Hoe verbeter je een erectie?

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

je kan doen om je erecties te verbeteren

Erectieproblemen -de beroemde erectiestoornis- is iets wat alle mannen eens in het leven wel overkomt net zoals vele andere problemen, zijn er veel oorzaken die voor de verschijning ervan zorgen. Het goede nieuws is dat het mogelijk is om een goede erectie te hebben in de meeste gevallen. 

En dan nog, ook al kun je erectieproblemen oplossen, mag het niet worden genegeerd, want het draagt -naast het voordehandliggende- vele andere problemen met zich mee, zoals weinig zelfvertrouwen, slaapproblemen, depressie en nog veel meer.

Hoe werkt een erectie?

Volgens Wikipedia: 

“De penis bevat twee kamers, de corpora cavernosa genaamd, die over de lengte van het orgaan lopen. Een sponsachtig weefsel vult de kamers. De corpora cavernosa zijn omgeven door een membraan, de tunica albuginea. Het sponsachtig weefsel bevat gladde spieren en fibreuze weefsels. De albuginea helpt om bloed vast te houden in de corpora cavernosa en ondersteunt daardoor een erectie. Wanneer de spieren van de penis samentrekken om de instroom van bloed te stoppen en de uitstroom van de kanalen te openen, wordt de erectie omgekeerd”

Wanneer hebben we erecties?

De meest gebruikelijk, wanneer we seksueel opgewonden zijn, maar er bestaan ook onvrijwillige erecties die opkomen door de minste beweging van ondergoed tegen de penis aan of ’s nachts en bij het wakker worden.

Tieners weten heel goed waar ik het over heb als ik vraag of ze de keren herinneren dat ze op hun buik moesten blijven liggen op het strand om zo niet alles weg te geven in het loopje naar de zee. Of andersom, de keren dat ze juist in het water moesten blijven, wachtend tot de erectie omlaag ging om zo niet alles weg te geven op weg naar de handdoek.

Deze ongemakken doen zich gedurende het hele leven voor, maar ze komen meer voor tijdens de jongere jaren. En leeftijd is de meest bepalende factor als het op oorzaken van erectieproblemen aankomt.

oorzaken van een erectiestoornis

Wat zijn de oorzaken van een erectiestoornis?

De oorzaken van erectieproblemen, zijn er veel, fysieke problemen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, obesitas, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en zelfs slaapstoornissen. Medicijnen die worden gebruikt om andere gezondheidsproblemen te verbeteren, kunnen een erectiestoornis veroorzaken, net zoals alcohol, tabak en andere drugs.

In feite, seks en drugs combineren heeft vaak geen goed resultaat , met  benoemenswaardige uitzonderingen zoals CBD.

Maar een erectiestoornis kan ook worden veroorzaakt door mentale problemen, zoals een angststoornis, stress en problemen in je relatie. Daarom is het zo waardevol om naar een arts te gaan voor de behandeling van een erectiestoornis.

Als je het negeert, kan de erectiestoornis voor complicaties zorgen, zoals een onbevredigend seksleven, een laag zelfvertrouwen, veel angst en relatieproblemen. Je partner zwanger maken wordt ook erg lastig als een man last heeft van een erectiestoornis.

Op dit punt aangekomen, kun je jezelf afvragen waarom je geen partner hebt en eerlijk zijn en accepteren dat je seksleven ontbreekt.

Oplossingen voor erectieproblemen

Wanneer niks werkt, kun je naar de weg van de medicijnen gaan, maar voordat je dat doet, probeer natuurlijke erectie stimulerende middelen die we hier beneden zullen opnoemen.

Trouwens, weet je hoeveel bijwerkingen die hebben? Geen enkele.

Sport

Er zijn veel manieren om je levenstijl te veranderen wat als remedies werken voor het verhogen van het libido bij mannen en zo erectiestoornissen verbeteren, waarvan een van hen lichaamsbeweging is, de behandeling die de grootste impact kan hebben.

Sporten werkt op verschillende oppervlakken om de oorzaak van een erectiestoornis tegen te gaan en te helpen terug te keren.

Sporten verbeterd de bloedsomloop, wat het meest belangrijke is voor een sterke erectie, en het verbeterd de bloeddruk wat het stikstofoxide-gehalte verhoogt in de aderen, wat precies is hoe Viagra werkt.

Krachttraining kan de productie van testosteron natuurlijk verhogen, een belangrijke factor voor de kwaliteit van erecties en het seksueel verlangen.

Conclusie: sporten is een van de beste natuurlijke remedies om erectieproblemen tegen te gaan, zonder dat leeftijd een rol speelt.

voedsel op een erectiestoornis

Goed eten

Het voedsel dat je consumeert kan een grote directe invloed hebben op een erectiestoornis. Een dieet vol fruit, groentes, volkoren granen en vis en in mindere maten rood vlees en geraffineerde granen, verlaagt het risico op een erectiestoornis.

Een gezond dieet helpt ook om je lichaamsgewicht op peil te houden, wat belangrijk is, want mannen met overgewicht hebben 50% meer kans om een erectiestoornis te krijgen dan mannen met een gezond gewicht. 

Daarbij, verhoogt obesitas het risico op vaatziekten en diabetes, twee factoren die bijdragen aan het hebben van erectieproblemen.

Goed slapen

Een slecht slaappatroon kan bijdragen aan een erectiestoornis. Een artikel gepubliceerd is het tijdschrift Brain Research benadrukte de ingewikkelde relatie tussen de seksuele hormoonspiegels zoals die van testosteron, de seksuele werking en slaap, en merkte op dat het testosteron-gehalte toeneemt met verbeterde slaap en lagere niveaus van het hormoon worden geassocieerd met seksuele disfunctie.

Het afgeven van hormonen wordt geregeld door de interne klok van het lichaam, en het is zeer waarschijnlijk dat het slaappatroon helpt te bepalen wanneer bepaalde hormonen moeten worden afgegeven.

Het hebben van een vast slaapschema is een andere natuurlijke remedie voor een erectiestoornis, het kan helpen wanneer het duidelijk en consistent is.

Stoppen met roken en drinken

Voor veel mannen is roken een probleem op het moment van een erectie behouden.

Al helemaal wanneer de erectiestoornis een gevolg is van vaatziekten. Dit gebeurt wanneer de bloedtoevoer naar de penis wordt beperkt door verstopping of vernauwing van de aders.

Aan de andere kant, als het gaat om alcohol, hoewel het kan helpen om seksueel te presteren door zijn ontremmende kracht, kan het ook dingen moeilijker maken, aangezien het ook een van de grootste oorzaken van erectieproblemen is.

Het centrale zenuwstelsel is verantwoordelijk voor het afgeven van stikstofoxide, een chemische stof die essentieel is voor het produceren en behouden van een erectie, en overmatig alcoholgebruik onderdrukt het centrale zenuwstelsel, waardoor het minder efficiënt functioneert. Gebrek aan stikstofoxide resulteert in erectiestoornissen.

voedsel is goed voor een erectie

Welk voedsel is goed voor een erectie

Hipocrates zei het al: “Laat voedsel je medicijn zijn”. En het is zo dat er voedsel is voor allerlei soorten kwalen, en daarbij dus ook voor erectiestoornissen.

Nitraten aanwezig in bladgroenten en rode biet

Bladgroenten, zoals selderij en spinazie, kunnen de bloedsomloop verbeteren door hun hoge concentratie aan nitraten. Er is ontdekt dat rode bietensap erg rijk aan nitraten is en daarom je kan helpen om een erectie te verbeteren.

Proteïnen aanwezig in pistachenoten

Een recentelijke studie heeft gevonden dat mannen met erectieproblemen die elke dag pistachenoten aten gedurende drie weken, hardere erecties kregen en een beter seksleven in het algemeen. De voordelen van pistachenoten bij erectieproblemen zijn te danken aan een proteine genaamd arginina, die helpt om de bloedvaten te ontspannen. Dit is een ander voorbeeld hoe een goede bloedsomloop goed is voor de seksuele gezondheid.

Zinc aanwezig in oesters

Oesters hebben altijd al de faam als afrodisiacum gekend. Een reden hiervoor kan zijn dat oesters een hoog gehalte aan het mineraal zinc hebben, wat een belangrijke rol speelt in de productie van het mannelijke hormoon, testosteron, en daarom een hulp kan zijn om erectieproblemen te verhelpen.

Het onderzoek dat werd gepresenteerd in een vergadering van de American Chemical Society bied nog een andere connectie: rauwe zeevruchten bevatten elementen die het afgeven van de seksuele hormonen bevorderen in zowel mannen als vrouwen. 

Afspraak: de beste oplossing voor erectieproblemen

Als we het hebben over datingsites, is het een probleem als je je aanmeldt en vervolgens met niemand date. Dit is bij Afspraak simpelweg niet mogelijk. Dus als je erectieproblemen hebt en er niks aan doet om dat op te lossen, is het het beste om je aan te melden bij de grootste groep van liberale mensen in ons land.

Maar als je onze tips in uitvoering hebt gebracht, dan ben je al in de positie om een vrouw gek te krijgen in bed

We vergemakkelijken seksuele contacten in heel Nederland. Gratis

Waarom probeer je het niet uit? 

Delen is liefhebben!

Summary
Je kan doen om je erecties te verbeteren
Article Name
Je kan doen om je erecties te verbeteren
Description
Wil je graag weten wat je kan doen om je erecties te verbeteren? Ken je de geheimen ervoor? Wij wel. Ontdek ze bij Afspraak
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo