Hoe flirt u met vrouwen in een nieuwe stad

Geschreven door Tips om te flirten

flirt u met vrouwen in een nieuwe stad

We zijn ons er allemaal van bewust hoezeer de wereld vandaag de dag verandert.  En het coronavirus heeft dit alles alleen maar geaccentueerd, zelfs om flirt u met vrouwen.

Ik heb vriendinnen die zwanger zijn, vrienden die de stad verlaten, vrienden die geen werk meer hebben, anderen die na jaren en jaren van kantoor te werken nu van huis werken… 

Van alle veranderingen die ik heb genoemd, is degene waar ik in geïnteresseerd ben voor dit artikel degene die over verhuizen gaat. Voor veel mensen kan dit de impuls voor veranderingen zijn die ze al heel lang willen. Terwijl verhuizen een nieuw en spannend avontuur kan zijn, kan het betreden van de sociale scène en het daten in een nieuwe stad wat werk vergen.

Dit zijn mijn beste tips om op een nieuwe plek weer aan de slag te gaan. 

Dit artikel gaat ervan uit dat het goed gaat in uw stad met betrekking tot het coronavirus. Volg altijd de gezondheidsregels van de autoriteiten. 

Dit artikel gaat ervan uit dat het goed gaat in uw stad met betrekking tot het coronavirus. Volg altijd de gezondheidsregels van de autoriteiten.

1. Verken de stad en neem deel aan lokale evenementen

Ik zal beginnen met te zeggen dat als u niets doet, er ook niets zal gebeuren.  Dus, u moet het eerste deel doen: op verkenning gaan. Wat biedt uw nieuwe stad en haar omgeving? Loop rond om een gevoel te krijgen voor het terrein en een idee te krijgen van waar de populaire plekken zjin in uw nieuwe stad. 

De meeste steden en gemeenten hebben een evenementenkalender op hun officiële website, zodat u kunt zien welke de corona gezondheidsbeperkingen hebben overleefd. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk evenementen bijwoont, ook al lijken ze niet noodzakelijkerwijs naar uw zin te zijn.  

U zult de sfeer in uw nieuwe wijk beginnen te voelen en een grote verscheidenheid aan mensen ontmoeten. 

U moet er op uit gaan en mogelijkheden creëren om aan te sluiten met nieuwe mensen, tenzij u uzelf wilt beperken tot alleen vrijgezellen online te ontmoeten.

flirt u met vrouwen uit als dat nodig is

2. Ga in uw eentje uit als dat nodig is

“Maar ik heb niemand om mee uit te gaan!” Hoe vaak hebt u dat niet gehoord of gezegd? Het is waarschijnlijk een logisch gevoel, en dat gevoel kan vaker opkomen als u op een nieuwe plek woont.

Nou, het maakt niet uit. We moeten allemaal beter worden in het alleen doen van dingen. Ik denk dat het een psychologische val is met twee “excuses” die we onszelf voorleggen:

  1. Ik heb geen steun 
  2. Iedereen zal denken dat ik raar ben als ik alleen uit ga. 

Wat het eerste deel betreft, begrijp ik dat het overweldigend kan zijn om uzelf in belangrijke situaties te storten. Ik zeg niet per se dat u alleen naar grote evenementen moet gaan – aangenomen dat die er nu in uw stad zijn – maar dingen als een wandeling maken, koffie drinken of af en toe ergens in een restaurantje eten.  

Een zeer goede truc is om uit te gaan en een boek te lezen in een rustig café waar regelmatig culturele evenementen plaatsvinden. Veel mensen zullen u uiteindelijk vragen wat u leest. 

Dat is een mooie kans om het ijs te breken als geen ander.

Nee, de mensen zullen niet denken dat u raar bent als u er alleen op uit gaat. Stel u voor dat u op een feestje bent met uw groep vrienden en iemand komt op u af en zegt: “Hoi! Ik ben nieuw in de stad en uw groep ziet er erg gezellig uit. Vindt u het erg als ik voor jullie een biertje koop en ik me bij de groep toevoeg?” Bijna iedereen zal met een positief “Ja!” antwoorden.

De meesten van ons respecteren en bewonderen mensen die alleen op pad gaan en met mensen praten. 

En iedereen houdt ervan om de mysterieuze nieuwe man met een onbekend verleden in hun groep te hebben!

met uw hobby flirten

3. Steun uzelf met uw hobby’s 

Wanneer hebt u voor het laatst iets leuks gedaan, alleen maar omdat het leuk is? Sommige van mijn vrienden hebben me verteld dat ze het gevoel hebben dat ze zich meer vervelen naarmate ze ouder worden. Geen hobby’s, geen spontaan plezier, enz. En dat begrijp ik. We hebben het gewoon zo druk…

Maar dat is een vrij flauw excuus. We hebben het ALLEMAAL druk. Maar we kunnen tijd maken voor de dingen die we echt waarderen.

Om interessant te zijn, moet u ergens in geïnteresseerd zijn. Wat uw hobby’s ook zijn, zoek andere gelijkgestemden die ook die hobby’s hebben. Als u van hardlopen houdt, zoek dan een atletische club. Als u van bordspellen houdt, sluit u dan aan bij een groep.

Dankzij het internet kunt u vrouwen vinden die bereid zijn om met u uit te gaan tijdens het spelen van uw favoriete bordspel. Echt waar!

Als u geen hobby hebt, is het misschien tijd om er een te vinden. Er zijn zoveel activiteiten, waaronder kooklessen, schilderen, diverse sporten, tuinieren, timmeren, etc., dat de lijst voor u eindeloos is om te verkennen.

Als u iets doet waar u van geniet, opent uw lichaamstaal zich, glimlacht u meer en raakt u opgewonden. In principe wordt u de beste versie van uzelf.

4. Creëer een vriendenkring met sociale en gezellige mensen 

Het ontwikkelen van een vriendenkring is eigenlijk belangrijker dan het vinden van iemand om mee om te gaan. Er zijn een paar redenen waarom ik dit zeg.

Ten eerste is het hebben van vrienden een vorm van sociale goedkeuring. Het laat zien dat anderen hebben gezien dat u een behoorlijk en fatsoenlijk persoon bent. Ten tweede leren we veel over een persoon door te kijken naar de mensen waar ze mee omgaan. 

Maar het belangrijkste van het vormen van een cirkel is dat u – uiteraard – vrienden gaat hebben. U hebt mensen die u uitnodigen naar plaatsen en evenementen die u anders niet zou kennen. Ze zullen ook hun vrienden uitnodigen en aan u voorstellen, en zo kunt u beginnen met een beetje te ontspannen en te zien waar het leven u brengt.

Maak gebruik van deze situatie om er achter te komen wie u werkelijk bent

Een van de leuke dingen van het verhuizen naar een nieuwe plek is dat u uzelf opnieuw kunt uitvinden en de versie van uzelf kunt worden die u altijd al had willen zijn. 

Misschien hebt u altijd al willen tuinieren. Dan hebt u misschien het geluk om een klein stukje tuin of terras te hebben of het gemeenschappelijke tuintje van uw gebouw te gebruiken en de “tuinman” in uw buurt te worden.

Verhuizen geeft ons de mogelijkheid om te groeien; ik weet dat groeien een uitdaging kan zijn. 

Maar de beste dingen in het leven worden nooit weggegeven!

Daarom zijn online datingsites zo succesvol

Als al het andere faalt.

Als het leven zo gemakkelijk was dat het lezen van een artikel als dit genoeg was om er zeker van te zijn dat u het juiste zou doen, zou niemand een probleem hebben. 

Met andere woorden, alleen omdat u wat advies leest betekent niet dat u het in de praktijk zal brengen of dat het zal werken. 

Wat voor veel mensen werkt, werkt nog steeds niet voor u. Ik sta erop: het leven is complex. Het menselijk brein en de producten hiervan – emoties en gedachten – zijn dat nog meer. 

Daarom zijn online datingsites zo succesvol: Bent u verlegen maar wilt u vrouwen ontmoeten? Een vaste partner vinden? Een buitenechtelijke affaire hebben?  Dating sites lossen 99,9% van uw problemen op. 

En weet je wat? Misschien hebt u het al eerder gelezen, maar…

Iemand is nu op zoek naar nu. 

Delen is liefhebben!

Summary
Hoe flirt u met vrouwen in een nieuwe stad
Article Name
Hoe flirt u met vrouwen in een nieuwe stad
Description
Hoewel verhuizen een nieuwe ervaring kan zijn, kan uitgaan en beginnen flirt u met vrouwen in een nieuwe stad werk kosten.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo