Hoe sla je een werkgenoot aan de haak?

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Hoe sla je een werkgenoot aan de haak

Flirten op je werk is vergelijkbaar met snoep eten: we weten dat het niet goed voor ons is, maar we kunnen het niet voorkomen om het af en toe te proberen omdat het toch wel lekker is.

Laten we eerlijk zijn, we brengen het meest van onze tijd door op ons werk. We komen altijd dezelfde mensen tegen en door het nauwe contact kan makkelijk genegenheid ontstaan.

Flirten

Flirten op je werk is anders dan online of op een andere plaats flirten. Op de eerste plaats hangt het van je type werk af. Het is bijvoorbeeld anders of met je cliënten te flirten dan met je collega’s.

Het is ook helemaal anders om in een relaxte startup omgeving te flirten dan op een zakelijk kantoor van een verzekering waar meer dan 200 mensen werken.

Laten we de verschillende scenario’s even bekijken:

  • Flirten met je klanten. Hier moet je heel erg mee oppassen omdat ze een bron van inkomen zijn voor het bedrijf en moet je geen slecht imago van jezelf of van je berdrijf overbrengen.
  • Flirten met je collega’s. Hier moet je ook mee uitkijken want je zult ze altijd acht uur per dag, vijf dagen per week blijven zien, zelfs als het ongemakkelijk wordt.
  • Flirten op een werkplaats waar vooral mensen van het andere geslacht werken. Dit is juist makkelijker te doen dan het lijkt. Als je bijvoorbeeld een vrouw bent die bij een bedrijf werkt waar vooral mannen werken en niet veel vrouwen zijn is het makkelijker te flirten dan wanneer het meer 50/50 is.
  • Flirten op een “normale” werkplaats. In deze situatie hangt het ervan af hoeveel mensen er van elk geslacht werken.

Wat duidelijk is, is dat je mensen op je werk natuurlijk eerst op een meer persoonlijk vlak moet leren kennen.

Je succes hiermee is direct verbonden met de hoeveelheid mensen er van het andere geslacht op je kantoor of voor je bedrijf werken.

Por ejemplo, si usted es un científico informático, es casi imposible coquetear con mujeres o mujeres porque casi no hay mujeres o mujeres en esta profesión.

En contraste, si usted es un hombre en una oficina que está dominada principalmente por mujeres, usted es el hombre más deseado en su oficina.

jaloers

De gouden regel is dat je aardig en gezellig met alle vrouwen moet zijn. Waarom niet alleen met die vrouw die je leuk vindt vraag je? Omdat je wilt dat iedereen een voorproefje wil hebben om te weten of ze toch zin in meer hebben.

Een tweede reden is dat vrouwen vaak snel jaloers worden als je met iemand praat met wie ze het niet goed kunnen vinden.

Er is altijd een vrouw die tot staat is met je naar bed te gaan als ze weet dat het een van de andere vrouwen dwars zal zitten.

Hetzelfde komt voor met het andere geslacht. Het is altijd de beste strategie om al je opties open te houden, en het is natuurlijk van zelfsprekend dat je het best aardig kunt zijn tegen al je collega’s.

We hebben de beste tips en manieren van gedrag op een rijtje gezet om op je werk te kunnen te flirten.

Om het zo simpel mogelijk te houden hebben we de tips gebaseerd op een normale werkplaats, zoals een kantoor. Je zult als lezer onmiddellijk merken of de tips die we voorstellen van toepassing zijn op jouw werk of niet.

  • Manifesteer jezelf. We bedoelen dan niet dat je opdringerig moet zijn, maar dat je de beste kant van jezelf laat zien. Maak een goede indruk op hem / haar, want dat kan je kansen alleen maar verhogen. Een goede manier om dit te doen is door te beginnen contact te zoeken via een sociaal netwerk.
  • Maak het beste gebruik van de aansluiting die je met hem / haar hebt. Als je voor hetzelfde bedrijf werkt is het meestal zo dat je toegang hebt tot contactgegevens van de persoon die je leuk vindt.

Als je bijvoorbeeld in het zelfde team werkt, kan je haar opbellen met het excuus dat je je werk met je werk getrouwd bent en dat er altijd zoveel te doen is.

Dus je gebruikt je werk dan als aanknopingspunt en daarna geef je het gesprek langzaam en ongemerkt een wending naar meer persoonlijke thema’s.

  • Bouw vertrouwen op. Je moet kansen zoeken om met het meisje te praten dat je leuk vindt. Dit is niet zoals online flirten waar je weet dat je sowieso op een date zal gaan met elkaar.

Je kunt bijvoorbeeld “per ongeluk” elkaar tegen komen in de lift, samen een koffie gaan halen of een situatie waar jullie met z’n tweeën zijn in je voordeel gebruiken om met elkaar te praten.

  • Laat zien dat je hem/haar leuk vindt maar wees discreet. Het belangrijkste is dat andere collega’s niet merken dat je hem/haar leuk vindt, en zeker niet dat je baas erachter komt want die denken meestal dat relaties op het werk de werknemer minder productief maken.

Je kunt bijvoorbeeld een boek of een film aan hem/haar lenen of iets aanraden te doen waar je van weet dat het jullie beiden interesseert, zoals een exhibitie gaan bezoeken die je zo leuk vond.

Zo creëer je een onderwerp om over te praten in de toekomst.

Stap de ring uit
  • Stap de ring uit. Je kunt je werk inbeelden als een boksring. Je staat altijd in de defensie, bent altijd alert en niet helemaal jezelf, zodat je alles zo goed mogelijk doet.

Daarom is het belangrijk dat je afspreekt na je werk en elkaar buiten deze omgeving zien.

Het makkelijkst is om elkaar door de week na het werk te ontmoeten. Je kunt ergens op een rustig plekje wat gaan drinken, buiten de sfeer van je werkplaats.

De volgende stap is veel makkelijker als hij/zij hierna accepteert om op een echte date te gaan.

We stellen de volgende plannen voor: te gaan eten in een restaurant, als verassing naar het theater of een comedy show te gaan, of bij je thuis een lekker etentje te organiseren om je kunsten te laten zien.

Flirten op het werk is niet vergelijkbaar met andere situaties, zoals flirten in een club.

Het ontmoeten van vrijgezellen op het internet is ook een heel ander iets: er zijn geen fysieke barrières, dus je kunt met honderd mensen in een avond flirten als je dat wilt, zonder dat ze er iets van merken.

Flirten op je werk is een taak die standvastigheid vereist door verleiding die in de loop van de tijd wordt voorgezet.

Je moet er wel zeker van zijn voordat je eraan begint om met je werkgenoten te flirten.

Je moet er goed aan denken dat als er iets mis loopt dat je de persoon nog steeds elke dag gedurende lange uren, gedurende meerdere dagen per week en vele weken per jaar zal moeten zien.

Zeker als jullie allebei het geluk (of ongeluk) hebben een permanent contract te hebben voor je werk. Daarom is het belangrijk dat je er goed over nadenkt. Misschien is het toch beter om gewoon een avontuur op het internet op te zoeken.

Flirten op de website met de erotische contacten die het snelst groeit in Nederland, of zelf in de wereld, is veel makkelijker dan flirten op je werk.

Iedereen die zich voor Afspraak opgeeft zijn liberale mensen die openlijk en zonder complexen van hun seksualiteit willen genieten. Met andere woorden zijn ze precies hetzelfde als jij en naar hetzelfde opzoek als jij, anders zou je dit artikel niet aan het lezen zijn.

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe sla je een werkgenoot aan de haak?
Article Name
Hoe sla je een werkgenoot aan de haak?
Description
Flirten op je werk is vergelijkbaar met snoep eten: we weten dat het niet goed voor ons is, maar we kunnen het niet voorkomen om het af en toe te proberen omdat het toch wel lekker is
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo