Hoe word je weer verliefd op elkaar. 6 tips om dat te bereiken

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Hoe word je weer verliefd op elkaar

Liefde doet soms pijn. Het is een feit. Vroeg of laat doet iemand je pijn in de naam van liefde. Daarom, als je het moeilijk hebt gehad vanwege zo’n gewenst gevoel, is het lastig om te weten hoe je weer verliefd op elkaar wordt.

Het kan zijn dat je in een toxic relatie hebt gezeten of dat je een onbeantwoorde liefde hebt ervaren. Het kan ook zijn dat jij degene was die iemand pijn heeft gedaan en dat je bang bent dat je weer hetzelfde zal doen.

Hoe dan ook, liefde kan veel schade aanrichten en die schade kan je wantrouwend maken om dat weer te voelen.

Maar er zijn dingen die gedaan kunnen worden om er klaar voor te zijn om weer lief te hebben en weer geliefd te worden.

kan ik weer verliefd worden?

Naar aanleiding van de vraag kan ik weer verliefd worden?  Is er maar een passend antwoord: natuurlijk kan dat.

Laten we eens bekijken hoe. 

1. Werk aan je zelfkennis

Er is een oud Chinees gezegde die als volgend luid: “ken anderen en je zult wijs zijn. Ken jezelf en je zult verlicht zijn”.

Dus observeer jezelf wanneer je denkt en voel je niet slecht als je in eerste instantie niet begrijpt wat je voelt.

De delen van je hersenen die zich bezighouden met verliefd zijn, zijn dezelfde als die van fysische pijn en zelfs die van verslavingen. Verliefd zijn kan geweldig zijn, maar ook kan het grote emotionele stress veroorzaken en zelfs fysische pijn als je het verlies van deze liefde meemaakt.

Tijd kan je helpen om te herstellen, maar het is geen proces dat je kunt overhaasten.

Soms is het je ex-vrouw die je terug wilt om het huwelijk te redden. In dat geval is het belangrijk dat je zeker weet wat je voelt. 

opnieuw verliefd worden

2. Opnieuw verliefd worden: weet dat je liefde verdient

Het kan moeilijk te geloven zijn dat je het verdient om geliefd te worden, vooral als je relaties hebt gehad die gefocust waren op het bekritiseren van je imperfecties in plaats van je te accepteren als persoon. We zijn het echter allemaal waard om geliefd te worden. En wie dit niet gelooft zal ook niet opnieuw verliefd worden.

3. Reflecteer op relaties uit het verleden

Hoewel het verleidelijk is om te proberen om niet aan een ex te denken na een breuk, heeft onderzoek aangetoond dat mensen die nadenken over hun recente relatiebreuk, in feite sneller en gemakkelijker terugveren dan degenen die dit niet doen. Het uiten van je gevoelens, of dit nu tegenover een therapeut of een vriend is of gewoon tegen jezelf door bijvoorbeeld te schrijven in een dagboek, kan je helpen herstellen van de emotionele schade van een breuk en je positieve zelfgevoel versterken

Hoe word je weer verliefd op je vrouw?

Als je je afvraagt hoe je weer verliefd wordt op je partner, kan het zijn dat je in een huwelijkscrisis zit. Er zijn er die makkelijk op te lossen zijn, zoals een discussie over huishoudelijke taken en er zijn er die moeilijker op te lossen zijn, zoals opnieuw vertrouwen na het erachter komen van bedrog. 

In deze gevallen kan het probleem worden aangepakt, aangezien het is geïdentificeerd. Er zijn echter momenten waarop liefde beetje bij beetje verdwijnt, zonder dat iemand de schuld krijgt en zonder dat iemand zich realiseert wat er gebeurt.

In dit geval is het probleem dus moeilijker op te lossen. Het belangrijkste is om toe te geven dat het probleem bestaat. En daarna ernaar te handelen.

Dus, wat kun je doen om weer opnieuw verliefd te worden op je vrouw? Er zijn alledaagse dingen, kleine dingen die je dagelijks kunt doen om de liefde weer terug te vinden.

Laten we daar eens naar kijken. 

1. Onthoud dat het ooit met liefde is begonnen

weer verliefd worden de 

Weer verliefd worden op dezelfde persoon vereist reflectie. Denk aan wat je ooit verliefd maakte op je parnter. Hoe waten de eerste maanden met deze persoon. Onthoud dat diegene hetzelfde is en dat die, waarschijnlijk, dezelfde eigenschapen heeft voor altijd.

opnieuw verliefd wilt worden

2. Communicatie

Communicatie is essentieel als je weer opnieuw verliefd wilt worden. Het is onmogelijk om te groeien in de liefde, of om het te behouden, als je niet in staat bent om te praten over dingen die je irriteren aan de andere persoon.

Mensen die niet kunnen communiceren, houden alle kleine irritaties in een soort van existentiële rugzak totdat de rugzak kapot gaat van al het gewicht.

En dus maakt het alles ingewikkelder. 

3. Wees lief

Het gaat er niet om dat je de hele dag cadeautjes moet geven. Het gaat erom dat je kleine liefdevolle gebaren naar je partner toe maakt. Praten en elkaar liefdevol aanraken is van grote waarde wanneer je weer verliefd wilt worden.

4. Vind iets nieuws om samen te doen

Danslessen, watersport, wandelingen maken door het bus, sushi leren koken, nieuwe dingen in de slaapkamer  proberen… het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat het iets nieuws is en dat jullie het allebei leuk vinden. 

5. Neem vakantie 

Soms zijn de carrieres van beide partijen van het stel een obstakel om te kunnen realizeren hoe het mogelijk is om weer verliefd op elkaar te worden. Stress, een druk schema, en zeker, alle moeilijkheden op het werk, kunnen de liefde dwarszitten.

Daarom is het goed om af en toe even vakantie te nemen en zo niet met werk bezig te zijn. 

Dat geeft je de tijd om alleen te genieten van de goede dingen die je relatie heeft.

6. Zoek iets om apart te doen

Mensen zijn unieke en onafhankelijke wezens. De mythe van een soulmate is precies dat, een mythe. In feite zul je zelden een bevredigende relatie hebben als je zelf geen bevredigend leven hebt. Als je bitter leeft omdat je je niet voldaan voelt, zal je de bitterheid overbrengen op je relatie

de beste datingsite om weer verliefd worden

Afspraak: de beste datingsite om weer verliefd worden

Opnieuw verliefd worden is geweldig. Maar we hebben niet altijd het geluk dat het op dezelfde persoon is waar we lang geleden verliefd op zijn geworden.  

Dan alsnog, mensen ontmoeten en vrienden maken (of misschien iets meer) is altijd iets bevredigends. 

Daarvoor is er Afspraak oké, het is geen pagina om een ​​stabiele partner te vinden, maar we weten dat dat wel gebeurt ​​dankzij onze tools, te beginnen met de krachtige zoekfilter, waardoor je precies het type persoon en relatie vindt waar je naar op zoek bent 

Het is gratis. Waar wacht je nog op om het uit te proberen?

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe word je weer verliefd op elkaar. Tips & Trucs
Article Name
Hoe word je weer verliefd op elkaar. Tips & Trucs
Description
Is je relatie met je partner routine? Hebben ze je zoveel pijn gedaan dat je denkt dat je nooit meer opnieuw verliefd kan worden? Lees dan dit artikel
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo