Hoe krijg je een date vanavond met Afspraak

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

Hoe krijg je je eerste afspraakje

Afspreken met leuke mensen kan gemakkelijk zijn dankzij datingsites zoals Afspraak. Soms is het lastig natuurlijk om op dag één al een afspraak te krijgen,  tenzij je een aantal van de trucs kent. Hoe krijg je je eerste afspraakje

Vrouwen daten op de eerste dag als je ze pas spreekt, is als een blind date

Maar eerst, weet je zeker dat je een vrouw verder wilt,  zonder haar eerst ontmoet te hebben?

Iedereen liegt op het internet. Of het nu is door vier kilo make-up op te doen, of het gedempte  licht van de slaapkamer en duizend andere trucjes. En dan heb ik het niet over de halve waarheden of de eventuele grote leugens.

Dus hou dat in gedachten als je besluit iemand te ontmoeten op dezelfde dag dat je online bent gegaan.

Ik vind het prima om af en toe seks zonder verplichtingen te hebben

Oké, als dat jouw geval is, pas dan op. Het geheim is: het lijkt erop dat je niet te snel wilt daten voor losse seks.

Wanhoop is niet sexy

Laten we eens kijken naar een paar van die trucs.

Maak een aantrekkelijk profiel met je beste profielfoto

Er zijn veel  voorkomende fouten die je kunt maken bij online flirten, maar de eerste is meestal al gemaakt voordat je überhaupt begonnen bent: het maken van een slecht profiel. De eerste fout die mensen vaak maken in hun profiel van is een slechte foto. Ons advies is, erger dan sexy – want je weet nooit of je overdrijft – is opzichtig,  het moet een goed gemaakte, leuke foto zijn, spontaan,die vertelt wat jij bent, zodat je opvalt op Afspraak.

Het gaat erom op te vallen, in de andere profielen die er staan. 

Als je in staat bent om te lachen om je gebreken, ga je gang, doe het, dit toont een hoop zelfverzekerdheid en vrouwen houden van mannen die zeker zijn van zichzelf.

Maar wees voorzichtig, er zijn gebreken die niet grappig zijn, zelfs als je een groot gevoel voor humor hebt. En het is niet nodig om ze te laten zien voor een date. Er zal tijd zijn om erover te praten als het goed gaat en je besluit er samen voor te gaan.

Hier zijn drie voorbeelden van een profiel beschrijving: Een saaie, een goede en een slechte.

“Hallo, ik ben Ben en ik ben een ambtenaar. Ik ga graag naar de bioscoop, reis graag en ga graag met vrienden om.”

“Hoi, ik ben Ben en ik werk bij de Albert Heijn. Mijn leven bestaat uit van huis naar werk en van werk naar huis gaan. Ik hou ervan om af en toe naar het platteland te gaan.”

“Hoi, ik ben Ben, ik ben vuilnisman. Ik huilde als een baby bij het kijken naar Goede tijden Slechte tijden, ik wil in tachtig dagen de wereld rondreizen en de vrouw van m’n leven ontmoeten, maakt niet uit hoe lang het duurt. Ik hou er van om op blote voeten te zijn.”

De eerste zegt niets en de tweede lijkt geschreven door een zombie die zijn laatste adem uitblaast. De derde daarentegen heeft wel iets en vertelt ons dingen over de persoon die het geschreven heeft.

In het bijzonder dat hij gevoel voor humor heeft en dat hij gevoelig en nieuwsgierig is, hoewel het een beetje rommelig overkomt.

een date krijgen

Wil je vandaag vrouwen daten? Kies de juiste voorkeuren

Zowel die van jou, wanneer je je profiel aanmaakt, als de voorkeuren van de persoon met wie je wilt daten. Dit zal helpen onderscheid te maken tussen welke vrouwen je zult daten vanaf de eerste dag dat je je aanmeldt bij Afspraak. 

Als je niet op zoek bent om iemand persoonlijk te ontmoeten en je bent alleen op zoek naar cyberseks, maak dat dan duidelijk. Als je op zoek bent naar een trio, maak dat dan duidelijk. Wil je een relatie beginnen van friends with benefits, maak dat duidelijk.

Aan de andere kant, vraag niemand om een afspraakje om vrijblijvend seks te hebben op de eerste dag dat je met haar chat, als ze het vakje “one-night stands” of “occasionele seks” niet heeft aangekruist.

Denk er zelfs niet aan om dat te proberen met iemand die het vakje “stabiele relatie” heeft aangekruist. Het zal niet lukken en je kunt je energie beter steken in iemand anders die op zoek is naar dezelfde dingen als jij.

Praat met veel vrouwen tegelijk

Een van de voordelen van Friends with Benefits is dat je met zoveel mannen en vrouwen tegelijk kunt chatten als je in staat bent.

Wilt je bijvoorbeeld tegelijkertijd chatten met tien vrouwen uit je stad? Ik neem mijn petje voor u af, het zal rommelig zijn maar u bent de baas, en het is perfect mogelijk. 

Wat zeker is, is dat je tijd zal besparen en tegelijkertijd je mogelijkheden om de juiste persoon te ontmoeten zal verveelvoudigen.

In ieder geval, denk er eens over na. Zolang je het leuk wilt houden,  en je geen tien liter Red Bull hebt gedronken, is tien veel.

Met drie vrouwen tegelijk uitgaan is, denk ik, het ideale aantal.

Het stelt je in staat om op tijd fantasierijke antwoorden te beantwoorden zonder ze te missen.

een date krijgen op je eerste dag

Praat met hen, maar vooral over hen

  1. Dit heeft twee doelenNuttige informatie verkrijgen om een afspraakje te krijgen.
  2. En haar te laten zien dat je een man bent die weet hoe te luisteren, iets wat alle vrouwen waarderen, want, om eerlijk te zijn, zijn we daar niet erg goed in.

Als ze haar binnenste wil laten zien, doe er dan je best voor haar muurtje te doorbreken. (we zullen het hier later over hebben). 

Doet ze aan sport? Geweldig, je houdt ervan. Als dat niet het geval is, vraag haar dan wat ze doet om zich te amuseren en toon interesse in haar antwoorden met zinnen als “Daar heb je gelijk in, zo had ik het nog nooit bekeken”.

Dit geldt voor alles: literatuur, macramé, fietsen, film, bed rituelen, wat dan ook.

Interesse tonen in de passie van de ander is essentieel voor het krijgen van een date met haar.

Je mag best een beetje liegen, als het om seks gaat.

Ik heb het over een leugentje om bestwil.

Als er iets is dat de Afspraak blog kenmerkt is het dat we zo eerlijk mogelijk proberen te zijn. Dus waarom zouden we je aanraden te liegen om seks te hebben?

Laat me duidelijk zijn dat we je niet aanraden om te liegen om seks te hebben op de eerste dag dat je je aanmeldt op de site, maar het is niet erg als je gewoon wat aan het rommelen bent.

Het is bijvoorbeeld niet erg om te zeggen dat je het beroep van je potentiële partner leuk vindt, ook al lijkt het je het slechtste beroep ter wereld, net zoals het ook niet erg is om haar te zeggen dat ze mooi is, ook al lijkt het een beetje overdreven.

Je kunt zeggen dat je een goede baan hebt, ook al zit je in de bijstand en moet je geld lenen van een vriend om het diner en de condooms te betalen.

De grens van de leugens zijn die leugens die schade kunnen berokkenen als ze ontdekt worden.

Ik zal het uitleggen: als je af en toe een onenightstand hebt en het meisje komt erachter dat je blut bent en in de auto van je oom rijdt, dan is het enige dat zeker zal gebeuren, dat je haar niet meer zult zien.

Ze zal denken dat je een idioot bent, en dat is het einde.

Als je getrouwd bent en het haar niet verteld hebt, zal ze je zowel een idioot als een lafaard vinden.

Aan de andere kant, als ze erachter komt dat je een SOA hebt en je hebt het voor haar verborgen gehouden, zal ze je een idioot, een lafaard en een oplichter vinden, dus is de kans groter dat ze naar de politie zal gaan. En met goede reden.

maak een afspraak bij Afspraak

In ieder geval, het ideaal is om helemaal niet te hoeven liegen.

Wil je weten hoe je een vrouw verleidt? Kies één of twee vrouwen en concentreer je daarop

Ik begrijp dat het overweldigend kan zijn om vanuit het niks met vrouwen te praten, maar als je het wilt ontdekken hoe je een vrouw kan verleiden, moet je wel het heft in eigen handen nemen natuurlijk.

En je weet wat ze zeggen. Leg de lat niet te hoog. 

Trouwens, het is dan makkelijk om fouten te maken. Je wilt iemand die tegen de huidige regering is niet vertellen dat je niet snapt waarom mensen momenteel protesteren tegen diezelfde regering.

Het lijkt een extreem voorbeeld, maar het is gebeurd.

Bij mij in het bijzonder.

De woorden regering  en protesteren tegen diezelfde regering,  stonden in dezelfde alinea en ik was meer gefocust op de andere zes gelijktijdige gesprekken, dus ik begreep het verkeerd.

Het stoorde haar niet dat ik haar had begrepen als anti-rellen in plaats van anti-systeem, behalve dat ik niet op haar lette en praatte met weet ik veel hoeveel andere vrouwen. 

Wil je een afspraakje op de eerste dag dat je je aanmeldt bij Afspraak? Zorg dan dat je een huisdier krijgt

Nee, we zijn niet de kluts kwijt. Als je een huisdier hebt, laat je zien dat je een gevoelig persoon bent die geliefd wil worden.

Huisdieren helpen vrouwen te krijgen, dat is een feit.

Dat is wat huisdieren doen, ze houden onvoorwaardelijk van je. Dus, je stuurt een zeer krachtige subliminale boodschap als je een foto stuurt van jou knuffelend met je huisdier, of een kat loopt over je toetsenbord tijdens het chatten op skype.

krijg een eerste date

Het hebben van een huisdier betekent niet dat je een goed mens bent, maar je ziet er wel zo uit.

En dit is geweldig om snel afspraakjes te krijgen.

Je moet zelfvertrouwen hebben en, hoe kan je iemand niet vertrouwen die 750 Euro heeft betaald voor een operatie van hun 16 jaar oude Labrador?

En als je niet van dieren houdt? Dan denk je, nou en. Ze gaan toch geen triootje doen met jou en je Labrador. Het is genoeg voor hen om te weten dat je van dieren houdt om je te vertrouwen voor een nacht.

Begrijp je waar ik heen wil?

Volg dit advies op en je hebt al een afspraakje op de eerste dag dat je je aanmeldt bij Afspraak.

Trouwens, het is gratis. Waarom zou je het niet proberen?

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe krijg je je eerste afspraakje met Afspraak
Article Name
Hoe krijg je je eerste afspraakje met Afspraak
Description
Heb je je net aangemeld bij Afspraak en wil je nu meteen een afspraakje en af en toe seks? Wil je weten wat de beste trucs zijn om dit te bereiken?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo