9 trucks om te scoren en te flirten in een discotheek

Geschreven door Maaike Van de Berg Tips om te flirten

9 trucks om te scoren en te flirten in een discotheek

Het internationale model en dj “Pragmática” onthult de trucks om mensen te leren kennen wanneer we uitgaan. Ontdek nu hoe u vrouwen kunt ontmoeten en met ze kan flirten in een discotheek.

Met slechts 21 jaar is deze charmante dj, naast dat ze ons op het eerste gezicht verblindt met haar mooie uiterlijk, op het gebied van flirten een expert geworden.

In elk spektakel waar mannen vechten om een minimum contact te hebben met een vrouw, kan er niet altijd een winnaar zijn, dus deze jonge dj kan de geheimen van vrouwen onthullen die er voor zorgen dat een vrouw zich door een man laat veroveren (of niet).

Geboren in Moskou, en met slechts 21 jaar heeft ze een groot deel van Europa al afgereisd van feest naar feest, en het lijkt er niet op dat er binnenkort een eind aan komt. 

Haar dorst voor actie wordt duidelijker als we haar gedrag van dichtbij observeren.

Het doet ons trillen (op alle mogelijke manieren), en, bovendien, toont het aan dat als het gaat om de wereld van mensen leren kennen, is er niemand die beter advies aan onze lezers zou kunnen bieden. 

We hebben de kans om deze prachtige vrouw in persoon te ontmoeten om de beste trucs om te flirten met vrouwen niet willen laten ontsnappen

DJ-Pragmática

1- Hallo Dj Pragmática! Wat kan je ons over jezelf vertellen? Heb je nieuwe projecten in de pipeline? 

Hallo! Ik ben 21 en ik hou van muziek. Ik hou van reizen en, dankzij mijn werk, kan ik het vaak doen. 

Mijn laatste reis was naar Genève waar ik verschillende optredens had, elk spectaculairder dan de vorige.

Deze maand heb ik verschillende reizen op de programma staan, naar Thailand, naar een paar internationale festivals, en naar de Malediven, waar ik waarschijnlijk wat stukjes zal filmen voor mijn volgende videoclip. 

Wat ik waarschijnlijk het leukst vind van alles is nieuwe relaties ontwikkelen met andere mensen die ik onderweg leer kennen. 

Nieuwe mensen leren kennen en mezelf kunnen zijn zonder zorgen en clichés is wat me het meest opwindt, maar natuurlijk altijd met de juiste muziek.  

Voor mij is de muziek zoals de essentie van het leven, het is wat ons gezelschap houdt in elke persoonlijke situatie, voor alle gelegenheden bestaat een melodie die zich aanpast aan het moment. 

Wat ik wil zeggen is dat als je in staat bent om te juiste muziek voor een concrete situatie kan vinden, dan heb je een gift. Ik probeer dit te doen bij alle actie die ik neem en in elk aspect van mijn leven. 

2- Wat voor tips of trucs kan je geven, met jouw ervaring, aan mannen die willen flirten met vrouwen in een discotheek? 

Mijn advies is dat je zelfvertrouwen hebt, en dat je besloten bent om met haar te gaan praten. Want als je bezig bent met het kijken naar de vrouw die je leuk vindt gaan de meest besloten mannen op haar af en die hebben bijna altijd mazzel.

Ik denk dat het belangrijkste is om blind op jezelf te vertrouwen en dit geldt ook voor vrouwen! 

Het is belangrijk om duidelijk te weten dat als de persoon die je leuk vindt je afwijst dat dat niet erg is omdat we haar nauwelijks kennen. Het is heel waarschijnlijk dat in de span van 2 minuten je een andere persoon kan vinden die je net zo leuk of leuker vindt dan de vorige. 

Pas geleden leerde ik een jongen kennen op Afspraak en het leek erop dat hij me een gunst deed alleen al door met me te praten.

Ik zal eerlijk zijn, aan het begin zat dit me een beetje dwars, maar uiteindelijk zorgde het er alleen maar voor dat ik meer interesse in hem had. 

tactiek

3- Kunnen we dus bevestigen dat deze tactiek op je werkte? 

Ik hou er niet van om veel details te geven dus ik zal alleen alleen zeggen dat dat inderdaad zo was. 

We hebben een paar keer afgesproken omdat hij voor zijn werk naar mijn thuisland kon reizen en het was echt een intense “melodie”. Maar ik heb mijn man en hij is ook getrouwd, dus meer is er niet van gekomen. 

4 – Ben je ooit op Ibiza geweest? 

Oh! Nee daar ben ik nog nooit geweest en ik heb heel veel zin om daar naartoe te gaan. Ik heb deze zomer een paar optredens op het programma staan om daar in bekende discotheken te spelen.

Naar Ibiza gaan is een heel speciaal moment in mijn leven omdat het voor een professionele dj het zoals naar de tempel van de elektronische muziek gaan is.

Ik heb veel zin om andere collega’s te leren kennen zoals de internationale dj’s David Guetta of Martin Garrix. 

Zij begonnen natuurlijk net als ik, beetje bij beetje hebben ze een reputatie opgebouwd, die zonder twijfel een reputatie is die ik hoop in de toekomst te behalen. 

Het is een kans om mijn werk te laten zien in de wereld van de muziek en ik ben er zeker van dat ik zo hard mogelijk zal werken zodat mijn muziek leuk gevonden zal worden door iedereen, beiden binnen en buiten het podium

dj-pragmatica-ibiza

5- Wat voor trucs of tips zou je aan mannen geven die er op uit zijn om vrouwen in Ibiza te leren kennen? 

In deze paradijsachtige bestemmingen, zoals Mykonos of St Tropez is het nodig en meer dan aan te raden om je te relaxen en van het moment te genieten, laat je meeslepen door de plezieren die dit soort paradijzen je kunnen bieden. 

Zorg voor jezelf en mensen zullen je meteen leuk vinden. 

Dit is heel belangrijk want hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe meer je dit uitstraalt, en dat is iets heel aantrekkelijks. 

6- Heb je op dit moment in een relatie?

Nou, om eerlijk te zijn ben ik getrouwd. Ja, ik weet het, ik ben 21 en ben al getrouwd. 

Ik leerde mijn man kennen op een van mijn optredens. Hij was een van de geluids techniciens in een van de bars waar ik bekend ben geworden. 

Het is een relatie die eerder dan romantisch erg intens is geweest, maar als ik een ding van onze relatie erg fijn vind is dat het begrip dat we voor elkaar hebben. 

open-relatie

7- Hebben jullie misschien een open relatie dan? 

Nou, het kan misschien de juiste manier zijn om het te beschrijven maar we houden eigenlijk niet van labels, we zijn heel gelukkig samen maar we begrijpen beiden dat als we ver van elkaar zijn dat we ook behoeftes hebben.

We zijn allebei vrij liberaal in dat aspect en we vinden het leuk om steeds nieuwe mensen te leren kennen, maar we weten ook duidelijk hoe we willen dat onze toekomst eruit ziet en dat we altijd samen zullen blijven. 

8-  In een van je eerdere antwoorden had je het over de muziek van het leven en hoe je de juiste muziek voor ieder moment moet kiezen, hoe weet je of je de juiste muziek hebt gekozen voor een moment? 

Het is heel makkelijk om te weten of je het juist hebt uitgekozen of niet omdat je eigen lichaam je dat laat weten. Je krijgt kippenvel en andere delen van je lichaam voelen het ook aan. 

Het is een unieke sensatie die onherhaalbaar is en die vanaf dat moment voor altijd een deel zal uitmaken van je herinnering van dat moment. 

9 – Het is duidelijk, je krijgt kippenvel, zoals jij dat bij ons hebt gedaan. Heel erg bedankt om je te laten interviewen voor de nummer 1 sexblog in (LAND). We hopen dat je het net zo naar je zin hebt gehad als wij. 

Aan jullie bedankt! Het was erg leuk jullie persoonlijk te ontmoeten en met jullie te praten. Het is een goede best in mijn dag geweest. 

Ik wens jullie veel relaties en emoties toe met het leren kennen van nieuwe mensen! 

Als jullie naar Ibiza gaan om jullie nieuwe flirt te zoeken, net zoals onze favoriete dj, moeten jullie goed voorbereid zijn.

Elk jaar stroomt dit mediterrane eiland zich vol met mensen van over de hele wereld en met heel veel verschillende culturele achtergronden. We kennen allemaal wel iemand die ooit is geweest en die ons over de vele Italianen per vierkante meter op het eiland vertellen.

Echter zijn hier niet alleen Italianen, we kunnen een grote hoeveelheid Franse en Engelse vrouwen vinden die een one night stand of een affaire zoeken.

Hoe dan ook kan men zeggen dat er op Ibiza veel plezier gemaakt wordt. En wanneer iedereen een geweldig tijd heeft, is het vroeger of later tijd dat we met een vrouw flirten. 

Misschien is een van de belangrijkste dingen dat we de juiste vibe vinden voor onszelf. 

Als je niet op je gemak bent op de plek waar je naartoe gaat, zal het je niet lukken om met wie dan ook te flirten. 

Ibiza

Het eiland Ibiza, gunt een zee van kansen om te kiezen waar we het naar ons zin willen hebben en nieuwe mensen willen leren kennen.

Op het eiland aankomen als nieuwe bezoeker, niet wetend hoe de plekken zijn waar we het naar ons zin kunnen hebben, kan een probleem zijn. 

Op Blog Afspraak willen we dat jullie goed voorbereid zijn en dat jullie van de beste bron kunnen leren wat de meest populaire plekken zijn die mensen op dit eiland bezoeken.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste discotheken op Ibiza.

Ushuaïa
https://www.ushuaiaibiza.com/

Ushuaïa, luxe in het bereik van weinig mensen

Ze hebben een toekomst voor zichzelf gecreëerd sinds ze voor het eerst open gingen in 2011 en de beste DJs inhuurden van het internationale panorama.

Het is een veilige keuze om nieuwe mensen te leren kennen, je moet echter wel duidelijk weten dat het sociale niveau van de mensen hier heel hoog is en dat ze van kilometers afstand kunnen ruiken of je een drankje voor ze kan kopen, die zo rond de €16 per glas liggen. 

Ze staan bekend om een van de beste spektakels van het eiland te organiseren en een van de beste zwembaden hebben.

Een ticket om hier naar binnen te komen kost tussen de €40 en €60.

Amnesia, een van de iconen van het eiland

Het is één van de meest bekende discotheken van Ibiza en een van de tempels waar je steeds weer terug naartoe komt als je hier komt.

Het staat bekend om twee enorme dansvloeren die ze hebben, een van de twee op een terras. Het heeft twee verschillende sferen voor de meest alternatieve muziek fans. Voor wie het niet gelukt is om het bikini body klaar te hebben voor de zomer interesseert het je misschien om hier naar het terras te komen. 

De entreeprijs hier is tussen de €40-60. 

amnesia disco
https://www.amnesia.es/

Pacha, exclusief en origineel

 Pacha is dé iconische discotheek van Ibiza

Het succes is ongetwijfeld gekoppeld aan het succes van het eiland zelf in de afgelopen jaren.

Het werd opgericht in 1973 en is sindsdien niet gestopt met groeien. Het kan pronken een van de clubs te zijn waar de meeste en beste dj’s zijn gekomen, naast dat het een van de meest bezochte omgevingen is door beroemdheden en voetballers.

De toegang kost meestal ongeveer € 40, met uitzondering van het “F *** me ik ben beroemd” feest dat schiet tot € 80.

Privilege, de grootste discotheek van de wereld

Het is de grootste discotheek ter wereld, alhoewel je niet echt kan begrijpen hoe groot tot wanneer je er in het echt komt.

De majesteit van deze plek verbaast iedereen die naar de deze club komt.

Vergeet alles wat je wist over feesten in een nachtclub en verlies jezelf terwijl je de verschillende niveaus die de club biedt, verkent.

Privilege had de eer om in de jaren 80 een van de beroemdste feesten van het eiland in Manumission te hebben en dit is momenteel nog steeds een van de referenties op Ibiza.

De toegang tot deze club ligt meestal rond de €40.

El zoo, Benimussa Park

Het staat bekend als de Zoo, door de uitbundigheid van de feesten die men hier kan beleven. 

Misschien is het wel de disco met de meest underground en de beste house- en techno thema’s op het eiland.

Hier kun je meegesleurd worden door je wildste kant en in contact komen met je innerlijke dier.

De toegang hier kost meestal tussen de €30 en €40.

bora-bora-ibiza
http://www.boraboraibiza.net/

Bora-Bora, strand, bar, discotheek, alles

Het is niet echt een nachtclub, het ingangsteken kondigt “Bar-Restaurant” aan.

Toch heeft deze locatie een plaats verdiend tussen de beroemdste plekken op het eiland, omdat het zich op het strand d’en Bossa bevindt. 

Het is een “lokaal” in de buitenlucht die aan het strand ligt en waar de feesten geen einde lijken te hebben.

De bijwonende kunnen ook genieten van drankjes voor meer betaalbare prijzen dan in een van de bovengenoemde clubs, dit maakt het mogelijk om vrouwen van verschillende nationaliteiten de leren kennen zonder bang te hoeven zijn om beoordeeld te worden over je sociale klasse.

Het strand laat zich altijd vol stromen met mannen en vrouwen die zin hebben om te flirten en een leuke avond te hebben terwijl de vliegtuigen laag over het strand vliegen.

Nu heb je geen excuus meer om niet te weten waar en hoe je nieuwe mensen kan leren kennen op het eiland Ibiza. 

De openingsfeesten “Opening party” zijn om de hoek, dus aarzel niet om iemand te zoeken op Afspraak.com die je kan hosten. Misschien kan je de kosten van het verblijf besparen!

Delen is liefhebben!

Summary
9 trucks om te scoren en te flirten in een discotheek
Article Name
9 trucks om te scoren en te flirten in een discotheek
Description
Het internationale model en dj "Pragmática" onthult de trucks om mensen te leren kennen wanneer we uitgaan. Ontdek nu hoe u vrouwen kunt ontmoeten en met ze kan flirten in een discotheek.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo