Tips voor het aangaan van een vrienden met voordelen relatie

Geschreven door Tips om te flirten

vrienden met voordelen relatie

Het starten van een vrienden met voordelen relatie van kan geweldig zijn. Het is immers een onvoorwaardelijke verbintenis tussen twee mensen die elkaar echt waarderen en vertrouwen. Maar, natuurlijk, betekent dat niet noodzakelijkerwijs dat het gemakkelijk is.

Het is moeilijk om een duidelijke set regels vast te stellen voor het ontmoeten van vrijgezellen en het zijn van vrienden met voordelen, omdat elke situatie anders is. Maar één ding hebben al deze relaties gemeen: de noodzaak van goede communicatie. 

Het is altijd een goed idee om te praten over wat de verwachtingen zijn. En zelfs om wat richtlijnen te geven over wat er gaat gebeuren voordat de dingen gebeuren. 

Niet echt een prettig gesprek, maar het is wel erg praktisch. Het kan namelijk ingewikkeld worden als beide partijen aan verschillende kanten staan.

Leer te leven zonder drama’s door dit soort relaties.

Wees duidelijk over waar u naar op zoek bent.

Wanneer u in een vrienden met voordelen relatie van te voren over de regels beslist, kunt u het beste zo transparant mogelijk zijn, openstaan voor compromissen en nooit eenzijdig oordelen of het gesprek voeren.  Voer het gesprek in een neutrale omgeving en wees eerlijk en voorzichtig

Proberen een relatie van vrienden met voordelen te hebben betekent niet dat u trendy moet zijn en doen wat uw partner wil. Spreek voor uzelf en pleit ook voor wat u zelf wilt.

Verwacht niet dat het zich tot een relatie zal ontwikkelen.

Zorg ervoor dat u het goed vindt dat uw relatie precies is wat het is en niets meer. Het is belangrijk dat men zich bewust is van de eigen bedoelingen en gevoelens wanneer men tot een overeenkomst als deze komt.

Controleer met intervallen hoe u zich voelt.

Laat uw vriendin met voordelen weten dat u er zeker van wilt zijn dat jullie allebei op dezelfde pagina staan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie elkaar niet kwetsen in de toekomst.

Als u op een gegeven moment te veel plezier hebt en meer tijd wilt doorbrengen met uw vriend met voordelen, dan is het misschien tijd om de situatie opnieuw te evalueren. Als u te gehecht raakt, dan is het tijd om een gesprek te voeren.

Probeer ook de gevoelens van uw partner te lezen.

Dit soort gesprekken – “Hé, ik wil gewoon met je praten over hoe het tussen ons gaat” – kan helpen om toekomstige problemen te voorkomen en zal ook de vriendschap, het vertrouwen en de kwetsbaarheid tussen jullie versterken.

Het zal er ook voor zorgen dat de ene persoon niet meer voelt voor de dingen in de relatie dan de andere. Als de emoties voor een van jullie of voor beiden evolueren, hou dan het gesprek weer gaande en evalueer dan opnieuw uw relatie als vrienden met voordelen. Omdat zo’n relatie sneller dan in een flits kan veranderen, moet u veel praten als u niet door dingen verrast wilt worden. Of er overvallen door wilt worden.

Praat over het wel of niet openbaar maken van de relatie

Zorg ervoor dat u uw PR-strategie ontwerpt, vooral als u deel uitmaakt van dezelfde groep vrienden. Houden jullie het geheim? Gaat u er open over zijn de volgende keer dat jullie allemaal in de bar zijn en jullie twee samen naar huis gaan?

Stel enkele basisregels vast.

Kunnen jullie na het samen naar bed gaan samen de nacht doorbrengen? Moeten jullie gemeenschappelijke vrienden maken? En jullie familie? Wordt het een geheime relatie? Kunnen jullie elkaar “x” keer per maand zien of is er geen specifiek cijfer?  Het kennen van al dat soort dingen is belangrijk als u de relatie niet wilt verpesten voordat deze begint. 

Pas op voor manipulatieve mensen: zij gebruiken dit soort relaties vaak om hun giftige trucjes uit te voeren.

lijn getrokken

Stel vast waar de lijn getrokken wordt.

Zelfs als u de beste orgasmes van uw leven hebt, betekent dat niet dat u een relatie hebt. Meestal hebt u dit soort relaties om kussenpraatjes te vermijden en om geen tijd met elkaar te hoeven door te brengen buiten de seks om.  

In een relatie als deze bouwt u niet iets intiems op, maar hebt u gewoon plezier en geniet u fysiek.

Herken uw eigen comfortzone.

Alleen omdat u het informeel houdt, hoeft u niet zelfingenomen te zijn als het gaat om rode lijnen en toestemming:

Zorg ervoor dat u bescherming gebruikt.

Afhankelijk van de verwachtingen die u hebt gewekt, kan elk van jullie een relatie hebben met meerdere mensen. En dat is geweldig! Zorg er alleen voor dat u voorzorgsmaatregelen neemt. Bijvoorbeeld, zorg ervoor dat u getest wordt op SOA’s bij elke vorm van doorlopende niet-exclusieve relatie.

Terwijl er veel casual relaties zijn, zegt slechts 6 procent van de mensen die beweren dat ze een casual relatie hebben gehad met slechts één partner. Dus als u met meer dan één persoon vrijt, moet u zeker uw nieuwe sekspartner op de hoogte brengen en natuurlijk elke keer condooms gebruiken.

Praat over hoe het zal eindigen.

Het is veel beter om over het einde te praten voordat het in zicht is. Wat als de ander iemand leert kennen waar ze exclusief mee willen zijn? Dat bij u gebeurt? Wat als een van jullie twee besluit dat ze niet meer geïnteresseerd zijn? Het kan moeilijk zijn om het einde van iets te visualiseren, maar u zult uzelf en de ander veel pijn besparen door vanaf het begin te erkennen dat het misschien niet eeuwig zal duren. Laat de ander weten dat u van plan bent het te zeggen als u een ander ontmoet, en dat ze zich vrij moet voelen om hetzelfde te doen. Op die manier loopt u minder risico om de vriendschap te beschadigen als het gebeurt.

zorg ervoor dat u er plezier

En, natuurlijk, zorg ervoor dat u er plezier in hebt.

Ondanks alle pandemische verschrikkingen van de huidige situatie is het geweldig dat we met wie we maar willen, wanneer we maar willen, consensuele seks kunnen hebben, als de omstandigheden het toelaten.

Seks kan een geweldige manier zijn om te ontstressen, het heeft verbazingwekkende gezondheids- en schoonheidsvoordelen en het is erg leuk

In die zin is het erg nuttig om u aan te melden bij een datingsite, want u hebt hier duizenden en duizenden mogelijkheden op slechts één klik afstand. Maar plezier moet het eerste doel zijn.  Als het te ernstig wordt in welke zin dan ook, is het tijd om verder te gaan.  Of om contact op te nemen met een ander profiel, in het hypothetische geval dat u maar met één persoon praat.

Is de situatie met uw vriend met voordelen niet meer leuk? Breek het af. Dat is immers de ware schoonheid van het casuele arrangement.

Delen is liefhebben!

Summary
Tips voor het aangaan van een vrienden met voordelen relatie
Article Name
Tips voor het aangaan van een vrienden met voordelen relatie
Description
Het starten van een vrienden met voordelen relatie van kan geweldig zijn. Het is immers een onvoorwaardelijke verbintenis tussen twee mensen.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo