Acht manieren om het libido bij mannen te verhogen

Geschreven door Seks

libido

Je hebt een echte vrouw ontmoet in Afspraak en je hebt de eerste date met haar op zaterdagavond, na enkele weken te chatten op de beste datingsite in Nederland. Maar het blijkt dat je een laag libido hebt. Geen paniek, wij hebben de oplossing.

Een laag seksueel verlangen kan één of meerdere oorzaken gecombineerd hebben. Het eerste waar u rekening mee moet houden, is dat het geen ziekte is.

Het tweede punt is dat het noch goed noch slecht is. Er zijn aseksuele mensen die geen intieme relaties willen hebben en geen tijd verspillen met het zoeken naar hen.

Het is raar, want seks is voor een groot deel een van de belangrijkste menselijke motivaties, maar het komt voor: zowel bij mannen als bij vrouwen

Het probleem ontstaat wanneer u er zin in wilt hebben.

Een onlogisch probleem.

Het lijkt nergens op te slaan, toch? Als u geen zin hebt om iets te doen, waarom zou u dan wensen dat u er wel zin in zou hebben?

Als u niet een van die personen bent die wat dan ook kan ontbijten, begint u uw dag toch ook niet met boerenkool met worst. In tegenstelling wilt u misschien geen seks, maar bent u wel bereid om het te veranderen, om een van vele redenen: uw partner, uw jongere zelf terug te krijgen, uw ex terug te krijgen, nieuwe mensen te ontmoeten … er bestaan vele verschillende redenen.

Gelukkig, met geduld en een partner (als u die hebt), kan u de passie herstellen.

Hoe kan u seks hebben als u er geen zin in hebt?

Er is veel informatie op internet, maar die is vaak niet betrouwbaar. Blog Afspraak streeft ernaar om primaire bronnen te vinden en heeft professioneel advies om ervoor te zorgen dat de artikelen voor u echt nuttig zijn.

Wees dus nooit bang om ons advies op te volgen.

uw-partner

1. Denk op z’n minst 20 minuten per dag aan uw partner.

Ga naar een rustige plek, schakel uw telefoon uit en laat niets u afleiden. Ga lekker zitten en adem diep door uw neus.

Zoals u ziet lijken deze instructies op die voor meditatie en, om eerlijk te zijn, is dit precies wat het lijkt. Het enige verschil is dat u, in plaats van de geest leeg te maken, u zich gaat concentreren op gedachten over uw partner of over de persoon met wie u op een date wilt gaan.

(Als het een blind date is, kunt u deze sectie overslaan).

Focus, u op her volgende van haar: hoe ruikt ze? Hoe voelt haar huid? Welke kleur hebben haar ogen? Hoe is haar glimlach?

Het is erg belangrijk dat de meditatie positief is: stel u voor dat uw partner lacht en blij is, niet boos.

Vergroot het scala van de gedachtes: denk aan de mooiste momenten die u hebt beleefd, bijvoorbeeld jullie eerste kus, of de eerste keer dat ze zei dat ze van u hield.

Als het een snelle date is die gemaakt is via Afspraak focus dan op de beste momenten van de chat.

Zoals die die u aan het lachen maakten, toen ze u de eerste sexy foto stuurde of de eerste keer dat u een van de meest populaire dingen deed die mensen van onze community her meest invullen bij het maken van hun profiel: cybersex.

Het zou geen slecht idee zijn om uw partner te vragen om bij u te gaan liggen en met u te mediteren, hierdoor kan het zijn dat jullie closer worden.

2. Beweeg.

Er zijn veel oefeningen die u kunt toen om uw libido te verhogen en beter te worden in bed. Maar om te beginnen is het het meest effectief om gewichtsoefeningen met cardio te combineren. Drie keer één uur per week zou optimaal zijn.

Trainen verbetert de bloedsomloop in het lichaam en dat houdt ook het verbeteren van de bloedstroom naar uw geslachtsorganen in. Verbeter ook uw gezondheid en uw uiterlijk, en daarmee uw zelfvertrouwen.

3. Eet afrodisiacum voedsel.

Het is farmaceutica niet gelukt om een afrodisiacum middel te creëren dat op middellange en lange termijn geen negatieve effecten heeft.

Het is bekend dat sommige medicijnen de behoefte aan seks vergroten, maar deze dragen ook allemaal bij aan erectiestoornissen, wat uiteindelijk een desastreuze combinatie zal zijn.

Het is dus het beste om voedsel te eten waarvan de effecten op dit gebied bekend zijn.

Het beste is er ook etenswaren zijn die deze effecten hebben die niet exotisch zijn en makkelijk te vinden is.

Hier zijn een paar voordbeelden.

Avocado.

Dit Amerikaanse fruit dat makkelijk verkrijgbaar is in elke supermarkt werd al gebruikt door de Inca’s, Azteken en Maya’s vanwege z’n eigenschappen als afrodisiacum. Deze effecten waren zo bekend dat de oorspronkelijke naam, “ahuacat”, zaadbal betekent. Ook al is het alleen maar om de oorsprong van het woord in je date uit te leggen, is het de moeite waard om het te weten. Toch?

Vanille

Vanille.

In Europa werd het bekend als het afrodisiacum Madame Pompadour, de beroemde minnares van de vorst Lodewijk XV, maar het was al eeuwenlang bekend in landen als India door de delicate smaak en zachte geur, die in staat is om andere soorten onaangename geuren te maskeren. Wat dacht je van een beetje vanille in de desserts tijdens uw diner met uw Afspraak contact?

Ginseng.

Eeuwenlang diende rode Ginseng, hoofdzakelijk geproduceerd in Korea, als behandeling voor erectiestoornissen. Bovendien produceert het ook stikstofoxide, een samenstelling die de veneuze holtes van de penis ontspant. Vergeet de kostbare apotheekbehandelingen en koop de wortel rechtstreeks op de markt. Het is praktisch gratis en net zo effectief. Bovendien zult u elke date verrassen als u bijvoorbeeld een beetje ginseng toevoegt aan een gin tonic.

Kaneel.

De belangrijkste reden waarom afrodisiacum eigenschappen worden toegeschreven aan kaneel is dat het de bloedtoevoer verbetert die voordelen leveren voor de geslachtsorganen.

Chocola.

Chocolade bevat fenylalanine en theobromine, twee samenstelling die beiden helpen om de doorbloeding en longcapaciteit te verbeteren. Het stimuleert ook de productie van serotonine, wat van vitaal belang is voor het seksueel verlangen.

Oesters.

Het hoge gehalte aan zink helpt de kwaliteit van het sperma te verbeteren en draagt bij tot een betere lubricatie van het vrouwelijke genitale gebied. Het hoge eiwitgehalte helpt de seksuele prestaties te verbeteren en dat is iets dat altijd wenselijk is op een date zonder verplichtingen.

Aardbeien.

Ze stimuleren het endocriene systeem en zenuwstelsel. Bovendien zijn aardbeien met room een klassieker in de kunst van de liefde.

Bananen.

Ze bevatten hoge niveaus van bufotenine, magnesium, kalium en vitamine B. De combinatie van deze chemicaliën zorgt voor een evenwicht tussen de neurotransmitters in de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van de stemming en het libido. Bovendien is de vorm ervan duidelijk fallisch.

Wijn.

Alcohol is het meest bekende middel en als we de grote hoeveelheid antioxidanten die het bevat toevoegen, hebben we een van de krachtigste wapens in termen van het genereren van seksueel verlangen. U moet er wel voorzichtig mee zijn.

Een grote hoeveelheid alcohol veroorzaakt precies het tegenovergestelde effect: gebrek aan seksueel verlangen, impotentie en algemene malaise.

Aan de andere kant, wie houdt er niet van om vrouwen te ontmoeten terwijl die aangeschoten is?

Mango.

Mango heeft een zeer hoge hoeveelheid bèta-caroteen, die de aanmaak van oestrogeen en testosteron helpt. De grote variëteit aan vitaminen verbetert de kwaliteit van het sperma en bevat bovendien tryptofaan, die bekent staat als de hormoon van het genot.

Slaap-goed

4. Slaap goed en hou uw stress onder controle

Blog Afspraak had hier twee delen van kunnen maken, maar we denken dat ze erg met elkaar verwant zijn. Zonder stress (een woord waarvoor in bijna geen enkel Aziatisch land een vertaling bestaat) stijgt het libido: dat is een wetenschappelijk bewezen feit.

Aan de andere kant genereren slaapstoornissen stress, wat rechtstreeks van invloed is op de gemoedstoestand en de productie van testosteron.

We verwijzen hier naar de algemene en ongewenste slaapstoornissen, niet naar zenuwen die ontstaan door het verliefd zijn of die die ontstaan op de avond voordat we vrouwen leren kennen.

Hoe het ook zij, zonder testosteron is het onmogelijk om seksueel verlangen te hebben.

5. Herstel uw lage zelfvertrouwen en uw verlegenheid.

We zeggen niet dat het bij u het geval is, maar er zijn mensen die stoppen met sociale relaties vanwege hun verlegenheid of een laag zelfbeeld. Deze schaarse ‘sociale training’ verlaagt onvermijdelijk het libido van mensen met deze problemen.

Het is een soort vicieuze cirkel. “Ik ga geen seks hebben omdat ik niet beter zal worden”, waardoor u geen seks hebt. En het gebrek aan seks verlaagt het libido door een lagere productie van testosteron te veroorzaken.

6. Denk erover om te verhuizen als er veel vervuiling in de lucht is in uw buurt

Waar hebben we het in hemelsnaam over? Eenvoudig: over hormoonontregelaars.

Oké. En wat is dat in vredesnaam?

Volgens Dr. Nicolas Olea (Universiteit van Granada): “Het zijn chemische stoffen, milieuverontreinigende stoffen, meestal gemaakt door de mens en de industrie van de mens en die eenmaal in het lichaam de balans van hormonen wijzigen. Hormonen zijn, zoals bekend, chemische bemiddelaars die het ene orgaan met het andere verbinden en chemische signalen verzenden of zijn. Deze chemische signalen kunnen worden verstoord, verhoogd of verminderd door een andere chemische stoffen die in de plaats wordt gebruikt of geplant. Het fenomeen is dat er enkele biologische gevolgen van die interferenties zijn. Het kan zijn dat of een hormonaal systeem wordt geaccentueerd met een grotere functie, of dat een hormonaal systeem tekortschiet omdat de chemische stoffen, de endocriene verstoorders in dit geval, de activiteit van het hormoon blokkeren.

Kunt u zich voorstellen dat uw kans wordt verloren om mensen te ontmoeten en seks te hebben alleen door op een te vervuilde plek te wonen?

Nou, dat kan dus gebeuren.

Vecht tegen verdriet

7.  Vecht tegen verdriet.

Depressie heeft een directe invloed op uw libido. Voorkom het.

Hieronder staan enkele symptomen van depressie.

Gedragssymptomen:

 • Emotionele schommelingen zonder duidelijke oorzaak
 • Het stoppen met deelnemen aan activiteiten waarvan u voorheen genoot
 • Deelname aan risicovol gedrag
 • Onvermogen om te voldoen aan school- of werkverantwoordelijkheden
 • Frequente afwezigheid van school of werk
 • Zelfverwondigend gedrag
 • Sociale isolatie of terugtrekking

Lichamelijke klachten:

 • Hoofdpijn of migraine
 • Maagpijn
 • Laag energieniveau
 • Pijn in het lichaam en pijnen zonder duidelijke oorzaak
 • Veranderingen in eetlust
 • Gewichtstoename of verlies
 • Onvoldoende hygiëne
 • Veranderingen in slaappatroon
 • Vermoeidheid

Cognitieve symptomen:

 • Veelvuldig onvermogen om goede beslissingen te nemen
 • Gebrek aan concentratie of focus
 • Geheugenverlies
 • Vertraging in denken

Psychosociale symptomen:

 • Gevoelens van hopeloosheid en hulpeloosheid
 • Woede
 • Angstige stemming
 • Prikkelbaarheid
 • Overmatige zelfkritiek
 • Ik haat mezelf
 • Gevoelens van schuld
 • Gegeneraliseerde verdriet

De hoeveelheid symptomen die gepaard gaan met depressie is ongelooflijk. Wie zou seks willen hebben met deze hoeveelheid symptomen?

En hoe vecht je tegen een depressie?

Depressie is iets heel serieus. Na een verhit debat met de redactie van deze blog hebben we de volgende conclusie bereikt: als u lijdt of denkt dat u lijdt aan een ziekte die zo gecompliceerd is als depressie, zoek dan de hulp van professionals. Het is de beste manier om ertegen te vechten.

Wat we wel weten is dat depressie het libido beïnvloedt: en u moet het bestrijden.

arts

8. Raadpleeg uw arts om een oplossing voor u te bepalen.

Sommige medicijnen kunnen gecontra-indiceerd zijn bij bepaalde mensen, zoals mensen met hoge bloeddruk, maar voor de meeste mannen is het gemakkelijk om medicijnen zoals Viagra en Prozac te krijgen, vooral als u van middelbare leeftijd of ouder bent.

Houd in ieder geval rekening met het volgende:

Het gebrek aan libido leidt bijna 100% van de tijd tot een gebrek aan erectie, maar het is niet hetzelfde. Een persoon kan om verschillende redenen een seksueel verlangen hebben dat niet te stoppen is en tegelijkertijd een erectieproblemen hebben.

Afspraak: de gratis oplossing.

Ok, u hebt geen zin om seks te hebben met of zonder touwtjes er aanvast, maar wat weerhoudt u ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken? Wie weet of die vriendschap zich uiteindelijk omzet in zin in seks?

De community van de meest bekende datingspagina in Nederland is serieus, tegelijkertijd liberaal en leuk, maar ook verantwoordelijk.

Zodra u een gratis profiel hebt ingevuld, ontvangt u berichten van vrouwen (of mannen of koppels, afhankelijk van wat u zoekt) die met u willen praten.

Weet u wat? Ook al gelooft u het niet.

Er is nu iemand naar u op zoek.

Delen is liefhebben!

Summary
Acht manieren om het libido bij mannen te verhogen
Article Name
Acht manieren om het libido bij mannen te verhogen
Description
U hebt een eerste date met haar op zaterdagavond na enkele weken chatten op de beste datingswebsite in Nederland. Maar het blijkt dat u een laag libido hebt.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo