Daten in Helmond

Geschreven door Maaike Van de Berg Stad

Daten in Helmond

Om te daten in Helmond moet je weten dat het zo een plek is waar je te weten komt hoe typische Hollanders leven en waar ze vaak naartoe gaan. 

Als je net aankomt in Helmond, zal de lokale bevolking bereid zijn om het beste van zichzelf te laten zien, zodat jij deze plek later aan anderen aanbeveelt. Oké, het is kleine stad, en de stroom van nieuwe mensen ontmoeten  is niet hetzelfde als die van grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag

Daarom, als je zoekt naar ontspanning en verbinding met de natuur in het land van de tulpen, is Helmond een goede optie om ontspannen te daten.

Deze stad, met veel natuur, wordt gekenmerkt door zijn vele groene ruimtes, planten en dieren. Het is niet raar om tijdens een wandeling in de omgeving paarden en koeien tegen te komen op de weg.

Hoe dan ook, je kunt datingsites gebruiken zoals Afspraak, om jongens en meiden in Helmond te leren kennen.

Bij Afspraak zul je vrouwen vinden die een geliefde willen, een avontuur van één nacht en vooral vrouwen die met mensen uit willen gaan zonder gedoe.

Wat moet je zien in Helmond

Als je van plan bent om een date te hebben met een meisje die je hebt leren kennen dankzij Afspraak, en je een wandeling door de stad in je gedachte hebt, zijn er veel interressante plekken om langs te gaan.

  • Brandevoort. Is een modern district geïnspireerd op de oude steden en dorpen van Brabant. Geen enkel huis is hetzelfde als de ander, alhoewel ze allemaal prachtig bij elkaar passen met hun kleuren en merendeel in aarde en wit.
  • Het Kasteel van Helmond. Het Kasteel van Helmond werd gebouwd in 1325. Ondanks een grote Brand in 1549, is het goed onderhouden. Het kasteel werd gebruikt als stadhuis sinds 1923 tot de jaren ’70, wanneer het werd omgebouwd als stadsmuseum. Een paar foto’s maken als herinnering met je date bij dit mooie kasteel is zowat verplicht.
  • De kubuswoningen van Helmond. De kubuswoningen, nabij het Theater ‘t Speelhuis. Deze huizen, die zijn ontworpen door de Nederlandse architect Piet Blom, zijn letterlijke kubussen, geïnclineerd in een hoek van 45 graden. Er zijn in totaal 18 kubuswoningen in Helmond gebouwd in de jaren ’70.

Wat zijn de snackmuren van Helmond?

Als je met je partner aan het wandelen bent door de straten van Helmond, zal je jezelf vermaken met het kiezen van verschillende snacks die je uit de snackmuren kunt trekken, wat op veel plekken te vinden is. In die muren zijn veel klassiekers te vinden: frikandel, bitterballen en nog veel meer. Je kunt er ook hamburgers kiezen en andere dingen die ervoor zullen zorgen dat je snel van je munten af bent omdat je alles wilt proberen.

meiden ontmoeten in Helmond

Waar kun je lekker uiteten in Helmond

Het centrum biedt rustige terrassen om gezellig te zitten en een lekker bakje thee of chocomel te drinken met je partner. Chocomel is het merk van chocolademelk dat zowel koud als warm te drinken is en erg bekend is in Nederland. En, hoe kun je het vergeten, een heerlijke typische appeltaart.

Je kunt ook genieten van speciaalbieren om meiden te ontmoeten in kroegen in het centrum.

De Waard is een uitstekend restaurant met goed eten. Het is niet altijd nodig om te reserveren, maar aangezien het er snel vol kan zitten, zelfs wanneer het rustig is in de stad, is het wel een goed idee om te reserveren.

De Steenoven bereid eten op een wonderlijke manier met veel stijl. Als je niet zeker bent wat te bestellen, is het personeel erg behulpzaam.

Helmond voegt iedere keer meer restaurants toe aan het centrum, zoals bijvoorbeeld Good Food 33, naast het Rabobank gebouw. Het heeft een uitgebreide kaart met heerlijke verse gerechten, vriendelijke personeel en een warme uitstraling. Als je fijn moment met je partner wilt doorbrengen met vers eten, probeer deze plek dan uit.

Een te gekke avond uit in Eindhoven

Op maar 20 minuten afstand van Helmond is Eindhoven te vinden, een plek met het meest actieve nachtleven en een plek met veel meiden die bereid zijn om alles te doen.

Maak deel uit van het wilde nachtleven van Eindhoven. De grote hoeveelheid van clubs, bars en kroegen wat Eindhoven te bieden heeft. Of je nou van live-muziek, naar clubs gaan of een lekkere cocktail drinken met vrinden houdt, Eindhoven kent meerdere uitgaanzones die zich aanpassen op jouw behoeften. En alles is dichtbij.

vrouwen ontmoeten Helmond

Je kunt beginnen in De Effenaar, een plek waar je naar goede muziek kunt luisteren met het meisje dat je hebt ontmoet om te daten in Helmond of als je meiden wilt leren kennen voor een avontuur van een nacht. De Effenaar is de “place to be”.

Bij deze plek zijn artiesten geweest zoals Starsailor, Hooverphonic, Heather Nova en Morcheebe. De akoestiek, het lichtsysteem, de logistiek en de sfeer in het algemeen zijn zo legendarisch, dat mensen vanuit heel Nederland komen om een concert hier bij te wonen.

En als het gaat om een plek waar het feest nooit ophoudt is er nog Stratumseind. Dit is de plek waar de jongeren van Eindhoven uitgaan om jongens en meiden te ontmoeten om de nacht mee door te brengen. Het is de langste kroegenstraat van Nederland van wel 225 meter met 40 cafés die 24 uur per dag open zijn, 7 dagen in de week. Wat kan je nog meer willen voor een wilde nacht uit? 

Leer meiden kennen in Helmond met Afspraak 

De beste datingsite van Nederland staat tot jouw beschikking, zodat je vandaag nog begint met daten. Er zijn honderden gewilde meiden voor een avontuurlijke nacht en om mee uit gaan om plezier te hebben na meer dan een jaar van restricties. Waar wacht je nog op? Meld je aan bij Afspraak en zie het zelf, het is gratis.

Delen is liefhebben!

Summary
Daten in Helmond, de stad waar dingen te doen zijn
Article Name
Daten in Helmond, de stad waar dingen te doen zijn
Description
Om te daten in Helmond is je houding het belangrijkst, de rest komt vanzelf. Sluit je bij ons aan en we zullen je vertellen hoe je vrouwen uit Helmond kunt ontmoeten
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo