Ontdek waar vrouwen geil van worden en hoe je hiervan kunt profiteren

Geschreven door Maaike Van de Berg Seks

waar vrouwen geil van worden

De kunst van het verleiden en het plezier van seksuele spanning blijken vandaag de dag ondergewaardeerd te zijn. Zo erg zelfs, dat het niet makkelijk is om duidelijk te hebben waar vrouwen geil van worden.

Sommige mannen gaan er liever meteen voor voordat ze proberen om de vrouw opgewonden te maken en de seks zo lang mogelijk uit te stellen, maar de werkelijkheid is dat veel vrouwen zich onvermijdelijk aangetrokken voelen tot mannen die in staat zijn ze te verleiden en de seksuele spanning te behouden tot onverwachte hoogtepunten.

Een vrouw kan enorm seksueel opgewonden zijn zonder dat ze dat per se doorheeft. Een man met ervaring in het vak van verleiding weet precies hoe die een vrouw moet opwinden op een subtiele manier, door bijvoorbeeld bepaalde woorden of gebaren te gebruiken die niet al te opvallend zijn.

Natuurlijk, sommige meiden zijn gevoeliger dan andere en kunnen zich gemakkelijker opgewonden voelen, maar de meerderheid hebben af en toe wat hulp nodig. 

Klinkt dit totaal nieuw voor je? Hieronder zullen we je uitleg geven op de vraag, hoe maak je een meisje geil.

Hoe maak je een meisje geil op een subtiele manier? 

Een vrouw opgeilen op een subtiele manier hoeft niet per se seksueel te zijn. Net zoals dat, openlijk over seks praten erg opwindend kan zijn voor sommige vrouwen, maar voor andere totaal niet.  

In andere woorden,  wat wind een vrouw op kan erg afhangen van wat de ander geil maakt. 

Hoe dan ook, moeten we je erop wijzen dat over het algemeen, om een vrouw geil te maken op een subtiele manier, je bepaalde woorden en gebaren kan gebruiken niet niet al te opvallend zijn. Je kunt haar bijvoorbeeld zeggen dat je het prachtig vindt hoe ze eruit ziet in die jurk of dat je haar manier van praten erg aantrekkelijk vind. 

Je kunt haar zeggen dat je houdt van de manier waarop ze danst en dat je haar lach aandoenlijk vindt. Deze kleine dingen kunnen erg opwindend zijn voor een vrouw, je laat haar namelijk weten dat je haar aantrekkelijk vindt en dat je haar er goed uit vindt zien en haar doen en laten leuk vindt.

vrouw op een subtiele manier op te winden

Een andere manier om een ​​vrouw op een subtiele manier op te winden is door haar persoonlijke vragen te stellen. Dit kan heel spannend zijn voor een vrouw, omdat je haar laat weten dat je om haar geeft en meer over haar te weten wilt komen.

Een andere manier om een ​​vrouw geil te maken is door haar op een subtiele manier aan te raken. Je kunt bijvoorbeeld zachtjes over haar arm strijken of haar haar aanraken terwijl je met haar praat. 

Maar ga niet te ver. Raak geen vrouwen aan die je pas net hebt leren kennen. 

Het is onbeleefd en het zal niet werken. Je moet er een bepaalde graad van vertrouwen voor hebben. 

Wat vinden vrouwen geil? : enkele tips die je leven zullen veranderen. 

1. Stimuleer haar brein. Dat is haar voornaamste seksorgaan

Het idee dat het belangrijkste seksuele orgaan van een vrouw haar hersenen zijn, is gebaseerd op het feit dat het vrouwelijke seksuele verlangen grotendeels in hun gedachten zit. In tegenstelling tot mannelijk seksueel verlangen, wordt vrouwelijk seksueel verlangen niet beheerst door testosteron, maar door oestrogeen- en progesteronniveaus. 

Dit betekent dat vrouwen meer worden beïnvloed door psychologische factoren als het gaat om het voelen van seksueel verlangen.

Vrouwen kunnen bijvoorbeeld geil worden door een seksuele fantasie of het idee een plezierige seksuele ervaring te hebben. Over het algemeen moeten vrouwen mentaal opgewonden zijn om fysieke opwinding te kunnen voelen.

2. Wees mysterieus

Er is een zeker gevoel van mysterie wanneer iemand zijn best doet om zich niet meteen bloot te geven. Het kan intrigerend en zelfs sexy zijn. Soms, wanneer een persoon een beetje verlegen of gereserveerd is, kan het een gevoel van romantiek en avontuur toevoegen

Aan de andere kant, door informatie over jezelf op subtiele en mysterieuze manieren te onthullen, creëer je een gevoel van spanning en anticipatie dat de temperatuur kan verhogen, en hoe.

Je moet weten hoe je dit spel moet spelen. Te mysterieus kan het tegenovergestelde effect hebben en je date zelfs bang maken.

Vraag haar wat haar opwind in bed

3. Vraag haar wat haar opwind in bed

Door een vrouw te vragen wat haar opwind in bed, begin je een gesprek over seks om haar geil te maken.

Als je weet hoe het moet, kan deze tactiek extreem effectief zijn en tot zeer spannende momenten leiden.

En tegelijkertijd, heb je meteen informatie over wat zij fijn vindt voor als het zover komt. 

Let hier wel op, je moet het juiste moment uitkiezen om dit te vragen. Je kunt je niet aan haar voorstellen en daarna meteen deze vraag stellen. 

Waar worden vrouwen opgewonden van in bed

Als je wilt weten waar vrouwen opgewonden van worden, lees dan verder.

 1. Aanrakingen zijn belangrijk: streel haar, pak haar vast, laat je hand over haar rug glijden, laat je lippen haar lichaam bestrelen, etc. Een goed idee is om te beginnen met een massage.
 2. Kijk haar aan: vrouwen vinden oogcontact erg opwindend, bijvoorbeeld terwijl je haar streelt of als je met haar haar speelt. Wees heel voorzichtig om niet opdringerig te lijken, als je ziet dat het ongemakkelijk voor haar is, stop dan met naar haar te kijken en knipoog of glimlach naar haar. 
 3. Vertel haar hoe leuk je haar vindt: ze vinden dit allemaal fijn om te horen van hun mannen. Schaam je niet om te zeggen wat je aantrekkelijk vindt aan haar, wat je lekker vindt aan haar lichaam etc. 
 4. Zoen haar: Een vurige zoen prikkelt al haar zintuigen. Raak haar tong aan met de jouwe, streel haar lippen met jouw lippen, kus haar op de mond, in haar nek, op haar schouders, haar rug en armen… 
 5. Probeer dirty talk: fluister enkele suggestieve dingen in haar oor terwijl jullie bezig zijn die haar nog geiler zullen maken.
 6. Stimuleer haar clitoris: de clitoris is de plek van het grootste genot voor een vrouw, dus door haar hier aan te raken kun je haar klaar laten komen. Gebruik je vingers of tong. En als je niet goed bent met je handen, kun je vragen of ze zichzelf wilt vingeren terwijl je naar haar kijkt. Je kunt haar ook vragen hoe ze het lekker vindt, als je het niet zeker weet.

Over het algemeen, zijn vrouwen het meest opgewonden wanneer ze zich veilig en gewild voelen.

Dus, als je lief en attent bent naar haar toe, is het waarschijnlijker dat ze makkelijk nat wordt. 

Waar worden vrouwen opgewonden

Waar worden vrouwen opgewonden van en hoe weet je of een vrouw geil is?

Er zijn verschillende non-verbale signalen die aangeven dat een vrouw geil is en dus wat een vrouw opwindt.

 1. Een van de meest duidelijke is wanneer haar wangen rood worden.
 2. Een ander teken dat een vrouw opgewonden is, is wanneer haar ademhaling versnelt.
 3. Haar pupillen worden groter is een ander teken dat een vrouw opgewonden is. 
 4. Andere opvallende signalen zijn wanneer haar lippen opgezwollen zijn en haar tepels meer zichtbaar zijn dan normaal. Het is het hart dat sneller klopt, wat meer bloed naar deze zones toevoert. 
 5. Snel knipperen is een duidelijke indicatie van seksuele spanning. 
 6. Stiekeme of verleidelijke blikken. Moet ik dit nog uitleggen? 
 7. Haar haar aanraken of haar lippen likken zijn twee signalen zo duidelijk als een groen stoplicht. 
 8. Voorover leunen. Wanneer een vrouw naar jou toe leunt, is dat ook een goed teken.
 9. Open lichaamshouding. Als ze voor je zit en haar benen open of halfopen zijn, is dat een ander goed teken. Hetzelfde geldt voor de armen. Integendeel, als je ze haar armen of benen gekruist heeft, is dat een slecht teken. 
 10.  Ze is nat. Als je merkt dat het daar beneden nog al vochtig is, dan is ze heel, heel erg opgewonden. 
Waar houden vrouwen van

Waar houden vrouwen van? Nog een aantal tips

Om eerlijk te zijn, is het niet makkelijk om te weten waar vrouwen van houden, het enige wat werkt is om je in haar te verplaatsen om erachter te komen. Artikelen zoals deze zijn erg goed, maar er is niks zoals de praktijk. Er zijn datingsites  perfect hiervoor.

1. Vrouwen zijn ingewikkelde wezens en het is niet altijd eenvoudig om te weten wat ze leuk vinden.

2. Alhoewel er geen magische formule is om alle vrouwen op te winden, zijn er enkele dingen -beschreven in dit artikel- die je kunt doen om je mogelijkheden te vergroten. 

3. Verleidingspellen kunnen een goede methode zijn om het seksueel verlangen op te wekken bij een vrouw.

4. Als je succes wilt hebben in verleiden, moet je geduld hebben en tijd geven aan de vrouw zodat ze zich op haar gemak voelt en zich veilig voelt bij jou.

5. Concentreer je niet alleen op het fysieke, vrouwen moeten zich aantrekkelijk voelen ook op emotioneel en mentaal niveau. 

6. Luister naar wat ze te zeggen heeft en volg haar instructies, zo kun je haar een plezierige seksuele ervaring geven.

Dus, waar wacht je nog op om wat je net hebt gelezen in de praktijk te brengen?

Delen is liefhebben!

Summary
Waar vrouwen geil van worden
Article Name
Waar vrouwen geil van worden
Description
Als je antwoord wilt op hoe maak je een vrouw geil tot het punt dat je haar gek maakt in bed, lees dan verder
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo