Deel je foto's of maak ze privé Zoek profielen en vind mensen bij jou in de buurt Bekijk foto's van andere leden en kies een partner
 • "Ik ben nu ongeveer 2 maanden lid. In het begin was het nogal moelijk om seksmaatjes te vinden en om af en toe af te spreken. De laatste date was zeer succesvol, en we hebben besloten om elkaar weer te ontmoeten volgende week :) Zelfs al is het een beetje gênant om te bekennen, maar ik merkte een grote verbetering toen ik een foto aan mijn profiel toevoegde, de vrouwen lijken sneller interesse te tonen. Zeker iets om aan te raden."

  Ronald, 37 jaar, Groningen.
 • "Ik heb mijn huidige partner iets van 3 maanden geleden hier leren kennen. Mijn vrienden konden het niet geloven, pas toen ik hem had voorgesteld. We zijn begonnen als "friends with benefits", maar ik had zeker niet verwacht dat ik mijn toekomstige vriend hier zou gaan vinden. Maar het gaat uitstekend en ik ben er enorm blij mee."

  Anna, 19 jaar, Den Haag.
 • "In het begin van dit jaar heb ik het uitgemaakt met mijn vriend. Een vriendin gaf me de naam van deze website en ik lachte erom. XXX? Maak je een grapje? Omdat dit anoniem is, kan ik toegeven dat hier een van mijn erotische fantasieën werkelijkheid is geworden. Er zijn veel jongens die dagelijks mijn profiel bezoeken en door hun berichten heeft mijn ego een enorme boost gekregen.

  Heleen, 29 jaar, Leeuwarden.

Afspraak.nl: Onze naam zegt het al.

Ontmoet mensen

De persoon waar je naar op zoek bent wacht op jou. Zoek tussen onze duizenden profielen en begin er iets mee.

Zoek een partner

Ontmoet mensen met dezelfde interesses. Contact opnemen met mensen in je woonplaats is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vind een fuckbuddy

Onze naam zegt het al! Dit is de perfecte website om een sexvriend te vinden, snel en gemakkelijk. Waar wacht je nog op?

One night stand

Als je op zoek bent naar een one night stand, ben je hier op de juiste plek. Regel vandaag nog een date, en je verlangen wordt beantwoord.

Liefdes affaire

Laat jezelf lekker gaan en geniet van het moment. Bij ons zul je contact maken met die speciale persoon waardoor je je uniek voelt.

Ruimdenkende partners

Partnerruil, trio's, meerdere afspraken. Word lid van Afspraak en breng wat meer spanning in je relatie.

Gratis acties

Gebruikers online

Registreer nu

Word lid van de best gewaardeerde community voor volwassenen

 • Maak gratis een profiel aan
 • Doorzoek verschillende profielen
 • Toevoegen aan favorieten
 • Bekijk wie je profiel heeft bezocht
fuckbuds

Onze naam zegt het al.

Vind mensen bij u in de buurt