Daten in Deventer

Geschreven door Maaike Van de Berg Stad

flirten in Deventer

Eeuwenoude Hanzestad aan de oevers van de rivier de Ijssel, met prachtige monumenten, mooie pleinen en oude musea, met een fijne sfeer en vele mogelijkheden voor degenen die het leuk vinden om meiden te ontmoeten en te flirten in Deventer. De winkelstraten, cafés en restaurants zijn de perfecte plekken om dat te doen. 

En als je meiden wilt ontmoeten op een snelle manier, heb je Afspraak, de beste datingsite van Nederland. Het doet er niet toe of je verloofd bent, getrouwd of dat je  geliefde wilt. Bij Afspraak kun je al je dromen waarmaken.

De meiden die zich inschrijven op onze datingsite staan open voor allerlei soorten ontmoetingen. Avonturen van één nacht, een weekendje weg voor plezier of zelfs seksdates. Wat je maar wilt, je vindt het bij Afspraak.

Wat kun je doen om meiden te ontmoeten in Deventer?

Als je de sfeer van de feesten wilt proeven in deze stad en zo meiden wilt ontmoeten, is het beste wat je kunt doen een rondje maken door de stad.

Een rondje langs de vele monumenten, pleinen, kerken en musea, en je zult zien dat je zo een aantal telefoonnummers hebt om een date te regelen. Er is altijd meer dan genoeg om te ontdekken.

Bijvoorbeeld, naast het oudste bakstenen huis in Nederland, huist Deventer ook de meest oude bibliotheek van Nederland, de Atheneumbibliotheek, en het oudste park van Nederland, het Worpplantsoen.

Andere spectaculaire gebouwen om te ontdekken in Deventer en foto’s van te maken als herinnering met je partner zijn het stadshuis en de prachtige gotische San Lebuinus kerk. Beide bevinden zich op het Grote Kerkhof (Het grote plein van de kerk).

En als je van musea houdt, kun je het meisje dat je leuk vindt uitnodigen om zowel het Museo De Waag als het Speelgoedmuseum te bezoeken.

Niks zo romantisch als genieten van de natuur. Als het gaat om het hebben van lange gesprekken tijdens een wandeling met je partner, zullen jullie een mooie route vinden op de oevers van de rivier die zeer charmant is.

En als je er achter komt dat gaan shoppen relaxend is voor je partner, neem haar dan alsjeblieft mee om te gaan shoppen na in de cultuur en geschiedenis van deze mooie stad te hebben gedoken. Deventer heeft vele mogelijkheden om te gaan shoppen, er is voor ieder wat wils en voor alle budgetten wat te vinden. De beste winkelstraten zijn de Lange Bisschopstraat, de Korte Bisschopstraat, de Smedenstraat en de Engestraat.

meiden ontmoeten in Deventer

Waar kun je lekker uiteten in Deventer?

In het mooie centrum van Deventer, zijn er vele restaurants met een romantische sfeer en met exquisite gerechten om te proeven op een liefdevolle eerste date.

  • ’t Arsenaal is een geweldig restaurant dat meditterane Franse gerechten serveert met verse producten uit de regio. Dit restaurant is al jaren Bib-Gourmand.
  • Da Mario kent heerlijke klassieke Italiaanse gerechten, vers bereid en geserveerd met uitstekende wijnen. Hun tiramisú is een welbekende delicatesse.
  • St Tropez is een bijzonder restaurant, waarvan de onorthodoxe meubels en het prachtige terras het een bezoek waard maken. Goed menu met een Frans tintje.

Festiviteiten om nieuwe mensen te ontmoeten in Deventer.

Een aantal keer per jaar, tijdens de grote festivals, is Deventer nog leuker dan normaal, zeker om te flirten met vrouwen. 

Er is de “Deventer Zomerkermis”, tijdens de eerste week van juni.

Het internationale Straattheater Festival “Deventer Op Stelten”, dat zich drie dagen afspeelt in het begin ban juli

Er is ook nog de “Deventer Boekenmarkt”, de beste boekenmarkt is Europa, op de eerste zondag van Augustus.

Daarbij is er ook nog de aankomst van Sinterklaas op de boot 5 december, een typische Nederlandse traditie, en daarbij zijn er rond kerst ook feestelijke markten en feesten zoals het Charles Dickens Festival, dan gaan de mensen gekleed in oude victoriaanse kledij, om zo het verleden te eren en vieren.

Dickens Festival in Deventer

Tijdens het Dickens Festival in de historische stad Deventer, komt de 19e eeuw van Charles Dickens weer tot leven. Honderden personajes uit zijn beroemde boeken  zijn te zien, lopend door het centrum, van Scrooge tot Oliver Twist en van Mr. Pickwick tot zangers van de Christmas Carol, wezen, dronkelappen en nette heren.

Dit unieke evenement zal je werkelijk laten voelen alsof je kerst viert in het tijdperk van deze bekende auteur.

Bezoek het Dickens Festival met je partner of om nieuwe mensen te leren kennen. Geniet van de sfeer van de kerstmarkt en het uitstekende eten en drinken, en geniet van de wonderenwereld van Charles Dickens.

vrouwen ontmoeten in Deventer

Vrouwen leren kennen met Afspraak

Als je graag meiden zou willen ontmoeten die tot alles in staat zijn in Deventer of de rest van Nederland, meld je dan simpelweg aan, maak een profiel en begin met zoeken.

Als je eenmaal een lekkerding hebt gevonden die je aandacht trekt, stuur hem of haar dan een berichtje op een manier dat je zeker een antwoord krijgt.

Ons matching-systeem, geeft je automatisch suggesties van vrouwen met dezelfde interesses als jij. Verras je niet als de vrouwen jou eerder een berichtje stuur dan jij aan hen. Wij hebben de meest liberale community op heel het internet.

Het concept van blind dates is iets van het verleden bij Afspraak. Probeer het zelf uit, meld je aan, het is gratis.

Delen is liefhebben!

Summary
Flirten in Deventer, een levendige stad een prachtige omgeving
Article Name
Flirten in Deventer, een levendige stad een prachtige omgeving
Description
Winkelstraten, cafés en restaurants zijn de perfecte, aangename omgeving voor diegenen die houden van meiden leren kennen en flirten in Deventer
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo