Flirten in Amsterdam

Geschreven door Maaike Van de Berg Stad

amsterdam-flirten

Nieuwe mensen leren kennen in de stad waar je heen gaat voor welke reden dan ook is een van de meest verrijkende ervaringen van je avontuur.
Of ze daar nu wonen of het zijn ook buitenlanders zoals jij, je zult de kans krijgen om nieuwe culturen te ontdekken.

Daarom willen we jou enkele tips geven om leuke vrouwen in Amsterdam te leren kennen en leuke plekken waar je heen kunt gaan. Mocht je interesse hebben blijf dan lezen!

Plekken waar je leuke mensen kunt leren kennen in Amsterdam

De Dam is misschien wel het meest populaire plein die in het centrum van Amsterdam gelegen is. Dit is dan ook een van de meest populaire plekken om te flirten in Amsterdam.

Rondom het plein kun je ontelbaar veel bars en clubs vinden waar er een geweldige sfeer heerst, waar je zeker leuke vrouwen kunt tegen komen om mee te kletsen. 

amsterdam-flirten

Een andere populaire zone is De Wallen. Vooral ‘s nachts is dit een populair en druk bezet gebied waar je jazz, blues of rock bars kunt vinden. Mocht je toch een rustige avond met je vrienden willen hebben kun je hier een heel aantal coffeeshops bezoeken.

Hieronder beschrijven we een aantal leuke clubs/bars waar je lekker van een avond stappen kunt genieten en waar je leuke vrouwen kunt tegen komen.

– Melkweg: Is één van de bekendste nachtclubs in Amsterdam waar je kan feesten tot in de vroege uurtjes. Het is een oude fabriek die ze in de jaren ‘70 omgevormd hebben tot een cultureel centrum.

– Air Amsterdam:  Elke nacht kan je hier een ander thema terug vinden van hip hop tot techno. Het kan leuk zijn om deze club met je vrienden te bezoeken en genieten van het thema dat je het meest aanspreekt.

Tips om te flirten in Amsterdam deze clubs.

Een belangrijk advies die je overal kan toepassen is dat je niet enkel met het idee op stap moet om leuke vrouwen te ontmoeten. Laat het zijn gang gaan: geniet van de muziek, maak plezier met je vrienden en maak je niet te veel zorgen.

De rest komt vanzelf en als je dan een leuke vrouw tegenkomt zal ze niet denken dat flirten je enige doel van de avond is. Dit zal je nog aantrekkelijker maken.

Melkweg

Hoewel het misschien een originele club lijkt, speelde deze plek een belangrijke rol in de contractuele beweging die Amsterdam in de jaren ‘70 beleefde.

Sindsdien is de populariteit van deze plek enorm toegenomen en komen er elke nacht duizenden jongeren feesten.

De club bestaat uit 2 zalen. Waarvan de eerste een theater is waar je optredens kunt bekijken, muziek kunt beluisteren en waar je een rustige avond kunt doorbrengen. In de tweede zaal kun je feesten en dansen tot in de vroege uurtjes.

Een van de meest opvallende kenmerken van de club is dat het programma zeer gevarieerd is. Als je leuke vrouwen wilt leren kennen, ga je best naar evenementen die vrouwen het meest interesseren.

Je kan er akoestische concertavonden beleven, er treden Dj’s op of je kan naar een film-of kunsttentoonstelling gaan.

Ontdek wat er elke avond te beleven is en ga naar evenementen die vrouwen ook interessant vinden. Je leert er vast wel een leuke meid kennen. Flirten in Amsterdam hoeft niet moeilijk te zijn als je weet waar je moet zijn..

Escape

Deze club vind je terug op het Rembrandtplein in het hart van de stad. Het eerste wat je moet weten is dat het een grote discotheek is die erg populair is.

De discotheek trekt iedere avond duizenden feestvierders aan. Deze plek is ideaal om te lachen, te dansen en om te genieten van een leuke dansavond. Gegarandeerd vind je hier ook leuke vrouwen zoals in elke andere grote club.

Wie weet vind je wel de vrouw van je dromen in Escape. Mocht dit niet zo zijn en je bent een fan van house, elektro of techno ben je hier aan het juiste adres. Een flirt of niet je zal hier ongetwijfeld leuke nachten beleven.

amsterdam-air

Air Amsterdam

Deze club bevindt zich eveneens in het centrum van de stad (Amstelstraat 24). Het management kiest ervoor om elke avond een ander thema te hebben.

Zo kan je eveneens naar R & B of Hip Hop avonden gaan als elektro avonden.

Ze kiezen niet enkel de stijl van muziek maar zo heb je ook studenten feesten, feesten voor alleenstaanden of feesten waar vrouwen centraal staan. 

Kortom kan je hier van alles terug vinden en naar feesten gaan die je het meest interesseren en er een geweldige nacht beleven.

Zeker als je op zoek ben naar leuke vrouwen. Blijf dan op hoogte wanneer ze party’s voor singles organiseren. Het zijn nachten om niet te vergeten!

Vind een partner online: een optie die je meer zekerheid geeft. 

Nu je drie van de meest populaire clubs van Amsterdam kent hoef je ze alleen nog maar te bezoeken en er je flirt skills toepassen.

Mocht je niet zo’n goede flirter zijn of je hebt alles al bezocht en het heeft niet geholpen kan je nog altijd een partner online vinden

Er zijn verschillende websites waar je leuke vrouwen met dezelfde interesses als jou kunt vinden en die open staan om nieuwe mannen te leren kennen met wie ze leuke avonturen willen beleven.

Als je merkt dat uitgaan in bars en clubs jou niet de gewenste resultaten opleveren, is het geen slecht idee om het eens online te proberen.

Vergeet niet om vertrouwde datingwebsites te zoeken. Dit zorgt ervoor wanneer je met andere gebruikers praat deze te vertrouwen zijn. Websites die een verificatiesysteem hebben zijn het meest geschikt. 

Kortom gezegd vergeet niet om nieuwe ervaringen op te doen bij het ontmoeten van nieuwe leuke mensen van verschillende culturen. 

Delen is liefhebben!

Summary
Flirten in Amsterdam
Article Name
Flirten in Amsterdam
Description
In dit artikel vertellen we je enkele plekken waar je nieuwe mensen in Amsterdam kan leren kennen en geven we je praktisch advies.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo