Flirten in Leiden

Geschreven door Maaike Van de Berg Stad

Flirten in Leiden

Om te flirten in Leiden moet je weten dat het een universiteitsstad is met veel activiteiten voor jongeren. Het is vooral bekend als de geboorteplaats van Rembrandt. Hier nam deze bekende schilderaar zijn eerste stappen. Maar Leiden heeft nog veel meer te bieden.

Om jongens en meiden te leren kennen, is het centrum van Leiden een attractie op zichzelf, een unieke omgeving met 88 grachten omgeven door honderden herenhuizen, monumenten en kerken. Het charmante en prachtige centrum van Leiden is niet veel veranderd sinds Rembrandt door dezelfde straten liep in de Gouden Eeuw.

Flirten tijdens een wandeling in Leiden

De oude binnenstad heeft na Amsterdam het grootste aantal grachten en bruggen van Nederland. Elke zomer is er een grote parade van boten en andere vaartuigen die varen door de grachten van Leiden 

Het centrum van Leiden wordt ook gekenmerkt door de prachtige herenhuizen, de universiteitsgebouwen en de musea met geweldige tentoonstellingen. En in een universiteitsstad als deze kunnen de terrassen, restaurants en cafés niet missen. Het zijn de ideale plekken om singles te ontmoeten en te flirten in Leiden.

Voor een eerste date in Leiden met het meisje dat je ontmoet hebt op Afspraak, de beste site om te flirten van Nederland. Zul je vinden dat er om Leiden heen ook zat is om te doen.

Vaar op de Kagerplassen, ga zonnen op het strand van Katwijk of maak een fietstocht in de Bollenstreek. Al deze iconen van Nederland liggen op minder dan een uur fietsafstand vanaf het stadscentrum. Redenen genoeg om Leiden te bezoeken en een tweede date met dat meisje dat je leuk vindt te scoren.

Plan een date in Leiden om de markt de bezoeken 

Leiden heeft een van de meest aangename markten van Nederland. Elke zaterdag wordt in het centrum van de stad de meest geweldige openlucht markt opgezet.

Bezoek de tientallen kraampjes die ze opzetten aan de oevers van de grachten (Nieuwe Rijn, Vismarkt en de Botermarkt). Ga met een lege maag, en probeer alle heerlijke en verse producten die ze daar verkopen. 

Eet een ​​haring, koop een lekker stukje Nederlandse kaas en probeer vers gebakken brood en vers gemaakte “stroopwafels”. 

meiden ontmoeten in Leiden

De beste restaurants voor een date in Leiden 

Leiden is een universiteitsstad, maar dat wil niet zeggen dat er alleen maar bars en fastfood te vinden is. Het tegenovergestelde. De stad heeft een gevarieerd gastronomisch aanbod, van verse vis en “soul food”, tot de de franse keuken of chinees eten. Hier zijn een aantal van de beste restaurants om een date in Leiden te hebben.

City Hall

Dit Italiaanse restaurant bevindt zich onder het stadshuis van Leiden. Ze serveren typisch Italiaanse gerechten en je kunt urenlang zitten op hun grote verwarmde terras en genieten van heerlijke tapas.

Vishandel Atlantic

De beste plek om vis te proeven in Leiden is bij de vishandel Atlantic. In 2012 won deze tent de prijs voor “de beste gepekelde haring van Nederland”. Ze hebben ook een kraam op de zaterdagmarkt

De la Soul

“Soul” food en muziek op deze plek waar je verschillende tapas kunt bestellen om met je partner te delen. De gerechten zijn typisch uit het zuiden van de Verenigde Staten. Authentiek “voedsel voor de ziel”

Het Prentenkabinet

Al jaren een van de meest exclusieve restaurants van de stad, met een Franse en internationale keuken. Geniet van een speciale avond vlakbij de st Pieterskerk.

’t Crabbetje

Vis, vis en nog meer vis. ’T Crabbetje is hét visrestaurant van Leiden waar je kunt genieten van de lekkerste visgerechten. Of van een visschotel met een fles witte wijn. 

Flirten in Leiden met Afspraak

Er zijn veel emotionele situaties die je gedurende je leven meemaakt. Het kan zijn dat je op een punt staat waarbij je jezelf afvraagt hoe je over een relatie-breuk heenkomt. Of misschien ben je het gewoon zat om alleen te zijn en wil je een partner ontmoeten.

Op Afspraak vind je mensen op hetzelfde punt in hun leven. Mannen en vrouwen ontmoeten op de beste datingwebsite van Nederland is makkelijk.

Na het opstellen van je profiel in enkele minuten, ben je klaar om in gesprek te gaan met potentiële partners die hetzelfde zoeken als jij. Een aventuur van één nacht, een serieuze relatie, alleen vrienden zijn of zelfs trio’s. Dit zijn enkele van de voorkeuren die je zult vinden in de beschrijvingen van profielen op Afspraak.

Waar wacht je op? Meld je nu aan bij de beste online community om nieuwe mensen te leren kennen die met jou in contact willen komen. Nieuwe vriendschappen wachten op je bij Afspraak

Delen is liefhebben!

Summary
Flirten in Leiden, universiteitsstad met veel te bieden
Article Name
Flirten in Leiden, universiteitsstad met veel te bieden
Description
Om in Leiden te flirten moet je weten dat het een universiteitsstad is met veel activiteiten voor jongeren. In het mooie Leiden met zijn grachten vind je een hoop gezelligheid
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo