8 tips om met alleenstaande moeders te daten

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

alleenstaande moeder

Vrouwen leren kennen op Afspraak is eenvoudig. Wat niet zo makkelijk is, is een relatie aangaan met een vrouw die al een kind heeft. Leer hier 8 essentiële tricks.

Volgens het Nationaal instituut van statistieken bestaat 95% van de eenoudergezinnen uit alleenstaande moeders. Naarmate meer mensen besluiten om  deel uit te maken van deze niet-traditionele gezinnen of beter gezegd het niet erg vinden om hun kind alleen op te voeden is de kans groot dat je een alleenstaande moeder leert kennen.

Daarom willen we vanuit onze blog op Afspraak de grootste datingwebsite in Nederland dat je volgende tips volgt of op zijn minst dat je er aandacht aan besteed.

1. Accepteer dat je nooit op de eerste plaats zult komen.

Accepteer dat je een relatie hebt met een vrouw die voor iemand moet zorgen die enkel van haar afhankelijk is. Ze heeft het kind in haar buik gedragen, ze heeft het opgevoed en zorgde voor het kind bij elke stap tot dat jij in haar leven kwam.

Wie denk je dat ze zal kiezen als het er op aan komt? Dit betekent niet dat ze je bij elke beslissing aan de kant schuift maar je ego moet sterk genoeg zijn om je aandacht te delen.

Zet haar nooit in een positie waar ze moet kiezen tussen jou of het kind. Want dan zal ze zeker voor het kind kiezen en is je relatie of wat je ook hebt meteen over.

wijzigingen

2. Wees flexibel met last-minute wijzigingen.

Flirten en leuke vrouwen leren kennen is wat elke man wilt maar als je flirt met een vrouw die een kind heeft, bereid je je beter voor op een flexibel leven.

Of het nu een baby is, een zesjarig meisje of een tiener alles kan in een seconde veranderen. Een uitstapje naar het bos? Nee, de baby is net ziek geworden. Een romantisch etentje om acht uur? De oppas heeft net gebeld dat ze toch niet kan komen. Een weekendje weg? Haar zoon heeft net een ongeluk gehad.

Je bent zelf ook een kind geweest en je weet wat het is. Een kind hebben is net een rollercoaster. Altijd druk en weinig rust.

Het is beter om geen vaste plannen te maken. Je zult punten scoren als je goed omgaat met gewijzigde plannen.

Als je dit wilt natuurlijk. Op het eind kun je op Afspraak elke dag nieuwe mensen leren kennen.

Maar natuurlijk kan je niet kiezen op wie je verliefd wordt.

3. Heb geen haast om het kind te leren kennen

Misschien heb je haar met het kind leren kennen of ken je haar enkel van op foto’s van op een datingwebsite

Hoe dan ook, het is niet omdat je erin geslaagd bent om met haar op date te gaan dat je automatisch het recht hebt om het kind te leren kennen.

Een kind zijn van een alleenstaande moeder is ingewikkeld en vaak verwarrend. De taak van de moeder is om het kind blij te maken met deze situatie.

Het kan psychologisch heel zwaar zijn voor het kind als de vader verdwijnt en vervangen wordt door een andere persoon.

Zij zal aangeven wanneer de tijd rijp is om het kind te leren kennen.

De zaken veranderen als jij de tijd zou nemen. Ze zal het waarschijnlijk leuk vinden als je haar vertelt dat je graag haar zoon zou willen ontmoeten als de tijd daar is.

De druk is het ergste en het werkt nooit.

plannen

4.  Maak ook plannen voor jullie zelf maar hou altijd rekening met het kind.

Stel je voor dat je een weekendje weg wilt met je partner. En het kind van je partner kan bij haar nichtjes blijven.

Dat is heel goed en geniet van jullie weekend maar houd het kind altijd in het oog. Koop iets voor het kind wat ze leuk zal vinden. Moedig haar aan om van tijd tot tijd eens te bellen en te vragen als alles goed gaat.

Als je dit allemaal doet zul je een goed figuur slaan.

Daar zal ze op letten, zeker weten!

5. Je zal meer moeten weten over “Bob de Bouwer” dan over “The Game of Thrones”.

Zelfs voor volwassen zijn er nu te veel goede programma’s om alles bij te houden.  

Een dag heeft slechts 24 uur en als je een kind hebt, worden die uren televisie kijken gevuld met “Bob de Bouwer”, “Dora the Explorer” of “Monster High”.

Dus hou er rekening mee dat je niet naar al je favoriete programma’s zult kunnen kijken wanneer jij dit wilt.

6. Zij kan problemen hebben om je volledig te vertrouwen dus ga niet te snel.

Als ze een alleenstaande moeder is, is er een grote mogelijkheid dat dit niet is hoe ze haar leven voorgesteld had. Misschien heeft de vader haar verlaten, misschien zijn ze gescheiden of misschien is ze weduwe.

In ieder geval vertrouwde ze iemand volledig op een van de belangrijkste gebeurtenissen in haar leven en dat vertrouwen was verbroken.

Dus zal je vriendelijk moeten zijn en het rustig aan doen en ten tweede zul je betrouwbaar moeten zijn.

Wat je moet doen om betrouwbaar te zijn, is je als een man gedragen. Dit is in feite de oplossing voor bijna alle problemen.

vader

7. Weet dat ze niet per se opzoek is naar een vader voor het kind.

Veel mannen of liever hun vrienden kunnen zeggen dat dit de grootste valstrik is in het leven van een alleenstaande man.

“Ze is enkel op zoek naar een vader voor haar kind. Zo zal ze niet zo hard moeten werken.“

Dit is in het algemeen een verkeerde opvatting. Alleenstaande moeders flirten ook graag, zijn op zoek naar seks of willen nieuwe mannen ontmoeten op Afspraak

Ja misschien later, misschien ben je wel een goede vader voor haar kind maar dat is niet waar ze op dit moment naar op zoek is.

In de 21ste eeuw is het heel goed mogelijk dat jouw flirt en de vader van het kind goed overeen komen. Dus is het hoogst waarschijnlijk dat het kind geen andere vader nodig heeft. Het kan zijn dat zij het gewoonweg leuk vindt om tijd met jou door te brengen.

Misschien gebruikt ze je zelfs om vrijblijvende seks mee te hebben. Iets wat ze niet meer heeft gehad sinds het moment dat ze moeder werd maar iets wat ze wel kan hebben wanneer ze wilt wanneer ze haar op een datingwebsite heeft aangemeld.

Wat het ook is, veroordeel niet te snel. Mannen maken vaak fouten in hun oordeel over alleenstaande vrouwen.

8. Realiseer je dat ze een vrouw is en dat ze seksuele verlangens heeft zoals elke andere vrouw.

Veel mannen denken het zelfde over alleenstaande moeders. Of ze zijn erg seksueel of het is helemaal niets maar zo simpel is het niet. Natuurlijk is het grootste deel iets tussen in.

Mannen hebben de neiging om vrouwen met een kind te zien als vrouwen die alleen maar tederheid willen en tijdens de seks oubollig zijn. Het is waar er bestaan zulke vrouwen maar het is een grote misvatting om te denken dat alle alleenstaande moeders zo zijn.  

Alleenstaande moeders zijn seksuele wezens zoals elke andere vrouw of man. Het is mogelijk dat ze harde seks leuk vinden. Zoals seks die je ziet in pornofilms. Zaken die je normaal niet zou associëren met een vrouw die een kind heeft

Misschien is een seksbuddy het enige wat ze van je wilt. Uiteindelijk heeft ze je op een datingwebsite leren kennen om enkel seks mee te hebben.

Hoewel het waar is dat er veel langdurige relaties voorkomen uit onze website zijn de meeste maar sporadisch.

attent en luister

Wees attent en luister, je zal het goed doen!

Daten met een moeder zal ingewikkelder zijn dan andere relaties die je hebt gehad maar het kan ook meer voldoening geven. Je moet het gewoon op een andere manier bekijken.

We zijn er zeker van dat dit idee voor veel lezers tussen de 30 en 40 jaar aantrekkelijker kan zijn dan het idee om helemaal opnieuw te moeten beginnen doorheen zwangerschappen, luiers, geschreeuw en slapeloze nachten.

Laat het op je afkomen en wees voorzichtig.

Als het uiteindelijk toch niet goed komt, maak je dan geen zorgen je zal hoogstwaarschijnlijk wel iemand anders vinden op Afspraak.Word gratis lid van de grootste vrije gemeenschap van Nederland!

Delen is liefhebben!

Summary
8 tips om met alleenstaande moeders te daten
Article Name
8 tips om met alleenstaande moeders te daten
Description
Vrouwen leren kennen op Afspraak is eenvoudig. Wat niet zo makkelijk is, is een relatie aangaan met een vrouw die al een kind heeft. Leer hier 8 essentiële tricks.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo