Een trio, hoe stel je dat voor?. We vertellen je er alles over

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

Een trio

Een trio is een van de meest voorkomende seksuele fantasieën bij mannen en vrouwen. Als je aan de beroemde ménage à trois wordt denkt, denkt men meestak aan twee vrouwen en een man, maar in werkelijkheid zijn er veel meer mogelijkheden. Veel meer. Zelf een keer een trio proberen? Lees dit eerst even

Een trio is een seksuele activiteit waar drie personen aan deelnemen. De combinatie van mannen en vrouwen in een trio hangt af van het geslacht en de seksuele geaardheid van de personen die er aan mee doen. Dus zou je kunnen zeggen dat er evenveel typen trio’s zijn als er soorten mensen bestaan. 

Ik wil een trio met mijn vriendin/vrouw

Een trio is een grote droom van veel mannen. Maar de realisatie ervan is erg lastig. Daarom blijft het voor velen ook een droom.

Je hebt zeker wel eens gedacht: “Ik zou graag met mijn vrouw en Marta tegelijk naar bed gaan”. Marta is hier van groots belang.

Het hangt van haar af of alles goed gaat. Maar hier hebben we het later nog over.

Zoals ik al zei, als je een triootje wilt met je vriendin wilt hebben dan moet ze allereerst een extroverte en open-minded persoon zijn. Met andere woorden, stel het niet voor aan een meisje die van nature verlegen en introvert is.

Hoe dan ook, als je denkt over het hebben van een trio met je vriendin en je het niet eens kan voorstellen, is het misschien tijd om het uit te maken.

Zo stel je een trio voor zonder haar te kwetsen

Het moet het juiste moment zijn. Jij kent je vriendin beter dan wie dan ook, maar, normaal gezien zijn feestelijke of zeer romantische/erotische momenten de beste als je een trio voor wilt stellen.

Bijvoorbeeld na een romantisch diner, wanneer de wijn nog door jullie lichamen stroomt en jullie emoties hierdoor zijn beïnvloed. 

Als je vriendin erg open staat voor dingen en jullie geen communicatie problemen hebben, dan kan je de verschillende stappen die hieronder beschreven staan overslaan. Stel het haar direct voor en accepteer haar antwoord. Zo simpel kan het zijn. 

Als je er niet zo zeker van bent hoe ze op jouw voorstel zal reageren, en je haar niet wilt kwetsen, dan is er een techniek die je kan toe passen die altijd werkt. Maar het vergt wel tijd.

een trio partner zoeken

Stap 1: Bespreek het half grappend

Het eerste dat je wilt doen is het ter sprake brengen op een lichte nonchalante manier. Heb het er half grappend met haar over om haar reactie erop te pijlen.

Telkens als je een kans ziet om een grapje te maken over het hebben van een trio kan je het ter sprake brengen.

– “Lieverd, wat zou je er over denken om een trio met Scarlett Johansson te hebben?”

Op zulk soort manieren kan je het lichtjes ter sprake brengen. Als je partner niet dom is (en dat is zeker niet het geval) dan zal ze de hint na drie of vier grapjes wel opvangen. Wees niet ongeduldig en laat een aantal dagen, of zelfs weken, tussen de ene keer dat je het ter sprake brengt en de volgende.

Ik zei het al, het vergt tijd.

Het goede hieraan is dat dit een voorbereiding is op de volgende stap, en als je toevallig de kans zou krijgen om een trio te hebben, je vriendin al weet dat jij bereid bent om het te doen, dus is de keuze nu aan haar.

Stap 1.2 Praat open over je fantasie

Er is een middenweg: praat erover.

Wanneer je je fantasie van een trio bespreekt, wees eerlijk en specifiek over waar je naar op zoek bent en wat je graag wil uitproberen, zoals verschillende trio standjes .

Zorg ervoor dat je ook openlijk praat over ieders limieten en mogelijke zorgen.

Let op op wat je partner te zeggen heeft en houd rekening met zijn of haar gevoelens. Als jullie je niet op jullie gemak voelen, dan is een trio niet geschikt.

Het allerbelangrijkst is om respectvol om te gaan met de wensen van je partner. Het gesprek moet een safespace zijn zodat jullie beiden open en eerlijk kunnen zijn.

Zodra het vertrouwen er is en jullie het allebei eens zijn, kan je beginnen met het verkennen van de mogelijkheid van een trio.

Stap 2: Het moment

Deze stap bestaat uit het serieus ter sprake brengen van het trio wanneer jullie op een avond samen plezier hebben. Het moet op zo een moment duidelijk zijn dat jullie allebei van elkaar houden en dat niemand die harmonie tussen jullie kan breken. Op zo een aangeschoten moment van vreugde en plezier kan je het zonder een enkel probleem voorstellen.

Laat ik wel duidelijk zijn over een ding: ik stel op geen enkel moment voor dat je alcohol moet gebruiken om een triootje te hebben. Sterker nog, gebruik alcohol nooit om iemand te beïnvloeden om te krijgen wat je wilt. Naast het feit dat dit moreel gezien een no-go is, is het ook een misdaad.

Wat ik bedoel is dat als twee volwassenen dankzij veel dingen, ook dankzij alcohol, ongeremd zijn, het gemakkelijker is om dit soort voorstellen door te zetten.  

Waar je rekening mee moet houden bij een trio

Je vriendin heeft toegezegd en jullie hebben al een kandidaat in gedachten. Maar weet je zeker dat deze persoon een goede kandidaat is? Hoe weet je dat?

De waarheid is dat er normaal gesproken niet veel keuze is, dus als de gelegenheid zich voordoet en het andere meisje jou en je partner leuk vindt, pak dan je kans. 

Aan de andere kant moet je er wel zeker van zijn. Als het al moeilijk genoeg is om één vrouw seksueel te plezieren, stel je dan voor hoe moeilijk dit is met twee vrouwen.

een trio regelen

Is het beter als je elkaar al kent?

Dat hangt vooral van jullie eigen voorkeuren af, maar, in het algemeen is het niet beter. Als jullie vrienden zijn met die persoon kunnen er achteraf problemen ontstaan. Deze problemen zou je niet hebben als jullie de persoon niet kennen of als het een persoon is die jullie pas net hebben leren kennen via een datingsite.

Het is meestal een goed idee om iets te zoeken dat tussen beiden in ligt; niet iemand waar je een goede vriendschappelijke band mee hebt, maar ook niet iemand die jullie absoluut niet kennen. Heb je een friend with benefits die je kent van vroeger? Misschien is dat een goed idee…

Heb je altijd in de friendzone gezeten van iemand en denk je dat dit het moment is? Dit is je kans!

Vind de juiste persoon

Als het erom gaat te beslissen wie de derde persoon zou moeten zijn, is het belangrijk dat jij en je partner allebei comfortabel zijn met de keuze. Het is noodzakelijk om te bespreken wat voor soort kwaliteiten beide zoeken in een derde persoon, zoals leeftijd, geslacht, lichaamsbouw, etc.

Overweeg om vooraf grenzen te stellen om ervoor te zorgen dat jullie beslissing unaniem is.

Als je er eenmaal achter bent wie goed bij jullie past, is het belangrijk om consent te bespreken met de derde partij.

Kom erachter of diegene hetzelfde denkt als jij en je partner. Als hij of zij zich niet comfortabel voelt met een van de afspraken, push dan niet om dat toch te doen; je zal diens wensen moeten respecteren en op zoek moeten gaan naar iemand anders.

Ook bij een trio is veilige seks erg belangrijk

Het is een beetje gehannes, maar ook bij een trio is veilige seks erg belangrijk. Dit houdt in dat er van condoom gewisseld moet worden zodra er van sekspartner wordt gewisseld. Wees niet te gemakzuchtig, je weet immers maar nooit…

Je moet ook wat voorwaarden bespreken als je partner erbij betrokken is

De voorwaarden en limieten moeten van te voren duidelijk gesteld worden. Bijvoorbeeld, als je partner niet wilt dat je de derde persoon op de mond zoent, moeten jullie dat duidelijk af spreken.

Als je een trio gaat hebben, is het belangrijk om in gedachten te houden dat er geen oordelen horen te zijn. Je moet respectvol zijn en meningen en voorkeuren van anderen accepteren. Dat zal helpen om een sfeer van vertrouwen en acceptatie te creëren.

Het is ook belangrijk om te praten over een eventueel probleem dat zich voor kan doen en hoe dat te vermijden is. Mensen die een trio hebben, moeten hun gevoelens en meningen kunnen uiten op een open en veilige plek.

Dit soort openlijkheid is essentieel als je niet wilt dat alles een complete puinhoop wordt. Vooroordelen kunnen namelijk vaak tot ongemakkelijke situaties leiden, dus het is het beste om je bewust te zijn van mogelijke vooroordelen voordat je aan deze reis begint.

Het is belangrijk om ruimdenkend en niet-oordelend te zijn om een plezierige ervaring te creëren voor alle betrokken partijen.

Daarom, als iemand zich ongemakkelijk of vernederd voelt, moet diegene zich vrij voelen om zijn of haar mening en gevoelens te uiten, aangezien het essentieel is dat iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt.

Wat je ook moet weten is dat je tijdens het trio niet te veel over dingen na moet denken. Heb gewoon plezier in en laat het gebeuren. Anders zal je er niet zo van genieten. Als het als mogelijk is dat seks tussen twee personen soms niet lekker loopt – en dat kan om vele redenen gebeuren – is dit risico met drie personen nog veel groter.

Zolang je kan lachen over de fouten die je maakt en er van leert, zal alles goed gaan.

Heel belangrijk
Wees er helemaal zeker van dat je partner het ook echt wil doen, en dat hij of zij er zin in heeft, dus dat hij of zij het niet alleen doet om jou een plezier te doen. 
hoe kan je een trio regelen

Hoe kan je een trio regelen?

Tegen de tijd dat je in dit deel van het artikel bent, heb je waarschijnlijk al beseft dat porno complete fictie is als je het met de werkelijkheid vergelijkt. Dus haal het idee uit je hoofd dat je waar dan ook een trio kan regelen.

Vandaag de dag kan je trio’s maar op twee plekken regelen. In een swingersclub en op speciale apps voor triootjes.

Je kunt natuurlijk ook iemand op een feestje vinden die bereid is om een triootje met jou en je partner te hebben, maar dat is niet de normale gang van zaken

Je kunt ook lezen: hoe versier je een meid

Ik heb het dus over plaatsen waar je er zeker van kunt zijn dat je iemand zult vinden.

Het voordeel van swingersclubs is dat je daar gewoon met je partner naartoe kunt gaan en dat het allemaal voor je geregeld wordt. Of bijna alles dan.

Het nadeel van swingersclubs is dat er twintig mannen zijn in verhouding tot elke vrouw.

Dus als jullie geen Brad Pitt en Angelina Jolie zijn, ga je waarschijnlijk met lege handen weer naar huis.

Er zijn echter duizenden liberale mensen op Afspraak die allemaal op voorhand duidelijk hun voorkeuren aangeven. Bovendien kunt u uw zoekopdracht op de website zo veel verfijnen als u wilt.

Ben je op zoek naar een vrouw die bereid is om een trio te hebben en ook in dezelfde stad woont? Of heb je liever dat ze ergens anders woont om de een of andere reden?

Op Afspraak zijn er heel veel mensen die net als jij en je partner zijn.

Het beste van alles is dat het gratis is om uit te proberen.

Veel succes ermee. Ook al heb je die niet meer nodig.

Delen is liefhebben!

Summary
Een trio, hoe stel je dat voor?
Article Name
Een trio, hoe stel je dat voor?
Description
Hoe vaak heb je al gedroomd van een trio? Stop met dromen. In dit artikel geven we u alle tips die je nodig hebt om van je droom te realiseren
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo