Seks zonder penetratie: ontdek de beste geheimen

Geschreven door Seks

Seks zonder penetratie

Er is een algemeen geloof dat seks alleen maar seks is als er penetratie is. Maar, als je vraagt aan een seksterapeut of een dokter gespecialiseerd in seksuele problemen, over welke problemen hun paciënten het hebben, is het antwoord hetzelfde in alle gevallen:

erectieproblemen, vroegtijdig klaarkomen of het niet kunnen klaarkomen tijdens de penetratie. 

Het is zo dat er alternatieve seks  bestaat

Er bestaat een uit de hand gelopen geslachtsgemeenschapcentrisme nog meer in het faalcentrisme waar alles om penetratie gaat. Altijd als er seks is, nemen beide partijen aan dat er geslachtsgemeenschap is.  

Waarom? 

Het geslachtsgemeenschapcentrisme is een sociale constructie waarbij de protagonist in seksuele relaties altijd geslachtsgemeenschap moet zijn. Oftewel, penetratie van penis-vagina

Het is, duidelijk, een heteronormatieve constructie die andere manieren van seks hebben aan de kant laat.

Alles wat geen geslachtsgemeenschap is, is in de ogen van de samenleving, iets incompleets, of zelfs kinderlijk.

Dit model wordt geassocieerd met andere schadelijke sociale constructies, zoals maagdelijkheid, die zich op een volledig overdreven manier richt op geslachtsgemeenschap en die, ook, een identiteit creëert.  

Die van een persoon die maagd is. Een hele identiteit gebaseerd op een enkel feit: of er penetratie is geweest of niet.

Er zijn talloze culturen over de hele planeet die maagdelijkheid als een deugd beschouwen en in zijn naam zijn er veel verschikkelijke dingen begaan.

Hoe dan ook, er is maar een ding die penetratie differentieert van andere seksuele handelingen: je kunt iemand zwanger maken of zwanger raken.

En dat is het. 

Hoe dan ook, ik wil geslachtsgemeenschap niet aanvallen, maar duidelijk maken dat er ook andere seksuele handelingen bestaan, andere opties, net zo genotvol

wat is petting

Tien manieren van seks zonder penetratie

Er zijn er veel meer, maar we laten je de tien makkelijkste manieren bekijken. Dus, hoe kun je seks hebben zonder penetratie?  Hier komen ze. 

1. Aanraken, ofwel petting

Ik weet niet waarom, in het leven ga je door fases en laat je leuke praktijken liggen. Wie heeft er niet elkaar liggen aanrakken met een vriendinnetje van school totdat het verlangen zo groot werd dat het niet meer te dragen was? Wat kwam door -geen plek ervoor, ouderlijke aanwezigheid, etc.- geen mogelijkheid om seks te hebben, maar wat goed dat je dat je elkaar alsnog hebt betast. 

Vandaag de dag is het raar als je uren met iemand ligt, elkaar kussend in de nek, en het niet eindigt in seks.

Waarom?  Opnieuw -en dit zal nog vaker in dit artikel naarboven komen- een woord:faalcentrisme

2. Samen masturberen

Ik weet niet of je hebt gemasturbeerd terwijl je naar je partner kijkt die hetzelfde doet. Als je dat niet hebt gedaan, dan moet je dat echt doen.  

Het creëert een psychologische connectie die gek mooi en heel heel sterk is. Je kunt porno gebruiken of simpelweg, elkaar bekijken. 

3. Massages

Wat? Een massage overwegen als een seksuele handeling? Nou, ja. Het kan een seksuele handeling net zo krachtig zijn als een van de meest wilde penetraties. 

Oké, ik ben een beetje te ver gegaan. Wat ik wil zeggen is dat een simpele massage die ontspannend begint en erotisch eindigt, je naar 1000km/u kan brengen. 

4. Orale seks

Een klassieker. En de klassiekers moet je respecteren. Het is nooit erg om je op de geslachtsdelen te focussen, al is het aan te raden om daar wel te eindigen als je wilt dat jij en je partner tot het orgasme komen.

5. Tantrische seks

Tantrische seks bestaat uit een intense intimiteit creëren gefocust op het moment. Tijdens tantrische seks adem je samen, mediteer je samen en ervaar je de sensaties die naar jullie toe komen.

Deze sensaties kunnen voortkomen uit elke soort stimulatie, of het un massages zijn, orale seks of gewoon samen ademen op een gesynchroniseerde manier zonder elkaar aan te raden. Tantrische seks kan je seksuele, emotionele en spirituele verbinding versterken en intenser maken.

Speeltjes die niet voor penetratie zijn

6. Speeltjes die niet voor penetratie zijn

Vibrators, ringen, handboeien, zwepen, glijmiddelen, masturbeer eieren… de opties zijn eindeloos en het is zo dat de industrie van seksspeeltjes een enorme groei heeft gezien in het laatste decennium. Dankzij de technologie is een sector die decennialang stagneerde weer van de grond gekomen.

En hoe. Het zijn de leukste gadgets.

7. Tongzoenen 

Een andere praktijk die steeds minder lijkt te worden naarmate de leeftijd vordert. Nou, nee! Ik weiger! Een van de dingen die een mens het meest kan opwinden, is elkaars mond opeten

Wanneer we zoenen, nemen de oxytocine-, cortisol-, dopamine- waardes, enz. toe. Met andere woorden, een gevoel van aangename dronkenschap overvalt je. En opwinding. Een goede tongzoen heeft voor problemen gezorgd -tot een erectie- bij meer dan een man op een onaangenaam moment.

Weg met het faalcentrisme!

8. Speel met de borsten en tepels

Er zijn mensen die een orgasme kunnen bereiken op deze manier. De borsten, eigenlijk, de tepels, zijn zones die zeer erogeen zijn. Dus door ermee te spelen kan het je naar de zevende hemel brengen.  

9.  Kunyaza of wat we hier in de volksmond “de spies” wordt genoemd

Volgens de eigenaar van het seksuele geschiedeniscentrum Whores of Yore, Dr. Kate Lister, is Kunyaza, wat ‘vrouwelijk orgasme uitlokken’ betekent, een gangbare praktijk in Centraal-Afrika en kan overal ter wereld een alternatief voor seks zijn. 

Tijdens kunyaza slaat de man ritmisch en stevig met de stijve penis op de clitorisklieren. Als de vrouw opgewonden raakt en de vulva begint op te zwellen, wrijft de man zijn penis van de bovenkant van de vulva naar de onderkant, dan van links naar rechts, dan in een zigzagpatroon, altijd terugkerend naar de stevige slag op de clitoris na elke beweging. Aan het einde, wanneer de vrouw bijna klaarkomt, stimuleert de man het hele gebied van de vulva met langere halen, maar zonder te penetreren”, legt Lister uit.

BDSM

10.  BDSM

Er bestaat het geloog dat bondage en student-master samen gaan met penetratie en het is juist het tegenovergestelde: dat gebeurt bijna nooit.

Wat opwindend is, is het speel van dominant zijn, dat er tussen de partijen tijdens de activiteiten van pijn en plezier wordt vastgesteld. Dit is zeker alternatieve seks, niet?

Als je het nog nooit eerder hebt gedaan, dan raad ik je aan om zachtjes aan te beginnen.  

Voordelen van seks zonder penetratie

Het eerste is dat een vrouw zo zeker niet zwanger kan raken door middel van seks. En de andere manier is dat het het risico van het oplopen van een SOA vermindert.

Maar vergis je niet: er zijn alternatieve manieren van seks -zoals orale seks- die juist kunnen zorgen voor het overdragen van ziektes.  Het is alleen zo, als je penetratie weghaalt, haal je die variabele weg

Een ander voordeel kan zijn de ontdekking van het hele lichaam -en niet alleen de geslachtsdelen- als erotische facotr. Dat wil zeggen, het is een weg naar zelfkennis.

Afspraak:  om allerlei soorten seks zonder penetratie te hebben – en daarbij- wat je maar wilt

Zo is het. Zoals je misschien al hebt gemerkt aan de naam -wat alles zegt- is Afspraak een website om sporadische en vriendschappelijke relaties te onderhouden tussen gebruikers van het platform.

Elke dag wisselen honderdduizenden mannen en vrouwen die vrijblijvende seks willen hebben berichten uit met de bedoeling elkaar te ontmoeten. Je inschrijven is helemaal gratis, wat heb je te verliezen?

Delen is liefhebben!

Summary
Seks zonder penetratie
Article Name
Seks zonder penetratie
Description
Weet je waaruit seks zonder penetratie bestaat? Heb je het wel eens gedaan? Bij Afspraak geven je alle geheimen zodat je van seks op een andere manier geniet.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo