Over mijn ex heen komen

Geschreven door Tips om te flirten

Over mijn ex heen komen

Doen alsof iemand van wie u ooit hield niet meer bestaat is pijnlijk moeilijk. Maar als u iemand voor altijd wilt vergeten, dan is dit wat u moet doen.

We hebben allemaal één of twee personen die we uit ons geheugen willen wissen. Als u de hele nacht opblijft en denkt aan die persoon die u nooit had willen ontmoeten, maakt u zich dan geen zorgen, u zult al snel goed kunnen slapen.

Het lijkt misschien dat u de enige bent die dagen, maanden en zelfs jaren denkt aan iemand die uw hart heeft gebroken, maar u bent niet alleen. Ik zou daar een boek over kunnen schrijven. Het kostte me meer dan twee jaar om me te ontdoen van een vriendin waar ik verliefd op was. 

In het begin deed ik het helemaal verkeerd: ik zat thuis naar romantische komedies te kijken terwijl ik allerlei soorten junk food at. Het maakte me niet alleen depressief, maar ik werd er zo dik van dat ik mijn gezondheid in gevaar bracht. 

Bovendien heb ik de rest van mijn leven geweigerd een relatie te hebben

Hoe kunt u iemand vergeten en verder gaan met uw leven

Hier zijn enkele nuttige tips om uw geest te zuiveren en iemand te vergeten.

#1 Accepteer wat er is gebeurd. Wees niet één van die mensen die niet kan accepteren dat wat u wou niet werkte. Wat ik probeer te zeggen is, wees niet zoals ik. U kunt veel makkelijker over iemand heen komen door gewoon te accepteren dat wat er gebeurd is echt is.

Het is waar dat er dingen kunnen veranderen, maar in de tussentijd, accepteer de feiten van de situatie. Op die manier hebt u geen hoop op het typische resultaat die alleen in romantische komedies voorkomen waarbij de persoon die uw hart heeft gebroken voor uw deur verschijnt met een trouwring en u smeekt om terug samen te komen. 

Het gaat niet gebeuren.

# 2 Laat haar los. Je zou het Disney liedje moeten luisteren, Let It Go. Laat het gaan. Het is de enige manier om uw geest en hart te bevrijden. Als u accepteert wat er is gebeurd, is de volgende stap om het te begrijpen en dan uzelf te beloven dat u verder gaat met uw leven.

#3 Ga uit. Doe niet wat ik heb gedaan. Ga niet ten onder in een zee van zelfmedelijden en Burger King takeaway.  Trek uw sportschoenen aan en ga wandelen. Ga naar de markt. Het café. Ga naar uw vrienden. Ja, u bent kapot vanbinnen, maar laat het verdriet niet wegvreten aan uw tijd. Er is meer in het leven dan tranen en Netflix.

#4 Blijf niet in het verleden vastzitten. Waag het niet om te beginnen met “wat als”. Nee. Hou op. Kijk niet om. Als u het een of het ander had gedaan, zou het niets veranderd hebben. Tuurlijk, u het een of het ander kunnen doen, u had honderd verschillende dingen kunnen doen, maar dat deed u niet.

En in alle eerlijkheid, zelfs als u het op een andere manier gedaan had, zou dat iets hebben veranderd? U zult het nooit weten. Dus, laat het los. Het is gebeurd. Het is voorbij. Ga nu verder.

#5 Werk aan uzelf. Als u zich depressief voelt, heeft het geen zin om te mokken. Depressie alleen is al niet leuk. Depressie en zitten mokken is verschrikkelijk. 

Om iemand te vergeten, kun u zich het beste op uzelf concentreren. Dit is een geweldige kans om naar binnen te kijken en uzelf te ontwikkelen. Schrijf u in voor crossfit, een pottenbakkersklas, een rollenspelclub, speel een sport: doe iets waar u zich goed bij voelt.

Het is echt makkelijk om weg te zakken in uw bank. Geloof me, ik heb een masterdiploma in het vak behaald en het was geweldig totdat mijn spieren begonnen te versmelten in de armleuningen. 

Hoe dan ook, als u niet gemotiveerd bent om aan uzelf te werken, laten we dan anders denken. Wat als u deze persoon over een paar maanden ontmoet? De beste wraak is dat u er beter uitziet dan toen u met haar was.

#6 Vermijd de dingen die u aan die persoon herinneren. Blijf uit hun buurt. U moet uw lichaam, geest en ziel van deze persoon reinigen.

Als u dezelfde vrienden hebt, zal het misschien helpen om een tijdje uit hun buurt te blijven.  In principe, alles wat u aan hen herinnert, moet u vermijden. 

Het zal moeite kosten, maar het is absoluut noodzakelijk. Tenminste tot uw ogen niet meer rood en gezwollen zijn.

# 7. Verander uw levensstijl. Als uw leven rond deze persoon is ontwikkeld, is de beste manier om het te overwinnen doormiddel van het veranderen van uw levensstijl. Dit kan door aan uzelf te werken, maar u kunt ook op zoek gaan naar een nieuwe baan, of van stad veranderen, of op het platteland gaan wonen. Het maken van dit soort veranderingen zal uw aandacht op iets anders richten. Dit garandeert niet dat u hem of haar volledig zult vergeten, maar het zal u helpen en dwingen om nieuwe dingen te doen zonder die persoon.

(Klik hier als u wilt weten hoe u uit de vriendschapszone kunt komen).

# 8 Ontmoet nieuwe mensen. Ook al hebt u gezworen dat u het nooit meer zou doen, u zult ooit weer op een eerste date moeten gaan of in ieder geval nieuwe vrienden moeten vinden. Dezelfde vrienden hebben als de persoon die u probeert te vergeten is contraproductief. 

Toen ik probeerde verder te gaan met mijn leven, bleven onze vrienden haar naam noemen gesprekken of vroegen me hoe het met haar ging. Ook al proberen uw vrienden u te steunen, u hebt geen constante herinnering nodig aan wat er met haar is gebeurd. 

Het hebben van vrienden die de persoon die u probeert te vergeten niet kennen kan een zegen zijn, omdat ze u niet zullen bombarderen met vragen of u nerveus vertellen dat de persoon nu een nieuw iemand aan het daten is.

#9 Praat niet met de persoon die u probeert te vergeten. Niet doen, alstublieft, niet doen.  Ze zijn niets anders dan problemen. Niet sms’en, niet bellen, niet inloggen op Instagram, Facebook, geen WhatsApps of e-mails sturen. Hoe kan u iemand vergeten als u met hem of haar praat?

#10 Probeer deze persoon niet van uw geheugen te verwijderen. Hoe meer u probeert te stoppen met het denken aan een persoon, hoe meer u over hem of haar zult denken. Dus ga niet op de bank zitten en denken, “Ik moet hier overheen komen.” U denkt er dan alleen maar over na hoe u er niet over na moet denken. De geest zit gek in elkaar, hè?

#11 Blokkeer en verwijder haar. Verwijder ze van alles: Facebook, Instagram, Snapchat. want anders valt u haar online lastig… vertrouw me. De enige manier om dit te voorkomen is om haar volledig uit uw leven te verwijderen. Het zal moeilijk zijn om te doen, maar na een maand of twee, zult u stoppen met naar haar Facebook-pagina te gaan. U gelooft me waarschijnlijk nog niet, maar dat komt nog wel. 

#12 Schrijf uw gevoelens op. U moet uw gevoelens uitdrukken: dit is de enige manier om te verwerken wat er is gebeurd en u te helpen om helderheid en innerlijke rust te krijgen. Hou een dagboek bij. Zelfs als uw eerste zin is, “Ik weet niet wat ik moet schrijven”, schrijf het dan op. Vroeg of laat komt u erop terug en beginnen die gevoelens in het dagboek te verschijnen.

#13 Stel doelen. Oriënteer uzelf door doelen te stellen. Begin met kleine doelen. Ik maakte bijvoorbeeld een doel om elke dag een dertig minuten durende wandeling te maken. Het doel hoeft niet groots of super betekenisvol te zijn. Het kan eenvoudig zijn, zolang het u maar door deze fase heen helpt. Onthoud, dit is een fase. U komt er wel doorheen. Stel wat doelen. Schrijf elke dag tien minuten in uw dagboek of luister voor het slapengaan naar muziek, wat u maar wilt.  Het bereiken van doelen is de gemakkelijkste manier om zelfvertrouwen op te bouwen.

#14 Reizen. Ga erop uit en ontdek de wereld. Het heeft geen zin om depressief te zijn en in huis rond te hangen, al wachtend tot de dingen veranderen. Koop een trein-, vliegtuig- of buskaartje; het maakt niet uit hoe u reist, zolang u maar de “moeite” neemt om de wereld te zien waarin u leeft. Geloof me, als u ziet wat de wereld te bieden heeft, zal u zich afvragen waarom u uw tijd verspilt met die persoon.

Bovendien, kunt u iets beters bedenken om uw ex te vergeten dan op zoek te gaan naar een vrouw op 2000 km afstand van de vorige? Het is een cliché, maar afstand helpt om te vergeten.

#15 Geef haar de tijd. Ja, ik weet dat het een cliché is, maar tijd geneest echt alles. Het kan dagen, maanden of jaren duren, maar het leven gaat door en uiteindelijk zal die persoon langzaam en onbewust uw geest verlaten. 

Als u de vrouw ziet die uw hart heeft gebroken, zult u uiteindelijk niets meer voelen.

Alleen bent u wijzer geworden.

Delen is liefhebben!

Summary
Over mijn ex heen komen
Article Name
Over mijn ex heen komen
Description
Doen alsof iemand van wie u ooit hield niet meer bestaat is pijnlijk moeilijk. Maar als u iemand voor altijd wilt vergeten, dan is dit wat u moet doen.
Author
Copyright ©
Afspraak
Logo