Zeven geheime trucs om uw introductiezinnen te verbeteren op Afspraak

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

introductiezinnen te verbeteren

Een aantrekkelijk online datingprofiel hebben is een plus als u op Afspraak wilt flirten.  En we hebben gemerkt dat een goede introductiezin de kans op een date in de eerste drie dagen vanaf het eerste contact met 12% verhoogt.

Dus hebben we een paar conclusies getrokken.

1.Wees plezierig. 

Natuurlijk lijkt dit misschien duidelijk, maar na het bestuderen van 120.000 profielen hebben we ontdekt we ons dat het woord “plezier” in 70% van de profielen voorkomt.

Het is duidelijk dat iemand aan het lachen brengen de eerste stap is in het flirten met een vrouw of man.

2. Praat over liefde.

Het lijkt erop dat mensen die over relaties en liefde praten in de presentatiezinnen, makkelijker relaties en liefde vinden met de personen met wie ze contact leggen. Van de 120.000 onderzochte profielen vonden mensen die het woord relatie in de profielzin gebruikten 16% meer relaties.

Denk er eens over na: Bijna iedereen wil liefde vinden…. Waarom niet eerlijk zijn en vanuit het hart praten? 

Als u niet zo goed bent in het schrijven kan u een quote over liefde van een bekende schrijver gebruiken. 

3. Gebruik positieve adjectieven, maar overdrijf niet. 

Een studie van een andere bekende datingsite concludeerde dat het goed is om uzelf te beschrijven met positieve woorden, maar zonder te overdrijven. 

Het werd geconstateerd dat vrouwen het best zoete, optimistische en reflectieve woorden gebruiken, terwijl mannen het best gepassioneerde, spontane en gevoelige woorden gebruiken.

Dit komt omdat deze termen allemaal worden geassocieerd met niet-toxische persoonlijkheden. De les hier is als volgt: het is het best om de negatieve dingen aan het end te schrijven (we hebben ze allemaal) en om de goede dingen over uzelf eerst te zetten. Dat is waar de krantenkoppen voor zijn, om aandacht te krijgen.

hobby

4. Praat over uw hobby’s.

Dit is waar details u helpen. Mensen willen gemeenschappelijke eigenschappen vinden met hun partner. Het onthullen van uw interesses maakt gesprekken gemakkelijk en geeft een duidelijker beeld van het soort persoon die u bent.

Niet welke hobby dan ook is voldoende. 

Volgens een studie van een andere datingsite is het beter als u een aantal hobby’s zoals surfen, wandelen en live muziek toevoegt dan bijvoorbeeld schaken of rollenspellen.

Voor vrouwen concludeerde de studie dat ze meer succes hadden als ze het hadden over hobby’s als yoga of theater.

5. Speel op geslachtsvooroordelen in. 

Sommige van de stereotypen werken nog steeds als het gaat om online flirten. Op Afspraak.com hebben we dit feit zorgvuldig bestudeerd en we moeten eerlijk zijn. 

Mannen letten op het fysieke, terwijl vrouwen op zoek zijn naar meer stoere en zelfverzekerde mensen die tegelijkertijd cultuur hebben en grappig zijn. 

6. Geef een zelfverzekerde indruk, maar ook een die nederig is. 

In een studie van het Pew Research Center werden de meeste mensen aangetrokken door mensen met een positief profiel dat niet te uitbundig was.

Klinkt de zin te mooi om waar te zijn? Nou, het is een zin die ergens voor gemaakt is. 

Iets niet erg positief zeggen toont een bepaalde kwetsbaarheid aan, wat de meeste mensen aantrekkelijk vinden. 

Tegenpolen trekken elkaar niet aan

7. Tegenpolen trekken elkaar niet aan.

Aan het begin van een relatie kan het zijn dat de tegenovergestelde polen worden aangetrokken, door nieuwigheid en dergelijke, maar dat eindigt in 99% van de tijd in een mislukking.  

Er zijn mensen die vastbesloten zijn om hun relaties te saboteren en die alleen tegengestelde polen daten, maar wat echt belangrijk is, is het delen van een levensfilosofie. 

Dus als u een duurzame relatie met iemand wilt hebben, moet u op zoek naar mensen met vergelijkbare hobby’s, maar als u gewoon een avondje seks zonder verplichtingen wilt hebben, kun u op zoek gaan naar profielen die u interesseren en hun profiel een beetje imiteren. Vooral de inleidende zin. 

Wetenschappers van Barts, de London School of Medicine en de University of North Texas zeggen dat u moet kijken naar de profielen en de belangrijkste zinnen van de mensen waarin u in geïnteresseerd bent en dat u een aantal van die zelfde dingen moet weerspiegelen om succesvoller te zijn bij het ontmoeten van nieuwe mensen online. 

Dus als u een vrouw wilt aantrekken die graag haakt, dan is het niet te ver gezocht om te zeggen dat u graag haakt (en het snel leren hiervan). 

U kent de zeven geheimen nu om uw presentatiezin op Afspraak te verbeteren. 

Wilt u er nog een weten? 

Iemand zoekt u nu.

Delen is liefhebben!

Summary
Zeven geheime trucs om uw introductiezinnen te verbeteren op Afspraak
Article Name
Zeven geheime trucs om uw introductiezinnen te verbeteren op Afspraak
Description
We hebben ontdekt dat een goede inleidende zin de kans op een afspraak in de eerste drie dagen vanaf het eerste contact met 12% verhoogt.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo