Schokkende wetenschappelijke ontdekking: Schoonheid zit van binnen!

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Schoonheid zit van binnen

Natuurlijk is de titel een grap. Het is al lang bekend dat schoonheid, althans op de lange termijn, van binnenuit komt. Dus waarom lijkt alles in de echte wereld het tegenovergestelde te suggeren? Waarom is alles zoals reclame en kunst, over het algemeen hypergeseksualiseerd? Is het bijna onmogelijk om westerse schoonheidsidealen te bereiken? Waarom hebben mensen met weinig uitstraling het zo veel moeilijker in zoveel professionele sectoren? Waarom deze obsessie met het lichaam en er jong uitzien? Het antwoord is simpel: omdat het verkoopt.

“Het essentiële is onzichtbaar voor de ogen”

Antoine de Saint-Exupéry

Maar, zoals Paris Hilton zou zeggen, “laten we gaan wanneer we gaan”. 

Wat betekent, schoonheid zit van binnen?


We zeggen dat schoonheid van binnen zit, wanneer iemand een reeks kwaliteiten laat zien die normaal niet zichtbaar zijn. Intelligentie, sympathie, vriendelijkheid, empathie … Uiterlijke schoonheid is belangrijk, natuurlijk is het dat. We moeten ons fysiek aangetrokken voelen tot iemand, zodat we later kunnen zien of diegene compatibel is, toch? Dus eigenlijk is het misschien niet zo belangrijk als innerlijke schoonheid.

Dat ook weer niet. Er zijn miljoenen stellen die bij elkaar zijn gekomen om redenen die niet puur fysiek waren en die wonderen verrichten. En ze voldeden niet aan de schoonheidsidealen, dat verzeker ik je

Het is iets wat je zeker kan overkomen op een blind date.

Het ideale, natuurlijk, zou zijn dat je partner alles heeft: dat ze stralen van schoonheid van buiten en dat ze mooi zijn van binnen.

mooi van binnen

Een voorbeeld van een vrouw die echt lelijk is, maar op het eerste gezicht er goed uit ziet

De tekst die we hieronder laten zien, is echt. Zozeer zelfs dat de reactie van een bankier een paar jaar geleden viraal ging. Laten we er naar kijken. 

Verzoek van het meisje:

“Ik ben een mooi meisje (ik zou zeggen heel mooi) van 25 jaar oud, goed gevormd en ik heb klasse. Ik wil trouwen met iemand die minstens een half miljoen dollar per jaar verdient

Heeft u een man op deze site die $ 500.000 of meer verdient? Misschien kunnen de echtgenotes van degenen die dit verdienen mij wat advies geven.

Ik ging uit met mannen die 200 tot 250 duizend verdienen, maar ik ben nog niet verder gekomen dan dat, en 250 duizend zorgt er niet voor dat ik in Central Park West kan wonen.

Ik ken een vrouw uit mijn yogales, die met een bankier is getrouwd en in Tribeca woont, en ze is niet zo mooi als ik, en ook niet slim.

Dus wat deed zij dat ik niet deed? Hoe kan ik op haar niveau komen?”

Antwoord van de bankier:

Ik heb uw aanvraag met veel interesse gelezen, goed over uw verzoek nagedacht en een analyse gemaakt van de situatie. Allereerst verspil ik uw tijd niet, aangezien ik meer dan 500 duizend per jaar verdien.

Na dit te hebben verduidelijkt, beschouw ik de feiten als volgt: Wat u aanbiedt, gezien vanuit het perspectief van een man zoals degene die u zoekt, is het gewoonweg een waardeloze deal.

Dit zijn de redenen: de details buiten beschouwing latend, is wat u voorstelt een eenvoudige deal: u zet de fysieke schoonheid in en ik het geld.

Duidelijk voorstel, zonder kronkels. Er is echter een probleem. Haar schoonheid zal zeker afnemen, en op een dag zal het eindigen, en mijn geld zal hoogstwaarschijnlijk blijven groeien.

Schoonheid wordt van binnenuit gezien

Dus, in economische termen, bent u een actief dat onderhevig is aan waardevermindering en ik een actief dat dividend uitkeert. Je hebt niet alleen last van waardevermindering, maar het is ook nog eens progressief, het loopt alleen maar toe! Ter verduidelijking: je bent vandaag 25 jaar en je blijft de komende 5 tot 10 jaar mooi; maar elk jaar een beetje minder, en ineens, als je het vergelijkt met een foto van vandaag, zie je dat je oud bent geworden.

Dit betekent dat u vandaag in de “stijging” zit, op het ideale moment om verkocht te worden, niet om gekocht te worden.

In de taal van Wall Street moet degene die het vandaag heeft, het in de “handelspositie” hebben en niet in “kopen en vasthouden”, wat u aanbiedt.

Daarom, nog steeds in commerciële termen, is het huwelijk (dat is “kopen en vasthouden”) met u geen goede zaak op de middellange of lange termijn, maar het huren van je kan in commerciële termen een redelijke zaak zijn die we kunnen onderhandelen en bespreken, jij en ik.

Ik denk dat door te certificeren hoe “goed gevormd, stijlvol en wonderbaarlijk mooi” u bent, ik, een waarschijnlijke toekomstige huurder van die “machine”, wil wat gebruikelijk is: een test uitvoeren, dat wil zeggen een “proefrit…” Om de operatie af te ronden.

Kortom: omdat kopen een slechte zaak is, vanwege de toenemende devaluatie, stel ik voor om het te huren zolang het materiaal goed wordt gebruikt. In afwachting van nieuws van jou. Met vriendelijke groet.

Ik weet niet bij jullie, maar ik heb zin om nu een drankje te doen met deze bankier en om een paar rondjes te trakteren. Deze man weet precies dat schoonheid van binnen zit.

Het uiterlijk is niet alles

Het uiterlijk is niet alles

Het feit dat schoonheid van binnen zit en als je dan niet mooi bent van binnen, dan is het moeilijk om mooi te zijn van buiten, dat is iets wat het meisje van hiervoor al min of meer duidelijk is gemaakt. Aan jou ook?

Oké, een ding is om goed in vorm te willen zijn en aantrekkelijker te zijn -iets volkomen normaals en wenselijks- en een ander ding is om geobsedeerd te zijn door hoe je er uitziet, of alleen naar het uiterlijk van mensen te kijken

Als dat het geval is, heb je een probleem, veel erger dan bijvoorbeeld, als je last hebt van verlegenheid bij vrouwen. Daar kan aan worden gewerkt. 

Als je niet in staat bent om te zien dat schoonheid van binnenuit komt, dan is dat erg moeilijk te veranderen.

Hoe kun je aantrekkelijk zijn voor vrouwen?

Ik zal je een geheim vertellen: knap zijn maakt dingen makkelijker. Maar aantrekkelijk zijn en knap zijn is niet hetzelfde.

Wil je aantrekkelijker worden? Let op.

  • Wees zelfverzekerd.
  • Ook voor jezelf zorgen is essentieel. Afhankelijk zijn van iemand – mama en papa, bijvoorbeeld – kost veel neukpunten.
  • Heb een passie, iets waardoor je niemand nodig hebt om gelukkig te zijn terwijl je je tijd besteedt aan het leven van je passie. Het hebben van een betekenisvol leven maakt je aantrekkelijker.
  • Pas op. Zorg voor acht uur slaap per dag, sport, eet gezond, vermijd alcohol en ren weg van drugs als een onverwoestbare vorm van Covid-19.
  • Als al het andere faalt, adopteer dan een onrustige puppy.

Niemand zei dat het makkelijk was, toch? Het probleem is als je jezelf nog steeds afvraagt waarom je single bent, misschien heb je nog niet goed op de vorige punten gelet. Of het kan zo zijn dat je niet snel mensen vertrouwt.

schoonheidsidealen

Afspraak : waar alle schoonheidsidealen worden gewaardeerd

Dat klopt, Afspraak is een sociaal netwerk om allerlei soorten mensen te vinden en allerlei soorten relaties met hen aan te gaan. Onze community is zo groot dat je een grote verscheidenheid aan mensen kunt vinden vol schoonheid van binnen en van buiten.

Meld je gratis aan en probeer het uit!

Delen is liefhebben!

Summary
Schoonheid zit van binnen, wil je weten waarom?
Article Name
Schoonheid zit van binnen, wil je weten waarom?
Description
Echte schoonheid van binnen komt. Dus waarom is het fysieke schoonheid dat ons seksueel aantrekt? Wat is belangrijker? Wil je erachter komen?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo