Seks op de eerste date, ja of nee?

Geschreven door Seks

Seks op de eerste date

Ik zal het van het begin af aan meteen zeggen: sowieso ja. Natuurlijk hebben we het over consensuele seks tussen volwassen mensen en daarom, waarom niet? Vergeet al die onzin over “wacht met seks hebben tot de derde date” en dat soort dingen. Dus, op de vraag om seks te hebben op de eerste date, is het antwoord als beide daar zin in hebben, ga ervoor.

Natuurlijk wil ik het niet eens hebben over wachten met seks hebben tot het huwelijk. Deze absurde traditie heeft vele problemen naar vele huwelijken gebracht in de loop der tijd. Dus ik zal het maar één keer zeggen: doe het niet.

Seksualiteit is een van de belangrijkste dingen in het leven van een stel. Wil je het riskeren om er op de huwelijksnacht achter te komen dat je partner niet goed is in seks? Of nog erger, dat die het niet leuk vindt?

Dat moet genoeg zeggen. 

Waarom twijfel je om met iemand naar bed te gaan de eerste date?

Als je bij dit artikel terecht bent gekomen door middel van een zoekopdracht op Google, is dat omdat je eraan twijfelt om seks te hebben op een eerste date. Waarom?

Ben je gelovig? Zit er familiedruk of iets anders achter? 

Om eerlijk te zijn is het niet raar als deze dingen voorbij komen en je het jezelf afvraagt. Dat gebeurt gewoon.  

Maar dat zou niet moeten gebeuren.  

Een ander ding is dat een van de twee geen verlangen heeft naar seks. In dat geval is het normaal om niks te doen. Het probleem doet zich voor wanneer beiden zin hebben is seks, maar iets hen in de weg staat.

bed gaat op de eerste date

Wat je moet weten voordat je seks hebt op de eerste date

Er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je met iemand naar bed gaat op de eerste date. 

1)  Als je het moet voorstellen, dan loopt het niet vloeiend.  

Natuurlijk, alleen een ja is een ja, maar er zijn situaties waar je niet hoeft te praten om te weten dat je seks gaat hebben op de eerste date.

2) De plek waar jullie zijn bepaalt veel 

Het is niet hetzelfde als je in starbucks bent (je zou wel een echt een baas zijn als je seks hebt in Starbucks op de eerste date) of in een van die hotels waar je niemand tegenkomt en met je creditcard betaalt.

Het komt niet eens in de buurt van elkaar. 

3) Is het een blind date of ken je haar al?

Als het gaat om een blind date, dan heb je geen enkele informatie, terwijl als je haar al kent of haar hebt ontmoet op een datingsite zoals Afspraak, dan weet je al waar het naartoe gaat.

Voor- en nadelen van seks hebben op de eerste date

Dus… Hoeveel dates totdat je seks hebt? Dat ligt eraan. Er zijn maar weinig dingen die op zichzelf goed of slecht zijn. Het zijn bijna altijd de mensen die iets goed of iets slecht maken.

Met seks is het hetzelfde. 

Het is niet goed of slecht op zichzelf. Dus wanneer je vraagt, hoeveel dates totdat je seks hebt? Is het antwoord iets wat afhangt van wat er gebeurd. Hoe je alles doet. Met wie je te maken hebt.

Laten we eens kijken welke voordelen het heeft om het op de eerste date te doen.

 wat losse seks

Voordelen:

1. Je bevredigt je verlangen met wat losse seks.

Niemand is iemand iets schuldig op de eerste date, dus je kan seks hebben zonder compromissen en je verlangen bevredigen. Het laat wel meteen zien wie je bent.

Als je je anders voordoet om seks te hebben dan ben je niet heel eerlijk

2. Zo snel seks hebben met iemand geeft je waardevolle informatie over diegene. 

Om te beginnen, of je een match bent in bed. Anders duurt het veel langer om daar achter te komen. Natuurlijk, er zijn andere menselijke eigenschappen die belangrijker zijn. 

Maar mensen kunnen niet zonder seks. 

3. De liefde die groeit uit seks is geweldig. 

Ben je ooit wel eens verliefd geworden van het zoveel neuken? Nee? Nou, dat zou je eens moeten proberen. Seks is niet het enige belangrijke in een stabiele relatie, maar het is van de pilaren waar de rest op rust.

Dus als je het geluk hebt om in een relatie te zitten die begon met een kus op de eerste date en een beetje “losse” seks, en dat is naar meer gegaan, gefeliciteerd, een partner vinden op deze manier is het beste.

4. Wat er ook gebeurd, je kunt ervoor kiezen om deze persoon hierna niet meer te zien. 

In het geval dat je geen SOA hebt opgelopen en haar niet zwanger hebt gemaakt -wat een schande zou zijn; laten we niet vergeten dat we het hier hebben over vrijen op de eerste date- zal je deze persoon nooit meer zien.

Dus, waarom probeer je het niet? Waarom niet wat meer open zijn? 

5. Er is iets moois in het feit dat deze intensiteit er is.

Seks is als een pizza: zelfs wanneer het niet de beste is, is het nog steeds heel erg lekker, dus als het écht goed is, dan is het geweldig.

Daarbij, als jullie allebei begrijpen dat het maar één nacht zal zijn – soms is er geen andere mogelijkheid – geeft het een tragisch mooi tintje.

gecompliceerde momenten beleven

Nadelen

1. Als het fout gaat, is dat het allerergst. 

Als een date in een koffietent mis gaat, dan maakt dat niets uit, je gaat weg en dat is het. Ieder zijn ding. Maar als er iets flink mis gaat tijdens het vrijen op de eerste date, zul je een aantal gecompliceerde momenten beleven.

Of nog erger. Jullie zijn geen match. En dat betekent dus dat alle moeite voor niks is geweest. 

2. Het kan verkeerd worden opgevat. 

Je kun explosieve, geweldige seks hebben op de eerste date en dan alsnog haar nooit meer willen zien. Zij, daarentegen, zal misschien gedacht hebben dat wat er gebeurde tussen jullie iets magisch is en dat jullie voor elkaar zijn gemaakt.

Of andersom. Hoe dan ook, het is moeilijk om te horen, want het is alsof de realiteit je in je gezicht slaat als je ontdekt dat de ander niet in dezelfde wolk zit als jij.

3. Je loopt een groter risico op een SOA. 

Als je iemand niet kent en je gaat met diegene naar bed, moet je het veilig doen. Eigenlijk moet je dat altijd doen, want ja, je wilt geen verrassingen.

De enige reden wat seks zonder bescherming en/of zonder anticonceptie rechtvaardigt is als je je wilt voortplanten en dat het je niet kan schelen dat je vreemde dingen op je geslachtsdelen krijgt.

En dat is het. Serieus. Het is geen probleem om met iemand naar bed te gaan op de eerste date zolang het maar met voldoende bescherming gebeurt.

Afspraak: de website waar je de meeste kansen hebt om op de eerste date met iemand naar bed te gaan 

Onze naam zegt het al Afspraak. Het is duidelijk dat onze site geen verf- en kleurwebsite is, toch? De mannen en vrouwen van bij Afspraak zijn heel duidelijk over één ding: ze willen plezier hebben

Daarbij, is de eerste date eigenlijk altijd via het platform, omdat je dan al met elkaar praat en diegenes seksuele voorkeuren te weten komt.

En hopelijk is het niet de laatste. 

Delen is liefhebben!

Summary
Seks op de eerste date, wat te doen?
Article Name
Seks op de eerste date, wat te doen?
Description
Vraag je je af of het verstandig is om seks te hebben op de eerste date? Zit je in deze situatie? Wij hebben de antwoorden
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo