Twaalf manieren om het libido te verhogen bij mannen

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

libido

Heb je een vrouw ontmoet op Afspraak en heb je zaterdagavond de eerste date met haar na een paar weken met elkaar chatten op de beste datingsite van Nederland. Maar blijkt het dat je een laag libido hebt. Raak niet in paniek, we hebben een oplossing.

Wat betekent libido

Volgens Wikipedia is Libido (van het Latijn libīdo ‘wens, drijfveer’ en in strikte zin ‘lust’) een term die in de geneeskunde en psychoanalyse algemeen wordt gebruikt om te verwijzen naar iemands seksuele verlangen. Als seksueel gedrag zou libido de lustfase innemen waarin een individu probeert toegang te krijgen tot een potentiële partner door de ontwikkeling van bepaalde ethologische patronen.

Een laag libido bij een man kan een of meerdere oorzaken hebben. Het eerste dat je moet weten, is dat het geen ziekte is. Het tweede is dat het niet goed of slecht is. Er zijn aseksuele mensen die niet van intieme relaties houden en geen tijd verspillen aan het zoeken ernaar. 

Het is raar, want seks is, grootendeels, een van de principiële motivaties van de mens, maar het gebeurd: zowel bij mannen als bij vrouwen .Het probleem is wanneer je er wel zin in zou willen hebben.

Een onlogisch probleem

Het lijkt nergens op te slaan, toch? Als u geen zin hebt om iets te doen, waarom zou u dan wensen dat u er wel zin in zou hebben?

Als u niet een van die personen bent die wat dan ook kan ontbijten, begint u uw dag toch ook niet met boerenkool met worst. In tegenstelling wilt u misschien geen seks, maar bent u wel bereid om het te veranderen, om een van vele redenen: uw partner, uw jongere zelf terug te krijgen, uw ex terug te krijgen, nieuwe mensen te ontmoeten … er bestaan vele verschillende redenen.

Gelukkig, met geduld en een partner (als u die hebt), kan u de passie herstellen.

Hoe kan ik seks hebben als ik daar geen zin in heb? 

Op het internet staan veel dingen, maar niet alles is betrouwbaar. Afspraak Blog doet zijn best om naar de beste bronnen te zoeken en krijgt professioneel advies om zijn artikelen echt nuttig te maken. 

Wees dus nooit bang om ons advies op te volgen. 

uw-partner

1. Laag libido man: Richt je gedachten minstens 20 minuten per dag op je partner

Ga naar een rustige plek, zet je mobiel uit en laat je door niets afleiden. Ga comfortabel zitten en adem diep door je neus. 

Zoals je kunt zien, lijken het aanwijzingen om te beginnen met mediteren en de waarheid is dat het precies is wat het lijkt. Het enige verschil is dat je in plaats van je geest leeg te maken, je gedachten focust op je partner of de persoon met wie je een date gaat hebben.

(Als het een blind date is, kan je dit gedeelte overslaan).

Focus, zeiden we, op haar: waar ruikt ze naar? Hoe voelt haar huid? Welke kleur ogenheeft ze? Hoe ziet haar lach eruit?

Het is heel belangrijk dat de meditatie positief is: stel je je partner lachend voor, niet boos 

Verbreed de gedachtegang over haar: denk aan de mooiste momenten die je hebt meegemaakt, bijvoorbeeld je eerste kus, of de eerste keer dat ze je vertelde dat ze van je hield.

Als het een sporadische date is die je via Afspraak hebt geregeld, focus dan op de beste momenten tijdens het chatten. De berichten waarmee ze je aan het lachen maakte, wanneer ze de eerste pittige foto stuurde of de eerste keer dat je gebruik maakte van een van de belangrijkste voorkeuren die onze community kiest bij het invullen van een profiel: cyberseks

Aan de andere kant, kun je haar pikante vragen stellen, zoals: wat zijn swingers? Ben je thuis in deze wereld? En dat soort dingen. Seksuele fantasieën voorstellen is een van de beste libido verhogende middelen

2. Ga sporten

Er zijn veel oefeningen om laag libido bij mannen achter te laten

en om beter te worden in bed. Maar om te beginnen zou het niet slecht voor je zijn om weerstandsoefeningen te combineren met cardiovasculaire oefeningen. Drie sessies van een uur per week zou goed zijn.

Trainen verbetert de bloedsomloop, en dat omvat ook het verbeteren van de bloedtoevoer naar je geslachtsdelen. Bovendien verbetert het je gezondheid en je uiterlijk, oftewel je zelfvertrouwen. 

3. Eet libido verhogend eten

De wetenschap is er niet in geslaagd om een ​​afrodisiacum te maken dat geen negatieve effecten heeft op de middellange en lange termijn. De kracht van sommige medicijnen om het verlangen naar seks te vergroten is algemeen bekend, maar ze dragen allemaal bij aan erectiestoornissen, dus het is het uiteindelijk niet waard.

Dus het is beter om libido verhogend eten te eten.

Het beste van alles is dat het geen moeilijk te vinden exotisch voedsel hoeft te zijn.

Hier zijn een paar voorbeelden.

Avocado

Deze Amerikaanse vrucht, gemakkelijk verkrijgbaar in elke supermarkt, werd al door de Inca’s, Azteken en Maya’s gebruikt vanwege zijn lustopwekkende eigenschappen. Zelfs zo erg dat de originele naam, “ahuacatí” testikel betekent. Al is het alleen om de naam ervan uit te leggen aan je date, is het het waard om dit te weten. Toch?

Vanille

Vanille

In Europa werd het bekend als het afrodisiacum Madame Pompadour, de beroemde minnares van de vorst Lodewijk XV, maar het was al eeuwenlang bekend in landen als India door de delicate smaak en zachte geur, die in staat is om andere soorten onaangename geuren te maskeren. Wat dacht je van een beetje vanille in de desserts tijdens uw diner met uw Afspraak contact?

Ginseng

Rode Ginseng, voornamelijk geproduceerd in Korea, heeft eeuwenlang gediend als een libido verhogende middel, maar het produceert ook distikstofoxide, een verbinding die de veneuze holtes van de penis ontspant. Vergeet dure drogisterijbehandelingen en koop de wortel direct op de markt. Het is praktisch gratis en net zo effectief. Ook verras je elke date als je bijvoorbeeld een beetje ginseng toevoegt aan een gin-tonic.

Kaneel

De voornaamste reden waarom het werkt als libido verhogende middel is omdat het de bloedtoevoer verbetert met de daaruit voortvloeiende voordelen voor de geslachtsorganen.

Chocolade

Chocolade bevat fenylanine en theobromine, twee vaatverwijdende verbindingen die helpen de bloedstroom te verbeteren en de longcapaciteit te vergroten. Het stimuleert ook de productie van serotonine, essentieel voor het seksueel verlangen.

Oesters

Het hoge zinkgehalte helpt de spermakwaliteit te verbeteren en draagt ​​bij aan een betere smering van het vrouwelijke genitale gebied. Het hoge eiwitgehalte helpt bij het libido verhogen voor een man en dat is altijd wenselijk als je een sporadische date hebt.

Aardbeien

Ze stimuleren het hormoon- en zenuwstelsel. Bovendien zijn aardbeien met slagroom een ​​klassieker in de romantiek. Wie wil er nu niet een aardbei eten die over het lichaam van een godin is gereisd? 

Banaan

Het bevat een hoog gehalte aan bufotenine, magnesium, kalium en vitamine B. De combinatie van deze chemicaliën brengt de neurotransmitters in de hersenen in evenwicht die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van de stemming en het libido. Bovendien heeft het een seksuele vorm.

Wijn

Alcohol is de grootste bekende ontremmer en als we daar de grote hoeveelheid antioxidanten aan toevoegen, hebben we een van de krachtigste wapens in termen van het opwekken van seksueel verlangen. Je moet voorzichtig zijn. Een grote hoeveelheid alcohol genereert precies de tegenovergestelde effecten: gebrek aan seksueel verlangen, impotentie en algehele malaise.

Aan de andere kant, wie vindt het niet leuk om meiden te ontmoeten wanneer aangeschoten?

Mango

De mango heeft een zeer hoog gehalte aan bèta-caroteen, dat helpt bij de aanmaak van oestrogeen en testosteron. De grote verscheidenheid aan vitamines verbetert de kwaliteit van het sperma en bevat ook tryptofaan, ook wel het genotshormoon genoemd.

Slaap-goed

4. Slaap goed en hou uw stress onder controle

Afspraak blog had hier twee rubrieken mee kunnen maken, maar wij denken dat ze nauw verwant zijn. Zonder stress (een woord waarvoor trouwens in bijna geen enkel Aziatisch land een vertaling bestaat) stijgt het libido: dat is een wetenschappelijk bewezen feit.

Aan de andere kant veroorzaken slaapstoornissen stress, wat direct van invloed is op de stemming en de testosteronproductie.

We bedoelen veelvoorkomende en ongewenste slaapstoornissen, niet de zenuwen van verliefd zijn of de nacht voordat je een meisjes ontmoet.

Hoe het ook mag zijn, zonder testosteron is het onmogelijk om seksueel verlangen te hebben

5. Verhelp je lage zelfbeeld en verlegenheid

We zeggen niet dat dit bij jou het geval is, maar er zijn mensen die stoppen met het hebben van sociale relaties vanwege hun verlegenheid of een laag zelfbeeld. Deze kleine “sociale druk” zorgt er onvermijdelijk voor dat het libido van mensen met deze problemen afneemt.

Het is een soort selffulfilling prophecy. “Ik ga geen seks hebben omdat ik er niet goed in zal zijn”, waardoor je geen seks hebt. En het gebrek aan seks verlaagt het libido door minder testosteronproductie te veroorzaken

Je kunt ook lezen: leer hoe een trio werkt

6. Overweeg om van leefomgeving te veranderen als er veel vervuiling is

Waar hebben we het in godsnaam over? Makkelijk: hormoonontregelaars.

Oké. en wat zijn dat in hemelsnaam?

Volgens https://afspraak.nl/blog/met-cristina-psycholoog-sexoloog/ seksuoloog Dr. Nicolas Olea (Granada Universiteit): Dit zijn chemische stoffen, milieuverontreinigende stoffen, meestal door de mens gemaakt, en eenmaal in het lichaam wijzigen ze de balans van hormonen. Hormonen zijn, zoals bekend, chemische bemiddelaars die het ene orgaan met het andere verbinden en chemische signalen uitzenden of zijn. Deze chemische signalen kunnen worden verstoord, verhoogd of verlaagd door een andere chemische verbinding die je gebruikt of die op zijn plaats is geplant. Het fenomeen is dat er enkele biologische gevolgen zijn van die interferentie. Of dat een of ander hormonaal systeem wordt geaccentueerd met een grotere functie of dat een of ander hormonaal systeem tekortschiet omdat chemische stoffen, hormoonontregelaars in dit geval, de activiteit van het hormoon blokkeren”.

Niet alles is endogeen. Oftewel: niet alles komt uit jezelf. De verontreiniging van bodem, water en lucht in bewoonde gebieden is tegenwoordig een probleem van de eerste orde geworden. Wat het libido betreft, er zijn honderden gevaarlijke chemicaliën of kunstmatige stoffen die de hormonen tegengaan die het verlangen stimuleren. Om deze reden noemen artsen en onderzoeksinstituten ze hormoonontregelaars. Deze hormoonontregelaars tasten het hormoonstelsel aan en veroorzaken aanzienlijke schade en ontregeling in ieders lichaam.

Kun je je voorstellen dat je de kans verliest om mensen te ontmoeten en seks te hebben, gewoon omdat je op een plek woont die te vervuild is?

Nou, het gebeurt. 

Vecht tegen verdriet

7.  Vecht tegen verdriet

Depressie heeft direct invloed op je libido. Als je een depressie hebt, vraag je je af hoe je er vanaf kunt komen, om zo een vrouw gek te maken in bed. Vecht ertegen. Wat volgt zijn enkele symptomen van depressie.

Gedragssymptomen:

 • Emotionele schommelingen zonder duidelijke oorzaak
 • Het stoppen met deelnemen aan activiteiten waarvan u voorheen genoot
 • Deelname aan risicovol gedrag
 • Onvermogen om te voldoen aan school- of werkverantwoordelijkheden
 • Frequente afwezigheid van school of werk
 • Zelfverwondigend gedrag
 • Sociale isolatie of terugtrekking

Fysieke symptomen:

 • Hoofdpijn of migraine
 • Maagpijn
 • Laag energieniveau
 • Pijn in het lichaam en pijnen zonder duidelijke oorzaak
 • Veranderingen in eetlust
 • Gewichtstoename of verlies
 • Onvoldoende hygiëne
 • Veranderingen in slaappatroon
 • Vermoeidheid

Cognitieve symptomen:

 • Veelvuldig onvermogen om goede beslissingen te nemen
 • Gebrek aan concentratie of focus
 • Geheugenverlies
 • Vertraging in denken

Psychosociale symptomen:

 • Gevoelens van hopeloosheid en hulpeloosheid
 • Woede
 • Angstig
 • Prikkelbaarheid
 • Overmatige zelfkritiek
 • Zelfhaat
 • Schuldgevoelens
 • Algemeen verdriet

De hoeveelheid symptomen die gepaard gaan met depressie is ongelooflijk. Wie zou seks willen hebben met deze hoeveelheid symptomen?

En hoe vecht je tegen een depressie?

Depressie is iets heel serieus. Na een verhit debat met de redactie van deze blog hebben we de volgende conclusie bereikt: als u lijdt of denkt dat u lijdt aan een ziekte die zo gecompliceerd is als depressie, zoek dan de hulp van professionals. Het is de beste manier om ertegen te vechten.

Wat we wel weten is dat depressie het libido beïnvloedt: en u moet het bestrijden.

arts

8. Raadpleeg je arts om een ​​oplossing voor jou te bepalen

Sommige medicijnen kunnen bij bepaalde mensen gecontra-indiceerd zijn, zoals mensen met hoge bloeddruk, maar voor de meeste mannen is het gemakkelijk om libido verhogende middelen zoals Viagra en Prozac te verkrijgen, zeker als je van middelbare of seniore leeftijd bent.

Houd echter rekening met het volgende:

Het gebrek aan libido leidt bijna 100% van de tijd tot een erectieprobleem, maar het is niet hetzelfde. Een persoon kan om verschillende redenen een onstuitbaar seksueel verlangen hebben en tegelijkertijd erectieproblemen hebben.

Hoe verhoog ik mijn libido met gezond verstand

Tot nu toe heeft het artikel geprobeerd de sleutels tot seksueel verlangen als het ware op een zuivere, wetenschappelijke manier uit te leggen.Nu gaan we het met het gezonde verstand toepassen om antwoord te krijgen op, hoe verhoog ik mijn libido.

1. Laat jezelf niet in de steek

Als je je niet verzorgt, als je er niet elke dag goed uitziet, als je je hygiëne verwaarloost, als je het opgeeft, kortom, zal je libido onmiddellijk dalen. Je geeft signalen aan degenen om je heen – en jezelf – dat je niet geïnteresseerd bent in het hebben van seks. Waar wil je dan je libido voor hebben? 

2. Je moet haar leuk vinden, in ieder geval fysiek

Fysieke aantrekkingskracht is essentieel om je libido te stimuleren. Als dat niet bestaat, is het in ieder geval op korte termijn is het normaal dat je geen zin in seks hebt.

3. Ze moet je intellectueel stimuleren, in ieder geval op middellange en lange termijn

Een persoon die je alleen leuk vindt vanwege haar lichaamsbouw, zal je libido een bepaald aantal keren verhogen en daarna zal het afnemen. Het is de natuur.

4. Maak seks geen verplichting

Er is niets minder spannend dan iets doen uit verplichting. Zoals seks hebben omdat het moet. Het maakt het moeilijk als je er nooit zin in hebt.

Soms is seks bij sommige koppels niet eens belangrijk. Elk stel is anders en wat voor de een werkt, hoeft niet voor de ander te werken.

Dus als je de last van het moeten doen kwijtraakt, zul je zien hoe je het meer doet. 

Afspraak:  de enige datingsite die je vertelt  hoe je het libido kunt verhogen

En we garanderen het omdat we er zeker van zijn dat als je onze pagina hebt bereikt, dit een reden heeft.

Een beetje nieuwsgierigheid is alles wat je nodig hebt om te praten met liberale mensen die duidelijk hebben wat ze willen en met de bedoeling om een ​​nachtje vrijblijvende seks te hebben. Als dat je zin in seks niet vergroot, weet ik het ook niet meer.

Er zijn duizenden mannen en vrouwen die binnen enkele minuten van je vandaan zijn om te vinden waar je naar op zoek was, wie weet hoe lang al.

Geloof je me niet? Oké, maar aangezien het gratis is, waarom probeer je het dan niet eens uit?


Delen is liefhebben!

Summary
Acht manieren om het libido bij mannen te verhogen
Article Name
Acht manieren om het libido bij mannen te verhogen
Description
geen zin meer in seks? Merk je een verlaagd libido? Maak je geen zorgen, we hebben twaalf oplossingen voor je
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo