De beste tips voor de eerste date

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

eerste date

Gefeliciteerd, Je hebt de moed verzameld om met het meisje te praten dat je leuk vindt, je hebt haar mee uit gevraagd en ze zei ja. Nu komt het ingewikkelde. Goede ideeën bedenken voor de eerste date.

Wat is de beste manier om succes te garanderen? Je wil moeite doen zodat ze ziet dat je het belangrijk vindt, maar ook weer niet zo veel dat het haar afschikt.

Aan het einde van de dag is het maar een eerste date. 

Maar? Dat zien we nog wel. 

Tien beste ideëen voor een eerste date

Oké, je bent nerveus want je hebt je net aangemeld bij Afspraak en je hebt nu al een eerste date dit weekend. Rustig maar.. Met onze ideëen voor een eerste date heb je sowieso succes!

1. Een para biertjes drinken

Klassiekers zijn niet voor niets klassiekers. De meeste mensen die elkaar voor het eerst ontmoeten, doen dat in de omgeving van een bar of een café. Dit is om vele redenen zo, maar ik zou durven wedden dat alcohol een van de belangrijkste is: het kalmeert de zenuwen en vergemakkelijkt de uitwisseling van indrukken, onder andere.

Een andere reden waarom een ​​borrel een klassieker is op eerste dates, is dat een paar biertjes niets uitsluiten. Je drinkt ze op en als het ding niet klikt tussen jullie dan kan ieder naar zijn/haar huis en dat is het.

Een andere belangrijke reden is dat je op een openbare plaats de risico’s minimaliseert.

2. Samen iets koken

Origineel en zeer onthullend. Er zijn maar weinig manieren om iemand in korte tijd goed te leren kennen. Koken is er daar één van. Naar de supermarkt gaan, samen het eten bereiden en genieten van de gemaakte gerechten is een geweldige eerste date. Geniet van het proces en het resultaat: alles op één avond!

3. Een wandeling maken

Doorgaand op de vraag “wat te doen op de eerste date”, antwoord ik je met een andere klassieker: een wandeling maken. Wandelen is een van de beste manieren om je tijd door te brengen. Bovendien kan wandelen een deel van de kriebels en ongemakken die gepaard gaan met een eerste date, vooral een blind date, verminderen!

eerste date dansen

4. Leren dansen

Wat dacht je ervan om lessen te gaan volgen voor een soort dans waar jullie geen van beiden van af weten? Het kan een heel leuke ervaring zijn.

Lachen is gegarandeerd. En fysiek contact ook.  

5. Een ontspannen massage

Het is belangrijk dat het er een is voor beiden tegelijk, zodat je tegelijkertijd van dezelfde sensaties kunt genieten. Maar als je lekker hebt gewandeld, kan het heerlijk zijn om een ​​ontspannende massage te krijgen.

Daarbij, houdt het in dat je een tijdje stil moet zijn. Perfect voor mensen die niet weten wat ze moeten zeggen op een eerste date!

6. Hoe lang geleden is het dat je karaoke hebt gedaan? 

Noteer een van de beste tips voor een eerste date: Om jezelf lachen is een van de beste manieren om zelfvertrouwen te laten zien en is een goede manier om een vrouw aan het lachen te krijgen, oftewel, haar verliefd op je te maken

Het is ook een manier om erachter te komen of het iets van één nacht is of dat er toekomst als stel in zit.

En je ziet niet veel Justin Bieber-fans daten met death metal-fans, toch?

Als je een duet samen kunt zingen zonder ervan te walgen, hebben jullie misschien een toekomst samen

7. Cabaret

Lachen is iets dat iedereen leuk vindt en als je het een vrouw vraagt, zal ze altijd zeggen dat het een van de dingen is die ze zoekt in een man, om haar aan het lachen te maken. En omgekeerd natuurlijk.

Een manier om te zorgen voor een avondje lachen is om naar een plek te gaan die gespecialiseerd is in stand-up.

Uitje naar het platteland eerste date

8. Uitje naar het platteland

Afhankelijk van je date kan dit op vele manieren. Heb je geen ideëen voor de eerste date. Vraag haar of zij wil gaan wandelen langs de weilanden of dat ze liever gaat picknicken. Of misschien allebei?

9. Escape room!

Escape rooms zijn in de mode! En het zou een hele origenele date zijn! Los het raadsel of de puzzel op om je leven te redden.

En win een kus van het meisje aan het einde. Uch Ehm. 

10. Naar een kermis gaan

Ben je al lang niet meer naar een kermis geweest? Normaal, het is zo jaren 90… Zou het niet geweldig zijn om die tijd opnieuw te beleven door naar je favoriete attracties te gaan?

Hopelijk kan het meisje een gigantische beer voor je winnen!

Eerste date tips in het covid-19 tijdperk

We hebben je al genoeg ideeën gegeven over wat je moet doen en waar je heen moet op een eerste date, maar we hebben het er nog niet over gehad of de Covid-19-pandemie onze datinggewoonten gaat veranderen. Wat doe je op de eerste date tijdens corona? Wat je niet moet doen? Hoe je verantwoordelijk kunt leven zonder chagrijnig erover te zijn?

Het belangrijkste is dat je alle maatregelen en voorzorgsmaatregelen neemt die worden geadviseerd door de gezondheidsautoriteiten van het land.

Soms is het moeilijk om bepaalde dingen niet te doen – zoals haar kussen – als de date goed gaat. Als je bang bent om je te besmetten en je denkt dat angst de date kan bederven, is het het beste om het online te doen

Afspraak de website die je zoveel eerste dates

Afspraak: de website die je zoveel eerste dates geeft als jij wilt

Het is erg makkelijk om te weten wat te doen op een eerste date met een meisje op Afspraak: praten. Dat is alles

Je hoeft je geen zorgen te maken over de dingen waar je je zorgen over maakt op een real-life date, zoals wat je draagt ​​of je lichaamstaal.

Afspraak is een website om mensen op het internet te ontmoeten. Onze community bestaat uit volwassen en vrijdenkende mensen die wat vrijblijvende seks willen hebben.

Daarom is het zo makkelijk om een ​​eerste date te hebben met iemand bij Afspraak

We zijn, letterlijk, honderdduizenden mensen die dagelijks met plezier praten met andere gebruikers. Je kunt ook bestanden uitwisselen, weet je, voor het geval het pikant wordt.

Op onze website is van alles te vinden: jonge mensen die elk weekend een ander meisje willen ontmoeten, mensen die vastzitten in hun huwelijk en avonturen willen beleven, zakenlieden met een liefde in elke haven, liberale stellen die een derde persoon zoeken om een ​​trio te maken …

Er zijn net zoveel manieren om lief te hebben en plezier te hebben met seksualiteit als er soorten mensen in de wereld zijn. 

En bij Afspraak houden van twee dingen boven alles: 

Vrijheid & Plezier. 

Misschien zijn we daarom ook wel de datingsite die het meest is gegroeid in 2021.

En, omdat je aanmelden geheel gratis is. 

Dat ook. 

Delen is liefhebben!

Summary
Eerste date, de beste tips
Article Name
Eerste date, de beste tips
Description
Heb je binnenkort een eerste date en weet je niet wat je moet doen of waar je heen moet? Bij Afspraak geven we je alle geheimen om er een succes van te maken
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo