De beste trucs om te daten in Enschede

Geschreven door Arjan Jansen Stad

daten in Enschede

Daten in Enschede is niet moeilijk. Heb je eindelijk genoeg van het leven als vrijgezel en ben je klaar om te settelen?

Het is een jungle als het gaat om daten in Enschede, maar hoewel het makkelijk is om te klagen, is het veel effectiever om er iets aan te doen.

Als je de uitdaging aandurft, zijn hier een paar tips om een speciaal iemand te vinden. Of je nu een vrijgezel bent die in deze prachtige stad woont, of iemand die hier voor het eerst op bezoek komt, deze tips zullen zeker van toepassing zijn.

Nog beter, doe het samen met een vriend, dan heb je iemand om achteraf verhalen mee uit te wisselen.

Geef je nummer aan iemand

Dit klinkt heel basic, maar wat we hiermee bedoelen is niet dat je het aan iemand geeft die je erom vraagt, Als je een knappe man of vrouw ziet, neem dan het initiatief en geef hem of haar je nummer zonder verdere uitleg.

Heb je geflirt en blikken uitgewisseld met een potentiële date in een van de bars of cafés langs de Oude Markt? Vraag hem of haar mee uit voor een drankje.

Zelfs als je gebaar niet beantwoord wordt, zal je blij zijn dat je het gedaan hebt.

Enschede vrouwen

Ga op een blind date

Worden je vrienden soms wanhopig als ze je zien flirten met een meisje, en vanwege de manier waarop je flirt? Erger je er niet om!

Neem echter wel hun advies, of in ieder geval houd ze in gedachten want je vriendengroep is een onbenutte bron als het gaat om daten in Enschede. Zij kunnen je informatie geven om je te helpen die je misschien over het hoofd ziet wanneer je flirt met knappe meiden.

Probeer je blind date eens uit te nodigen voor een biertje in het oudste café van Enschede, Het Bolwerk in de Bolwerkstraat. Hier kan je een grote diversiteit aan bieren en sterke dranken drinken, met de verbijsterende uitzondering van de in Enschede gebrouwen Grolsch.

Wees eerlijk

Hoe brutaal het ook lijkt, eerlijkheid is altijd het beste beleid als het op daten aankomt. We hebben allemaal wel eens een tweede date met iemand in wie we eigenlijk geen interesse hebben of drinken uren met iemand om beleefd te lijken.

Het is niet dat je moet opstaan en weglopen tijdens je eerste afspraakje als je je niet aangetrokken voelt tot iemand in de eerste vijf minuten, maar mensen bedriegen doet niemand een plezier. En ook niet wegglippen uit een restaurant als je date even naar de wc gaat.

Op een date gaan zonder alcohol

We geven het toe, dit is een lastige. Als volk vertrouwen Nederlanders op alcohol om zich door die lastige sociale momenten heen te slaan, maar er zijn veel voordelen aan nuchter daten.

Het is goedkoper, het geeft je een beter idee over hoe compatibel je bent en er is 75% minder kans dat je een absolute clown van jezelf maakt na een te groot glas wijn.

Ontmoet meisjes in Enschede

Neem de eerste stap met Afspraak.nl

Het is geen geheim dat het online vinden van een fatsoenlijke man / vrouw vandaag de dag je kan doen laten voelen alsof je in een deel van mission impossible zit, maar er is nog enige hoop, dus probeer het eens uit! 

Je kunt echter niet verwachten dat alles uit de lucht in je schoot valt, dus wacht niet tot de berichtjes in jouw inbox komen en knoop zelf een gesprek aan op de beste online datingsite van Nederland.

Maar begin nooit, en dan bedoel ik ook echt nooit, met, “Hoe gaat het met je?”. Je bent beter dan dat.

Ga uit met iemand die niet je type is

Het is een feit dat dit de reden is waarom 50% van de mensen jammer genoeg nog single zijn. Er zijn gewoon niet genoeg mensen in Enschede om hun criteria te beperken tot haarkleur, baan en het soort schoenen dat ze dragen (waargebeurd verhaal).

Eén manier om dit te doen is door je omgeving te veranderen. Als je een enorme fan bent van het kijken naar voetbalwedstrijden in het Grolsch Veste Stadion, probeer dat dan te veranderen en ga bijvoorbeeld eens naar Paddy’s of Aspen Valley. 

Een andere, bekendere plek om ’s avonds laat meisjes te ontmoeten is Cafe Friends, hoewel het ook een geweldige plek is om ’s avonds mensen te kijken vanaf het terras.

Probeer speed dating

Zal het de meest gênante avond van je leven worden? Waarschijnlijk. Ga je de liefde van je leven ontmoeten? Waarschijnlijk niet. Maar je zult er nog jaren om lachen.

Vrijgezel zijn hoort tenslotte leuk te zijn. Er zijn gedurende het jaar een paar evenementen in de stad. Je kunt ze makkelijk vinden met een snelle Google search.

Stop met alles zo serieus te nemen.

We hebben allemaal die ene vriend die zijn afspraakjes met precisie plant en al aan het eind van zijn tweede afspraakje een bruiloft aan het plannen is. Het zijn meestal ook die mensen die je naar de kroeg meesleuren en hun problemen aan je vertellen terwijl ze zich vol zuipen met alcohol.

Er is niets mis met een one-night stand die op niets uitloopt, dronken worden, en met iemand op een eerste date naar bed gaan. 

Je kunt ook gewoon blij zijn dat je single bent voor de rest van je leven, het kan wel eens tijd worden om dit te accepteren en je te ontspannen.

Creëer een kans

Wanneer je een bepaalde fase in je leven bereikt, moet je tot de ernstige conclusie komen dat elke film of serie in de geschiedenis je heeft voorgelogen. Je zult geen onverwachte romance tegenkomen terwijl je een boek zoekt in de Centrale Bibliotheek in Enschede. 

Evenmin zal je een date maken met een beeldschoon model terwijl je in de rij staat voor een salade bij een van de kraampjes op de Oude Markt.

Dus, probeer dan naar een van de vele evenementen die in de stad plaatsvinden te gaan. Zoals die in het eerste weekend van september, wanneer ‘Proefeet’ wordt gehouden, een evenement waarbij restaurants kleine hapjes van hun beste maaltijden verkopen om een prijs te kunnen winnen.

Ga in het weekend naar een leuk evenement of bezoek één van de uitgaansgelegenheden van Enschede in plaats van gezellig een biertje te drinken in de kroeg.

Delen is liefhebben!

Summary
Daten in Enschede. De trucs die je moet kennen.
Article Name
Daten in Enschede. De trucs die je moet kennen.
Description
De stad is bekend om zijn plaatselijke voetbalclub, FC Twente. Maar flirten in Enschede kan meer zijn dan alleen over voetbal.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo