Sexting: alles wat je moet weten

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

sexting

Sexting is het uitwisselen van erotische foto’s en filmpjes en berichten indezelfde toon, via de digitale wereld.  

Je zou het een variant van seks zonder penetratie kunnen noemen.

Eerst werden er sms-berichten met seksuele inhoud verzonden, maar na verloop van tijd, met technologische vooruitgang, begon het verzenden van foto’s en video’s via computers, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Deze gewoonte is heel gebruikelijk bij stellen die een langeafstandsrelatie hebben. Ook bij allerlei andere soorten relaties die elkaar in het echt of online via social media hebben ontmoet.

Velen zijn echter bezorgd dat de berichten zullen worden achterhaalt, aangezien er hackers zijn die toegang hebben tot je informatie die is opgeslagen.

We mogen ook niet vergeten dat onze sexting-partner inhoud kan doorsturen zonder onze toestemming.

Hoe kan je veilig sexten

Ondanks dat het een zeer leuke activiteit is, zijn de gevaren van sexting aanwezig, dus je moet weten hoe je het veilig kunt uitoefenen.

Hier volgen zeven sexting tips om problemen te voorkomen.

1. Doe het niet met vreemden

Dit is een van de primaire sexting tips. 

Net zoals je geen privégegevens zou geven aan iemand die je net in een bar hebt ontmoet, moet je je intieme foto’s ook niet online delen met vreemden.

Tenzij het natuurlijk op gespecialiseerde sites zoals Afspraak is, waar personeel verantwoordelijk is voor het verifiëren van de profielen en het waarborgen van de integriteit van de privégegevens van hun gebruikers.

Een van de belangrijkste basisprincipes van sexting is het vertrouwen tussen het stel. Waardoor je er zeker van kunt zijn dat geen van jullie beiden die afbeeldingen gaat misbruiken.

Als het vertrouwen geschaad is in de relatie, wees dan voorzichtig

soort afbeeldingen

2. Voordat je het doet, bespreek het goed met diegene 

Het verzenden van dit soort afbeeldingen zonder dit voorafgaan te weten, kan leiden tot gênante situaties als de andere persoon de inhoud opent, bijvoorbeeld op kantoor.

Door het te bespreken stelt het je ook in staat om van tevoren de regels vast te stellen voor beiden. Dit omvat of je de afbeeldingen mag bewaren, voor hoe lang, wat voor soort afbeeldingen of teksten de moeite waard zijn, en of iemand anders ze kan zien.

3. Vermijd dat je kan worden herkent op de foto

Een van de gevaren van sexting is dat de verzonden inhoud openbaar wordt gemaakt. Daarom, wanneer je seksuele inhoud verstuurd zorg ervoor dat je niet je gezicht, tattoeages, moedervlekken of iets anders ziet dat je kan identificeren. 

Je moet ook voorkomen dat er foto’s, posters etc. op de achtergrond verschijnen… die je zouden kunnen linken aan de inhoud als het openbaar wordt.

4. Gebruik veilige apps

Je moet apps gebruiken met een versleutelingssysteem voor berichten. Op deze manier hebben alleen jij en de ontvanger toegang tot de inhoud.

Vermijd het gebruik van Facebook, Messenger of Twitter. Een goede optie is Signal, omdat je hiermee een zelfvernietigingstijd voor berichten kunt instellen, een wachtwoord voor je gesprekken kunt instellen en kunt voorkomen dat er schermafbeeldingen worden gemaakt.

Telegram is ook een andere optie, hoewel het onlangs in twijfel is getrokken vanwege zijn vermeende connecties met de Russische regering.

Zoals we hierboven ook al aangaven, hebben datingsites zoals Afspraak een een beveiligingsafdeling die zorgt voor het welzijn van zijn gebruikers. Maar zelfs met dat, raden we je aan om altijd voorzichtig te zijn: het is niet erg om eerst wat meer te praten voordat je foto’s uitwisselt.

Verwijder de informatie van alle foto

5. Verwijder de informatie van alle foto’s

Elke foto die je met je mobiele telefoon maakt, bevat informatie zoals waar deze is gemaakt, op welk tijdstip en met welk apparaat. 

Je kunt deze gegevens wissen met apps zoals Photo Investigator. Of doe het zelf vanaf je computer door de afbeelding te openen, op instellingen te klikken en ‘verwijder informatie’ te selecteren.

6. Zet het automatisch opslaan van je foto’s uit

Diensten zoals WhatsApp, Google Photos of iCloud bewaren automatisch alle foto’s die je stuurt/krijgt in een cloud. Dit kan voor problemen zorgen als ze je hacken of als er nog iemand toegang heeft tot je privégegevens op het internet.

7. Bescherm je foto’s als je ze bewaart

Als je ondanks alles besluit om je foto’s te bewaren (iets wat we je totaal afraden als het gaat om veilig sexting), doe dat dan in een mapje met een wachtwoord en voorkom dat het op de cloud komt te staan.

Houd deze zin in gedachte: veiligheid is het belangrijkst 

Sexting tips

hoe weet je of een vrouw je leuk vind?  Als ze met je aan het sexten is, is het wel duidelijk toch?

Wat volgt zijn vijf sexting tips zodat alles op rolletjes loopt. 

1. Sext met iemand waarmee je als seks hebt gehad. 

Sexting is verbeelding en dingen kunnen erg intens worden. Dit kan verwachtingen creëren, die de eerste keer seks met elkaar kunnen laten tegenvallen.

2. Relax wanneer je sext

Omschrijf alle momenten die je met je partner wil spenderen in de meest erotische grafische manier mogelijk. Let wel op, richt je vooral op het zeggen van dingen die je heel graag met je partner zou willen doen, zodat je het ook echt kunt uitvoeren als je elkaar ziet.

3. Gebruik geen emojis

Alhoewel het niet zo lijkt, is dit een van de beste sexting tips.

Als je gaat sexten, houd je dan ver uit de buurt van emojis. In dit geval, is het onwetende de sleutel. Bijvoorbeeld, het is passender om te zeggen “Ik wacht je op, op de bank…”.

4. Geef aan hoe je je voelt

Deze tip duidt op het aangeven wanneer je geil wordt van het gesprek en je je tegen moet houden of fantaseert over wat je zou doen als je diegene tegenkomt. 

Waar worden vrouwen geil van ? Een van de dingen die een vrouw het geilst maakt is weten dat ze je opgewonden heeft. Dus, laat deze gevoelens blijken.

5. Wil je geil praten op een seks chat? Vertel haar je fantasiën.

Opzoek naar geil praten op een seks chat? Vertel haar je seksuele fantasie . Dit zal je seksuele leven enorm verbeteren. Normaalgesproken hebben we geen problemen met zeggen wat we denken of voelen als die andere persoon niet recht voor ons staat. Dit zou de perfecte gelegenheid kunnen zijn om haar je fantasieën te vertellen zonder dat ze je ziet blozen.

Het kan zijn dat zij dezelfde dingen opwindend vindt, maar dat geen beide ervoor uit durft te komen, dus begin met: “Stel je voor dat je bij … doet” of “Stel je voor dat ik bij jou … doe” en laat je fantasie de vrije loop.

Sexting voorbeelden

Sexting voorbeelden om het ijs te breken

Oké, nu we veiligheid hebben behandeld en je vijf waardevolle tips hebben gegeven, gaan we verder met een paar voorbeelden. Sexting voorbeelden om het ijs te breken. 

Wat hier voldt zijn 25 zinnen om een gesprek te beginnen met een opwindende ondertoon, of het nou je partner, je crush of je aanwinst op Afspraak is.

 1. Wat vind je ervan als ik je een fotootje stuur…?
 2. Ik heb een paar dingen in gedachten om met je te doen voor als ik je weer zie, wil je dat ik je al wat verklap…?
 3. Ik zat aan je te denken en een kreun ontsnapte mij.
 4. Niet iets ooit te nat.
 5. Ik heb zin om je huid te strelen en nooit los te laten.
 6. Waar zal je me het eerst aanraken als we elkaar zien?
 7. Stuur me een foto ‘bomb’ op Instagram…
 8. Vind je het leuk om wat nieuws te proberen? Ik heb iets gelezen op het internet en ‘pfff’…
 9. Wist je dat? Alleen al door op straat te lopen, het libido verhoogt bij mannen
 10. Alleen al door aan je te denken ga ik naar een andere wereld, en het enige waar ik zin in heb is…
 11. Wat heb je aan?
 12. Raad welke kleur mijn nieuwe ondergoed is.
 13. Ik weet niet of het een goed idee is als je deze foto ziet…
 14. Ik wil nu bij je zijn, wil je me vergezellen met een foto?
 15. Ik kan niet stoppen met denken aan DAT wat je me laatst deed…

We hebben je al 15 voorbeelden gegeven van sexting die je zullen helpen om inspiratie op te doen om er zelf voor te gaan!

Erotische chat Waarom Afspraak

Erotische chat: Waarom Afspraak de beste datingsite hiervoor is

Als je van erotische chat houdt, is Afspraak waarschijnlijk de perfecte datingsite voor jou. 

Waarom? Omdat we een online datingervaring bieden die is ontworpen om je te helpen andere mannen en vrouwen te vinden met wie je deze leuke hobby kunt uitoefenen en natuurlijk persoonlijk kunt ontmoeten. 

Je zult een grote community vinden van actieve gebruikers die jouw interesse in sexting delen, wat het heel makkelijk maakt om een connectie te vinden met iemand en elkaar privéberichten te sturen.

En wist je al dat een van de signalen dat zij je ziet zitten, sexting is. Denk je niet?

Schrijf je gratis is en begin met genieten!

Delen is liefhebben!

Summary
Sexting, alles wat je moet weten
Article Name
Sexting, alles wat je moet weten
Description
Ga je binnenkort een sexting sessie houden en wil je op de hoogte zijn? Dit artikel is voor jou
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo