Weet jij welke zinnen het beste zijn om vrouwen te versieren? Verbaas ze met deze!

Geschreven door Arjan Jansen Tips om te flirten

zinnen om indruk te maken op een vrouw"

Als ik mocht kiezen tussen superkrachten zoals onzichtbaar zijn, mezelf kunnen teleporteren, of kunnen vliegen, dan zou ik ervoor kiezen om altijd de juiste zin te hebben om vrouwen te versieren. 

We zijn allemaal wel eens in die situatie geweest: we lopen een bar binnen en zien die ene mooie vrouw. Ons hart gaat tekeer en we voelen de behoefte om met haar te praten. 

Maar wat zeggen we tegen haar? Negatieve gedachtes en verwachtingen stromen ons meteen te binnen. 

Je denkt aan dingen als:

Wat als ze niet aardig is? Wat als ze me niet mag? Wat als ik iets stoms zeg? Wat als ze m’n kleren niet leuk vindt? Ik wed dat ze mijn slechte adem zal ruiken. 

Ja, een eerste indruk is belangrijk, maar als je gaat nadenken over alles wat mis kan gaan, zul je nooit vrouwen oppikken. Eigenlijk kan faalangst je tegenhouden om iets te doen in het leven. 

Dat is waarom de enige fout is om het niet te proberen. Want ergens in falen is één van de beste manieren om te leren. En dat leren is een succes op zich.

Maar we willen dat je slaagt. Dat is waar deze blog voor is.

Hier zijn wat zinnen die je zullen helpen indruk te maken op een vrouw.

Zoek je een vriendin met voordelen?: Zinnen om het ijs mee te breken

Waarschuwing: deze zinnen zijn geen toverspreuken. Ik wou dat ze dat waren. Elke vrouw is anders en sommige hebben geen gevoel voor humor, of zijn op het moment dat je met haar praat niet in de stemming voor grappen, of ze hebben geen zin in een man die hen na een lange dag probeert te versieren.  

DE GOUDEN REGEL BIJ HET FLIRTEN
Het maakt niet uit wat alle experts op alle verleidingsblogs in de wereld zeggen: NEE IS NEE. Maak dat duidelijk voor jezelf.

Voor je begint, moet je weten dat de truc hem niet in de zin zelf zit maar in de reactie van de vrouw met wie je wilt flirten. Haar lichaamstaal en verbale reactie zullen je vertellen of je kunt blijven praten, of ze een moeilijk geval zal zijn, of dat je gewoon je tijd aan het verspillen bent. 

Laten we eens kijken naar een paar goede voorbeelden van zinnen en vragen om te flirten.

Zinnen om met meisjes te flirten

1. Hey, hoe heet je?

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar soms werken de simpele dingen het beste.  De klassieke, “hallo, hoe heet je?” geeft je meer mogelijkheden dan je denkt. 

Als ze haar naam aan je geeft, is dat een goed teken. Als ze hierbij ook nog naar je glimlacht, is het een big yes.

2.  Hoe heet je?  (Op een papiertje geschreven)  (Dit is een goede voor rond de Sinterklaas)

Als je haar naam opschrijft zal ze je vragen waar je in godsnaam mee bezig bent. Nu is het het moment om te antwoorden dat je een lijstje maakt met alle dingen die je graag wilt voor Sinterklaas.

3.  Hey, jij bent Claudia toch? Eigenlijk! Ik ben Jan. Herken je me?

Als ze je zegt dat ze Claudia niet is en dat ze je helemaal niet kent, zeg je haar dat dat normaal is, maar dat ze je wel zal herkennen omdat jullie eigenlijk twee zielsverwanten zijn die elkaar al 1000 jaar in andere levens ontmoeten. 

Wees hier wel voorzichtig mee, het moet duidelijk zijn dat je een grapje maakt. Je wilt niet als een idioot overkomen.

4.  Hey, geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Ik niet, tot ik jou zag in ieder geval. 

Deze zin werkt goed op een festival of een after party, als iedereen stom dronken is.

5.  Hey, ik wilde je alleen zeggen dat je alles bent waar ik ooit van heb gedroomd.

Een beetje een shocker, maar er zijn vrouwen die van dat soort dingen houden. Vooral vrouwen met een heel hoog zelfbeeld of die heel, heel knap zijn.

6. Hey, mag ik je wat vragen? 

Het gaat erom dat de volgende stap aan haar is.  Het is een vraag die eigenlijk geen vraag is, die haar tot niets verplicht, behalve te antwoorden. Afhankelijk van het antwoord, ga je verder met je volgende stap of niet. Bijvoorbeeld, als ze nee antwoordt, dan is het duidelijk, het is tijd om te gaan.

Als ze ja antwoord, maar op een kille manier, moet je voorzichtig zijn. Als ze ja zegt met een glimlach, kun je misschien een beetje directer zijn en voor iets met humor gaan. Wat ons brengt bij…

7. Als je moest kiezen om een dier te zijn, welk dier zou je dan kiezen? 

Het is een vraag die voorbestemd is om haar verbaasd achter te laten. Ze kijkt je misschien aan alsof je van een andere planeet komt, dus je kunt doorgaan met, “Relax, deze vraag is deel van mijn legendarische repertoire om vrouwen mee te versieren.” 

8. Hey, jij bent een influencer, toch? Ik geloof dat ik je op Instagram heb gezien.

Waarschijnlijk zegt ze dat ze dat niet is. Dat is het moment om naar haar Instagram te vragen. Un kan je makkelijk en rustig verder met haar flirten via Instagram.

Waarom vraag je haar niet direct om haar nummer om haar een WhatsApp berichtje te sturen, vraag je? Om haar nummer vragen is iets veel persoonlijkers dan haar Instagram, en is daarom moeilijker voor haar om aan een vreemde te geven. Door naar haar Instagram te vragen vergroot je je kansen op contact met haar.

9. Hallo, zou je een gezicht willen trekken alsof je me wilt kussen?

De reactie op deze vraag hangt erg af van wie hem krijgt. Wees voorzichtig. De vrouw zal meestal een grappig gezicht trekken. Dat is het moment om te zeggen, “Is dat je kus gezicht? En werkt het?” Als ze niet lacht, is het tijd om iets anders te proberen.

10.  Hoi, ik heb een vraag, wie denk je dat er meer ontrouw is, mannen of vrouwen? 

Het is een manier om een gesprek te beginnen zoals elk ander, maar met een hoge erotische lading. Zoals altijd, als ze je een antwoord geeft, is dat een goed teken.  Elk antwoord kan dienen als steun voor je volgende zet.

11. Hee, als ik kan raden hoeveel je weegt, geef je me dan een kus? 

Deze zin moet worden gericht op vrouwen met een geweldig figuur. Als ze zegt dat je het moet raden, zit je al goed. Als ze nee zegt, zeg je: nou, ik weet dat je zwaar genoeg bent om het ijs te breken. Kijk wat er gebeurt.

12.  Hey, waar kom je vandaan? 

De move bij deze vraag is om te zeggen dat je van een andere plaats komt dan zij. Of uit een andere buurt, als dat de enige mogelijkheid is. Dan zeg je iets zoals volgt: 

“Oké, en denk je niet dat het hele erge toeval is dat in een wereld met zeven miljard mensen dat jij, uit Amsterdam, en ik, uit Maastricht, precies hier, op deze plaats en op dit precieze moment elkaar hebben ontmoet?”

Zinnen om een ​​vrouw verliefd te laten worden

Tips om met een vrouw te praten (die ook handig zijn voor online datingsites)

Zoals je ziet, zijn er oneindig veel vragen die je kunt stellen om het ijs te breken en vrouwen te versieren. Waar je erg goed op moet letten, zoals we in het begin al aangaven, is het antwoord dat je krijgt op die vragen.  

Je moet niet alleen letten op wat ze zegt, maar ook op haar lichaamstaal.

Als de reactie positief is, kan je ergens met haar over gaan praten. 

Er zijn ook oneindig veel gespreksonderwerpen om met een vrouw over te praten. Het punt is om de juiste te kiezen op basis van de context en de vrouw.  

Je wilt niet over orthodontie praten in een hotelbar die vol staat met mensen die een tandheelkundige conferentie bijwonen. Vooral als je moe bent. 

Voordat je begint te praten moet je een paar dingen in gedachten houden die alle contexten en alle vrouwen gemeen hebben:

  1. Verveel niet.  Als je twee uur lang praat over iets waar jij en alleen jij een passie voor hebt, zal je haar vervelen. 
  2. Verander van mening. Als je een andere mening hebt over iets dat voor jou niet zo belangrijk is, overweeg dan om van mening te veranderen.
  3. Laat haar praten.  Als een vrouw merkt dat je niet weet hoe je moet luisteren en dat je alleen maar praat over jezelf, je leven en wat jou interesseert, zit je in de problemen. 
  4. Stel vragen. Vragen stellen over het onderwerp waarover ze je vertelt, geeft aan dat je geïnteresseerd bent in wat ze te vertellen heeft.

Als je deze vier tips volgt terwijl je een gesprek voert met een vrouw zal het allemaal een stuk vlotter verlopen tijdens het flirten.

Ontmoet nieuwe mensen op Afspraak: de pagina die ontworpen is om te flirten

Afspraak is een gratis datingsite (ontworpen om gelijkgezinde mensen samen te brengen). Dat betekent niet dat alles al voor je uitgedacht is, maar het maakt het flirten wel een stuk eenvoudiger dan welke omstandigheid in het echte leven dan ook. 

Lid worden is helemaal gratis, waarom probeer je het niet eens?

Delen is liefhebben!

Summary
Beste zinnen om te flirten
Article Name
Beste zinnen om te flirten
Description
Wil je weten wat je moet zeggen tegen elke vrouw in elke situatie? In dit artikel vertellen we je het geheim.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo