Na hoeveel dates heb je een relatie: alle antwoorden vind je hier

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips voor stellen

Na hoeveel dates heb je een relatie

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: er is geen antwoord op deze vraag. Ten minste, geen getal. Er zijn geen magische getallen. Niet met vier dates, niet met tien of zes dates. Dus op de vraag na hoeveel dates heb je een relatie? Is het enige passende antwoord, dat ligt eraan.

Het aantal dates voordat de relatie officieel wordt gemaakt, hangt af van elk stel en hun omstandigheden. Slechts één ding is duidelijk, probeer het niet op de eerste paar dates. Te snel gaan werkt in 99% van de gevallen averechts.

Waarschuwing, in dit artikel gaan we het niet hebben over Hoe kom je uit de friendzone.  We hebben het over romantische dates. Niet over met die ene vriendin eindigen die je stiekem leuk vindt. Dat is een ander verhaal. 

Zoals we al aangaven, op de vraag na hoeveel dates heb je een relatie? Is geen definief antwoord. Dat gezegd hebbende, er zijn wel een antaal signalen dat het moment daar is om de relatie officieel te maken. 

Laten we deze bekijken. 

1. Andere vrouwen interesseren je niet meer. 

Hoe weet je of je verliefd bent? Stel je deze situatie voor. 

Je staat in de club en je bent aan het dansen en een meisje kan haar ogen niet van je af houden. Ze ziet er zeker niet slecht uit, maar ze is niet zoals het meisje waar je de laatste tijd mee gaat. Je krijgt zelfs ineens zin om het feest te verlaten en haar te zien. Je kijkt een miljoen keer liever een filmmarathon met haar op de bank onder een deken dan dat je omringd bent door mensen die naar keiharde muziek luisteren.

2. Ze wil jouw vrienden ontmoeten.  Je zou het niet erg om die van haar te ontmoeten.

Dat betekent dat ze meer in jouw wereld geïnteresseerd is dan als je zomaar een date was.  

Dit is een van de signalen van kenmerken van een goede relatie.

Hoe vaak zie je elkaar als je date

3. Je ziet elkaar steeds vaker.

Hoe vaak zie je elkaar als je date?

Als je niet lang kan zonder haar te zien en andersom ook. Wat houdt jullie dan tegen om het een relatie te noemen?

4. Ze laat haar tandenborstel bij jou achter. (Forever and ever)

Eerst vroeg je nog, na hoeveel dates heb je een relatie en nu, wanneer trekt ze bij me in?

Want voor het eerst liegen de romcons niet.  Het begint met het achterlaten van een tandenborstel, daarna ligt de helft van de woonkamer vol met haar spullen en straks bestel je nog een pizza met ansjovis.

Het kan zijn dat jullie twee appartementen hebben, maar het lijkt net alsof jullie samenwonen

Dus oké, als dit je allemaal prima lijkt. Uhm… Dan is het al officieel. Jullie hebben een relatie. 

5. Ze noemt je Lieffie, Schat, Mop, Honingdropje, Snoetje, Kleintje, Baby… 

Het maakt niet uit hoe lang je date voor een relatie. Als ze je deze namen geeft, die van buitenaf gezien een beetje beschamend zijn, dan weet je genoeg, het is zeer waarschijnlijk dat jullie een stel zijn. 

Of tenminste, dat denkt zij.

Trouwens, als het het niveau heeft bereikt van dierlijke koosnaampjes, zoals “beertje” of “bijtje” of wat dan ook, dan loopt de zaak met grote sprongen vooruit.

6. Ze pakt je hand vast. 

Loop je door het park en pakt ze ineens je hand? Zal ze het koud hebben? Denk je, terwijl je verderop kinderen in het water ziet springen om zich af te koelen. Nee, dat kan niet, het is 28 graden! Kan het zijn dat.. we in een relatie zitten? 

Om eerlijk te zijn, ja.

exclusieve relatie

7. Ze geeft je iets wat geen geld heeft gekost. 

Je weet wel, meestal iets lelijks, waar ze vele uren aan heeft gespendeerd.  Ik heb het hier over een zelfgemaakt gedichten- of fotoboek over jullie samen, met stickers en kleuren, of nog erger, een wollen trui, als je het eenmaal aan hebt, wil je dat iemand je halsslagader doorsnijdt en voor eens en altijd een einde maakt aan je lijden.

Als je dit soort type cadeaus leuk vindt heb je toegang tot de nodige dosis masochisme die nodig is om een ​​vruchtbare en officiële exclusieve relatie te hebben.

8. Haar ouders weten van je bestaan. 

Dit in een dorp betekent niets, maar in de stad, betekent het alles. Niemand vertelt aan diens ouder over het bestaan van iemand die er niet toe doet.

Als je al kennis hebt gemaakt en het niet perongeluk was, kun je zeggen dat jullie in een relatie zitten.

9. Ze durft een scheet te laten in jouw aanwezigheid 

Niet alle signalen van wanneer je net met iemand gaat zijn net zo relevant. De eerste scheet laten, staat net achter “ik hou van jou” en heel dichtbij het ten huwelijk vragen.

Even voor de duidelijkheid: een toevallige scheet is niet hetzelfde als een scheet die met voorbedachten rade er uit komt. 

Wees voorzichtig. Je kan denken dat je geliefde klaar is voor dit level van verbintenis en dat het toch niet zo is. Het is een erg risicovol windje, misschien zie je haar nooit meer terug.

Er is veel zelfvertrouwen voor nodig.  

10. Het kost je geen moeite om haar te zeggen wat je voelt. 

Communiceren is alles, het is het bewijs van een gezonde relatie. Als je zo vrij kunt communiceren dat je over gevoelens kunt praten of elkaar openlijk je seksuele fantasieën kunt vertellen, dan ben je klaar om een ​​koppel te zijn. Als zij zegt: “Ik hou van jou” en dezelfde woorden komen uit je mond zonder dat je hersenen iets doen om het te voorkomen, dan ben je samen

Het “ik hou van jou” zou alleen moeten worden uitgesproken als je alle fasen hebt doorlopen die hierboven zijn beschreven. En voordat je het doet, moet je er zeker van zijn dat de andere persoon terugzegt: “ik ook van jou”. 

Er is niets erger in deze wereld dan “ik hou van je” tegen iemand zeggen en die persoon antwoordt je met een “geef de ketchup even door”. 

hebben van een exclusieve relatie

Wat betekent het hebben van een exclusieve relatie?

De betekenis van een exclusieve relatie is het volgende: Het betekent dat je een monogame relatie hebt. Je hebt een pact gesloten, het kan expliciet of impliciet zijn, waarin je afspreekt om met niemand anders samen te zijn.

Een advies? Het is het beste om er openlijk over te praten. Zodat er geen misverstanden zijn.

Dit wil niet zeggen dat je geen ander type relatie kunt hebben, zoals een open of polyamoreuze relatie, en een stel kunt zijn. De wereld zit vol met gelukkige niet-traditionele stellen.

Hoeveel dates heeft een man gemiddeld nodig om te bedenken of hij verliefd is?

Nog een andere vraag -Hoeveel dates heeft een man gemiddeld nodig om te bedenken of hij verliefd is?- wat geen goede vraag is. Het is noch een kwestie van tijd noch van het aantal eerdere dates.

Het gaat erom hoe het gaat samen. Er zijn stellen die er niet eens over hoeven te praten. Ze laten zich gewoonweg in een verbintenis glippen zonder het te beseffen en na een tijdje,  afhankelijk van het stel, weten ze dat ze verliefd zijn en toegewijd zijn aan de relatie.

Anderen daarentegen moeten “het gesprek” hebben. Praten over wat ze voelen. Dat gesprek gaat meestal over de voorwaarden van een relatie, om het zo maar even te zeggen. Een open of een exclusieve relatie? Maken we het officieel of is het beter om het voorlopig rustig aan te doen?

Over dat soort dingen wordt gesproken in een gesprek zoals deze. Hoe dan ook, zoals we al vaak genoeg hebben opgemerkt, hangt het af van elk stel.

Hoe vraag ik of ik een exclusieve relatie heb?

Er zijn twee manieren om erachter te komen. Één is om het direct te vragen. Het is de beste manier, maar je moet heel duidelijk zijn over het antwoord.

ik een exclusieve relatie heb

Hoe vraag ik of we een exclusive relatie hebben?

Hier een aantal voorbeelden van een directe aanpak. 

  • We zijn nu een tijdje aan het daten. Gaan we trouw zijn of kunnen we met anderen mensen daten?
  • Je date andere jongens? Kan ik ook nog met andere meiden daten?
  • Waar staan we? Zijn we samen of blijven we daten met anderen?
  • Kunnen we onszelf een stel noemen?

Dit is de beste manier omdat de vragen zo direct zijn dat je, als ze ontwijkend antwoordt, weet dat ze nog niet klaar is om exclusief te daten.

De andere manier is om wat subtieler te zijn en indirecte vragen te stellen. 

  • Hoe gaat je liefdesleven?
  • Wat zou jij het beste moment noemen om een relatie met iemand te beginnen?
  • Hoe denk je over open relaties?
  • Zou je het vervelend vinden als ik nog met andere mensen date?

Deze vragen zullen je niet zo’n duidelijk antwoord geven als de vorige, maar ze kunnen je veel aanwijzingen geven.

We raden ten zeerste aan om altijd en onder alle omstandigheden duidelijk te spreken. Hoewel het soms eng is, geeft het zekerheid. 

Zo is het leven. 

Exclusiviteit is dus iets dat met de nodige voorzichtigheid moet worden benaderd. Sommige meisjes zijn misschien niet geïnteresseerd in toewijding. Andere kunnen het als een bedreiging zien tot hun vrijheid en een relatiecrisis veroorzaken. Maar, zoals we hebben gezegd, open- en eerlijkheid over het onderwerp is de beste manier.

Er zijn veel manieren om de kwestie van exclusiviteit te benaderen, maar ze moeten allemaal komen van respect.

Het is in ieder geval belangrijk dat je open en eerlijk bent. Probeer haar niet te manipuleren te zeggen wat je wilt horen. En word niet boos als ze niet geïnteresseerd is om je exclusieve partner te zijn. Onthoud dat niet alle meisjes hetzelfde willen en dat jij ook het recht hebt om te beslissen wat je wilt.

Afspraak de exclusiviteit

Afspraak: de exclusiviteit om seks te hebben wanneer je er zin in hebt. 

Oké, het kan zo zijn dat je binnen twintig minuten tegen haar zegt dat je van haar houdt.

Misschien heeft ze je voorgesteld aan haar ouders en liep dat niet zo goed af. Het kan zijn dat je ons artikel na hoeveel dates heb je een relatie niet hebt gelezen. Waardoor je haar hebt afgeschikt en zonder mogelijke vriendin zit, en nog erger, zonder plannen voor dit weekend. 

Hier is waar Afspraak te pas komt. Onze website is ontworpen voor mensen om contacten te leggen in onze community met andere leuke gebruikers. 

Geografische locatie en vele andere filters kunnen je helpen jouw date beter te kiezen.

Je aanmelden is helemaal gratis.

Heb je zin in een klein feestje dit weekend, ja of nee?

Delen is liefhebben!

Summary
Na hoeveel dates heb je een relatie ?
Article Name
Na hoeveel dates heb je een relatie ?
Description
Na hoeveel dates heb je een relatie ? Hier staan alle antwoorden
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo