Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag

Geschreven door Stad

Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag

Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag kan heel spannend zijn. Het is de derde grootste stad van Nederland, de zetel van de regering van het land en de thuisbasis van het Koninklijk Huis. We kunnen zeggen dat als Amsterdam de hoofdstad van Nederland is, Den Haag de administratieve en politieke hoofdstad van het land is. 

Bovendien is de stad internationaal bekend als de zetel van internationale organen zoals het Internationaal Gerechtshof, het Permanente Hof van Arbitrage of het Internationaal Strafhof.

Je weet wat ze zeggen: “Geld wordt verdiend in Rotterdam, verdeeld in Den Haag en uitgegeven in Amsterdam“.

Gelukkig is Den Haag veel meer dan een administratieve stad. Het is een stad vol geschiedenis, vol met musea en kunstgalerieën, en het heeft zelfs grote stranden.

Een eerste date krijgen in Den Haag

Om een eerste date te krijgen in Den Haag is het een goed idee om je aan te melden bij Afspraak.nl. Maar daar heb ik het later nog over.

De traditionele manier is veel gecompliceerder, maar niet onmogelijk.

Laten we eens kijken.

Een goed idee is om de dag te beginnen met een bezoek aan het Binnenhof, een van de must-see plekken van de stad. Dit prachtige complex ligt in het hart van Den Haag en is al eeuwenlang het centrum van de Nederlandse politiek. 

De oorsprong ervan gaat terug tot het begin van de 13e eeuw toen de graaf Floris IV van Nederland zijn kasteel op deze plek bouwde, naast de kleine Hofvijver. Sinds 1446 herbergt dit gebouw het Nederlandse parlement (Staten-Generaal) en is daarmee het oudste parlementsgebouw van Europa (dat nog in gebruik is).

Het weten van deze feiten zal geen kwaad doen als je praat met een vrouw die rond het prachtige plein loopt. 

U kunt ook dom spelen, met de kaart in de hand, en vragen naar eventuele toeristische attracties in de stad. Als het gesprek verloopt, kunt u haar misschien uitnodigen voor een kopje koffie, zodat ze u kan uitleggen hoe u een goede dag in Den Haag kunt doorbrengen.

Deze truc werkt net zo goed als je toerist bent, of ook als je in Den Haag woont en vals speelt.

Wie weet. Misschien zet haar uitleg zich om in een eerste date.

Ontmoet singles in Den Haag

Flirten met vrouwen in Den Haag

Er is niet veel anders tussen het flirten met vrouwen in Den Haag en dit doen in Amsterdam of Maastricht: het is ingewikkeld. 

Nederlanders zijn altijd bezig met andere dingen en het komt zelden voor dat je zomaar met vreemden op straat praat. 

Maar het is niet onmogelijk. 

Net buiten het Binnenhof, naast het Mauritshuis, ligt het Plein, een breed en altijd levendig plein omgeven door elegante gebouwen die in contrast staan met het beeld van de wolkenkrabbers op de achtergrond.

In het midden van het plein staat een groot beeld van koning Willem van Oranje. Op dit plein vindt u verschillende cafés en restaurants en waarschijnlijk ook enkele leden van de politieke klasse. 

Dat klopt, het Plein is de plek die onder Nederlandse politici is gekozen om na afloop van hun werkdag iets te drinken.

Aan de andere kant van de Hofvijver ligt het kleine en charmante plein De Plaats. In de Middeleeuwen was het de hoofdingang van het kasteel van de graaf en was het een doorgangsplaats tot ver in de 20e eeuw, toen het voor het verkeer werd afgesloten. 

Vandaag de dag is het een ideale plek om te stoppen en uit te rusten en te genieten van een biertje in een van de bars of cafés.

Het is ook een perfect gebied om met iemand te praten en te proberen een partner te vinden, of het nu maar een klein poosje is, of een paar dagen.

Afspraak Datingsite

Afspraak: de dating site met het beste man/vrouw verhouding van Nederland

Dat klopt. Er is een koning van de dating-sites in Nederland, en dat is niemand minder dan Afspraak.  Het hebben van een eerste date dankzij onze pagina is een fluitje van een cent.  Het maakt niet uit wat je smaak, plannen en bedoelingen zijn, onze gemeenschap is zo groot dat er altijd mensen zijn die het met je eens zijn over iets belangrijks. 

Ben je een ambtenaar die een vaste partner in Den Haag moet vinden? Onze website is daar perfect voor.

Ben je een toerist die maar één dag in Den Haag is en compromisloze seks wil? Daarvoor is de website ook perfect.

Met Afspraak is alles makkelijker. Het elimineert alle ongemakken van het flirten op straat of in een bar met een paar klikken. 

Bekijk het maar eens!

Delen is liefhebben!

Summary
Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag
Article Name
Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag
Description
Nieuwe mensen leren kennen in Den Haag kan heel spannend zijn. Als je wilt weten hoe je dit via Afspraak kunt doen, kunnen we je dat vertellen
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo