Bestaat de man-vrouw vriendschap?

Geschreven door Tips om te flirten

Kan er vriendschap bestaan tussen mannen en vrouwen

“Vriendschap tussen mannen en vrouwen is onmogelijk omdat het seksuele gedeelte er altijd tussen komt”. Kan er vriendschap bestaan tussen mannen en vrouwen

Deze quote, van de film When Harry met Sally, zou het hele artikel kunnen samenvatten. Of misschien een andere van Balzac. 

Wees geen vrienden met een vrouw als je haar minaar kunt zijn”. 

Maar het is niet zo makkelijk.

Een groot deel van de reden dat we deze vraag nog niet definitief hebben beantwoord, is dat het eigenlijk nog relatief nieuw is.

Gedurende een groot deel van de geschiedenis van de mens leefden mannen en vrouwen in feite in aparte werelden totdat ze trouwden, wat betekent dat mannen alleen met mannen omgingen en vrouwen alleen met vrouwen.

Zelfs na het huwelijk bleven mannen en vrouwen voor het grootste deel aparte en gescheiden sociale levens leiden: mannen brachten jachtdagen door in primitieve tijden, en op het werk of op alleen-mannen universiteiten in modernere tijden. Ondertussen bleven de vrouwen in het kamp of thuis en gingen ze uit met hun vriendinnen.

In werkelijkeheid, was het niet tot het eind van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw, dat er vriendschappen tussen man en vrouw ontstonden. 

Naarmate meer en meer vrouwen begonnen te studeren en te werken, kregen de twee geslachten meer mogelijkheden om vrienden te worden.

Wat zegt de wetenschap over vriendschap tussen man en vrouw?

Er zijn verschillende studies uitgevoerd over deze kwestie, maar misschien is de meest interessante wel de laatste. Uitgevoerd in Noorwegen, gepubliceerd in de  Evolutinary Psychology, waar ze laten zien dat mannen de neiging hebben om meer tekenen van seksueel interesse van vrouwen te zien dan ze hen daadwerkelijk sturen.

Dus nee, vriend, het meisje in de bar is niet met haar haar aan het spelen omdat ze seks met je wilt.

Andersom gebeurt het ook: volwassen vrouwen zien ons minder geïnteresseerd dan dat we daadwerkelijk zijn. 

Het is op dit punt dat dingen ongemakkelijk worden. Hoe kan er met dit onbegrip van verlangens van de andere partij vriendschap tussen mannen en vrouwen bestaan? 

Er is geen categorisch antwoord op die vraag. 

man-vrouw vriendschap

In de kindertijd is het gemakkelijk om een ​​oprechte vriendschap tussen de twee geslachten te hebben, ook in de tienerjaren, maar wanneer het moment van seksueel ontwaken komt, wordt het ingewikkeld. 

Heel ingewikkeld. 

In grote groepen mensen kan er natuurlijk vriendschap zijn tussen mannen en vrouwen. Je hoeft alleen maar naar een feestje te gaan om daar achter te komen.

Dus naar aanleiding van de vraag of een vriendschap tussen man en vrouw mogelijk is, kan er alleen worden geantwoord, dat ligt eraan

Hoe kun je de vriendschap tussen man en vrouw versterken?

Om de banden van een vriendschap tussen man en vrouw te versterken, is vertrouwen en communicatie het meest belangrijke. Precies hetzelfde als bij vriendschappen tussen mensen van hetzelfde geslacht.

En dan, natuurlijk, moet je je aan bepaalde regels houden. 

1) Overschijd nooit de grens van vriendschap, want van daar ga je niet meer terug.

2) Als je weet dat je vriend/vriendin gevoelens voor je heeft maak daar dan geen gebruik van

3) Geef niet toe aan fysieke aantrekkingskracht zonder te weten dat het je vriendschap voor altijd zal veranderen.

4) Geef niet toe aan de sociale druk die zegt “ze hebben zeker iets”.

Het probleem is dat het niet bekend is of we deze regels in het algemeen kunnen volgen.  

Het feit dat mannen meer tekenen van flirten zien dan er daadwerkelijk zijn wanneer ze met een vrouw omgaan, zou een evolutionair feit kunnen zijn. Op de een of andere manier heeft de natuur de soort in stand moeten houden. 

bestaat er vriendschap tussen man en vrouw

Voordelen van het hebben van een vriend van het andere geslacht

Wanneer je een vriendin hebt van het andere geslacht, wanneer je écht een vriendschap hebt met een vrouw, slaag je erin een hele wereld te ontgrendelen die buiten je bereik lag. 

Een vriendin kan je advies geven over wat meisjes leuk vinden, of een bepaald specifiek type meisje – degene op wie je verliefd bent – om je te helpen haar voor je te winnen.

Of ze kan je haar mening en advies geven over wat je kunt doen aan de emotionele ontrouw die je zojuist per ongeluk hebt ontdekt op het mobieltje van je partner.

Je hoeft alleen maar de samenleving waarin we leven te observeren en met een beetje logica na te denken om te weten dat vriendschap tussen mannen en vrouwen mogelijk is, maar niet vaak voorkomt

Dus, als je het geluk hebt om zoiets te hebben, bewaak het dan goed. 

Friends with benefits: de evolutie van vriendschap

Aan de andere kant, is er een derde optie, wat een ware liefdesrelatie overschijdt, en wat ook een vriendschap is. 

Als je een friends with benefits relatie hebt, heb je iets heel waardevols, omdat je het beste van twee werelden hebt. 

Aan de ene kant is het een vriend of vriendin, op dezelfde manier als elke andere persoon met wie je een vriendschapsband hebt. Je bent er wanneer zij je nodig heeft – en vice versa – en de tijd die je samen doorbrengt is prettig. 

Aan de andere kant heb je seks wanneer je daar zin in hebt, maar zonder enige emotionele betrokkenheid en zonder enige vorm van een “contract” van permanentie.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar het lijkt mij een bijna perfecte relatie. 

vriendschap tussen man en vrouw

Afspraak: de datingsite die laat zien dat vriendschap tussen man en vrouw mogelijk is

Het maakt eigenlijk niet uit wat je zoekt, maar ons platform is gespecialiseerd in het verbinden van mensen die een friends with benefits relatie zoeken.

Mensen die op zoek zijn naar seks zonder gedoe, en op hetzelfde moment, iemand zoeken waarmee ze naar de film kunnen zo af en toe, of een drankje mee doen, of gaan hiken.

De waarheid is dat de diversiteit van de Afspraak-gemeenschap overweldigend is. Hier passen we allemaal.

Van mensen die uit de kast willen komen, of die zijn verhuisd en niemand kennen in hun nieuwe woonplaats tot liberale stellen die een trio willen hebben, tot mensen die gewoon online willen praten en misschien een beetje cyberseks willen. 

Daarom hebben we meer dan een miljoen verschillende bezoekers elke maand. 

Daarom en ook omdat je aanmelden helemaal gratis is

Dat ook. 

Delen is liefhebben!

Summary
Kan er vriendschap bestaan tussen mannen en vrouwen
Article Name
Kan er vriendschap bestaan tussen mannen en vrouwen
Description
Kan er vriendschap bestaan tussen mannen en vrouwen of komt seks op de een of andere manier tussenbeide? In het volgende artikel geven we je alle antwoorden.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo