Tantrische seks, hoe houdt je het uren vol in bed zonder te ejaculeren

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

tantrische seks

Een van de meest interessante aspecten van het beoefenen van tantrische seks is het droge orgasme, dat wil zeggen, zonder ejaculatie. Wanneer je met vrouwen bent zal het enige limiet je fysieke uithoudingsvermogen zijn. 

Volgens Wikipedia: “tantra of tantrisme is een van de vele oosterse esoterische tradities die leren om het materieel verlangen te gebruiken met oog op spiritualiteit 

Maar, Wat zit er achter deze mysterieuze en onvolledige definitie? ¿Gaat het over een techniek die kan worden gebruikt om online te flirten? Nee, natuurlijk niet. ¿Zeker? Nou, nee, dat is niet zeker. Tantra kan je op elk gebied, op elk moment van het leven helpen. Zowel op sociaal, professioneel, familie, en vooral, persoonlijk gebied. En wat zijn sociale netwerken zoals Afspraak.nl? Een manier om op afstand met elkaar te praten…

…in eerste instantie.

Tantrische seks is maar een deel van de traditie, van heel de filosofie van het leven, maar wij, de blog van Afspraak.nl, gaan alleen naar dat deel kijken om logische redenen. Bij de redactie zijn wij ervan overtuigd dat je graag wilt weten welke specifieke technieken je kunt gebruiken om het genot van vrijblijvende seksuele relaties -die je kunt hebben dankzij onze datingsite– naar een hoger niveau te brengen.

Tantra werkt ook voor stellen die de vonk hebben verloren in het bed of in hun relatie in het algemeen. Soms is een relatie aan het einde en soms  is het nog niet eens begonnen, maar het gaat om innoveren, veranderen, samen creëren. Daar is tantra voor.

Wat is Tantrische seks?: Wetenschappelijke feiten en mythen

Tantrisme – en daarbij tantrische seks – ontstond 4000 jaar geleden in het oosten, maar is pas ongeveer een decennia geleden in ons land tot bloei gekomen. Het is dus vrij gemakkelijk te veronderstellen dat, zoals bij alle trends, bedriegers optreden om geld te verdienen met leugens.  

Andere manieren om mythen te creëren is door slechte interpretatie van de heilige geschriften waarin de technieken en uitvoeringen om verlichting te bereiken door middel van tantra in staan. Doordat het een soort religie is, zijn er veel metaforen, veel allegorie in heilige teksten. Ze hoeven niet letterlijk te worden geïnterpreteerd natuurlijk. 

Enkele mythen

 1. Je kunt orgasmes hebben door alleen in iemands ogen te kijken. Niet waar. Wat het is, is dat tantra gaat over het gebruik maken van de vijf zintuigen terwijl je seks hebt, en dit houdt in overal naar kijken, bijvoorbeeld in iemands ogen. Het gebeurt snel wanneer je tantrische seks beoefend, dat twee personen elkaar in de ogen willen kijken, al helemaal tijdens het orgasme, maar dat wil niet zeggen dat dit doen, in elkaars ogen kijken, het orgasme veroorzaakt.
 2. Je moet minstens 3 a 4 uur doorgaan om de complete ervaring te hebben. Niet waar. Bij tantrische seks kan de tijd worden verlengd dat iemand ejaculeert, of zelfs een orgasme heeft. Dit wil niet zeggen dat je al die tijd moet doorgaan zonder klaar te komen.
 3. Het enige doel is om de ejaculatie zo lang mogelijk uit te stellen. Niet waar. Dit kan een van de doelen zijn, als je dat wilt. Maar tantrische seks is niet alleen dat. Het gaat niet alleen om je prestatie in het bed te verbeteren
bevestigt over tantrische seks

Wat de wetenschap bevestigt over tantrische seks

Ondanks dat het al eeuwenoud is, dat de postulaten al duizenden jaren mee gaan, begint de wetenschap nu pas enkele feiten te bevestigen met betrekking tot tantrische seks. Daarbij, omvat het tantrisme het beoefenen van Yoga en meditatie, twee oosterse technieken die ook een tal van voordelen opleveren. 

 1. Vermindert stress.  Meditatie en yoga krijgen het voor elkaar om het op hol geslagen hoofd vol met gedachten stil te krijgen. De voordelen op korte en lange termijn zijn duidelijk. Vrede met jezelf krijgen zal je uiteindelijk ook helpen op het moment dat je flirt met mensen
 2. Versterkt je krachten.  Regelmatige oefening van yoga en tantrische seks zal je werk capaciteiten zeker verbeteren.
 3. Verhoogt je uithoudingsvermogen.  Je zal langer kunnen doen wat je leuk vindt.
 4. Verhoogt de flexibiliteit.  Iets essentieels als je seks zonder verplichtingen hebt met een man of vrouw van Afspraak.
 5. Verhoogt je seksuele vermogen. Alle hierboven genoemde punten maken dit een voor de hand liggend gevolg. 

Wat is tantrisme?: De vijf pijlers van het tantrisme. 

Zoals we al eerder hebben gezegd, tantra is niet maar alleen en techniek om je seksuele prestatie te verbeteren, maar ook een hele levensfilosofie. Deze filosofie zou kunnen worden samengevat in vijf basis pilaren. Alleen over die vijf rust al het anderen 

Als je deze kennis assimileert en in praktijk brengt na het ontmoeten van mensen op datingsites zoals de onze, zal flirten met meisjes en een afspraakje hebben voor jou net zo gewoon zijn als eten of ademen. 

1. Eerste pijler: K jezelf en anderen. Accepteer jezelf. Als je jezelf niet accepteert, met je goede en slechte kanten, met je lichaam zoals het is, met je complexen en angsten, zul je nooit 100% genieten van seks en het leven in het algemeen.

2. Tweede pijler: Gebruik de vijf zintuigen. In het leven in het algemeen, maar het kan worden doorgetrokken naar seks. Als je het probeert, als je al je vijf zintuigen gebruikt, zul je merken dat je seksuele relaties veel bevredigender zullen zijn.

3. Derde pijler: Wees aanwezig. Verspil geen tijd met nadenken over fouten uit het verleden of anticiperen op toekomstige angsten. Je leeft alleen in het heden. De beste manier om dit te doen is door punt twee letterlijk te volgen en jezelf de volgende vraag te stellen: wat gebeurt er op dit moment met me?”

4. Vierde pijler: Communiceer wat je voelt en denkt. Ieder beoefent seks zo goed als hij kan, volgens zijn eerdere levenservaringen. Daarom heeft elke persoon zijn hobby’s en voorkeuren, zijn smaak. De beste manier om erachter te komen of je partner het fijn vindt, is door je partner dit te vragen. Je sporadische seksuele ontmoetingen zullen op deze manier veel beter zijn. En als ze het je vragen, wees dan eerlijk. Alles zal veel beter zijn.

5. Vijfde pijler: Laat het vloeien. Hoewel het een vrij vaag advies lijkt, is het dat niet. Het gaat erom dat je je niet verzet tegen dingen, inclusief je innerlijke stem. Als iets je bijvoorbeeld vertelt dat je huidige partner het niet waard is, vecht dan niet voor een uitgeputte relatie. In de seksuele handeling is de filosofie dezelfde. Je moet harmonieuze en vloeiende bewegingen maken, zodat de vrouwen of mannen met wie je sporadische seks hebt er uitkomen met een goed gevoel.

een orgasme te krijgen

Hoe kun je de ejaculatie beheersen en tegelijkertijd een orgasme te krijgen?

Een van de meest verkoopbare troeven van het beoefenen van tantrisme is de belofte dat je in staat zult zijn om even krachtige orgasmes te krijgen zonder te ejaculeren. Er zijn een aantal manieren om er te komen, en geen enkele is een misterie. Let op, want het komt goed van pas als je een date hebt met een vrouw (getrouwd of niet) van Afspraak.

 1.  Kegel Oefeningen voor mannen.  Kegel oefeneningen  Ze dienen om alle pubococcygeale spieren te versterken en onder controle te houden, iets dat essentieel is als het gaat om het afsnijden van de zaadlozing.
 • Als je plast, moet je de stroom stoppen door je spieren meerdere keren samen te trekken. De frequentie en duur van het afkappen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van uw spieren. 
 • Een andere techniek is om het point of no return te bereiken en, net voor de ejaculatie, te stoppen, diep adem te halen en de spieren samen te trekken totdat je terugkeert naar de vorige fase. 

Met behulp van deze eenvoudige fysieke technieken en, zoals bij elke oefening, doorzettingsvermogen, zal er een moment komen dat je een orgasme krijgt en tegelijkertijd de stroom van sperma kunt stoppen. 

Je enige beperking is dus fysieke uitputting, en niet de emotionele, fysieke en spirituele leegte die de meeste mensen voelen als ze ejaculeren. 

 2. Kegel oefeningen voor vrouwen.  Hoewel Kegel oefeningen door de meeste vrouwen al worden gebruikt om urine-incontinentie te behandelen en om de bekkenbodem na de bevalling te versterken, verhoogt het uitvoeren van deze oefeningen ook het plezier van seks.

 • De belangrijkste oefening zou zijn om een ​​geschikt voorwerp in de vagina te brengen en het een bepaalde tijd met de wanden “vast te houden”, om het dan te ontspannen en “los te laten”. Maar er zijn er nog veel meer. 

Adem goed samen met je partner om je partner goed te leren kennen. 

Wat bedoelen we hiermee? Nou, om een ​​goede tantrische sekssessie te hebben, is het van essentieel belang dat je je ademhaling synchroniseert met die van je partner. 

Volgens de oude oosterse gezegden is ademhaling een van de fundamentele onderdelen die verband houden met persoonlijk welzijn, je gezondheid en als bijgevolg je seksuele kracht.

Dus als je seks hebt met een gebruiker van Afspraak die geïnteresseerd is in tantrisme, moet je je ademhaling afstemmen op die van hem of haar. Interessant toch?

Wist je niet dat je ook bewust en actief je longen moet gebruiken om seks te hebben?

Er zijn veel manieren om een ​​vrouw gek te maken in bed, maar tantra is een van de meest effectieve, ondanks dat het niet echt een veelvoorkomende fantasie is onder vrouwen.

Totale synchronisatie techniek:  Ga voor je partner zitten en kijk elkaar in de ogen. Adem langzaam in, vul langzaam je longen en trek je buik naar buiten. Dit heet ademen met het middenrif. 
Streel elkaar terwijl je in je ogen kijkt en je bewust bent van de luchtstroom die je lichaam binnenkomt en verlaat. Focus op de massages. Ze moeten stimulerend zijn, niet ontspannend, maar zonder erg direct te zijn, om het plezier te verlengen. 
Kundalini energie

Kundalini energie. 

Tantrisme is een filosofie of een reeks oosterse overtuigingen die naar het Westen is gekomen om te blijven, daarom was een proces van “aanpassing” aan onze taal en levensstijl noodzakelijk. 

De Kundalini energie zorgt ervoor dat je spiritueel vooruitgaat en is in staat je geest te bevrijden van vooroordelen en restricties. Diens functie is om angsten te deblokkeren en slechte levensgewoonten te beëindigen.  In seksualiteit wordt het gepresenteerd als de energie die alle chakra’s zal ontgrendelen, aangezien de Kundalini energie begint bij het eerste chakra en ze allemaal ontgrendelt totdat die verbinding maakt meet het laatste

Wees niet bang, in westerse taal, of christelijk, betekent dit dat we allemaal veel seksuele energie hebben en dat we die in goede banen moeten leiden. In feite zal een emotionele blokkade, bewust of onbewust, je niet toelaten om deze energie goed te kanaliseren. Dat betekent.

De realiteit is dat tantra je zal helpen om mensen te ontmoeten, bevredigende seksuele ervaringen op te doen, je zelfvertrouwen te verbeteren en daarmee de mening die je over jezelf hebt. 

Weet jij hoeveel Afspraak-gebruikers tantrische seks beoefenen? meer dan 2000. Verspreid over heel Nederland.

Waar wacht je nog op om je gratis te registreren?

Delen is liefhebben!

Summary
Swingende stellen en tantrische seks: hoe kun je urenlang seks hebben
Article Name
Swingende stellen en tantrische seks: hoe kun je urenlang seks hebben
Description
Een van de meest interessante aspecten van het beoefenen van tantrische seks is het droge orgasme, dat wil zeggen, zonder ejaculatie. Als je mensen ontmoet om seks mee te hebben, is fysieke vermoeidheid je enige beperking
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo