Seks zonder compromis: wat doe ik erna?

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

Seks zonder compromis

U hebt bij een vrouw thuis afgesproken en de seks was even gewaagd als zij (geweldig) maar de gevreesde volgende dag komt en u weet niet wat u moet doen.

Speelt u hard to get en gaat u weg ook al zou u voor altijd in dat appartement blijven wonen? Of maakt u een ontbijt op bed als verassing terwijl u probeert haar niet wakker te maken? Of iets er tussen beiden?

Wie is ze?

Als u haar hebt leren kennen via Afspraak, zal u hier min of meer een idee over hebben.

Op Afspraak kan u mensen van alle soorten en maten vinden. Normaal gesproken, liberale mensen die op zoek zijn naar relaties zonder compromis, maar ook mensen die op zoek zijn naar liberale mensen die een stabiele relatie willen.

En nee, ze staan niet op gespannen voet met elkaar. U kunt perfect een stabiele polyamoreuze relatie hebben.

Echter is het één ding wat er op een online profiel staat, achter de bescherming van de afstand en de telecommunicatie, en een ander ding wat iemand zegt en doet als men letterlijk naakt voor de ogen van de ander ligt.

Wat zoekt u als u blijft? 

Bent u op zoek naar iets meer dan seks? Zoekt u een seksvriendin? Of wilt u dat ze verliefd op u wordt?

Als u meer seks wilt en u een geweldige avond hebt gehad. Het beste is dat u kan doen is vertrekken. Weggaan op het hoogtepunt heeft altijd tot goede resultaten geleid, of u het nu over een rockster hebt of een persoon die graag flirt met getrouwde vrouwen. Natuurlijk hoeft u niet zonder verklaring te verdwijnen.

U kunt een briefje voor haar achter laten waarin u uitlegt hoe leuk u het vond om tijd met haar door te brengen en hoe ze u het best kan contacteren buiten de online dating pagina om.

U kunt haar ook zachtjes wakker maken met een kus en haar tussen de kussen door vertellen hoe fijn u het hebt gehad, maar dat u moet gaan.

Het geheim is om beleefd te zijn door een laag en mysterieus profiel te houden. Dat zal er voor zorgen dat ze u achteraf belt. 

seksvriendin

Als u op zoek bent naar een seksvriendin. 

Als het uw eerste ochtend met haar is, kan u het best even wachten met het zetten van deze stap, maar het hangt allemaal af van de gevoelens en informatie die u gedurende uw date hebt opgepikt.  Normaal gesproken hangt het af van het type date dat jullie hadden.

Als jullie urenlang hebben gepraat voordat jullie gingen vrijen dan heeft u veel informatie kunnen opdoen, vooral als jullie bij haar thuis hebben geslapen.

Als het een nacht van seks zonder compromis is geweest, en u bijna niks over haar weet, dan is het waarschijnlijk beter om het niet te wagen. 

Hoe dan ook zal het waarschijnlijk niet nodig zijn om het ter sprake te brengen.

De beste manier om dit soort relaties te beginnen is door het niet te overleggen. U kunt af en toe met haar afspreken en het op deze manier duidelijk maken wat u wilt, zonder er expliciet over te hoeven praten.

Dus, eerder vroeger dan later zal u de gebruikelijke vraag krijgen: 

“Wat speelt er tussen die vrouw en jou?”

Waarop u waarschijnlijk antwoordt:

“Ik weet het niet precies. Ik kan het goed met haar kan vinden, we hebben goede seks, maar geen van beiden wil op dit moment iets serieus hebben.”

verliefd

Als u wilt dat ze verliefd op u wordt 

Gefeliciteerd, in dit geval bent u aan het begin van een achtbaan van emoties. Echter zijn deze emoties niet allemaal van u afhankelijk, maar liggen die ook in de handen van de andere persoon.

Om hier een beter beeld over te krijgen kan u het artikel “Hoe maak je een vrouw verliefd?” lezen. Hier is een uittreksel ervan met wat belangrijke tips:

  • Concentreer u op uw kwaliteiten en benadruk ze. Iedereen is ergens goed in. Het gaat erom dat dit opgemerkt wordt. Als u bijvoorbeeld goed bent in boekhouden, iets wat a priori niet erg sensueel is, dan kan u dat op een gegeven moment in de avond benadrukken, misschien bij het betalen van de rekening. Het is hier niet te bedoeling dat u egoïstisch over komt, of dat u de hele tijd praat over hoe goed u in het ene of het andere bent, zonder de andere persoon ook de kans te geven om dingen over zichzelf te vertellen. Dat zal u verwaand doen overkomen.
  • Probeer niet uw zwakke punten te verbergen. Dit zal er alleen maar voor zorgen dat die meer opvallen. Als u een zwakheid hebt of iets hebt dat u bemoeilijkt, dan is het het beste om hierover te lachen, grapjes erover te maken, en het open en bloot te leggen. Iemand die lacht om zijn gebreken en zwakheden is een zelfverzekerd persoon met gevoel voor humor, de twee meest gezochte kwaliteiten die vrouwen in mannen zoeken.
  • Wees uzelf. We hebben het hier niet over dates zonder compromis, of een one night stand, maar over het verliefd maken van een vrouw, dus is het belangrijk dat u niet probeert om anders te doen dan gewoon. Als u wilt dat ze verliefd op u wordt dan zal u voor een vrouw moeten gaan wie op het soort man als u valt. U kunt niet jaren lang doen alsof u iemand anders bent om er in te slagen iemand te daten. Voor de mensen die dit wel proberen te doen resulteert het altijd in een ramp.
compromisloze seks

Conclusie

Wat te doen de dag na een nacht van compromisloze seks? Er zijn evenveel antwoorden op deze vraag als er soorten vrouwen zijn en niemand heeft de absolute waarheid.

Dus het beste is om uzelf te zijn en ten allen tijden te doen wat u wilt, zolang u de andere persoon zich maar niet slecht doet voelen.

Als u doet wat u wilt, en uzelf bent, en u haar hiermee irriteert, weet u al meteen dat dit een relatie is die geen toekomst heeft, tenzij het puur voor de seks is.

Als u ten alle tijden doet wat u wilt en zij deze dingen ook leuk vindt en met u deelt, dan kan u met volle kracht vooruit.

Als al het voorstaande faalt. Als de date een ramp was, de seks mediocre of zelfs slecht, dan weet u ook wat u moet doen.

Zet dan uw laptop of mobiel aan en ga naar de Afspraak website, en probeer uw geluk op de volgende date.

En denk eraan, hoe meer opties u selecteert in onze zoekmachine, hoe beperkter de de resultaten in uw geografisch gebied, maar hoe meer de persoon zal lijken op de persoon naar wie u op zoekt bent.

Het zoeken naar vrouwen in uw stad die een affaire willen hebben en die het leuk vinden om tijden de seks rolspellen te spelen levert niet dezelfde resultaten op als naar vrouwen tussen de 18 en 50 jaar zoekt, als dat u naar vrouwen tussen de 20 en 30 jaar zoekt.

Kortom: heb plezier en doe wat u wilt. 

Iemand is op dit moment naar u op zoek.

Delen is liefhebben!

Summary
Seks zonder compromis: wat doe ik erna?
Article Name
Seks zonder compromis: wat doe ik erna?
Description
U hebt bij een gewaagde vrouw thuis afgesproken en de seks was even gewaagd als zij, dat betekend geweldig, maar de gevreesde volgende dag komt en u weet niet wat u moet doen. Speel je hard to get en gaat u weg ook al zou u voor altijd in dat appartement blijven wonen? Maakt u een ontbijt op bed als verassing terwijl u probeert haar niet wakker te maken? Of iets er tussen in?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo