Optimaliseer je profiel en ontmoet leuke persoen

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Optimaliseer je profiel

Het belangrijkste op een erotische dating website is hoe je jouw foto’s naar andere gebruikers richt.

Er zijn twee manieren hoe je een uitzonderlijk profiel kan ontwerpen.

 • Het geschreven gedeelte: Waar je je nickname, je voorkeuren, smaken en een korte beschrijving of biografie plaatst.
 • Je afbeelding: Het is belangrijk om er voor te zorgen dat andere gebruikers kunnen zien dat je graag sporadisch wilt daten.

In dit artikel zullen we hints geven hoe je het geschreven deel van je profiel kan verbeteren. Het zal je toelaten om je intenties te verduidelijken en hoe je jezelf speciaal kan maken als je weet hoe je jezelf het best uitdrukt.

Kies voor een eenvoudige en pakkende bijnaam of schuilnaam: Het type naam die je gebruikt is van groot belang om een soort gebruiker aan te trekken. Best plaats je geen cijfers in je nickname. Als je bijvoorbeeld “Oorlogsvrouw45” of “Sexy19” gebruikt, verklein je drastisch je kansen om een leuke vrouw of man te ontmoeten. Gewoon door een nummer toe te voegen. Zelfs op een website voor ruimdenkende mensen. Het klinkt gek maar zo is het.

Uit gegevens blijkt dat gebruikers die zichzelf te seksueel noemen en cijfers in hun nickname plaatsen 32% minder favorieten krijgen dan anderen.

 • Gebruik je hobies om een nickname aan te maken: Als je van muziek houdt, kun je dit gebruiken in je nickname. Als je surfen leuk vindt, zet het dan in je nickname. Zo ga je makkelijker mannen en vrouwen leren kennen.
 • Gebruik geen cijfers: In Afspraak willen we dit heel duidelijk maken. Gebruik ze niet! Als je nickname die je graag wou al in gebruik is, denk er dan nog eens over na en je zult wel een leuke en nieuwe nickname vinden.
omschrijving

Geef je omschrijving een titel. Je omschrijving moet kort maar krachtig zijn, niet meer dan 140 tekens.

 • Als je een goede titel hebt zullen andere gebruikers interesse in je hebben en zullen ze jouw omschrijving willen lezen. Het moet niet te veel informatie bevatten maar het moet wel duidelijk zijn. Je kunt zelf namen plaatsen van iemand die je leuk vond. Wat denk je van Casanova om leuke vrouwen aan te trekken?
 • Het is belangrijk om niet geobsedeerd over te komen. Een titel is belangrijk, ja, maar dat is niet het enige. Als je niet de beste titel in de wereld hebt zul je nog altijd in staat zijn om leuke vrouwen te ontmoeten.
 • Wie wil je aantrekken? Het is van groot belang om te weten wie je wilt aantrekken als je een titel schrijft. Je zult met iets anders moeten afkomen om vrouwen van 20 jaar aan te trekken dan vrouwen van 55 jaar.
 • Wat maakt jou speciaal? Op een of andere manier zijn we allemaal uniek. Misschien delen maar heel weinig mensen jouw interesse in dinosaurussen om een voorbeeld te geven. Maar het kan een goed gespreksonderwerp zijn en het geeft aan dat je in iets geïnteresseerd bent waarin niet veel mensen interesse hebben.
 • Wees origineel in je omschrijving. Schrijf geen dingen die iedereen leuk vindt. Iedereen houdt van relaties zonder verplichtingen als ze aangemeld zijn op Afspraak. Schrijf geen zaken zoals “Ik hou van reizen en naar de film gaan”. Dat zijn dingen die iedereen leuk vindt en dat maakt je niet speciaal.
lijst
 • Voeg een korte opsomming toe van dingen die je in een relatie leuk zou vinden en wat niet. Het is belangrijk om dit als een opsomming te doen in plaats van een doorlopende tekst. Omdat mensen vaak te lui zijn om een heel stuk tekst te lezen.
 • Niet generaliseren. Het is duidelijk dat iedereen “oprechtheid” en “respect” wilt. Het is beter dat je neerschrijft dat je bijvoorbeeld graag een Duitse herder wilt of dat je aan het sparen bent voor en nieuwe motor.
 • Wees niet negatief. Als je een lijst maakt met dingen die je niet kunt verdragen in een relatie dan verjaag je de helft van je mogelijke dates. Zelfs als het om een seksdate gaat. Niemand wil tijd doorbrengen met negatieve personen.

Wees eerlijk over je intenties. Je bent aangemeld op een website waar je mensen wilt ontmoeten. Als je zegt dat je een serieuze en toegewijde relatie wilt maar eigenlijk wil je enkel een nacht seks hebben. Dan ben je verkeerd bezig.

 • Als je op zoek bent naar een serieuze relatie, wees dan aardig en begin niet over seks te praten. Iets als “Ik zou graag voor de vrouw van mijn dromen koken” is perfect. “Ik zou alleenstaande vrouwen willen ontmoeten die van wandelen houden” is ook niet slecht
 • Als je op zoek bent naar iets vrijblijvend. Praat dan niet over serieuze zaken. Bv: “Ik ken de beste cocktailbar in Amsterdam” Zulke gesprekken doen wonderen. Hier kun je ook een beetje meer erotisch zijn maar zonder al te ver te gaan. De grens tussen het sensuele en het ruwe is soms heel klein.
profielfoto

Verbeter je profielfoto om personen te ontmoeten op een datingwebsite.

Je foto is het uithangbord van je profiel. Als je deze verbetert, zul je zien dat je meer slaagkansen zal hebben op Afspraak

Tot nu toe hebben we het alleen maar gehad over een aantal concepten te verduidelijken met betrekking tot je omschrijving van je profiel. Om zo een duidelijk en informatief profiel aan te maken. Nu zullen we het hebben over het belang van je profielfoto. We zullen verschillende tips en trucjes mee geven om deze te verbeteren zodat je foto meer benadrukt wordt. Waardoor je profiel populairder wordt en daardoor meer bezocht zal worden. Waardoor je meer kans hebt op een date. Dit kost je niet veel inspanningen.

Er zijn profielen die je beschrijving bekijken en hun daardoor laten meeslepen. Maar vergis je niet. Het belangrijkste van jouw profiel zijn de foto’s. Profielen die een leuke profielfoto hebben:

 • Hebben meer dan 87% meer interacties en bezoekers dan profielen zonder foto.
 • Starten 70% meer gesprekken met profielen die ze leuk vinden.
 • Hebben 77% meer vrijblijvende of andere type relaties met gebruikers van de website.

Hou er rekening mee dat veel gebruikers niet praten met profielen die geen foto hebben.

Het kan zijn dat je te verlegen bent om een profiel foto te plaatsen. Iedereen die een profiel aanmaakt op een datingwebsite is aanvankelijk verlegen. Dat is normaal maar maak je geen zorgen. Hier is iedereen op zoek naar het hetzelfde zoals jij. Er is niets om je voor te schamen, gooi jezelf volledig en maak optimaal gebruik van je kwaliteiten. Je zult verbaasd zijn over wie je leuk vindt. Haal het beste uit jezelf om na enkele minuten leuke vrouwen te leren kennen.

Van alle foto’s die je vanaf nu zult maken is je profielfoto de belangrijkste. Dat is degene die je onderscheidt van de rest. De reden is simpel. Als je geen goede foto hebt kan het je tijd kosten en is er een kans dat je leuke profielen misloopt. Dit wilt zeggen als je naar profielen kijkt en we vinden de eerste foto niet leuk gaan we ook niet naar de rest van het profiel kijken. Daarom is het belangrijk om een leuke profielfoto te hebben.

Dit gezegd zijnde, zullen we je advies geven wat je moet doen om je foto op je profiel perfect te maken om alle vrouwen en mannen aan te trekken die je wilt.

Om een foto te maken die ons helpt onze doelstellingen te behalen, moeten we twee belangrijke factoren overwegen:

 • Kunst of de vorm: Ja je leest het goed. Een goede foto voor een erotische datingwebsite kan kunst zijn. Concreet: Een goeie foto maken om te flirten is een kunst.
 • De inhoud: De foto moet overeenstemmen met de persoon wie je bent. Als je nieuwe leuke mensen wilt leren kennen, hangt dit af van je persoonlijkheid en aantrekkelijkheid op je foto’s.
De kunst

De kunst

Nu zullen we het meer over de technische aspecten hebben. De basis dingen waar je altijd rekening mee moet houden bij het maken van een foto. Wees gerust, je hoeft geen uitgebreide kennis of dure apparatuur te hebben. Met je mobiel en een beetje inspanning volstaat het als je volgende tips toepast:

 • Regel van ¾. Als je een foto maakt, is het belangrijk dat jij als persoon in centrum van de foto staat. Zodat jij in de schijnwerpers staat. Zorg ervoor dat niets op de foto de aandacht van jou kan afleiden. Dit zul je helpen om meer personen te ontmoeten
 • Gebruik geen flits. Nooit, ik herhaal, gebruik nooit flits. Zelfs niet voor interieur. Het zorgt voor schaduwen en het zorgt ervoor dat je als een vampier met rode bloedigere ogen overkomt. Dit kan misschien succes hebben voor Halloween maar niet op een datingwebsite waar je hoopt om ontrouwe mannen en vrouwen te ontmoete zoals op Afspraak
 • Pas op voor close-ups. Op Afspraak raden we aan om een foto te nemen vanaf de taille of van top tot teen maar weest ook voorzichtig om de foto niet van te ver te nemen. Het is belangrijk dat je goed zichtbaar bent. Als je een selfie wilt nemen vergeet dan niet om eerst je gezicht goed te wassen of om een beetje make-up op te doen. Neem de foto met een goede belichting. Te donkere ruimte zal ervoor zorgen dat je niet goed zichtbaar bent en een te veel belichte ruimte zal ervoor zorgen dat het licht te veel op je gezicht schijnt. Je denkt toch niet dat je een man of vrouw zal ontmoeten waar je een relatie mee wilt hebben als je een slordige selfie hebt met donkere cirkels op of een baard van vijf dagen.
 • Gebruik geen filters. Een tijdje terug moest je een meester zijn in Photoshop om een foto wat te wijzigen. Door de technologische vooruitgang en de komst van Snapchat en Instagram hebben de filters dit overgenomen. Filters kunnen belichtingsfouten corrigeren en vaak resulteert het in een mooie foto maar ze kunnen een goed doordachte foto niet vervangen en komen over als gemanipuleerde foto’s.
De inhoud

De inhoud

Wanneer we het over de inhoud hebben, verwijzen we naar de zaken die op de foto kunnen staan. Van de persoon tot het kleinste detail op de achtergrond.

Je hoeft geen obsessieve controle te willen hebben over wat er op je foto staat maar met een beetje oog voor detail kunnen we de resultaten aanzienlijk verbeteren. De foto’s zullen er aantrekkelijker uitzien en je zult meer contacten kunnen leggen.

 • Kies een geschikte omgeving. Neem geen selfie in het huis van je grootmoeder dat ingericht is met meubilair toen ze trouwde. Je zult er niet veel aantrek mee hebben tenzij je de mooiste man of vrouw op de wereld bent. Het meubilair van je grootmoeder duidt op verwaarlozing of dat je nog bij je ouders woont. Dit maakt over het algemeen geen goede indruk. Dan is het beter om naar een park of op een leuke plek in de buurt van je huis of bij een herkenbaar monument van je stad te gaan en daar foto’s te nemen. Hetzelfde geldt voor badkamers of andere plekken waar men meestal foto’s maakt. Het is handig om slordige kamers te vermijden. Zorg dat je de foto in een nette omgeving neemt en dat er geen vreemde voorwerpen zijn.
 • Poseer niet met dode dieren, wapens of andere dingen die aanstootgevend kunnen zijn. Het lijkt een grap maar sinds Afspraak moesten we foto’s verwijderen van profielen die deze elementen op hun foto hadden. Het is handig om te onthouden dat deze foto’s enorm afstotend zijn. Veel mensen zien wapens of jagen als iets negatiefs. Zorg voor meer neutrale versieringen, dingen die niet aanstootgevend zijn. Zo zorg je ervoor dat profielen je niet zullen vooroordelen zonder dat ze je kennen.
 • Zorg voor voldoende verlichting als je de foto binnen trekt. Als je ondanks alles graag een foto in huis wilt nemen zorg dan voor een heldere en duidelijke plaats. Als je een mooi huis hebt die schoon en netjes die vrouwen aantrekt is er geen probleem om het te laten zien. Maak gebruik van licht maar schakel niet alle lichten tegelijkertijd aan. Hou er rekening mee dat er zo schaduwen kunnen ontstaan en het geheel kunnen verpesten. Wacht liever wanneer er mooi natuurlijk licht binnenkomt. Dat geeft vreugde aan het geheel en vreugde is de sleutel tot succes als het gaat om seks of een relatie.
 • Zorg voor positieve gevoelens: Zoek iets dat je echt aan h lachen brengt en denk erover na tijdens het nemen van de foto. Waarschuwing: nep glimlachen is veel erger dan een ernstig gezicht. Aan de mannen en vrouwen van Afspraak zoals een datingwebsite voor volwassen houden ze van oprechtheid. Geforceerde glimlachjes zijn gemakkelijk te detecteren en zijn onaantrekkelijk dus vermijd ze ten koste van alles. Het is om je tijd ervoor te nemen en te wachten op het moment wanneer je van nature lacht.
 • Zoek de camera. Kijk naar de lens en glimlach. Zet je beste gezicht op en dan komt het wel goed. Trek geen gekke bekken.
 • Maak foto’s tijdens een leuke activiteit. Of het nu sporten, een instrument bespelen of wandelen in de Pyreneeën is. Door actief te zijn vergroot je je kansen om te flirten met allerlei verschillende personen op Afspraak. Van ontrouwe vrouwen tot jonge mannen. Het contact en het gesprek zullen ook gemakkelijker verlopen. Je hebt altijd een beginpunt om over iets te praten als je niet weet hoe je het gesprek kan starten of als het gesprek vast loopt.

Een goede manier om ons advies toe te passen is door het stap voor stap te doen. Analyseer je profielfoto eerst. Kijk naar de dingen die niet voldoen en richt je eerst daarop hoe je deze zal oplossen.

Begin eerst met de foto’s die het makkelijkst zijn om aan te passen. Om geleidelijk aan de rest aan te passen en om nieuwe foto’s toe te voegen. Daarnaast heeft het regelmatig wijzigen van onze profielfoto nog een andere voordelen. Namelijk beeldveranderingen krijgen altijd de aandacht van mensen. Het kan je helpen om nieuwe dingen over te brengen en ze geven je een nieuwe kans om een goede eerste indruk te maken. Als een persoon jouw foto’s leuk vindt, kun je altijd nog meer foto’s privé naar deze persoon sturen.Je weet nu hoe je dit het best kan aanpakken. Dus wacht niet langer en maak nieuwe leuke foto’s om succes te hebben op Afspraak

Delen is liefhebben!

Summary
Optimaliseer je profiel en ontmoet leuke persoen
Article Name
Optimaliseer je profiel en ontmoet leuke persoen
Description
Het belangrijkste op een erotische dating website is hoe je jouw foto’s naar andere gebruikers richt
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo