De beste dating tips voor mannen. (Geschreven door een vrouw)

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

beste dating tips

Het leren kennen van nieuwe mensen is een gebied van sociale relaties dat om de drie tellen verandert. Leer daarom om u aan te passen aan deze constante verandering door iets te leren dat altijd hetzelfde blijft. 

Gebruikt u de chat van Afspraak.nl om met vrouwen af te spreken en op een date te gaan? 

U stelt uzelf dan zeker dezelfde vragen als alle andere mannen voor de date: Wat moet ik dragen? Waar kan ik het best afspreken? Moet ik veel of weinig praten? En als de date voorbij is: Hoe lang moet ik dan nog wachten om haar te bellen? 

In dit artikel geef ik een aantal tips voor mannen vanuit mijn standpunt, dat wil zeggen: dat van een ervaren, volwassen vrouw. 

1.De eerste indruk is bepalend

Dit betekent dat je er netjes en verzorgd uit moet zien, terwijl je wel je eigen stijl laat zien. Een vrouw zal altijd graag willen dat u er zelfverzekerd uitziet.

En een goed uiterlijk dat past bij uw manier van leven en denken maakt u echt aantrekkelijk. Dit is de vraag die mannen zich stellen als ze op een eerste afspraakje met een vrouw gaan.

Probeer niet iemand te zijn die u niet werkelijk bent, alleen omdat u een indruk wil maken bij een vrouw. Tenzij u alleen maar one-night stands wilt, werkt het nooit op de langere termijn. 

Dit betekent dat u niet een smoking hoeft te dragen voor een gala als u een hekel hebt aan dat soort evenementen, en ook niet dat u naar een Pearl Jam concert moet gaan als u meer van de opera houdt, alleen om een indruk te maken op een vrouw. 

2. Kies een plek uit waar u zich op uw gemak voelt

Als het uw date niet uitmaakt waar jullie naar toe gaan ,of u de optie geeft om de locatie de kiezen, kies dan een plek uit waar u zich op uw gemak voelt. Een slechte date hebben is een vervelende ervaring, dus ga ergens naartoe waar u zich op uw gemak voelt. Dit betekent niet dat u haar kan meenemen naar de bar waar u normaal met uw vrienden afspreekt, want dat kan een slechte indruk maken, vooral als het een eerste date is.

3.Wees zelfverzekerd.

Oké, op een date gaan met een vrouw in Amsterdam (om mijn geboortestad te noemen) is relatief eenvoudig dankzij datingsites als Afspraak.nl, maar deze sites hebben geen magische invloed op hoe de date verloopt. 

Uiteindelijk zullen jullie gewoon met z’n tweeën zijn. Dus u kan maar beter vertrouwen hebben in uzelf, want dat is iets wat wij, vrouwen, altijd al leuk hebben gevonden in mannen. 

Belangrijk is wel om zelfvertrouwen niet te verwarren met narcisme. En nog één ding: klaag niet, noch over de wereld, noch over uzelf. Knap zijn is ongetwijfeld een pluspunt, maar, ik blijf erbij, er is niets sexier dan een man die zich comfortabel in zijn eigen huid voelt, wat dat ook moge zijn.

4. Het is een date, geen monoloog.

Als u wilt weten hoe u een verbinding kan maken met de vrouw waar u mee dineert, als u wilt dat er chemie is, dan moet er een vloeiende dialoog tussen jullie ontstaan. Als ze u alleen maar hoort praten dan gaat ze zich vervelen. Tenzij u een astronaut bent, een komediegenie bent of miljoenen levens hebt gered in de derde wereld: laat haar dan praten.

5. Als u praat, zorg er dan voor dat het gezellig en vrolijk is.

Het maakt niet uit hoe slecht u het in uw leven hebt, of hebt gehad, zeurpieten zijn niet sexy. Als de relatie aansleept, dan kan u haar meer vertellen over uw leven, maar voor nu moet u het houden bij prestaties en positieve dingen.  

Het is veel beter om een grappig verhaal te vertellen over een tijd op de universiteit dan om uit te leggen dat u een industrieel ingenieur bent en dat dit veel carrièremogelijkheden biedt.

6. Praat alstublieft niet over uw ex.

Het is het beste om uw ex-vriendin niet ter sprake te brengen, zo lang zij u er niet naar vraagt.

Als ze u erover vraagt, probeer dan korte antwoorden te geven en het onderwerp nonchalant te veranderen zonder verdacht over te komen.

Het beste is om iets te zeggen zoals het volgende: “Het was leuk zolang het duurde, maar er was niets meer tussen ons en we gezamenlijk besloten dat het het beste was om uit elkaar te gaan”.

7. Zet uw telefoon uit.

Flirten via Whatsapp kan een goed idee zijn, het hangt allemaal van het moment af, maar er is niks ergers dan iemand naar hun telefoon zien kijken terwijl u die persoon wat aan het vertellen bent. 

Het is respectloos. Mijn ex-man veroverde me op het moment dat hij zijn mobiele telefoon uitzette zonder het telefoontje aan te nemen dat hij toen kreeg. Het toonde echt aan wat voor intenties hij had en waar zijn prioriteiten lagen (het was de eerste van vele trucjes, maar dat is een ander verhaal.)

8. Split de rekening in twee.

Praktisch alles wat jullie besluiten te doen voor uw date zal geld kosten, dus split alles door de helft. Het is oké om een drankje te kopen, natuurlijk, maar de meeste vrouwen verwerpen deze rol.  Vrouwen willen vriendelijkheid en mannelijkheid in gelijke delen; we kunnen niet tegen neerbuigend paternalisme.

9. Weet wanneer het een goed moment is om haar te bellen na jullie date.

Het hangt van de date af. Was er chemie? Was er een kus, of meer dan een kus? Wat er ook gebeurt is, als een vrouw u haar telefoonnummer geeft is dat zodat u haar kan bellen.

10. Praat met een vriendin over de date.

Op school leer je niet hoe je goed een gesprek met iemand kan voeren. Verder zijn weinig er manieren om te leren hoe u zich het best kan gedragen met een vrouw die u net hebt ontmoet. Het aanbod van informatie hierover is nog kleiner als u dit vanuit het oogpunt van een vrouw wilt begrijpen. Daarom kan praten met een andere vrouw over een date die u hebt gehad erg helpen om haar standpunt te begrijpen. Dus dat is altijd een goed idee.  

De praktijk, het beste onderwijs. 

De wereld van het daten is er altijd geweest, maar het is nu, met het ontstaan van online datingsites, dat het een revolutie is geworden.

Iedereen wil nu de beste trucs leren om te flirten en op dates te gaan met vrouwen. En hier ziet geen limiet op, ze zouden vijf dagen achter elkaar kunnen afspreken met verschillende vrouwen als ze dat ouden willen.

Zoals met veel andere dingen in het leven kan het dalen hiervan, of het maken van de meest voorkomende fouten tijdens een date, de perfecte manier zijn om hier beter in te worden.

In principe zijn er twee manieren om te reageren als een afspraakje niet gaat zoals u verwacht.

Eerlijk zijn en het beleefd zeggen of het als een grap zien, maar altijd, en ik bedoel ook altijd, met respect voor de ander. Als u weet dat u iemand nooit meer zal zien, ontspan dan, u hebt niets te verliezen.

De humor 

Of u nu singles in Utrecht wilt ontmoeten of casual sex wilt hebben in Maastricht: er is geen betere setting voor een romantische avond dan het geluid van de lach.  Laat me u een vraag stellen en antwoord eerlijk: Bent u een grappig persoon? 

Als u dat bent, gefeliciteerd, het cliché dat vrouwen graag aan het lachen worden gemaakt is waar. Wat een verrassing. 

Net als mannen. De waarheid is dat iedereen het leuk vindt om te lachen. Hou er wel rekening mee dat grappig zijn niet hetzelfde is als leuk zijn.

U kan leuk zijn om mee te praten over super interessante dingen, maar die hoeven de ander niet per se aan het lachen te maken. Lachen is iets wat diepgaand is en dat oprecht, onvrijwillig en gemeenschappelijk is voor alle rassen en culturen. Maar u hoeft het niet te forceren. Dwingend lachen, of humor tonen, als u niet de gave hebt om mensen te laten lachen, eindigt meestal in een zielige mislukking.  

Ik hoop dat deze tips u een idee hebben gegeven over wat wij, vrouwen, leuk vinden als we op een date gaan met een man. 

Het belangrijkste is om duidelijk te zijn. En dat zij het merkt.

Delen is liefhebben!

Summary
De beste dating tips voor mannen. (Geschreven door een vrouw)
Article Name
De beste dating tips voor mannen. (Geschreven door een vrouw)
Description
Het leren kennen van nieuwe mensen is een gebied van sociale relaties dat om de drie tellen verandert. Leer daarom om u aan te passen
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo