Daten in Arnhem

Geschreven door Stad

Flirten in Arnhem

Om in Arnhem te flirten moet je weten dat de lokale bevolking, net als bijna alle andere Nederlanders, niet van vleierij houdt. In tegenstelling tot de Fransen en de Italianen, staan Nederlanders niet bepaald bekend om hun romantische welsprekendheid.

Denk maar aan het Nederlandse nationale motto “doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg”, en je zult beseffen dat je niet veel mooie woorden nodig hebt om de typische Arnhemse vrouw te versieren.

De truc is om de communicatie simpel te houden en zo weinig mogelijk woorden te gebruiken voor een maximaal effect, een idee dat heel aantrekkelijk kan klinken voor bezoekers die naar deze mooie stad komen. 

Over Arnhem

Arnhem is een zeer diverse stad, omringd door unieke natuurgebieden die uitnodigen tot wandelen en fietsen. Arnhem maakt ook indruk met een uniek winkel- en modeaanbod. 

Als je op zoek bent naar plekjes om met je date in Arnhem naartoe te gaan, dan hebben we het meeste werk al voor je gedaan. Je vindt in dit artikel alle unieke plekjes die we hebben uitgezocht in de stad van modegalerijen en dierentuinen tot indrukwekkende natuurparken.

De ideeën voor een eerste afspraakje in Arnhem zullen nooit ontbreken:

  • Beroemde ontwerpers als Viktor & Rolf hebben Arnhem een reputatie als modestad gegeven.
  • Woestijnen, zeeën, savannen: je kunt door al deze verschillende gebieden in de Burgers Zoo lopen.
  • Arnhem is omgeven door natuurgebieden, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

De stad Arnhem is bij veel Nederlanders bekend vanwege de spectaculaire dierentuin Burgers Zoo. Arnhem trekt echter ook bezoekers aan met de vele andere dingen, zoals boeiende musea, fantastische winkelmogelijkheden en uitstekende restaurants. 

Veel winkelliefhebbers zullen blij zijn als het om mode gaat, want Arnhem is de nummer één modestad van Nederland en heeft zijn eigen ‘modewijk’.

Flirten met vrouwen in Arnhem

De typische Nederlandse vrouw is onafhankelijk, stoer, kil, bazig, berekend en capabel (één die tot veel dingen in staat is).

Dit is de mening van veel mannen die naar Arnhem zijn gekomen en het gedrag van de plaatselijke vrouwen hebben geobserveerd. 

Zij konden echter ook vaststellen dat er een minderheid van vrouwen is die mooi, onderdanig en vriendelijk zijn, die zelfs hun gevoelens kunnen tonen aan degenen die zij liefhebben en met wie zij zich omringen, wat zeldzaam is, maar zij bestaan wel.

flirten met een vrouw uit Arnhem

Als je in Arnhem komt is het eerste wat je opvalt dat vrouwen veel macht hebben over hun mannen en de vraag is waarom? Welnu, je ziet de vrouwen rondlopen terwijl de man achter hen aanloopt met van alles van de hond, boodschappentassen, tot de pasgeboren baby.

Het geheim achter de onafhankelijke Nederlandse vrouw

Je bent zeker erg benieuwd om erachter te komen wat hun magisch geheim is, of het toverdrankje dat zij gebruiken om hun man zo gewillig te krijgen. 

Dus na een analyse naar waarom, hoe ze het doen, en wat hun methode voor dominantie is, zijn we erachter gekomen. En het is heel eenvoudig, gelijkheid en onafhankelijkheid die bijna grenst aan emancipatie van familie en huiselijk leven zijn er verantwoordelijk voor.

De Nederlandse vrouw wil zich niet gebruikt, vernederd, beperkt en veel minder afhankelijk of gebonden voelen aan een huis of gezin. Natuurlijk, zoals elke vrouw, wil ze zich vrij voelen om te doen wat ze wil, zonder vertrappeld te worden. Maar de Nederlandse vrouw raakt de grens, tussen koudheid met onverschilligheid voor haar relatie met haar partner en liefde voor de kinderen.

Wat je niet moet doen als je gaat flirten in Arnhem

Overdrijf niet.

Het is even gemakkelijk om te overdrijven bij het versieren van vrouwen als het beklimmen van een Nederlandse berg: de pieken bestaan praktisch gezien niet en het is dus gemakkelijk voor mannen dit volledig over het hoofd te zien.

Als je bijvoeglijke naamwoorden zoekt om iets te beschrijven, van een avondje uit tot de trendy sandalen van je nieuwe vriendin, hou het dan bij mooi, leuk of zelfs geinig, en vermijd bijvoeglijke naamwoorden als fantastisch, geweldig en heerlijk.

Andere verboden dingen:

Deze verboden dingen omvatten:

  • Uitbundige complimenten, ja, ze zijn gebruikelijk in sommige kringen.
  • Elk soort commentaar (expliciet, metaforisch, lyrisch, enz.) over het uiterlijk van je date 
  • Openlijk beleefdheid, machismo of seksisme vertonen (in Nederlandse ogen is het vrij moeilijk te zeggen waar het ene begrip begint en het andere ophoudt, dus het is het beste om het op veilig te spelen).

Wat te doen om te flirten in Arnhem

Begin een gesprek met een verkleinwoord

In het Nederlands hebben verkleinwoorden vaak niets te maken met de werkelijke grootte van dingen. Nederlanders, die een hekel hebben aan hoogdravendheid en vleierij, voegen graag “-je” toe aan hun woorden om ze kleiner, schattiger, intiemer en knusser te laten klinken.

Je kunt direct intimiteit creëren als je vrouwen versiert en zelf met wat “-jes” te spelen.

een date in Arnhem

Als je niet van hier bent, speel dan de buitenlander kaart.

Zeg elke Nederlandse zin die je kent. De eerste regel van hoofdstuk één van je onlinecursus kan hierbij helpen. Kijk heel trots en zeg duidelijk dat je je Nederlands aan het oefenen bent.

Kies voor een lichtelijk absurde zin die geen flirterige connotaties heeft, maar toch indruk maakt.

De vrouw die je leuk vindt zal verrast en blij zijn met je poging om haar taal te spreken en zal misschien aanbieden om samen nog wat Nederlands te oefenen, of zelfs meer dan dat.

Het is een feit, er zijn steeds meer vrijgezellen in Nederland

In Nederland is er een grote toename van het aantal vrijgezellen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn er in Nederland ongeveer 2,8 miljoen vrijgezellen. 

Van de 159,265 geregistreerde inwoners in Arnhem per 2019 is ongeveer 10% van de meerderjarigen vrijgezel. Verwacht wordt dat dit aantal tegen 2025 aanzienlijk zal stijgen tot meer dan 20%.

Deze mensen daten graag. Volgens onderzoek van Afspraak.nl, de beste datingwebsite van Nederland, gaan Nederlanders minstens één keer per week op date met onbekenden.

Dates zijn anders nu

De komst van dating-apps heeft de manier waarop we daten veranderd. Voor 2010, moest je nog naar buiten om je date te ontmoeten.

Nu kan je je ideale match vinden op Afspraak.nl. Gebruikers van deze site vinden meer en meer mensen om mee in contact te komen. Dankzij de intuïtieve zoekmachine en alle extra’s die het biedt.

Dus neem onze tips in acht, en schrijf je in op de beste datingsite, Afspraak.nl, jouw ideale match kan slechts een klik van je verwijderd zijn.

Delen is liefhebben!

Summary
Flirten in Arnhem, moeilijk maar mogelijk
Article Name
Flirten in Arnhem, moeilijk maar mogelijk
Description
Om in Arnhem te flirten moet je weten dat de lokale bevolking, net als bijna alle andere Nederlanders, niet van vleierij houdt. Je hebt meer nodig dan romantiek.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo