Voorspel, alle sleutels

Geschreven door Seks

seksueel voorspel

De seksualiteit van een persoon is een van de belangrijkste aspecten van diens leven. Goede seks hebben is de basis van een relatie. En wat is een van de essentiële benodigdheden om dat te hebben? Seksueel voorspel.

Ik zie je, ik neem je en we neuken is leuk, af en toe. Maar voorspel laat de intensiteit van het verlangen zien en dat is iets prachtigs. Er is niks zo opwindend als je verlangt voelen. Dus, als de gelegenheid je voordoet, laat hem dan niet voorbij gaan. 

Maar goed voorspel garandeert een goed verloop van gemeenschap. Het is absoluut nodig om goede seks te hebben, of wat eigenlijk hetzelfde is,  zodat beide deelnemers zich fysiek en emotioneel goed voelen.

Wat is voorspel?

Voorspel zijn alle handelingen en spelletjes voor het doen van de werkelijke daad om beide partijen opgewonden te maken. En het helpt natuurlijk ook om de geslachtsdelen opgewonden en nat te krijgen, wat helpt bij het vrijen. 

Hoe kun je het voorspel verbeteren?

Goed voorspel kan zo opwindend zijn dat het iemand op het randje van klaarkomen kan brengen, maar slecht voorspel daarentegen kan juist het tegenovergestelde veroorzaken: de mood verpesten.

Vandaar dat we je een aantal tips gaan geven om het voorspel te perfectioneren en om bevredigende seks te hebben.

Begin niet in het bed

1. Begin niet in het bed

Als je denkt dat het voorspel pas begint als je de slaapkamer binnenkomt, of zelfs als je in bed ligt, heb je het mis. Intimiteit moet buiten de slaapkamer worden opgebouwd, want dat is de enige manier waarop het zich diep ontwikkelt als je het licht uitdoet.

De manier waarop je in normale situaties gedurende dag je best doet om het op te wekken, is werkelijk het voorspel van het voorspel.

Je kunt niet wachten tot dat er een lange dag voorbij is gegaan met je partner, en dan verwachten dat er een vuurwerkshow zich gaat afspelen in bed. Het tegenovergestelde, als de dag goed is geweest en je je hebt ingezet om liefde en aantrekking te laten zien, dat wat jij voelt, zal alles is bed zo veel meer opwindend en lekker zijn.

Maar dat is niet alles natuurlijk. Het is een voordeel om de sfeer op te warmen gedurende de dag als je hebt gepland seks te hebben die nacht. Bijvoordbeeld door je partner te strelen, verleidende blikken te geven, vieze grappen te maken of met sexting.

In een ideale wereld, zou je deze dingen niet willen plannen. Als het je niet natuurlijk afgaat, als deze dingen niet dagelijks tot je komen, moet je misschien kijken of je relatie vastloopt.

Als de situatie -gebrek aan goede seks- zich voor een lange tijd voordoet, moet je misschien overwegen om de relatie te beëindigen, ook al is het heel moeilijk om een breuk te overkomen.  

Dit betekent niet dat een stel het moet uitmaken als ze geen goede seks hebben. Er zijn honderden dingen die je kunt doen voordat je tot dat punt komt, zelfs niks.

Er zijn stellen die er helemaal oké mee zijn om geen seks te hebben. 

Weinig, maar ze zijn er. 

juiste moment Voorspel

2.Je hebt tijd nodig en het juiste moment

We leven in haastige tijden. Het leven is een soort fastfoodrestaurant geworden: we willen het allemaal en we willen het snel. 

We hebben tientallen dingen aan ons hoofd wanneer we thuis komen van het werk. In werkelijkheid is het niet raar als een van twee van een stel, of beide, nog verder gaan om aan die dingen te werken.

En als er daarbij nog kinderen komen kijken, lijken de verplichtingen nooit op te houden. Dus vaak is het moeilijk om de nodige tijd te vinden om voorspel te laten werken.

Maar je moet die tijd vinden. Het is moeilijk, maar niet onmogelijk. Als je tijd hebt genomen om een partner te vinden, kun je ook tijd nemen om goede seks te hebben. 

3. Je moet comfortabel zijn

Wat is goed voorspel? Er zijn geen concrete antwoorden op deze vraag, omdat ie verkeerd is geformuleerd. Elk stel geniet van hun eigen manier van voorspel. 

Dit kan bestaan uit een onschuldige massage die steeds beetje bij beetje uitbreidt tot iets seksueels. Het kan een romantische liefdesverklaring zijn bij kaarslicht met kusjes en zoenen, sexy lingerie, een rollenspel of iets geheel erotisch door gebruik te maken van touwen, handboeien of zulke dingen.

Het meest belangrijke is dat je je comfortabel voelt bij je partner en viceversa. Doe geen sexy lingerie aan als je je er belachelijk in voelt of laat ze je niet vastbinden als het je extreem angstig maakt.

communicatie Voorspel

4.Je moet goede communicatie hebben vóór, tijdens en na de seks

Als je niet praat met je partner, als je je schaamt om te zeggen wat je lekker vindt en wat niet, dan heb je een probleem. 

Zeker als je bent aangekomen bij de fase van voorspel. Op dit punt aangekomen moet je enige feedback geven. En je moet er open voor staan om dat te ontvangen.

De meest voorkomende vorm van alle feedback is het gekreun. Het gebeurt over de hele wereld en in alle culturen, het is net als lachen. 

Als je partner kreunt van genot wanneer je iets doet, is dat omdat je het goed doet. Maar er zijn meer signalen: verhoogde ademhaling en hartslag -stop niet om dit te checken, alsjeblieft, dit heb je wel door- een verbale stimulering -de klassieker, “stop niet, ga door, ga door”- er zijn er dus handenvol.

Als iets niet werkt, zul je dat merken. Probeer het niet te negeren, stop en vraag wat er niet fijn is als dat nodig is. Ook al lijkt dat een anti-climax, is het juist het tegenovergestelde. Echt waar.

Ik zal je een geheim vertellen: mensen hebben geen goede seks omdat ze verbonden zijn met elkaar op een speciale manier en  zó verliefd zijn dat ze niet hoeven te praten om te weten wat de ander wil. Mensen hebben goede seks omdat ze vragen stellen.

En dat betreft ook voorspel.

seksspeeltjes Voorspel

5. Heb je gedacht aan seksspeeltjes? 

Als je op reis wilt, gebruik je meestal een voertuig om je te verplaatsen, toch? Wandeltochten zijn al lang uit de mode. Ongeveer 20.000 jaar, om precies te zijn.  

Dus, waarom voeg je geen dingen toe bij voorspel en het doen van de echte daad, die niet je lichaam zijn?

Vandaag de dag zijn er vibrators tot verkledingen tot zelfs erotische bordspellen die er toe in staat zijn om een ijsbeer op te warmen in december.

Afspraak: de datingsite die op zichzelf een voorspel is.

Afspraak is een web van contacten dat, zoals zijn eigen naam al stelt, gebaseerd is op afspreken met mensen om seks zonder gedoe te hebben.  

Alle mensen die zich aanmelden bij Afpsraak, hebben heel duidelijk wat ze willen en waar ze voor gaan.

Daarom is elk gesprek tussen gebruikers bijna net als voorspel.

Je aanmelden is geheel gratis. Je kunt zien, selecteren en aangeven wat je leuk vindt. Je kunt berichten ontvangen van mensen die je leuk hebt gevonden.

Wat kun je verliezen?

Delen is liefhebben!

Summary
Seksueel voorspel. Alles wat je erover moet weten
Article Name
Seksueel voorspel. Alles wat je erover moet weten
Description
Wil je een vrouw zien smeken om seks? Het geheim zit hem in goed seksueel voorspel, maar weet jij hoe je dat moet doen? Ken jij alle mogelijkheden?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo