De 8 meest voorkomende fouten bij het flirten

Geschreven door Tips om te flirten

Het weekend komt eraan en iedereen wil uitgaan om iets te gaan drinken. Dit is misschien het excuus dat de meeste mensen gebruiken om een poging te wagen om iemand mee naar huis te kunnen nemen.

We moeten rekening houden met verschillende factoren die het soms veel moeilijker maken om tegen iemand hallo te zeggen dan dat het eigenlijk zou moeten zijn.

Vandaag geven we jullie een lijst met de 8 fouten die het meest worden gemaakt bij een poging om een ​​ander persoon te verleiden.

1. Uitgaan met enkel 1 doel, Flirten.

Je kan niet enkel op stap gaan met de intentie om iemand mee naar huis te nemen, ga uit, heb plezier en geniet, als je geen plezier hebt, ga je ook niet flirten. Praat met mensen, mannen en vrouwen, zonder je intenties te tonen, de rest gaat vanzelf, je verbazing zal groot zijn.

praat

2. Slechte keuze.

Een van de meest belangrijkste zaken is de keuze van de plek waar je wilt uitgaan. Waarom? Omdat het essentiële hierin is, dat je geniet en een leuke tijd hebt. Als je een plek kiest waar je de muziek niet leuk vindt of gewoonweg te warm is omdat het een te kleine ruimte is, ga je niet genieten zoals het zou moeten. Zorg ervoor dat je een plek kiest waarvan je weet dat je er altijd plezier kunt hebben.

3. “Ik ben niet opvallend genoeg”

Dit is vaak de meest voorkomende vraag van de avond. “Ik flirt niet omdat ik niet genoeg alcohol op heb” En wat doen we? We gaan een drankje meer drinken. Fout! De alcohol kan ervoor zorgen dat je wat schaamte verliest, maar als je op het moment van praten geen assertief persoon kan zijn en niet kunt praten waarover je wilt, zal je dat geen goed doen.

4. Ik ben verliefd geworden op de vrouw/de man in het rood.

Af en toe als je op een plek aankomt, zie je een persoon die opvalt en onze aandacht trekt. Dit zorgt ervoor dat al onze belangstelling naar hem/haar gaat. Daarna blijven we 10 minuten nadenken om op de beste manier het gesprek te starten om hem/haar te imponeren. Nee! We hoeven niemand te imponeren. We moeten onszelf zijn en blijven.

5. Spanning, nervositeit of onzekerheid?

Na het nemen van de eerste stap start je een gesprek met hem/haar. Dan merk je dat zij/hij een beetje verveeld kijkt, dus begint je brein je signalen te sturen van “nee het is niet het moment, wegrennen”. We moeten deze angst overwinnen! Maak contact met een simpel “Hallo!” en verwacht niets, je wilt gewoon plezier hebben met hem/haar. Weet je wel hoeveel mensen er voor jou waren? Als de persoon je afwijst is er niets aan de hand. Neem het sportief op, men hoeft niet iedereen leuk te vinden.

6. Seks, ja of nee

Net voor sluitingstijd leer je uiteindelijk 2 vrouwen kennen die je leuk vindt en je begint te denken dat je snel moet handelen en gebruik moet maken van de tijd die nog rest. Anders kom je alleen thuis.  

Soms is het dan beter om naar het nummer te vragen en een andere avond op stap te gaan waar je meer tijd zult hebben ipv om te beginnen praten over zinnen zoals “Ik woon hier dichtbij”.

Wanhopige mensen houden niet van mensen.

7. Belachelijk

Onze groep vrienden hebben gezien hoe ze ons hebben afgewezen en ze beginnen onmiddellijk te lachen. Je hoeft je niet te schamen als je nieuwe mensen wilt leren kennen. Als zij enkel maar uitgaan om te drinken en geld uit te geven…..dan zijn ze er.

8.  Ik haat het andere geslacht

Het kan niet zo zijn dat, omdat we alleen naar huis gaan, we anderen de schuld geven, zo is het niet. Als je het niet goed hebt gedaan of als je iemand bent die niet weet hoe je assertief moet zijn, dan is dat niet de schuld van andere mensen. Vrouwenhaat (misogyn) is iets dat nooit sexy is en kan de samenleving ook ernstig schaden.

Nu je alles weet wat je niet zou moeten doen, kun je beter beginnen met het onthouden ervan en dat het deel gaat uitmaken van je “handelswijze” als het gaat om het ontmoeten van vrouwen en mannen op onze website.
Wacht niet langer en begin al deze theorieën te oefenen op het gebied van verleiding.

Delen is liefhebben!

Summary
De 8 meest voorkomende fouten bij het flirten
Article Name
De 8 meest voorkomende fouten bij het flirten
Description
Het weekend komt eraan en iedereen wil uitgaan om iets te gaan drinken. Dit is misschien het excuus dat de meeste mensen gebruiken om een poging te wagen om iemand mee naar huis te kunnen nemen.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo