Een minnaar of minnares hebben zonder dat je partner erachter komt?

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips voor stellen

minnaar

Een avontuur beleven kan enorm spannend zijn, vooral als de seks met je vaste partner een routine en saai geworden is.

Ontrouw zijn, is menselijk. Het goede en kwade zit in mensen omdat de natuur niet begrijpt wat moreel of ethisch is.

Soms is de grens tussen het ene en het andere helemaal niet duidelijk. Soms is een persoon ontrouw omdat ze niet geven om de gevoelens van hun partner.

Anderen en omstandigheden leiden ertoe dat we ontrouw plegen. De meeste situaties van overspel gebeuren omdat we iets missen in onze relatie en we willen dat gat opvullen.

Meestal gaan ze opzoek naar iemand anders.

Ontrouw is verklaarbaar op basis van drie factoren: biologisch, sociaal en educatief. Geloof het of niet maar vrouwen zijn net zo ontrouw als mannen.

Gelukkig hebben vrouwen de dag van vandaag seksuele en economische vrijheid. Er zijn maar nog heel weinig vrouwen die afhankelijk zijn van hun echtgenoten.

verveeld

In elk geval bestaat er een gemeenschappelijke link tussen mannen en vrouwen. De tegenstrijdige spanning tussen de impuls om een familie te vormen en die van het overal verspreiden van onze genen.

Wie heeft er zich ooit niet verveeld gevoeld in je relatie? Er zijn zelfs momenten waarop het lijkt alsof alles voorbij is.   

Anderen voelen zich gevangen in een leven dat in teken staat van hun partner of in de familie van hun partner.

Dit komt vaak voor. Mensen die werken in het bedrijf van hun schoonvader, personen die iets hebben met een collega van het werk die een hogere functie hebben.

Het zijn omstandigheden (hoewel het op lange termijn meestal niet gebeurt) die ervoor zorgen dat ze de relatie onmiddellijk beëindigen.

Om nog maar te zwijgen over de angst die iemand heeft als ze hun partner willen verlaten. Het is een vreselijke situatie en veel mensen stellen het uit zonder te denken dat de tijd toch vroeg of laat komt. Hoe langer het duurt des te pijnlijker het wordt.

Als je nu de handdoek wilt gooien maar niet weet wat je moet doen? Of je denkt dat je je partner kan bedriegen? Of je nu aan de ene kant of aan de andere kant staat, lees dit artikel.

Belangrijke Mededeling

Afspraak wil niet aanzetten tot het plegen van ontrouw; Dit artikel is louter informatief. Afspraak zoals kan afgeleid worden uit zijn artikelen en blogs pleit voor eerlijke relaties.

Geliefde of seks voor een nacht?

Is niet hetzelfde noch vergelijkbaar. Beide situaties zijn het plegen van ontrouw. Het ene gaat gepaard met gevoelens het andere meestal niet.

Grijze haren, als ze niet vaak voorkomen, vertonen meestal niet veel camouflageproblemen, maar een minnaar kan als ze niet voorzichtig is ‘s nachts giftig worden.

Onderscheid van beide maken, kan een kwestie van overleven zijn. Vooral als je je eigen ontrouw voor je partner wilt verbergen.

Ontrouw van één nacht is gemakkelijk te verbergen. Je moet je gewoon douchen na de seks en een min of meer geloofwaardige leugen uit je mouw schudden.

Een alibi hebben is nog beter. Vrienden komen meestal goed van pas voor deze dingen.

Een minnaar of minnares daarentegen is een persoon voor wie je iets voelt. Passie, liefde, genegenheid, affiniteit.

Er is iets (wat kwaliteitsseks kan zijn en wat resulteert in iets meer waarbij gevoelens kunnen ontstaan) wat voor herhaling vatbaar is.

De 10 geboden voor een overspelige man of vrouw.

douche

1. Gebruik dezelfde hygiënische producten als thuis. Een douche nemen na de seks met een vrouw die niet de jouwe is, is altijd een goed idee maar gebruik geen doucheproducten die je thuis ook niet hebt. Vrouwen hebben daar een zesde zintuig voor.

2. Blijf niet overnachten in het weekend. Tenzij je vaste partner ver weg is. Mensen gebruiken het weekend om uit de wekelijkse routine te stappen en verschillende dingen te doen.

Dus je zou iemand kunnen tegen komen die je kent op de meest onverwachte plaats terwijl je met je minnaar of minnares bent en dat wil je natuurlijk niet.

Als je toch tijdens het weekend blijft, zorg dan voor een goed excuus en ga naar een afgelegen plek, heel ver weg van waar je normaal met je vrouw ook komt.

3. Lieg niet tegen je minnaar of minnares. Meestal lieg je om conflicten te vermijden of om te krijgen wat je wilt. Als je dit met je geliefde doet, zal het waarschijnlijk tegen je keren. Flirten is iets anders uiteraard.

Lieg niet over je gevoelens.

Je minnaar/minnares kan verliefd op je worden en dat zorgt voor een bron van problemen. Hij/zij zou je zomaar kunnen bellen wanneer je met je partner samen bent.

De mogelijkheden zijn eindeloos en ze eindigen allemaal niet erg vrolijk. Bekijk de film ‘Fatal Attraction’ als je die nog niet gezien hebt en je zult exact begrijpen waarover we het hebben.

Het beste is om eerlijk te zijn en de voorwaarden in het begin vast te stellen. Het zou zoiets kunnen zijn als: “Ik vind je leuk, de seks is geweldig en mijn leven is een stuk spannender met jou, maar je moet weten dat ik mijn gezin/partner niet zal verlaten vanwege wat we samen hebben.

Wat het ook is of wordt, als jij het leuk vindt, geweldig. Maar als vrienden dus.”

4. Zoek een geliefde met een partner. Om verschillende redenen. De eerste is dat je beide in dezelfde situatie verkeert en daardoor elkaar perfect begrijpt. Het voordeel is dat de oordelen over elkaar verdwijnen.

Jullie hebben allebei hetzelfde te verliezen waardoor jullie allebei voorzichtig en discreet zullen zijn.

sportschool

5. Zorg ervoor dat je partner en je geliefde niet dezelfde levens leiden. Je partner en je minnares/minnaar kunnen niet uit dezelfde professionele sector komen, voor hetzelfde bedrijf werken of naar dezelfde sportschool gaan, enz.

Ze moeten in verschillende milieus van de maatschappij leven. Zodat je zeker weet dat er geen toeval kan ontstaan. Laat staan om te slapen met mensen die je kent of weleens ziet.

In geen geval mag je een affaire hebben met familieleden van je vrouw, of met haar vriendin, of met de echtgenote van een van uw vrienden, enz.

6. Wees niet voorspelbaar. Het is midweek, geweldig. Maar zorg er voor om niet elke keer op dezelfde plaats en/of op hetzelfde tijdstip af te spreken. Dit is een patroon en patronen zijn voorspelbaar.

Als je elke dinsdag met je collega’s gaat bowlen en op een dag vindt je vrouw of man te veel blond haar in je jas, dan is de link al snel gelegd. Als je geen voorspelbare routine gebruikt zal het moeilijker zijn om iets te bewijzen.

7. Pas op voor sporen:

Geuren, verloren voorwerpen, haar en dat soort dingen. Laat geen spoor na. Controleer alles voordat je terugkeert naar je vaste partner.

8. Doe het niet op plaatsen waar je partner ook komt.

En ik heb het niet enkel over de seks. Ik heb het over het afspreken met je geliefde. Neem haar/hem niet mee in je auto, neem haar niet mee naar je huis, ga niet naar plaatsen die je gewoonlijk bezoekt met je partner.

  • Er kan iets in je auto achterblijven zoals een oorbel/armband.
  • Hij/zij kan haar geur in je bed achterlaten.
  • Hij/zij kan een kledingstuk zoals een panty of een
  • zakdoek overal achterlaten.
  • Hij/zij zou het zelfs met opzet kunnen achterlaten.

9. Vergeet nieuwe technologieën en vooral sociale netwerken.

Als je niet betrapt wilt worden vergeet dan WhatsApp, Instagram, Facebook, Snapchat en alle apps en sociale netwerken die je leven alleen maar moeilijker maken.

Uit een onderzoek onder 589 paren tussen 18 en 65 jaar bleek dat 40% van de ontrouw ontdekt werd door onvoorzichtigheid met mobiele of andere elektronische apparaten, zoals tablets of laptops.

spel

10. Zie het niet als een spel.  

Afspraak is niet iemand die kan zeggen wat goed of slecht is. We hebben geen morele autoriteit om dergelijke beoordelingen te maken. Wat we wel weten is dat iedereen heel vrij is om met hun leven te doen wat ze willen.

Iets dat duidelijk is, is dat het beter is om een leven te leiden zonder iemand anders pijn te doen. Dus als je ontrouw bent, wees dan duidelijk over de reden waarom en neem in geen enkel geval aan dat dit geen onbetekenend feit is.

Je weet nooit wat er op je pad komt. Er zijn onhoudbare krachten. Een van hen zijn seksuele verlangens. Als je er niet kan aan weerstaan. Probeer dan de risico’s en mogelijke schade te minimaliseren en geniet ervan!

Delen is liefhebben!

Summary
Een minnaar of minnares hebben zonder dat je partner erachter komt?
Article Name
Een minnaar of minnares hebben zonder dat je partner erachter komt?
Description
Een avontuur beleven kan enorm spannend zijn, vooral als de seks met je vaste partner een routine en saai geworden is
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo