Friends-with-benefits: wat betekent het?

Geschreven door Tips om te flirten

Friends with benefits

Laten we eerlijk zijn, friends-with-benefits betekent seks hebben met een vriend(in), wat zou het nog meer kunnen betekenen?

Er zijn wel een aantal voorwaarden

Waar denk je aan als je een friends-with-benefits vriend(in) hebt?

Is het een begrip om vrijblijvend seks te hebben, wat betekent dat er geen verplichtingen zijn, een seksmaatje, of iets dat benadrukt dat je niet met elkaar uitgaat?

Kortom, het hebben van een FWB is een manier om single te blijven terwijl je de leuke dingen krijgt, toch?

Velen kiezen ervoor om een friends-with-benefits te hebben omdat ze goede redenen hebben om geen relatie te hebben.

Waarom zou je jezelf seks ontzeggen als je een affaire kunt hebben met iemand die hetzelfde voelt?

Friends-with-benefits is ook een uitdrukking dat aangenamer klinkt en die wordt gebruikt zodat anderen er niet naar kijken.

Het klinkt zoveel beter om aan te kondigen dat je gisteravond geweldige seks had met een vriend in plaats van een one-night stand met een vreemde, toch? Wie wilt er beoordeeld of belachelijk gemaakt worden?

Ik heb gehoord dat vrouwen FWB gebruiken, zodat ze niet sletterig overkomen.

Gelukkig kan het woord vriend losjes worden gebruikt, je kunt bijvoorbeeld een meisje in een bar ontmoeten en binnen een uur of zo haar als vriendin verwijzen, als je dat wilt.

friend with benefits Werkt

Werkt FWB?

Werken huwelijken, partnerschappen of vriendschappen?

Het eerlijke antwoord is soms ja en soms nee.

We kunnen gemakkelijk verwijzen naar het leven om deze vraag te beantwoorden, neem gewoon een handjevol vrienden en kijk naar hun relatiestatus en je zult snel zien dat huwelijken, partnerschappen en vriendschappen verschillende uitkomsten hebben.

Dus, zonder een manier om tot een definitieve conclusie te komen, is het het beste om FWB uit te proberen en te kijken hoe het gaat.

Daarom zijn de voordelen van een FWB relatie, goede seks hebben zonder te maken te hebben met de verantwoordelijkheden en verplichtingen, de toewijding of het compromis dat een normale relatie vereist.

Je bent vrij en je wordt de relatieconflicten bespaard, die zo vaak voorkomen dat we er een diepgaand artikel over hebben geschreven.

Kan een FWB veranderen in een relatie?

Absoluut, de verhalen zijn mooi en gaan hand in hand met partnerschappen die zijn ontstaan ​​door jeugdvriendschappen, dating-spellen, online daten, collega’s, lange-afstands-relaties, enz.

We willen graag benadrukken dat het hebben van een FWB niet anders is dan elk ander type relatie.

In het beste geval: als je een vriend(in) kan vinden die ermee instemt om onschuldige losse seks mee te hebben, is dat fantastisch en mogelijk, maar er zijn een aantal regels waaraan je je moet houden.

Friends-with-benefits

FWB-regels zijn gemaakt om grenzen te creëren, zodat dingen niet ingewikkeld worden en averechts werken.

Hier zijn de belangrijkste regels:

  • Kies iemand die emotioneel in staat is ervoor.
  • Seks zorgt vaak voor een sterke band tussen mensen. Seks is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het versterken van een relatie, zoals in ‘ze hebben de knoop doorgehakt’
  • Als er eenmaal seks is, zal de neiging tot zorg, genegenheid en toewijding eruit vloeien, en daardoor een drang naar meer veroorzaken en zo de neiging krijgen om exclusiviteit te verlangen, gevolgd door een verbintenis.

Dus als je niet emotioneel bekwaam bent, zullen er problemen ontstaan ​​zoals:

  • Constante denken aan hem / haar
  • Gretigheid om elkaar weer te ontmoeten
  • Gevoelens van afwijzing
  • Jaloezie
  • Moeilijkheden om je eigen weg te gaan na seks.
  • Fantasieën over de toekomst
  • Verlangen om dagelijks te praten
verliefdheid

Meer willen is het probleem dat op zijn beurt, door niet meer te krijgen, gevoelens kan oproepen die variëren van bitterheid, vijandigheid, verliefdheid, bezitterigheid, jaloezie tot depressie.

Kortom, word niet verliefd op deze vriend(in), bespaar jezelf alsjeblieft van de innerlijke strijd om meer te willen, terwijl je FWB niet hetzelfde voelt als jij.

Om gevoelens van afwijzing te bespreken, bij vragen als: “waarom wil hij me niet als vriendin, ben ik niet goed genoeg?” of “hij wil me alleen voor seks”, dan weet je dat het serieus is geworden.

Velen hebben niet de kracht om de verbinding te verbreken, dus zorg ervoor dat jij, en ook je partner, emotioneel sterk genoeg zijn om diepere gevoelens uit te schakelen om FWB te zijn.

Kies iemand die ruimdenkend is

Een voorbeeld van iemand die ruimdenkend is, is iemand die niets verkeerds aan seks inziet en ervan houdt.

Misschien is iemand die de aspecten van een intieme relatie niet belangrijk vindt, maar seks wilt, en daarom zou het perfect zijn om een ​​vriend(in) te hebben die ze kennen en kunnen hebben om seks mee te hebben.

Je wilt geen streng religieus persoon hebben die strenge meningen heeft over seks.

Gelukkig behandelt onze huidige generatie het hebben van FWB veel beter dan de vorige generatie, met zoveel tieners die openstaan ​​voor biseksualiteit en het zonder problemen aankondigen,  FWB is veelbelovend.

Geen dating

Pogingen om een ​​FWB te daten, kunnen hun toevlucht nemen tot gemengde berichten, dit is een van de grenzen die vanaf het begin onmiddellijk moet worden vastgesteld, zodat de dingen niet luchtig worden.

Bovendien, dating gaat gepaard met activiteiten, en aangezien er meer tijd samen wordt doorgebracht, is het gemakkelijker om elkaar te missen, wat ertoe kan leiden dat we vaker praten en daarom onvermijdelijk bepaalde verwachtingen aan elkaar stellen.

logeerpartijtjes

Geen logeerpartijtjes / knuffelen

Logeer partijtjes kunnen een emotionele band creëren en knuffelen is intiem, en als we het ontbijt aan de foto toevoegen, kan het verwarrend worden.

Dus, als je merkt dat je elkaar welterusten zegt en scheten laat onder de dekens, dan zijn de dingen serieus geworden.

Hoe vaak komen FWB bij elkaar?

Ontmoet elkaar zo vaak als jullie beiden willen, maar houd nooit een gepland dating-schema voor de verbinding aan.

Beslissen om elke vrijdagavond af te spreken, wordt bijvoorbeeld een verbintenis en als het eenmaal vatbaar wordt voor verbintenis gevoeligheid, zullen zekerheid en verwachtingen volgen, wat een vorm van gehechtheid is.

We raden aan met een FWB om nooit een afspraak vooraf te plannen, zodat de relatie blijft voortgaan en buiten het domein van structuur of voorspelbaarheid valt.

Nu de gouden vraag, durf je het aan?

Deze regels betekenen dat je emotioneel sterk genoeg moet zijn om seks te hebben en dat je de daad van seks los kunt koppelen van je emoties. Dus denk je dat jij dat kunt?

Deze regels zijn ook handig om de signalen op te vangen dat jouw FWB  in jouw voordeel werkt.

Is het mogelijk om een ​​FWB te hebben?

Het antwoord is: ja, ja en ja!

Ten eerste is het doel achter FWB om te genieten van seks met iemand zonder verplichtingen.

Dus, als je je geest ertoe kunt brengen om het idee te omarmen dat het hebben van een meisje met wie je een geweldige tijd kunt hebben, samen met de vrijheid om te komen en gaan wanneer jullie beiden willen, dan is dit een paradijs.

Het sleutelwoord is VRIJHEID, wat betekent dat er geen relatie-verplichtingen of normen zijn.

De voordelen van online daten

De voordelen van online daten

Wij bij Afspraak weten dat relaties belangrijker zijn dan wie dan ook.

Simpel gezegd, het hebben van een FWB is om een ​​flexibele levensstijl te behouden, stel je voor dat je een prachtige vrouw ontmoet en liefdesaffaires hebt zonder verplichtingen?

Dit is Totale vrijheid op zijn best!

Bedenk dus bij Afspraak dat elke vrouw op ons platform je vriend(in) is, met de uitzondering dat ze allemaal gewillige deelnemers zijn voor iets meer.

We zijn ons ook bewust van het goede nieuws dat we leven in een tijd waarin steeds meer losse relaties de voorkeur krijgen boven serieuze partnerschappen.

De getuigenissen van onze gebruikers bevestigen dat “je een seksuele beste vriend(in) kunt hebben”

We zijn trots op Afspraak, een datingsite met een toppositie, met de nadruk op “de voordelen”, wat zich vertaalt in het ontvangen van al het plezier dat aan al jouw wensen zal voldoen.

Sluit je aan bij de beweging

Delen is liefhebben!

Summary
Friends-with-benefits: wat betekent het?
Article Name
Friends-with-benefits: wat betekent het?
Description
Vrienden met voordelen betekent seks hebben met een vriend, wat zou het nog meer kunnen betekenen? Er zijn echter een paar voorwaarden. Kent u ze?
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo