor haar. Een jongen die haar niet aantrekt en die haar niks boeit zal ze niet noemen in haar vriendengroep.

hoe weet je of hij je leuk vindt

4. Je ziet haar vaker dan normaal en meer opgemaakt dan normaal. 

Een van de signalen om te weten of ze je leuk vindt, is wanneer ze zichzelf meer dan normaal opmaakt en zich leuk aankleedt op de momenten dat ze weet dat ze je gaat zien.

Als ze zich normaal gesproken op één manier kleedt, maar als ze weet dat ze bij je in de buurt zal zijn, zich anders kleedt dan normaal, wil ze misschien je aandacht trekken, wil ze misschien dat je haar opmerkt. Dit zal een vrij grote indicatie zijn dat ze je leuk vindt.

Op dezelfde manier, als ze probeert om je te zien door naar dezelfde plaatsen als jij te gaan, zal het ook een zeer nauwkeurige indicatie zijn dat ze geïnteresseerd is in jou.

5. Hoe weet je of ze van je houdt? Je hebt goede gesprekken met haar.

Een ander signaal om erachter te komen of ze van je houdt of op zijn minst je leuk vindt is wanneer je een lang gesprek houdt. Allereest, als ze aandachtig luistert naar wat je te zeggen hebt en probeert om daar op in te gaan zodat je door blijft gaan, betekent dat, dat ze veel interesse in je heeft.  

Op deze manier, wanneer je met haar praat en een paar grapjes maakt en ze lacht, kan dat een grote indactie zijn dat ze verliefd op je aan het worden is door je charmes.

Hoe weet je of iemand je leuk vindt?

Er zijn veel manieren om erachter te komen of een meisje je leuk vindt. Online, al is het iets moeilijker dan in het echt, omdat je hun lichaamstaal niet kunt observeren of de hun toon kunt horen.

Er zijn veel manieren om online te flirten, maar er zijn drie manieren om te weten of iemand je leuk vindt. Via WhatsApp, via sociale netwerken en via datingsites zoals Afspraak.

Hoe weet je of een meisje je leuk vindt? Op Whatsapp

De signalen herkennen dat ze je leuk vindt via berichtjes is makkelijk maar je moet weten hoe.

Hoe weet je of een meisje je leuk vindt

Let op of ze veel tijd besteed aan de berichtjes

Als een meisje online je leuk vindt, zal ze over het algemeen een tijdje besteden aan het versturen van berichtjes naar je. Bijvoorbeeld, ze zal vaak berichtjes sturen, zelfs als je niet online bent.

Ze reageert snel op je berichtjes

Een van de signalen om erachter te komen om een meisje je leuk vindt is wanneer ze snel op je berichtjes reageert. Het is belangrijk dat je ziet of ze je een berichtje stuurt zodra je de app gebruikt.

De berichten nodigen een gesprek uit. 

Soms antwoorden vrouwen gewoon uit vriendelijkheid, maar dan zijn de antwoorden kort en leiden ze niet tot een gesprek.

Hoe weet je of iemand je leuk vindt? Op sociale media

Let op of ze reageert op jouw publicaties

Vindt ze al je Facebook-berichten en statusupdates en Instagram foto’s leuk? Of nog beter, reageert ze vaak op je berichten? Als dat zo is, is dit een teken dat zij met je wil communiceren en kan het erop wijzen dat ze je leuk vindt.

Kijk of ze ook reageert op posts van anderen. Als ze vaak reageert op anderen, laat dat zien dat ze gewoon heel erg van social media gebruikt.

Als zij echter niet vaak andere berichten of opmerkingen “leuk” vindt, zal dit een teken zijn dat zij misschien gevoelens voor je heeft, wie weet is het liefde op het eerste gezicht.

hoe weet je of zij je leuk vindt

Afspraak de beste manier om erachter te komen of ze je leuk vindt

Als je jezelf afvraagt hoe je kunt weten of ze je leuk vindt? Dan moet je je aanmelden bij de community van Afspraak.

Op onze website is voor iedereen duidelijk wat die gaat doen: en dat is een friends with benefits hebben. Iemand om vrienden mee te zijn en een beetje vrijblijvende seks mee te hebben.

Onze community is volwassen, verantwoordelijk en weet wat die wil.

Dus, wees gerust: als iemand je leuk vindt zal je dat snel weten. Maar als je niet zeker bent, vraag haar mee op eerste date, iets heel normaals bij Afspraak- en je zult meteen een antwoord hebben.

Meld je gratis aan!

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe weet je of een vrouw leuk vindt?
Article Name
Hoe weet je of een vrouw leuk vindt?
Description
Lijkt het of iemand je leuk vindt maar weet je het niet zeker? Hoe weet je of een vrouw je leuk vindt? Dan moet je dit artikel lezen
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo