Hoe weet je of je een goede relatie hebt met je partner

Geschreven door Tips voor stellen

Hoe weet je of hijzij een goede partner

Wanneer je meisjes leert kennen kan je soms meteen de chemie voelen van de eerste ontmoeting: jullie twee hebben een klik. Dat, in geval dat het iets meer wordt, is een van de ingrediënten van een goede relatie.

Op andere momenten kan het moeilijk zijn om te weten of de dingen zo zijn zoals je wilt. Dus als je twijfelt, hoe weet je dan of ze goed bij je past? Dit wordt steeds belangrijker naarmate je meer dates met haar hebt. Hier is een korte handleiding om te weten of je verder moet gaan of het beter kunt laten gaan.

heb ik een goede relatie?: jullie hebben hetzelfde gevoel voor humor

Gevoel voor humor zegt veel over wie we zijn als mensen. Dus als je een vrouw ontmoet en jullie twee een gedeeld gevoel voor humor hebben, zijn jullie waarschijnlijk compatibel. en kunnen jullie een goed koppel zijn in de toekomst. Het wordt zelfs aanbevolen dat jongens op een humoristische manier met meisjes beginnen te praten. Humor maakt interactie makkelijker en vermindert nervositeit en is in het algemeen een geweldig sociaal smeermiddel. Het zal een relatie niet volledig voeden, maar het kan het op gang brengen en de datingchemie aanwakkeren.

Als jullie allebei hetzelfde gevoel voor humor hebben, hebben jullie waarschijnlijk nog veel andere dingen gemeen. Humor is vooral gebaseerd op een gedeelde kijk op de wereld, maar ook op gedeelde culturele referenties. Denk er eens over na: heb je niet hetzelfde gevoel voor humor als de meeste van je vrienden? Vriendschap is een ander kenmerk van een goede relatie

Gedeelde relatie

Gedeelde relatie

Kunnen jullie goed met elkaar overweg? Breng je graag tijd samen door? Is er een emotionele band? Dit alles is belangrijk als het gaat om chemie. Je moet het leuk vinden om samen tijd door te brengen. Als het een hele klus wordt, kun je net zo goed doorgaan en proberen vrouwen te vinden met wie je zo’n band hebt..

Bovendien, hoe verloopt jullie gesprek? Hebben jullie altijd iets om over te praten of is het gesprek geforceerd en ongemakkelijk? De eerste is een goed teken van chemie, terwijl de laatste dat duidelijk niet is.

Liefdescompatibiliteit is bijna altijd gelijk aan seksuele vonk

Laten we er niet omheen draaien: als er geen seksuele vonk tussen jullie is in het begin, zal die er waarschijnlijk later ook niet zijn. Als er een seksuele vonk is, wil dat niet zeggen dat er liefde zal zijn, maar er is wel liefdescompatibiliteit, en waarschijnlijk hebben jullie goede seks. Dus, als jullie niet erg geïnteresseerd in elkaar zijn, heeft de relatie niet veel toekomst. Het is beter om je tijd te besteden aan het ontmoeten van andere vrouwen, ongeacht het soort emotionele band dat je met haar hebt.

Zodra je je echt in de dingen begint te verdiepen, is het tijd om te gaan praten over de seksuele kant van de dingen tussen jullie twee.

Tekenen van een goede relatie: dezelfde waarden

Een van de tekenen van een goede relatie die veel waard is, dat zeker. 

:. Zijn gedeelde waarden. Ze zijn nodig om alles op de lange termijn te laten werken, hoewel ze op korte en middellange termijn misschien niet zo belangrijk zijn. Dus als je je afvraagt ​​over de lange termijn, is het tijd om na te denken over de vraag of jullie twee gedeelde waarden hebben. 

Het maakt niet uit of je met haar wilt trouwen en kinderen wilt hebben of iets dergelijks; Het is alleen zo dat het gebrek aan gedeelde waarden ernstige wrijvingen binnen het paar kan veroorzaken zodra jullie besluiten het iets serieuzer te nemen en de eerste maand van daten te overschrijden. 

Wanneer heb je een goede relatie

Wanneer heb je een goede relatie:  wanneer je een groot levensproject deelt 

Als je niet weet wanneer heb je een goede relatie, kijk dan eens naar dit punt. Het is een van de belangrijkste. Mensen die affiniteit zochten in een partner hebben grote levensprojecten. Ze hoeven niet hetzelfde te zijn, maar ze vinden in ieder geval meestal in dezelfde stad plaats. 

Je houdt misschien van je werk en besteedt er vele uren aan, misschien is het hetzelfde voor haar. Nou, geen probleem, zolang je die levensstijl maar goed vindt. 

Laten we het tegenovergestelde bekijken. Je houdt van reizen en je wilt een reisblog maken en je hieraan wijden. Je wilt, eigenlijk, reizend leven alhoewel je niet van lange afstandsrelaties houdt. Aan de andere kant wil je partner niet lang weg zijn van zijn/haar familie en dat is hij/zij dat eigenlijk ook niet. Hij/zij mag ook niet meer dan een maand per jaar afwezig zijn van diens baan en je diegen is niet bereid om ontslag te nemen.

Die relatie is gedoemd te mislukken omdat, ondanks dat het geen giftige relatie is, zul je je het grootste deel van de tijd alleen voelen en hoeveel liefde er in het begin ook is, er is geen compatibiliteit om een stel te zijn, als je snapt wat ik bedoel. 

Een goede relatie is gebaseerd op wederzijds respect 

Dit is een ander belangrijk criterium waar we goed op moeten letten om een goede relatie te detecteren. 

 es otro criterio importantísimo en el que debemos fijarnos para detectar una een goede relatie. Respect is de basis van elke relatie, en natuurlijk is het in het specifieke geval van liefde van het grootste belang.

Het is dus niet voldoende dat er geen directe fysieke of verbale agressie is. De gebruikelijke manier van omgaan met de ander moet in overeenstemming zijn met de waarde van respect, die vol te hoeden is in de loop van tijd.

Dat laatste is erg belangrijk, want zelfs in relaties waarin misbruik is, kan er een cyclus van geweld zijn waarin tijdig berouw wordt getoond en kort daarna keert de agressiviteit terug. 

vloeiende communicatie

Een goede relatie heeft vloeiende communicatie

Ook van het grootste belang. De meeste relatieproblemen komen voort uit een gebrek aan communicatie. Als je niet over je gevoelens kunt praten, is dat een slecht teken. Dit omvat praten over angsten, hoop, meningsverschillen, maar ook je excuses aanbieden als je iets verkeerd doet.

Iedereen liegt van tijd tot tijd, maar als de leugens constant zijn… dat betekent iets.  

Het geven en nemen van vrije ruimte

Paren die elkaar zonder problemen vrijheid kunnen geven, zijn zeer compatibel.

Je hebt misschien een hobby die ze niet leuk vindt, maar ze vindt het prima als je het alleen of met vrienden doet. Of andersom.

Feit is dat als ze je vrijheid geeft zonder erbij te zijn en je vindt dat prima, dan is het een goede partner voor jou. 

Geven

Niemand is hetzelfde als jij. Alle mensen zijn uniek. Daarom is het onmogelijk om 100% compatibel te zijn. Daar moet je aan toegeven.

Misschien is ze een neat-freak en ben jij rommeliger dan een apenkooi, maar je houdt van elkaar om een ​​vreemde reden. Nou, ze zal een beetje moeten toegeven aan de kwestie van orde en jij zult ook toegeven en netter worden.

Het ideaal is dat je een middenweg vindt waarin jullie je allebei op je gemak voelen. Dat is waar ik het over heb als ik het heb over toegeven. Als je erover nadenkt, is het een manier om als persoon te groeien. Als je partner je laat groeien, laat haar dan niet ontsnappen. 

Maak deel uit van 

datingsite die compatibel

Afspraak: de datingsite die compatibel met je is

Afspraak is een site om vrijblijvende, informele relaties aan te gaan. Je weet wel, één nacht seks en daarna ieder naar zijn eigen huis; maar we weten zeker dat er in onze gemeenschap stabiele stellen zijn die partnerruils doen.  

Hierom, en nog andere redenen, hebben we een blog met verschillende sectie zoals  relatie advie of tips voor goede seks.

Het is ook niet ongewoon de stellen elkaar hier hebben ontmoet op zoek naar iets anders en uiteindelijk verliefd zijn geworden

En jij, naar wat ben jij opzoek?

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe weet je of hij/zij een goede partner voor je is
Article Name
Hoe weet je of hij/zij een goede partner voor je is
Description
Ben je aan het begin van iemand daten en wil je weten of ze een mogelijke compatibele partner is? Neem je twijfels weg!
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo