Daten in Hengelo

Geschreven door Maaike Van de Berg Stad

Daten in Hengelo

In de stad is er veel te doen en te zien. Je hoeft niet heel ver te gaan om plezier te hebben, meiden te leren kennen en te daten in Hengelo, want er is veel te doen in en rondom het centrum van de stad.

Er is veel te zien en te doen in deze veelzijdige stad. De mensen zijn er altijd blij om je hun mooie stad te laten zien.

Als je een date in Hengelo hebt, heb je oneindig veel mogelijkheden om uit te gaan en plezier te hebben. Van een mooie wandeling door de omgeving van Houtmaat, waar het lijkt alsof je in Venetië bent, of nieuwe onvergetelijke herinneringen maken in hun eigen Disneyland: het attractiepark Waarbeek

En wie moet er nog naar het Gardameer als je Garden Village Pond hebt? Dit is slechts een greep uit alle mooie plekjes in Hengelo waar je een eerste date kunt hebben.

En als we het hebben over daten met meiden, het online doen op een datingsite, is de meest makkelijke manier geworden tegenwoordig. Er zijn veel digiseksuele mensen bij jou in de stad. Daarom is Afspraak.nl hier om je te helpen om meiden te ontmoeten en een date te hebben in een mum van tijd.

Het is makkelijker dan daten op Instagram, je hoeft alleen de website Afspraak.nl te openen, je gegevens in te vullen, of als je liever anoniem wilt blijven kan dat ook, alhoewel we dat niet aanraden, en je bent klaar om berichten te ontvangen van honderden meiden niet alleen uit Hengelo, maar uit heel Nederland.  

Wat te doen op een date in Hengelo

Er is veel te doen en te zien als je een afspraak hebt in Hengelo. Of je hier nu al je hele leven woont of alleen de stad komt bezoeken, je zult merken dat het een kleine maar zeer gastvrije stad is. En met vele plekken om te winkelen en plezier te hebben en nieuwe vrienden te ontmoeten.

meiden ontmoeten in Hengelo

De Drie Straatjes

Hier kun je specialiteitswinkels bezoeken, genieten van een heerlijk kopje koffie, een hapje tussendoor of een drankje in een van de restaurants. Je zult altijd nieuwe mensen tegen komen om mee om te gaan.

Drienerstraat

In de Drienerstraat zul je zien dat er weinig verkeer is, zonder twijfel heeft het veel sfeer dankzij de vele authentieke kenmerken en de prachtige illuminatie. Het verkeer van auto’s is gelimiteerd. De diversiteit van winkels en restaurants is erg aantrekkelijk. Je zult een aangename mix van oud en nieuw, modern en traditioneel vinden. Als je lekker wilt eten kun je van alles vinden van sushi, Griekse specialiteiten, Italiaanse delicatesse en gerechten uit de Balkan, tot fastfood, alles is hier.

De Smutsstraat en de Wetstraat

De Smutsstraat en De Wetstraat bevinden zich rondom de parkeerplaats in de schaduw van de Lambertus Basiliek. Daar vind je ook de winkel Baum Sport, die enorm is, met een indrukwekkend aanbod van materialen voor wintersport en strandkleding van de laatste mode.

Als je gezellig een glaasje wilt drinken, ga dan naar de Kleine Burgermeester, waar de service uitstekend is.

Ontdek het nachtleven in Hengelo

Gezellige bars, intieme cafés, clubs waar je meiden kunt ontmoeten en waar je kunt dansen. Hengelo is de perfecte plek om uit te gaan tot vroeg in de ochtend. Wil je een nacht van plezier beleven in Hengelo? Er is zat om uit te kiezen. 

Plan B, waar hartelijkheid voorop staat

Je kunt met je partner gaan of om meiden te ontmoeten zowel in de middag als in de avond. Er is live muziek, privéfeesten, darts en pool. De eigenaren zorgen ervoor dat de gasten zich altijd welkom voelen.

Anno 1890, Wijnbar

In het midden van Hengelo is er de wijn- en tapasbar Anno 1890. Het heeft een Mediterrane sfeer, erg speciaal en uniek. Het is de perfecte plek om te genieten van een date in Hengelo.

Café ’t Neutje

Het is de oudste kroeg van de stad, gevestigd in het oudste pand van Hengelo. Het biedt verschillende speciaalbieren en heeft een goede wijnkaart. Met klassieke stoelen, een sfeervolle inrichting en prachtige zwart-wit foto’s aan de muren ontstaat er een open en gastvrije sfeer.

vrouwen ontmoeten in Hengelo

Wat te doen bij een dagje uit in Hengelo

Als je een date hebt in Hengelo, heb je hier onze aanbevelingen van Afspraak.nl om een geweldige dag te beleven.

  • Begin met struinen door De Drie Straatjes, of het nu is om te gaan shoppen of om simpelweg te wandelen met je partner en een beetje rond te kijken en een ijsje te eten.
  • Voor de lunch biedt ’t Lansink met zijn Michelin ster gerechten aan die je meer dan voldaan zullen achter laten. Soms is het moeilijk om goed te eten in Nederland, maar deze plek is een waar succes. De chef is een authentieke Master Chef, die je laat reizen over de wereld met pure magie in je mond.
  • In de middag kun je naar de Houtmaat boerderij gaan om onvergetelijke en geweldige herinneringen te maken, waar je kunt genieten zonder zorgen.
  • En voor in de avond kun je bij de Club Rootie Tootie terecht, met 3 prachtige bars, een grote dansvloer en een rokerszone, alles wat je nodig hebt om een een geweldige avond te hebben. 

Vind een partner met Afspraak.nl

Met alle informatie die je op de profielen van onze gebruikers vindt, kun je een eerste indruk krijgen zonder tijd te verspillen met mensen die je niet leuk zult gaan vinden. Wil je een trio? Misschien is dat wel dichterbij dan dat je denkt.

Onze community bestaat uit duizenden mannen en vrouwen die zin hebben in een avontuurlijke nacht en op zoek zijn naar friends with benefits.

Wil je je ex vergeten? Meld je nu aan bij Afspraak.nl, je hebt niets te verliezen, want het is gratis.

Delen is liefhebben!

Summary
Daten in Hengelo, mooie vooruitstrevende stad
Article Name
Daten in Hengelo, mooie vooruitstrevende stad
Description
Zoek daten in Hengelo? Heb je liever een avontuur van één nacht? Wat het ook mag zijn waar je naar op zoek bent bij Afspraak is het gemakkelijk te vinden
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo