De beste technieken om te weten hoe je het langer kunt volhouden in bed

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

hoe je het langer volhoudt in bed

Het is seksuele nachtmerrie van elke man en een van de meest voorkomende aandoeningen wat betreft orgasmes. Het gebeurt wanneer een persoon niet in staat is om controle te hebben over het ejaculatiereflex. Het goede nieuw is dat er veel technieken zijn om hoe je het langer volhoudt in bed.

Wat is de gemiddelde tijd van een vrijpartij?

Dat ligt eraan. Het ideaal is twintig minuten, want dat is de gemiddelde tijd voor een vrouw om klaar te komen, maar de realiteit is dat mannen, gemiddeld, het tussen de zes en zeven minuten volhouden.

Onder deze tijd zou je kunnen zeggen dat mannen een aandoening hebben van voortijdig klaarkomen.

Zeven manieren om erachter te komen hoe je het langer volhoudt in bed?

Om het langer uit te houden in de slaapkamer, denk, alsjeblieft, niet aan je oma tijdens de seks. Denk niet aan de hypotheek. Denk niet aan het kenteken van je auto.

Denk niet aan anti-erotische dingen om het langer uit te houden, ook al wordt er zo vaak gezegd dat dat werkt. 

Misschien werkt het voor sommige mensen, maar seks moet iets plezierigs zijn, iets fijns. Seks associeren met zulke soort beelden zal je libido verlagen -ook buiten de slaapkamer- zowat bijna meteen.

En dat wil je ook weer niet. Dus, denk niet aan je oma. 

Alsjeblieft.  

Natuurlijk, vermijd om te denken aan dingen die normaal gesproken opwinden. Als je seksuele fantasie een trio is, nodig dan niemand uit – niet eens in je gedachten. Alleen je partner, natuurlijk.

Technieken om meteen af te koelen

1. Technieken om meteen af te koelen

  • Plaats het puntje van de tong met een circulaire beweging op je gehemelte. Je kunt je mond dicht houden zodat je partner het niet eens doorheeft. Het zal je lichte kriebels geven. Ik weet dat het een beetje raar klinkt, maar ik leg je zo uit hoe het werkt.
  • Op hetzelfde moment, doe je handen omhoog en omlaag over de rug van je partner in lange, uniforme bewegingen. Spreid je vinger en ga omhoog tot de schouders en naar beneden tot de onderrug (vermijd de billen hier). Concentreer je in het voelen en het zicht. Haar huid. Haar spieren. Haar contour. Wees er zeker van dat dit je primaire focus is. Als je je in een standje bevindt waar je niet bij de rug kan (zoals missionaris), focus je dan op de schouders, nek, hoofd en zelfs het haar.

Waarom werkt het? 

Want, zonder aan ongepaste of anti-erotische dingen te denken, vermijd het dat je je focust op de genitale zone.

Dit zal seks met je partner verlengen.

2. Sluit de sluizen! 

Wil je langer seks hebben? Let op: De pubococcygeus-spier, die je gebruikt om je plas in te houden, trekt zich samen en zet zich herhaaldelijk uit tijdens het orgasme. Wat je moet doen is, druk met je wijsvinger en middelvinger op het perinuem – het gebied tussen de ballen en de anus – precies op het moment dat je een orgasme gaat hebben, je zult het hebben, maar je zal ejaculeert niet.

3. Verander negatieve overtuigingen en denkpatronen

De vorige technieken zijn om tijdens de seksuele daad te gebruiken. Die ik hier nu zal beschrijven heeft te maken met wat je hoofd doet wanneer je geen seks hebt.

We hebben allemaal zoiets als een seksuele mentaliteit. Deze mentaliteit kan meerwerken aan voortijdig klaarkomen. Noteer dit ergens in je gedachte.

  • Vrouwen komen niet van Venus en jij komt niet van Mars. Je deelt 99,9% van hun DNA. Zie het tegenovergestelde geslacht niet als een ander soort, en zet ze ook niet op een voetstuk. Voel je op je gemak met hen.
  • Zie seks als een activiteit (die erg aangenaam blijkt te zijn) en niet als iets misterieus of magisch.
  • Praat met haar. Maak een grapje. Verlicht de sfeer. Lach om je fouten.
  • Je hebt geen seksuele disfunctie: er zijn gewoon wat nieuwe vaardigheden die je moet leren.
  • Stop met denken aan hypothetische scenario’s: als je gedachte die donkere kant op gaat, houdt het op.
  • Je bent niet voortijdig klaarkomen. Mensen zijn niet maar één ding. 
Ademhaling tijdens de seks

4. Ademhaling tijdens de seks

Eens zei een psycholoog tegen mij dat als mensen wisten hoe ze moesten ademhalen ze geen baan zou hebben. 

Als je niet op de juiste wijze ademhaalt tijdens de seks, zul je moeite hebben met het lang volhouden in de slaapkamer. En de meeste mannen die voortijdig ejaculeren hebben dat niet eens in de gaten.

Maar het is makkelijk te leren en je zult meteen een verschil merken.

Op de juiste manier ademen ontspant de spieren en haalt de spanning weg die, anders, de genitale zone zou bereiken.

De truc bestaat uit de gewoonte ontwikkelen om diep in te ademen voordat de seks begint.

Als jullie eenmaal bezig zijn, moet je het ritme van je ademhaling rustig houden, ook al verhoogt het ritme van de seks.

Het is moeilijk, maar niet onmogelijk. Verre van dat. 

5. Dood het geloof

Hoe kun je het langer volhouden in bed als je voortijdig klaarkomt? Als dit iets is dat je je elke dag afvraagt, dood dan het geloof dat je hierover hebt.

Als je ergens in gelooft en je hiernaar handelt, zal het vanzelf waarheid worden.

Bijvoorbeeld: 

  • Het gerucht gaat dat een bank failliet gaat. Mensen beginnen geld op te nemen uit angst voor faillissement. De bank gaat failliet. 
  • Je denkt dat je niet genoeg bent voor de eerste date die je zal hebben met een meisje die je online hebt leren kennen. Dit geloof zal je nerveus maken terwijl je samen met haar bent. Door nerveus te zijn, adem je niet goed en worden je spieren stijf, en zal je dus voortijdig ejaculeren.

Daarom, dood het geloof. En hoe doe je dat?  Door aanwezig te zijn in het nu

Echt waar, het klinkt als een typische zin uit een zelfhulpboek, maar het is waar. Elimineer alle gedachten die niets te maken hebben met wat je op dat moment leeft.  

Het maakt niet uit in welke situatie.  Kijk om je heen en gebruik je vijf zintuigen om je omgeving op te nemen. Focus je op elke zintuig apart.  

Heb gezonde gewoontes

6. Heb gezonde gewoontes

Dat wil zeggen: voldoende en gevarieerd eten, sporten, geen alcohol drinken, niet roken, geen drugs gebruiken, mediteren, stress onder controle houden, niet te veel werken en acht uur per nacht slapen. 

Oké, Ik weet dat het voor sommige mensen moeilijk is om zo’n gezond leven te leiden, maar je moet proberen om aan alle te voldoen om een ​​gezond leven te leiden. 

Je zult zien hoe alle aspecten van je seksuele leven verbeteren, ook voortijdig klaarkomen.

7. Oefen met masturberen

Ik weet dat je hier al een master in hebt, maar je moet het doctoraat halen. Het gaat erom dat je het orgasme zo veel mogelijk uitstelt door de technieken hierboven genoemd te gebruiken.

Afspraak: de datingsite die je leert hoe je het langer volhoudt in bed

Afspraak is een social media om mannen en vrouwen te ontmoeten die seks willen zonder voorwaarden. De blog op Afspraak, probeert, zoals je hebt gezien, nuttig te zijn en mensen te helpen te genieten van hun seksualiteit zonder hun complexen.

Daarom verzeker ik je dat als je het advies van dit artikel opvolgt en ze in praktijk brengt met de velen mensen die deel uit maken van onze community, voortijdig klaarkomen iets uit het verleden zal zijn.Waarom probeer je het niet uit? Je aanmelden is geheel gratis.

Delen is liefhebben!

Summary
hoe je het langer volhoudt in bed
Article Name
hoe je het langer volhoudt in bed
Description
Kom je voortijdig klaar? Ben je al lang op zoek naar een oplossing? Wil je weten hoe je het langer volhoudt in bed? Lees dan verder
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo